PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

miden
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la miden » 18 sep 2015, 13:42

Da ti Delalic naplacuje kartu za jug ili da ti Zulic postavlja bombe ili da Ajfel do kraja godine vrati dug :D
Das Ist Walter

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 13:44

Treba to sve posamarat na poluvremenu :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 sep 2015, 13:44

belosevic28 je napisao/la:Treba to sve posamarat na poluvremenu :D
:rol: :urnebes:
Das Ist Walter

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 13:50

pile87 je napisao/la:
miden je napisao/la:Nemoj da pustim Hasanovica na tebe.
Da te radovac upuca ili da te dzemo isuta :)
Došli ljudi s mora Samko odmah u prvih 11 :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2015, 13:53

Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 sep 2015, 14:04

belosevic28 je napisao/la:Treba to sve posamarat na poluvremenu :D
Al u svlacionici a navijce sto nemaju marke popisat a kad dodje baja iz bg vozanje u gepeku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 sep 2015, 14:07

FanVitez je napisao/la:
solinas je napisao/la:Koliko god bilo netrepeljivosti,opet bi u ligi 12 prije gledao velez,nego vitez,drinu,ili cak olimpic,.postujem ih kao sportske kolektive,Ali....velez je velez
Bilo proslo,ljudi,idemo dalje.

Pusti ti sta bi volio,ne zivi se od stare slave i povijesti.... ispadao je borac,vi... Velez je realno organizacijski jedna velika 0. Svjesno je radeno na unistavanju kluba,po pitanju infrastrukture,marketinga nisu se pomakeli s mrtve tocke.. Dokaz tome su mizerne posjete,Red Army koji je spao na neku navijacku grupu s kojom se sprdate... Trebaju dovesti ljude koji imaju kapital;i koji su spremni na reorganizaciju potpunu...eto i da ostanu ove sezone,ispali bi iducu garantiram... A razlog je jasan,nemaju vizijje za buducnost,nikakav koncept po kojem bi trebali ici na bolje .. :)
Čuj!! Kad Velež, Željo, Sarajevo . . . "igraju" na Tušnju, više će se ljudi pojaviti na stadionu, (pa taman da su zadnji na tabeli), nego što će gledati Vitez, Rudara, Drinu . . . (da su na vrhu tabele) . . .

Valjda kužiš o čemu pišemo . . .

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 sep 2015, 14:13

FaraonTM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
miden je napisao/la:Nemoj da pustim Hasanovica na tebe.
Da te radovac upuca ili da te dzemo isuta :)
Došli ljudi s mora Samko odmah u prvih 11 :urnebes:
Zato mu ni sudija ne smije dati žuti karton
Das Ist Walter

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 14:15

Moguće da je i njemu prijetio :think:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la merak » 18 sep 2015, 15:51

BMV22 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.
Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će to :guz: :lol: :lol: :kafa:
Tanki su zivci na periferiji Mostara zadnjih mjeseci hh
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2015, 16:07

BMV22 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.
Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će to :guz: :lol: :lol: :kafa:
Bravo,sta drugo ocekivat.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2015, 16:10

BMV22 je napisao/la:
Rijecnik vrapcicana, podvelezja, vrtaca i kamena. :puke: Uostalom uskoro cete biti na temi prepucavanja cvajte. :zviz:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 19:43

BMV22 je napisao/la:
ti ode a sarme ne proba :D :D ....urbana gerila..ahahaha :urnebes: :urnebes: ..nema sta,odgovor u skladu sa mentalnim sklopom....nadam se aBd da sutra padate u vrapcicima.....navijat cu za vukove da vas uniste na terenu i posalju u onu sabanije od lige jer za boljeg i niste :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2015, 21:22

BMV22 je napisao/la:

kazem ja da ih je vecina iz Citluka odbjeglo :roll: :roll: :roll: :roll:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2015, 16:16

Nakon onolike euforije, podjebavanja i kenjanja sve do pocetka prvenstva, a onda ovakvi rezultati i smijurija, i ja bih vala napravio sebi forum i sakrio se tamo.
Sretno danas Velezu, da uzmu bod protiv Olimpica, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 17:55

Vala su baš cke ispali, ovde bili i prepucavali se i podbadali dok nije počela sezona (a svo vrijeme su taj njihov famozni forum imali), i kad je počela sezona počeše i porazi i Veležovci najednom odlepršaše i odvojiše se od ostalih bodljikavom žicom da ih ko ne bi čuo/vidio :lol:

Trebali su ostati i muški podnijeti podbadanja ovde a ne u rupe se sakriti realno :mrgreen:
1946

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 sep 2015, 18:06

pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s parama ;) kaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja :urnebes: evo 9 kola 4 boda ko Dzerzelez Zenica :urnebes: valja im se iduce godine boriti s lopinama iz federalne lige :facepalm:
Sloboda Tuzla

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 18:12

fukaratz je napisao/la:pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s parama ;) kaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja :urnebes: evo 9 kola 4 boda ko Dzerzelez Zenica :urnebes: valja im se iduce godine boriti s lopinama iz federalne lige :facepalm:
Pa to sam im ja napisao na temi, za te navedene igrače da bi im dobro došli i pitao ih baš reko što će vam taj animnozitet prema tim igračima što bi im došli od kona, oni me napadoše s tom pričom vodi ih ka'e u Sarajevo nama ne trebaju nikakvi polovnjaci i otpadci, ja fakat pomislio reko evo ih Benku će nam uzet čim me ovako napadoše :rol: Kad ono najveće pojačanje onaj Nuspahić iz Želje :facepalm:
1946

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 sep 2015, 18:23

BitiSrcemVezan je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s parama ;) kaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja :urnebes: evo 9 kola 4 boda ko Dzerzelez Zenica :urnebes: valja im se iduce godine boriti s lopinama iz federalne lige :facepalm:
Pa to sam im ja napisao na temi, za te navedene igrače da bi im dobro došli i pitao ih baš reko što će vam taj animnozitet prema tim igračima što bi im došli od kona, oni me napadoše s tom pričom vodi ih ka'e u Sarajevo nama ne trebaju nikakvi polovnjaci i otpadci, ja fakat pomislio reko evo ih Benku će nam uzet čim me ovako napadoše :rol: Kad ono najveće pojačanje onaj Nuspahić iz Želje :facepalm:
tuga, jad, cemer :!: sam Colic donese Celiku nekoliko bodova ;) ali vjeruj ako uvezu dva dobra rezultata eto njih opet na temu da prcaju i podyebaju :D
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 sep 2015, 18:27

Druga liga druga liga,zaboli vas kita,bili bi ste sampioni ali nema tita :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 16 gostiju.