Pa da je dosao u normalnoj majici, mislis da bi ga ko ruzno pogledao? Svako malo dodju ljudi iz Srbije u Tuzlu, pricaju ekavicu i bukvalno im niko nista ne kaze. Ni ne pogledaju ih ruzno. Ovaj je dosao i mislio da nece izazvati nikakvu reakciju na tu majicu. Sam je sebi kriv. Mislis da bi drugacija reakcija bila da dodjes u Beograd sa dresom ili majicom Zelje i Sarajeva? Bi malo sutra.huupmil je napisao/la: ↑22 jul 2025, 15:43To je Ok. Morao sam upitati, svjedocio sam kako je diskutant trajno odstranjen sa foruma zbog sirenja defetizma iz dijaspore i optuzbe za spijunazu u interesu secesionista. A i sam sam bio upozoren za slično - sumnjiv sam jer ne pisem pretjerano o sportu, tako da sam svjestan da stav koliko god bio vodjen razumom, moze kroz interpretaciju postati stvar koja zahtjeva inkvizicijske metode. Tako da ispitujem tu klizavost terena.admin je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:51Isto da si napisao naucni rad u Lancetu, a ne post na forumu i njegovoj nabezveznijoj temi.huupmil je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:34@admin,
primjetio sam je moj post od 11.07 o Spidovoj posjeti obrisan i jedini razlog koji mi pada na pamet lezi u tome sto je bio na stranici sa mnogo postova koji su kvalifikovani kao neprimjereni pa da se sjrati posao brisi sve. Ako ovakvo pitanje nije postsvljeno na pravom mjestu molim da me uputite u proceduru
Otkud znam post od prije tri dana, ko da čitam autore i udubljujem se u napisano
A ovo drugo :
Navijati za nasilje mogu samo glupi ljudi. Pogotovo sto ovo moze napraviti spiralu nasilja prema ljudima vase nacionalnosti koji su integrisani na neki nacin u drugi prostor. Ovi sto pozdravljaju nasilje i rjesenje kojem se priseglo sumjam da smiju do Zvornika i doci, nego zabij se u svoje selo i gdje je sigurno i minimizuj rizik. A steta i tuzna mogućnost je da zrtva odmazde samo zbog drugacijeg imena budu ljudi koji su puno otvoreniji, finansijski ostvareniji i mentalno slobodniji od vas, neko ko sa vase strane poziva na mudrije rjesenje. Zato sam za Vensan Kasel rjesenje, klix i slicne stvari za generisanke mrznje stop.
Ako se ponasas normalno gdje god da odes, bilo to pomenuti Zvornik, Split, Novi Sad itd, 98% da ti niko nista nece uraditi ni reci. Ovih 2% je radi svakakvih budala, kojih ima svuda.
Evo iz mog primjera, nema gdje nisam bio u ex-yu gradovima i nikad nikakvih problema nisam imao nigdje.
Sasvim je logicno da ces kad izigravas mangupa, vrlo moguce dobiti po glavi. Cak sam misljenja da mu ne bi niko nista uradio i da je obukao dres Srbije. Nedavno momak prodje trgom u dresu Hrvatske sasvim normalno i niko mu nista nije uradio.
Ovaj je sam sebi kriv.