AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Leao je trebalo da odmah šutira nakon prvog odličnog driblinga, drugi je bio višak i tu se zapetljao. Na žalost i mene podsjeća u mnogo čemu na Balotelia. Samu je možda bolji izbor za napadača, nego krilo. Mislim da puno više može da pruži kao shadow striker
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
There is optimism about Rebic's situation. The healing time should not be taking a long time.
Ovo je dobra vijest,bitno je da nema loma,bice on kroz 3-4 sedmice fit
Eno Giampaolo ga je bio gurao na SS poziciju pa je bio jednako beskoristan.
Može biti zahvalan igrač za slabije klubove, ali treba gledati da se unovči što je prije moguće, nije on kalibar za Milan čak ni ovako sa klupe kad ulazi. Mali Salamander, iako objektivno možda manje talentovaniji igrač nego Samu, a opet neuporedivo bolje djeluje na terenu (mada je i to nedovoljno za biti starter u Milanu). Ne znam jeste li primjetili, ali u ovih par sezona niti sam ikad čuo vijest da se ijedan klub interesuje za njega niti ga uopšte možeš otjerati iz prostog razloga što mu je fino ovdje i neće da ide. Prodaja će ići dosta teže nego što se misli.
I na sve to, jedan podsjetnik da je Halilović još uvijek u klubu (ako ste zaboravili, a znam da jeste) i tek se njemu nigdje ne ide jer mu je onaj idiot dao ekstra ugovor.
Sreća za Antu, još ide i ova pauza od petnaestak dana, dobro će i ona doći da se svi oporave (prije svega mislim na Ibru i Roma).
Dobro, neće Rebić moći tako ekspresno nazad na teren, ali fino smo pokriveni po lijevom krilu. Preživjeće se tih par utakmica bez njega.
Može biti zahvalan igrač za slabije klubove, ali treba gledati da se unovči što je prije moguće, nije on kalibar za Milan čak ni ovako sa klupe kad ulazi. Mali Salamander, iako objektivno možda manje talentovaniji igrač nego Samu, a opet neuporedivo bolje djeluje na terenu (mada je i to nedovoljno za biti starter u Milanu). Ne znam jeste li primjetili, ali u ovih par sezona niti sam ikad čuo vijest da se ijedan klub interesuje za njega niti ga uopšte možeš otjerati iz prostog razloga što mu je fino ovdje i neće da ide. Prodaja će ići dosta teže nego što se misli.
I na sve to, jedan podsjetnik da je Halilović još uvijek u klubu (ako ste zaboravili, a znam da jeste) i tek se njemu nigdje ne ide jer mu je onaj idiot dao ekstra ugovor.
Sreća za Antu, još ide i ova pauza od petnaestak dana, dobro će i ona doći da se svi oporave (prije svega mislim na Ibru i Roma).
Dobro, neće Rebić moći tako ekspresno nazad na teren, ali fino smo pokriveni po lijevom krilu. Preživjeće se tih par utakmica bez njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inteligentniji, korisniji, te talentovaniji je Belgijanac od Samua. To se vidi u skoro svakoj utakmici. A podsjećam te Rope, da on ima tek 21 godinu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Kako zaboravili Halilovica kad sam pisao ovdje prije par mjeseci kako je na posudbi i pitanje je da li ce opet gdje otici. A i pripremne je igrao, samo bezveze opterecuje budzet ali ni na posudbama se ne namece kao ozbiljan igrac da ga se proda.
Tonali neodoljivo podsjeca na Pirla kako izgledom, tako i onim laganim trkom, setkanjem, mekanom pass igrom i dubokom loptom. Kraj sebe se uvijek morati imati jednu prznicu i snaznog igraca (poput Kessie ili Benacera).
Tonali neodoljivo podsjeca na Pirla kako izgledom, tako i onim laganim trkom, setkanjem, mekanom pass igrom i dubokom loptom. Kraj sebe se uvijek morati imati jednu prznicu i snaznog igraca (poput Kessie ili Benacera).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vjerujem da su mnogi zaboravili, kao što sam i ja. Jednostavno smetneš sa uma. 
I takvi kao on dodatno blokiraju merkato, kao da ionako nema već dovoljno problema. Jbt, imaš tri desna krila na papiru, a jedva da jednog pristojnog igrača možeš sastaviti od njih i onda naravno da je problem dovesti novog.
Salamnder izrasta u boljeg igrača od Samua, ali kako rekoh, daleko je to od toga da ga okarakterišeš kao materijal za prvotimca.
I takvi kao on dodatno blokiraju merkato, kao da ionako nema već dovoljno problema. Jbt, imaš tri desna krila na papiru, a jedva da jednog pristojnog igrača možeš sastaviti od njih i onda naravno da je problem dovesti novog.
Salamnder izrasta u boljeg igrača od Samua, ali kako rekoh, daleko je to od toga da ga okarakterišeš kao materijal za prvotimca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Iduce kole juve napoli X mi dobijemo i gledamo ostale sa vrha
Fino nas je vidjeti ovako na vrhu,pa makar za kratko.
Evo kazu za Haugea mi dajemo 4 ono hoce 6 ,znaci dobicemo ga za 5 mil i to kazu da bi do utorka moglo biti gotovo. 5 mil je nista,znaci i da flopne necemo izg puno sa njim,a mozemo itekako profitirati
Fino nas je vidjeti ovako na vrhu,pa makar za kratko.
Evo kazu za Haugea mi dajemo 4 ono hoce 6 ,znaci dobicemo ga za 5 mil i to kazu da bi do utorka moglo biti gotovo. 5 mil je nista,znaci i da flopne necemo izg puno sa njim,a mozemo itekako profitirati
- muha milanez
- Kontakt:
Ybte 6 mil samo, da igra za Dinamo Zagreb prodali bi ga za 20 minimalno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Siamo Noi je garant gore u Norveškoj čim je se dovezao njih i Haugea? Vidim da je Bodo lani prodao mladog krila/napadača za 2.3M €, te krilo za 1.5M. Obadvojica su imali slične/bolje statistike od Haugea, teško da će njegova cijena biti duplo veća od toga.
Dakle, sića, nema se tu šta čekati ni izgubiti, bude li višak gurnut ga Berlusci u Milan B, pardon Monzu. 6 god stariji Rade ima duplu cijenu, a pola talenta od Haugea.
Rutinski protiv Crotonea, svaka čast i čestitke Pioliju i momcima. Oni koji su plakali za švabskim penzionerom, radujte se realnoj CL borbi
Calabria, Hakan, Kessie odlični. Ante opet dokazao da nije centarfor, ali iznudio penal, neka mu je brz oporavak. Leao, hmmm, dobro neko napisa, potsjeća sve više na Balotellija, od fakinskih frizura, oblačenja do prikazanog na terenu.
Salemakers je došao za siću, tek mu 21 god, mlad je momak, polako ljudi. Ista stvar važi za Tonalija, trebat će mu vremena, svakako kvalitetan fudbaler već sada, a očekivam lagano već od januara da će on biti i veliko pojačanje.
Dakle, sića, nema se tu šta čekati ni izgubiti, bude li višak gurnut ga Berlusci u Milan B, pardon Monzu. 6 god stariji Rade ima duplu cijenu, a pola talenta od Haugea.
Rutinski protiv Crotonea, svaka čast i čestitke Pioliju i momcima. Oni koji su plakali za švabskim penzionerom, radujte se realnoj CL borbi
Calabria, Hakan, Kessie odlični. Ante opet dokazao da nije centarfor, ali iznudio penal, neka mu je brz oporavak. Leao, hmmm, dobro neko napisa, potsjeća sve više na Balotellija, od fakinskih frizura, oblačenja do prikazanog na terenu.
Salemakers je došao za siću, tek mu 21 god, mlad je momak, polako ljudi. Ista stvar važi za Tonalija, trebat će mu vremena, svakako kvalitetan fudbaler već sada, a očekivam lagano već od januara da će on biti i veliko pojačanje.
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 28 sep 2020, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Imal kakvi vijesti za Antu.
Treba nam stoper ko oci u glavi. Ajde Maldini radi kako znas i umijes heh.
Treba nam stoper ko oci u glavi. Ajde Maldini radi kako znas i umijes heh.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Kako mi se ucinilo na prvu kao da je lakat pukao i iskocila kost. A eto na kraju "samo" rame dislocirao, sto je odlicna stvar.
Najvise mi je drago zbog njega, a onda i zbog Milana.
Najvise mi je drago zbog njega, a onda i zbog Milana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hauge bi do kraja dana mogao postati igrač Milana.
Maldini će poslati zadnju ponudu za Fofanu. Skupocjenu posudbu+obaveza otkupa.
Maldini će poslati zadnju ponudu za Fofanu. Skupocjenu posudbu+obaveza otkupa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta ovaj smrdo iz Juventusa hoce u Casa Milan 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sto bas sada dok jos traje prijelazni rok, imaju cijelu sezonu pred sobom
- Romagnoli13
- Kontakt:
Doš'o da špijunira Milanovu taktiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.