Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Može li neko pojasniti malo ovo oko struje. Ako zapadne sile koje drze forum dozvoljavaju.
Ako si Bosnjak struja će ti poskupiti jer palis dvije klime ?
Ako si Bosanski hrvat možeš paliti i 5 klima struja ti neće poskupiti?
Ako si Bosnjak struja će ti poskupiti jer palis dvije klime ?
Ako si Bosanski hrvat možeš paliti i 5 klima struja ti neće poskupiti?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bas smo zaostali i ograničeni. Ne prihvatamo razlike.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:36Prije 8 dana bilo.Tuzla — Grad poznat po vrijednostima suživota i antifašizma, jučer je uznemiren neprimjerenim ponašanjem dvojice mladića koji su u centru grada nosili majice s natpisom „Četnici sever“, što je izazvalo ogorčenje među prolaznicima.
Konačno nešto pozitivno jer ovi ljudi ne znam kako preživljavaju uopšte.Vlada FBiH pripremila uredbu: Umirovljenicima s najnižom mirovinom po 250 KM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Dok sam bio mladji znali smo hodat u majicama grupe namjerno po drugim gradovima i ocekivali smo akciju, znaci svjesno hocemo belaj.
Ja ne znam sta ljudi ovde pokusavaju opravdat. Vidi se da nisu nikad bili u navijackom svijetu. To sa majicom sto je uradio ovaj lik je klasicno “trazenje cepa”.
Poslije ide prica “ja hodao Tuzlom u majici Delija i niko nije smio pisnut”.
Pa da je majica Celika ili nekog naseg kluba, pa hajd da kazes nisu ga trebali udarat mogo je samo skinut majicu, ali doc u majici “najčetničkije” grupe u Srbiji, to je trazenje batina.
To je isto da opravdavas sto su prebili lika koji udje u kafanu i svima namjerno prosipa pice po stolu.
Lik se kur.cio mislio ispast mangup i dobio svoje. Opet je dobro prosao, idite u majici neke bh grupe kroz centar BG-a ili Novog Sada pa cete zavrsit na urgentnom.
Ja ne znam sta ljudi ovde pokusavaju opravdat. Vidi se da nisu nikad bili u navijackom svijetu. To sa majicom sto je uradio ovaj lik je klasicno “trazenje cepa”.
Pa da je majica Celika ili nekog naseg kluba, pa hajd da kazes nisu ga trebali udarat mogo je samo skinut majicu, ali doc u majici “najčetničkije” grupe u Srbiji, to je trazenje batina.
To je isto da opravdavas sto su prebili lika koji udje u kafanu i svima namjerno prosipa pice po stolu.
Lik se kur.cio mislio ispast mangup i dobio svoje. Opet je dobro prosao, idite u majici neke bh grupe kroz centar BG-a ili Novog Sada pa cete zavrsit na urgentnom.
- Marsal
- Kontakt:
Eto vjeruj da nisam ni razmisljao o tome uopste, ono dosao na bazen skino majicu kupam se, kao i svugdje, ni na kraj pameti mi nije bilo Fukare, Manijaci i to. Ali stvarno bio sam preko 10 puta, niko nista povodom toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jul 2025, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Onda je ekstra glup. Ići sam i svjesno tražiti belaja...doduše, ako je istina da je lik drotRollingPaper je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:04Dok sam bio mladji znali smo hodat u majicama grupe namjerno po drugim gradovima i ocekivali smo akciju, znaci svjesno hocemo belaj.

Koševo Zapad
Sve je prolazno osim Poirota na RTL2, **** vam Agata Kristi mater
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne bi niko ništa 99%19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:33Hajd' u Zenicu s takvim obiljezjem, pa ces vidjeti kako ces se provesti![]()
Neki dan baš neki momak u dresu i šorcu Želje trenira u teretani, nije ga niko ni pogledao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Centre forward
- Kontakt:
Al' pazi, koji je to oksimoron. Klub se zove Crvena Zvezda a nosiš natpis "Četnici Sever". Baš me zanima koji idiot je to smislio ? Srbi su nekada imali pristojno obrazovanje. I to su uspjeli da zayebu, al' ono baš.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:36Prije 8 dana bilo.Tuzla — Grad poznat po vrijednostima suživota i antifašizma, jučer je uznemiren neprimjerenim ponašanjem dvojice mladića koji su u centru grada nosili majice s natpisom „Četnici sever“, što je izazvalo ogorčenje među prolaznicima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Ma pretvarali se dok su bili u Jugoslaviji. Sad se oni i Partizan (još jedan oksimoron) takmiče ko će biti veći četnici.Centre forward je napisao/la: ↑22 jul 2025, 15:16Al' pazi, koji je to oksimoron. Klub se zove Crvena Zvezda a nosiš natpis "Četnici Sever". Baš me zanima koji idiot je to smislio ? Srbi su nekada imali pristojno obrazovanje. I to su uspjeli da zayebu, al' ono baš.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Samo udri cetnicku bagru.
I ovo malo crkavice sto zaradimo 2-3 hiljade KM uzeše nam jer smo Bosnjaci

Nista nego se seliti u Posusje i Grude.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
To je Ok. Morao sam upitati, svjedocio sam kako je diskutant trajno odstranjen sa foruma zbog sirenja defetizma iz dijaspore i optuzbe za spijunazu u interesu secesionista. A i sam sam bio upozoren za slično - sumnjiv sam jer ne pisem pretjerano o sportu, tako da sam svjestan da stav koliko god bio vodjen razumom, moze kroz interpretaciju postati stvar koja zahtjeva inkvizicijske metode. Tako da ispitujem tu klizavost terena.admin je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:51Isto da si napisao naucni rad u Lancetu, a ne post na forumu i njegovoj nabezveznijoj temi.huupmil je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:34@admin,
primjetio sam je moj post od 11.07 o Spidovoj posjeti obrisan i jedini razlog koji mi pada na pamet lezi u tome sto je bio na stranici sa mnogo postova koji su kvalifikovani kao neprimjereni pa da se sjrati posao brisi sve. Ako ovakvo pitanje nije postsvljeno na pravom mjestu molim da me uputite u proceduru
Otkud znam post od prije tri dana, ko da čitam autore i udubljujem se u napisano
A ovo drugo :
Navijati za nasilje mogu samo glupi ljudi. Pogotovo sto ovo moze napraviti spiralu nasilja prema ljudima vase nacionalnosti koji su integrisani na neki nacin u drugi prostor. Ovi sto pozdravljaju nasilje i rjesenje kojem se priseglo sumjam da smiju do Zvornika i doci, nego zabij se u svoje selo i gdje je sigurno i minimizuj rizik. A steta i tuzna mogućnost je da zrtva odmazde samo zbog drugacijeg imena budu ljudi koji su puno otvoreniji, finansijski ostvareniji i mentalno slobodniji od vas, neko ko sa vase strane poziva na mudrije rjesenje. Zato sam za Vensan Kasel rjesenje, klix i slicne stvari za generisanke mrznje stop.
-
- Kontakt:
Nije se klix šetao sa majicom četnici sever centrom Tuzle
Sumnjam da Bošnjaci uopšte i žele šetati se Zvornikom sa ljiljanima, niti su toliko glupi, niti to imaju u mentalitetu. Taj primitivizam i provokacije su svojstvene vama "nebeskom narodu."

Sumnjam da Bošnjaci uopšte i žele šetati se Zvornikom sa ljiljanima, niti su toliko glupi, niti to imaju u mentalitetu. Taj primitivizam i provokacije su svojstvene vama "nebeskom narodu."

I am not yet born; O hear me.
kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jul 2025, 07:44Oštre onu stvar na malima.Asteriks je napisao/la: ↑22 jul 2025, 06:52Svi nešto glume glede gašenja rudnika, te učešća uglja i generalno TE u proizvodnji struje. A onda vidimo da je udio uglja u navedenoj proizvodnji el energije primjer u Švabiji preko 20%, plus imaju tri ili četiri aktivna rudnika lignita.StevieG8 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 12:30Da je ovo normalna zemlja reorganizacija i eventualno gasenje rudnika bi se odvijalo kroz ozbiljan visegodisnji proces. Rijesi se viska kadra koji je tu da prima pare i ne radi nista, dio rudara prekvalifikuj dio penzionisi a dio ostavi da radi. Druga je stvar sto niko iz politike nije htio ni da cuje za to, ne diraj glasacko tijelo i mjesta za uhljebe a ni rudarima ne spominji nista sem plate i nastavka posla. I ovo sto se uradilo sa kacenjem rudnika na EP nije nikakvo genijalno rjesenje nego gusenje jos jednog pacenika da se produzi agonija prvom.
Onda, Ameri su četvrti proizvodjač uglja na svijetu itd.
Kad si frajer haj naplati neku taksu Amerima, kao što hoće nama da naplaćuju.
Nama vazda prijete nekim taksama što se tiče proizvodnje struje iz termoelektrana na ugalj. Nije šala nekakva zelena agenda...
Kinezi su ubjedljvo najveći proizvodjaci uglja. Ameri četvri, te Švabija u top 10.
Naravno najveći globalni zagadjivaci su SAD, uz Kinu i Indiju.
Njemačka planira fol do 2038. da potpuno odustane od ovog energenta, ali teško, da ne kažem nemoguće.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.