Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Don't raise your voice, improve your argument.
Mislio je na komplet džemat, sa mujezinom na čelu istog.mujezin je napisao/la:Virtual, reci Novaku da mu mi nismo nikakva braća, kao što je napisao, a mozda je mislio samo na ove iz RS-a?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Emir Spahić
Sent from my iPhone using Tapatalk
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Živ bio generale!
- BeyKopites
- Kontakt:
NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU!
-CaptainFantastic08-
- velez_mostar
- Kontakt:
Spahi podrska, nema u reprezentaciji niko ko bi bolje od njega nosio kapitensku traku.
Nakon njega, ulogu preuzima Begovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Baš suprotno, kapiten i treba da bude prgaviji, arogantniji i temperamentan, da povuče ekipu, da ih digne na noge, da zna izvršiti pritisak na sudiju i sve ostalo.
Zar mislite da Begović može komandovati sa svojim kulturnim manirima i smirenošću odnosno povučenošću? Teško Boga mi..
Pa najbolji kapiteni su uglavnom bili prgavi i temperamentni i takvi svi kapiteni trebaju biti, prave vođe
Upravo je Begovic na poluvremenu u Zilini popizdio u svlacionici yebo im sve i reko da ne igraju preko qurca.Time im je i digo moral.gio10 je napisao/la:Samo da se nadovežem na onu Virtualovu da kapiten ne treba biti, kao što on otprilike kaže za Spahića, nekulturan.
Baš suprotno, kapiten i treba da bude prgaviji, arogantniji i temperamentan, da povuče ekipu, da ih digne na noge, da zna izvršiti pritisak na sudiju i sve ostalo.
Zar mislite da Begović može komandovati sa svojim kulturnim manirima i smirenošću odnosno povučenošću? Teško Boga mi..
Pa najbolji kapiteni su uglavnom bili prgavi i temperamentni i takvi svi kapiteni trebaju biti, prave vođe
Ponosu bosanski!!!Big thank's to Bayer and the people from my club!
I have been in close contact with them in the last 2 days and just received the message, that Bayer will help the victims in my country with financial support, medicine and with a donation of Bayer-employees from the Balkan-area, which will be doubled by the company.
Even knowing, that this won't solve all individual problems, I am very grateful for this.
Most important:
Let's all continue praying for Bosnians, Serbians and Croatians, who lost their life, respectively their home.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako može neko da okači ono slavlje i obraćanje igrača navijačima u Sarajevu nakon plasmana na SP.Gleda mi se nešto
-CaptainFantastic08-

Ma ja ba... Šta ono kažu pacijenti? Ovi naši tviteraši i facebookaši ništa ne rade na "pokretanju lavine"
Mozete samo zamislit sta znaci kad jedan farmaceutski gigant poput Bayera posalje medicine. Aferim kapitenu!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beli98, boki86, bordobijeli, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DanijelTZ, darker10, DeeWa, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hafiz00, HariTz, Hrasno15, invincible1921, J1897, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, KimJongEsmer, komax, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, MaroonBjelave, mercurial, Micron, MokraKifla, NisamIsmirMirvic, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, rukometubih23, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, Slobodas, Smaja, soxx, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, Trikolor, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar i 521 gost.