Bosniacum Lilium je napisao/la:ja inace nisam fotoslikicanPapastathopoulos je napisao/la:E jbg, to nije dobro..al ajd, pitat cu danas instruktora ocu li moci novu sliku staviti..Ali na licnoj i vozackoj yebac 1/1
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Chat
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- KB-TM87
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prije-19 ... /130205009" onclick="window.open(this.href);return false;
OPROSTA I ZABORAVA NEMA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Evolution87
- Kontakt:
Istocnjak je napisao/la:NE ZABORAVI MARKALE 05.02.1994 - 05.02.2013
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
maknite tu fotografiju gore, koji vam je ku.rac
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koliko je tebi godina? Kakva je to prica, jel te stid? Ova fotografija je samo opomena da se nikad ne smije oprostiti, i prikazuje svu brutalnost proteklog rata. Moj plavi djecace...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
a čekaj, da bi odali počast moramo da vidimo ovu strahotu? Jesil ti dobar?Bosniacum Lilium je napisao/la:koliko je tebi godina? Kakva je to prica, jel te stid? Ova fotografija je samo opomena da se nikad ne smije oprostiti, i prikazuje svu brutalnost proteklog rata. Moj plavi djecace...
naprijed rejal
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne kontas neke stvari jer ti je um ogranicen ko balkon, zato i jedino mozes studirati to sto studiras 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemam riječi za tu sliku, strahota, ali mislim da je nisi trebao postavljati.

Moj um nije ograničen, i ti apsolutno nemaš pravo da me osuđuješ za bilo što s obzirom da me i ne poznaješ. Treba da se stidiš i svog razmišljanja i svojih godinaBosniacum Lilium je napisao/la:ne kontas neke stvari jer ti je um ogranicen ko balkon, zato i jedino mozes studirati to sto studiras
naprijed rejal
Šta studira, neg mislim da takve slike stvarno nisu potrebne na ovom forumuBosniacum Lilium je napisao/la:ne kontas neke stvari jer ti je um ogranicen ko balkon, zato i jedino mozes studirati to sto studiras
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nema potrebe takve slike stavljati ovdje, skoro svi smo danas mogli vidjeti tu sliku, na raznim portalima.
Ovdje istoj ne bi trebalo biti mjesto.
Al' opet šta odmah dižete frku oko toga, još par postova, preći će se na drugu stranicu i riješeno, šta ste odmah zapjenili svi.
Ovdje istoj ne bi trebalo biti mjesto.
Al' opet šta odmah dižete frku oko toga, još par postova, preći će se na drugu stranicu i riješeno, šta ste odmah zapjenili svi.
Ima li sta kvalitetno za ubijanje dosade ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://www.miniclip.com/games/pro-kicker/en/" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Ima li sta kvalitetno za ubijanje dosade ?
u duhu zavrsenog Super Bowl-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ipak sam se zarazio ovim http://www.bored.com/game/play/273/Causality_.html 
Call the coroner!
ajde postavi nam još koju fotografiju brutalnih zločina, ko da nam nije dovoljno sranja. čuj to je samo opomena. da bogdom ta opomena ima ikakvu svrhu, ja bih išao od foruma do foruma i postavljao takve fotografije. neće ljudi nešto pamtit samo zato što vide isječena tijela na sportskom forumu.Bosniacum Lilium je napisao/la:koliko je tebi godina? Kakva je to prica, jel te stid? Ova fotografija je samo opomena da se nikad ne smije oprostiti, i prikazuje svu brutalnost proteklog rata. Moj plavi djecace...
fotografija nije primjerena ni za jedan forum, jer je preradikalna. dovoljno je bilo postavit link.
zna li neko da li princip rada za CD i DVD diskove isti, tj jel ide sve preko onih brazda i opticke glave
Ako ima medicinara ovdje i ako nešto znaju o metodama funcionalnog ispitivanja bubrega jako bi mu bio zahvalan kad bi mi se javio i pomogao na PP 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja sam u prošlu srijedu predavao za vozačku i sad isto nije mi se dalo slikati pa sam pitao onu na šalteru kako to ide . Rekla mi je da je poželjno da se uslika , ali pošto je u mene lična od prije mjesec dana , nisam se puno mijenjao pa su uzeli tu .Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, da li je iko od vas doskora polagao i vadio vozacku dozvolu ? Zanima me jedna stvar..da li ce mi uzeti sliku sa licne karte (koju imam vec 3 godine) i staviti na vozacku ili ja imam pravo da se ponovo uslikam i novu sliku stavim na vozacku ?
Znači ako ti je stara 3 godine lična , tražiće ti da se uslikaš
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sad si me obradovao lafebavarian_bk je napisao/la:Ja sam u prošlu srijedu predavao za vozačku i sad isto nije mi se dalo slikati pa sam pitao onu na šalteru kako to ide . Rekla mi je da je poželjno da se uslika , ali pošto je u mene lična od prije mjesec dana , nisam se puno mijenjao pa su uzeli tu .Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, da li je iko od vas doskora polagao i vadio vozacku dozvolu ? Zanima me jedna stvar..da li ce mi uzeti sliku sa licne karte (koju imam vec 3 godine) i staviti na vozacku ili ja imam pravo da se ponovo uslikam i novu sliku stavim na vozacku ?
Znači ako ti je stara 3 godine lična , tražiće ti da se uslikaš
Btw, kako si ti polozio, koliko si puta okin'o ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.