PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Da ti Delalic naplacuje kartu za jug ili da ti Zulic postavlja bombe ili da Ajfel do kraja godine vrati dug 

Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Treba to sve posamarat na poluvremenu 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Došli ljudi s mora Samko odmah u prvih 11pile87 je napisao/la:Da te radovac upuca ili da te dzemo isutamiden je napisao/la:Nemoj da pustim Hasanovica na tebe.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Al u svlacionici a navijce sto nemaju marke popisat a kad dodje baja iz bg vozanje u gepeku.belosevic28 je napisao/la:Treba to sve posamarat na poluvremenu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Čuj!! Kad Velež, Željo, Sarajevo . . . "igraju" na Tušnju, više će se ljudi pojaviti na stadionu, (pa taman da su zadnji na tabeli), nego što će gledati Vitez, Rudara, Drinu . . . (da su na vrhu tabele) . . .FanVitez je napisao/la:solinas je napisao/la:Koliko god bilo netrepeljivosti,opet bi u ligi 12 prije gledao velez,nego vitez,drinu,ili cak olimpic,.postujem ih kao sportske kolektive,Ali....velez je velez
Bilo proslo,ljudi,idemo dalje.
Pusti ti sta bi volio,ne zivi se od stare slave i povijesti.... ispadao je borac,vi... Velez je realno organizacijski jedna velika 0. Svjesno je radeno na unistavanju kluba,po pitanju infrastrukture,marketinga nisu se pomakeli s mrtve tocke.. Dokaz tome su mizerne posjete,Red Army koji je spao na neku navijacku grupu s kojom se sprdate... Trebaju dovesti ljude koji imaju kapital;i koji su spremni na reorganizaciju potpunu...eto i da ostanu ove sezone,ispali bi iducu garantiram... A razlog je jasan,nemaju vizijje za buducnost,nikakav koncept po kojem bi trebali ici na bolje ..
Valjda kužiš o čemu pišemo . . .
Zato mu ni sudija ne smije dati žuti kartonFaraonTM je napisao/la:Došli ljudi s mora Samko odmah u prvih 11pile87 je napisao/la:Da te radovac upuca ili da te dzemo isutamiden je napisao/la:Nemoj da pustim Hasanovica na tebe.
Das Ist Walter
Moguće da je i njemu prijetio 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tanki su zivci na periferiji Mostara zadnjih mjeseci hhBMV22 je napisao/la:Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će toProbisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.![]()
![]()
![]()
samo Sloboda
Bravo,sta drugo ocekivat.BMV22 je napisao/la:Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će toProbisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.![]()
![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Rijecnik vrapcicana, podvelezja, vrtaca i kamena.BMV22 je napisao/la:Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će toProbisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ti ode a sarme ne probaBMV22 je napisao/la:Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će toProbisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.![]()
![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BMV22 je napisao/la:Nije on još završio guzit, zvao sam ga na telefon pa mi reče da ti guzi majku i sestru, a kad završi javit će se. Potrajat će toProbisvjet je napisao/la:Izgleda @pastrmka casti! Besplatan ulaz na Vrapcice, Velez-Olimpic. Izgleda prodao sve apartmane i okrenuo se Rođenima. Sto je guuuzio, guuuuzio je.![]()
![]()
![]()
kazem ja da ih je vecina iz Citluka odbjeglo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Nakon onolike euforije, podjebavanja i kenjanja sve do pocetka prvenstva, a onda ovakvi rezultati i smijurija, i ja bih vala napravio sebi forum i sakrio se tamo.
Sretno danas Velezu, da uzmu bod protiv Olimpica, hhh.
Sretno danas Velezu, da uzmu bod protiv Olimpica, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vala su baš cke ispali, ovde bili i prepucavali se i podbadali dok nije počela sezona (a svo vrijeme su taj njihov famozni forum imali), i kad je počela sezona počeše i porazi i Veležovci najednom odlepršaše i odvojiše se od ostalih bodljikavom žicom da ih ko ne bi čuo/vidio 
Trebali su ostati i muški podnijeti podbadanja ovde a ne u rupe se sakriti realno

Trebali su ostati i muški podnijeti podbadanja ovde a ne u rupe se sakriti realno

1946
pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s parama
kaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja
evo 9 kola 4 boda ko Dzerzelez Zenica
valja im se iduce godine boriti s lopinama iz federalne lige 

Sloboda Tuzla
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa to sam im ja napisao na temi, za te navedene igrače da bi im dobro došli i pitao ih baš reko što će vam taj animnozitet prema tim igračima što bi im došli od kona, oni me napadoše s tom pričom vodi ih ka'e u Sarajevo nama ne trebaju nikakvi polovnjaci i otpadci, ja fakat pomislio reko evo ih Benku će nam uzet čim me ovako napadošefukaratz je napisao/la:pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s paramakaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja

1946
tuga, jad, cemerBitiSrcemVezan je napisao/la:Pa to sam im ja napisao na temi, za te navedene igrače da bi im dobro došli i pitao ih baš reko što će vam taj animnozitet prema tim igračima što bi im došli od kona, oni me napadoše s tom pričom vodi ih ka'e u Sarajevo nama ne trebaju nikakvi polovnjaci i otpadci, ja fakat pomislio reko evo ih Benku će nam uzet čim me ovako napadošefukaratz je napisao/la:pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s paramakaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja
Kad ono najveće pojačanje onaj Nuspahić iz Želje

Sloboda Tuzla
Druga liga druga liga,zaboli vas kita,bili bi ste sampioni ali nema tita 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.