Bilo kakva asocijacija na cetnistvo. Velika je to razlika.VivaLaStella je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:04Znači bilo kakva asocijacija na Srbiju u BiH je povod da nekog nakantaš?Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:43Drugo su Grobari, a drugo je ovo. To sa Grobarima je navijački rivalitet, to slično imaš u Bosni sa Željom, Sarajevom, Čelikom, Borcem itd. To ne podržavam, ali mi je jasno zašto se dešava. Zamisli odeš na Grbavicu sa šalom Čelika i pjevaš njihove pjesme, a ovi ne reaguju. Osramotili bi se u navijačkom svijetu. Tu ne podržavam, ali razumijem. Ali porediti to sa nošenjem majica koje podržavaju ove iste koji su i krivi za Kapiju i slična mjesta je jako bezobrazno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- JayCatwright
- Kontakt:
ja i ne čitam šta je rasprava ali se slažem sa svima koji su protiv forumskog Michael Owena
Ma pusti. Lik poredi navijačka prepucavanja sa cetnistvom. Iskreno me boli qrac ko za koga navija, ali ne mozes sa cetnistvom provocirati i onda još braniti takvog lika.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:35Ne čudi me od njega, poznat je po svojoj iskričavoj inteligenciji. Ako je ijedan grad u BiH poznat po svojoj multietničnosti i opuštenosti, onda je to Tuzla. Ovi to vidjeli, pa kontali, ma možemo mi raditi šta hoćemo. Sve ima svoje granice, i treba da ima.
- Shategabri
- Kontakt:
Pogledaj svoju konstataciju. Jest, poredim navijača Želje sa likom koji nosi majicu sa nekom porukom navijača CZ.jasmin10 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:07Eto, krećeš da vrijedjas prvi jer vidis da ti još 10 ljudi govori da pišeš gluposti.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:29Ništa, bundesligu pod ruku, pa obojica glumite narodnu miliciju i tucite ko god nosi kakvu majicu što vam se ne sviđa.
Očito i ti imaš kapacitet kao i on, pa ne možete shvatiti.
Govorim o reakciji na drugačije, jbt nije ratno stanje pa da se nasiljem na sve odogovara.
Lik je obukao crvenu čohu, a bikovi je nanjušili i juriš prema njemu.
Znam da ti džabe pišem, to nadilazi tvoj ograničeni um, al eto da probam za svaki slučaj.
Nikada se niko nije složio s tobom vezano za bilo koju temu.
Jer si glup ko qrac. I dosadan. Ne znam kako neko može biti ovako dosadan i preko postova na forumu ybt.
Čuj treba još da i milujemo cetnike koji dodju da provociraju.
Al ne poredim u tom kontekstu u kojem si ti shvatio. Promašio si loptu potpuno.
Poredim u ljudskom kontekstu.
Možda ti nikad ne ideš u Beograd ili bilo gdje u Srbiju, al zamisli da zasreću i tuku jer je neko Bošnjak.
Pa eto i u Zvorniku, Banja Luci, bilo gdje u RS.
Jel to treba? Jel treba početi legitimisati ljude u Sarajevu, Tuzli, Zenici, pa se shodno tome odakle su ophoditi prema njima?!
Haj znaj, možda imaju i člansku Partizana/CZ, pa ih treba nalupati.
Ne trebaš nikog milovati, ne moraš biti divljak.
Lik je vjerovatno obukao majicu, kontao neće niko skontati, nije majica direktno implicirala da ima veze sa CZ.
Zayebo se što su to skontali navijači i ok, ispao glup.
Da je to bilo u okviru navijačke grupe, ok. Ovako, ovo je napad na pojedinca i šalje ružnu sliku o Tuzli.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, kad već insistiraš, s kojim četništvom?jasmin10 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:12Ma pusti. Lik poredi navijačka prepucavanja sa cetnistvom. Iskreno me boli qrac ko za koga navija, ali ne mozes sa cetnistvom provocirati i onda još braniti takvog lika.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:35Ne čudi me od njega, poznat je po svojoj iskričavoj inteligenciji. Ako je ijedan grad u BiH poznat po svojoj multietničnosti i opuštenosti, onda je to Tuzla. Ovi to vidjeli, pa kontali, ma možemo mi raditi šta hoćemo. Sve ima svoje granice, i treba da ima.
Jel tu parolu izjavio Mladić, Karadžić?
Koševo Zapad
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma kakvo četništvo, šta i vi serete? Nekima da piše "Dobar dan" na ćirilici oni bi to povezali sa četnicima i kokardama.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Inače ubise srbe u Tuzli samo zato jer su Srbi. 

- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve ih treba udarati, čim prođu tablu Tuzla. Njima je i cilj da provociraju.
Ko god navija za CZ je chetnik. Prestanite im više sisati ku.rčine, jel dosta više relaksacije odnosa, mira, zajedništva, pomirenja i čega već ne, grob te je.bo i štokholmski sindrom.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 22 jul 2025, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ko god hoda sa navijackim obiljezjima ovih poznatijih grupa po Balkanu, pogotovo u drugim nacionalnim sredinama, glup je ko qrac. I treba ga iznabijati.
Mada bi ovaj jasmin prvi zakmecao da kakav manijak dobije po nosu u Beogradu.
Mada bi ovaj jasmin prvi zakmecao da kakav manijak dobije po nosu u Beogradu.
Ne znam, ja sam na Panonskom imao obiljezje Zelje vise puta, niko mi a nije rekao. Tako da vjerujem da su ovog shvatili kao povezanosti sa cetnistvom.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jul 2025, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nema glupljih od ovih Bosnjaka nerelaksatora odnosa poput babuke.
Cuj svako ko navija cetnik, velahavle.
Aware Bosnjaci. Nes njih iznenaditi ko ‘92.
Cuj svako ko navija cetnik, velahavle.
Aware Bosnjaci. Nes njih iznenaditi ko ‘92.

Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 22 jul 2025, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E to sam i ja vidio i čitao prije par dana. I šta kaže Shategabri, nema poveznica sa četništvom?

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno sve, nego je čitav haos nastao kad sam rekao da može i drugačije.alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Ne znam, ja sam na Panonskom imao obiljezlje Zelje vise puta, niko mi a nije rekao. Tako da vjerujem da su ovog shvatili kao povezanosti sa cetnistvom.
Mislim ne može kad razmišljaš mozgom 18-godišnjeg huligana, al onako kad si malo zreliji, jbg malo je glupo tući lika jer je došao u majici na kojoj stoji poruka CZ.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, isto ti ovo i neka poruka Sve je isto kao pre?Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:31E to sam i ja vidio i čitao prije par dana. I šta kaže Shategabri, nema poveznica sa četništvom?![]()
Jel realno

Koševo Zapad
- VivaLaStella
- Kontakt:
a ja zbog gradačačke Zvijezde umal ne najebah. Šta ti je nafakaalemsa je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Ne znam, ja sam na Panonskom imao obiljezlje Zelje vise puta, niko mi a nije rekao. Tako da vjerujem da su ovog shvatili kao povezanosti sa cetnistvom.

Ipak mislim da si imao više sreće, nego pameti. U manjim TK sredinama ljudi najebu zbog toga, a kamoli Tuzli
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Jebga jedino rame da otkinem, kad mi je istetoviran grb Zelje na ramenuVivaLaStella je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:34a ja zbog gradačačke Zvijezde umal ne najebah. Šta ti je nafaka![]()
Ipak mislim da si imao više sreće, nego pameti. U manjim TK sredinama ljudi najebu zbog toga, a kamoli Tuzli

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jul 2025, 12:40, ukupno mijenjano 3 puta.
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo na granici, pomenuo sam već kako su nas upozorili da nije pametno u bordo obilježjima ići u tom dijelu grada19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()

Doduše, to je bilo ono s Bateom kad smo igrali.
S vama su malo više na ratnoj nozi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Prije 8 dana bilo.Tuzla — Grad poznat po vrijednostima suživota i antifašizma, jučer je uznemiren neprimjerenim ponašanjem dvojice mladića koji su u centru grada nosili majice s natpisom „Četnici sever“, što je izazvalo ogorčenje među prolaznicima.
I am not yet born; O hear me.