KK_Bosna je napisao/la:eto vam anketa, mada se zna pobjednik jer 90% ljudi ne zna kako su ni izgledali neki ljudi na listi...
zar neko treba znati kako je izgledao meneghin kad zna za dirkove uspjehe?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
KK_Bosna je napisao/la:eto vam anketa, mada se zna pobjednik jer 90% ljudi ne zna kako su ni izgledali neki ljudi na listi...
lumani je napisao/la:@filip
Da Savic je bio lider na final 4 to sam rekao...
Ako Kawhi uzme biće uz Dwighta jedini koji je triput zaredom bio DPOY i postaće "vanjski igrač" s najviše nagrada. Onda bi generalno jedino Dikembe i Ben Wallace ostali ispred njega s 4.filip13 je napisao/la:http://fadeawayworld.com/2017/03/13/nba ... ear-award/

jay- z i hologram Bigia sljedeći duetvedoz je napisao/la:Evo od sinoć jedna.
Šta je ovo Mirotić izbačen iz rotacije?
Kawhija, Harden, Russ i Kevin.branimir85 je napisao/la:
zanimljivo
Pogledaj samo minutazu, danas se frka dize cim neka zvijezda igra vise od 36 minutaKawhi je napisao/la:Kawhija, Harden, Russ i Kevin.branimir85 je napisao/la:
zanimljivo
@magica bi se slozio s tobomKawhi je napisao/la:Ja sam fasciniran da je neko poput Wilta tada postojao. I dalje fizički najjača osoba koja se pojavila u sportu.
Cuban sere po svimaKobe Bryant je napisao/la:Šta ono Mark Cuban opet sere po Lakersima , sjeme mu se zatrlo fašističko !![]()
![]()
Njemu kad je dosadno odluči se za neki takav potez tako da opušteno.Kobe Bryant je napisao/la:Šta ono Mark Cuban opet sere po Lakersima , sjeme mu se zatrlo fašističko !![]()
![]()
Kobe Bryant je napisao/la:Šta ono Mark Cuban opet sere po Lakersima , sjeme mu se zatrlo fašističko !![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.