fali DannyElLoco7 je napisao/la:Dortmund oba daju
Porto hendikep 0:1
Arsenal
Celtic 1X
Znal neko u kakvom sastavu Zenit igra? nisam kuci ne mogu provjerit falil im iko.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajduk Živi Vječno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Diego Godin, Diego Costa, David Villa, Filipe Luis, Tiago, Arda Turan and Cristian Rodriguez have all been left at home for the trip to Russia
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hajmo redom :
Arsenal vs Marseille 1 1.35 superponuda
U formi su ovo im treba da stave tacku na prolaz.Marsej bez sanse,motiva.Ocekujem laganu pobjedu domacina.
____________________________________________________________________________________________
Charlton vs Doncaster 1 1.75
Gosti s puno izostanaka :
Today in Doncaster team is without Chris Brown (ATT 14/3g 1asis 2nd scorer), James Husband (DF 11/1g 1asis 4th scorer) Dean Furman (MF 13/1g 5th scorer) Suk-Young Yoon (DF 6/0g 1asis) Rob Jones (DF 14/1g 1asis 6th scorer-captain), Paul Keegan (MF 13/0g) Jamie McCombe (DF 0/0g), Harry Forrester (ATT 2/0g)
_______________________________________________________________________________________________
Luton vs Southport 1.40
Gosti s mngo odsutni.Ocekujem domacine kao zicer.
_______________________________________________________________________________________________
Brentford vs Peterborough 1 2.00
Domacini u strasnoj formi.Gosti slabi,s mnogo problema sa ozlijedama.
Cheltenham vs Bristol Rovers 1 1.80
Gosti sa ozlijedama:
ristol faces several problems before today's game Striker Chris Beardsley (7/3) and central midfielder John-Joe O'Toole (20/6) saw red in Their 1-0 loss is Burton on Saturday and will both sit out. In addition, Seanan Clucas (c.mf 8/0 and Alef Santos (f.15 / 1) are injured. Ryan Brunt (f.13 / 0) and Ellis Harrison (f.17 / 1) are quite doubtful.
_________________________________________________________________________________________________
SRETNO !

Arsenal vs Marseille 1 1.35 superponuda
U formi su ovo im treba da stave tacku na prolaz.Marsej bez sanse,motiva.Ocekujem laganu pobjedu domacina.
____________________________________________________________________________________________
Charlton vs Doncaster 1 1.75
Gosti s puno izostanaka :
Today in Doncaster team is without Chris Brown (ATT 14/3g 1asis 2nd scorer), James Husband (DF 11/1g 1asis 4th scorer) Dean Furman (MF 13/1g 5th scorer) Suk-Young Yoon (DF 6/0g 1asis) Rob Jones (DF 14/1g 1asis 6th scorer-captain), Paul Keegan (MF 13/0g) Jamie McCombe (DF 0/0g), Harry Forrester (ATT 2/0g)
Luton vs Southport 1.40
Gosti s mngo odsutni.Ocekujem domacine kao zicer.
Brentford vs Peterborough 1 2.00
Domacini u strasnoj formi.Gosti slabi,s mnogo problema sa ozlijedama.
Cheltenham vs Bristol Rovers 1 1.80
Gosti sa ozlijedama:
ristol faces several problems before today's game Striker Chris Beardsley (7/3) and central midfielder John-Joe O'Toole (20/6) saw red in Their 1-0 loss is Burton on Saturday and will both sit out. In addition, Seanan Clucas (c.mf 8/0 and Alef Santos (f.15 / 1) are injured. Ryan Brunt (f.13 / 0) and Ellis Harrison (f.17 / 1) are quite doubtful.
_________________________________________________________________________________________________
SRETNO !

-
- Kontakt:
Ja cu veceras lupiti protiv cedevite,cisto na osjecaj...ima li neko od ovih sto vise prate kosarku,da daju neko misljenje za taj par,kvota u premieru je 3.30 na Spirou i h 6.5
veceras izbjeci ligu prvaka,jos uz ovu kosarku stavicu par engleza na golove
odg/Nuneaton - Alfreton Tip:1 kv:1.7
2.5/Morecambe - York City Tip:VIŠE kv:1.75
Bristol City - Leyton pm3 kv:2.1
veceras izbjeci ligu prvaka,jos uz ovu kosarku stavicu par engleza na golove
odg/Nuneaton - Alfreton Tip:1 kv:1.7
2.5/Morecambe - York City Tip:VIŠE kv:1.75
Bristol City - Leyton pm3 kv:2.1
1921
Milan me oborio xx puta i danas im najvise vjerujem x2 uz salkea, mislim da se dvice na salke i milan u dublu bas isplati igrati
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Celtic je bio tvrd orah dosta jacim ekipama od Milana na domacem terenuHaHu1x2 je napisao/la:Milan me oborio xx puta i danas im najvise vjerujem x2 uz salkea, mislim da se dvice na salke i milan u dublu bas isplati igrati

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
znam ali nakon toliko kikseva milana niko ne ocekuje danasnju pobjedu osim menemoj uzor-S.G je napisao/la:Celtic je bio tvrd orah dosta jacim ekipama od Milana na domacem terenuHaHu1x2 je napisao/la:Milan me oborio xx puta i danas im najvise vjerujem x2 uz salkea, mislim da se dvice na salke i milan u dublu bas isplati igrati

tesko da jedan seltik moze da izbaci milan iz lp , x2 uz salke fixevi dana
B-I-R !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Izvinite zbog duplog posta, ali imam jedno pitanje. Da li Ajax veceras nastupa u puno sastavu, da li je realno oba daju gol na toj utakmici ?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
U kojoj kladionici se može odigrati prelaz na Urugvajsku ligu ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
nisi jedini, i ja ocekujem pobjedu milana, mozda cak ubjedljivu, vidjet cemoHaHu1x2 je napisao/la:znam ali nakon toliko kikseva milana niko ne ocekuje danasnju pobjedu osim menemoj uzor-S.G je napisao/la:Celtic je bio tvrd orah dosta jacim ekipama od Milana na domacem terenuHaHu1x2 je napisao/la:Milan me oborio xx puta i danas im najvise vjerujem x2 uz salkea, mislim da se dvice na salke i milan u dublu bas isplati igrati
tesko da jedan seltik moze da izbaci milan iz lp , x2 uz salke fixevi dana
neka bude 0:3

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Povrijedjeni su Krkic, De Jong i Sigthórssonmoj uzor-S.G je napisao/la:Izvinite zbog duplog posta, ali imam jedno pitanje. Da li Ajax veceras nastupa u puno sastavu, da li je realno oba daju gol na toj utakmici ?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Znaci ,dvica na Barcu ko kucaArhitekt je napisao/la:Povrijedjeni su Krkic, De Jong i Sigthórssonmoj uzor-S.G je napisao/la:Izvinite zbog duplog posta, ali imam jedno pitanje. Da li Ajax veceras nastupa u puno sastavu, da li je realno oba daju gol na toj utakmici ?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- anelbavarac
- Kontakt:
Milan koji je u rasulu da dobije na jednom od najtezih gostovanja u LP
Mislim da od toga nema nista

x2 ko suza pazi sta sam ti rekao, a sutit ces poslije tekmeanelbavarac je napisao/la:Milan koji je u rasulu da dobije na jednom od najtezih gostovanja u LP![]()

B-I-R !
ja sam isto odigrao X2 na utakmicu.. Ali ti izazivaš vraga ovakvim komentarima Hahu1x2HaHu1x2 je napisao/la:x2 ko suza pazi sta sam ti rekao, a sutit ces poslije tekmeanelbavarac je napisao/la:Milan koji je u rasulu da dobije na jednom od najtezih gostovanja u LP![]()

U desetom selu živi Antuntun!
live bet 365deno_TM87 je napisao/la:U kojoj kladionici se može odigrati prelaz na Urugvajsku ligu ?
- rob do bagro
- Kontakt:
Nemoj da vas zavaravaju te povrede. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nece biti 2, u to sam siguran, a ostala dva znaka su puno izglednija.HaHu1x2 je napisao/la:x2 ko suza pazi sta sam ti rekao, a sutit ces poslije tekmeanelbavarac je napisao/la:Milan koji je u rasulu da dobije na jednom od najtezih gostovanja u LP![]()
Upravo. Biće havarije večeras.rob do bagro je napisao/la:Nemoj da vas zavaravaju te povrede.

Evo nesto i od mene vodeci se izrekom da je fudbal igra gdje svabe dobijaju
Borusija mi je veceras cisti 1 prvo nemaju vise prostora za gresku dakle oni moraju veceras da dobiju ako misle dalje u LS a iBorusija je mnogo brza negoli napoli a na kraju krajeva ako su ih mogli dobiti u gostima zasto onda sumnjati da ce ih dobiti veceras kuci ,Porto je isto mus win tako da i tu ocekujem 1 a na Zenitu iz istog razloga igram jer im je Porto za vratom tako da veceras protiv Atletika koji igraju u mjesovitom sastavu bez svojih najboljih pojedinaca moze Zenit najmanje nerijeseno izvuci ,Dakle evo dobitnog Tiketa za veceras a ovaj dubl sam onako ubacio neka ga nek se igra. sretno svima a i onom ko me isprati....
Borussia Dortmund v Napoli / Borussia Dortmund @ 1.61
Porto v Austria Vienna / Porto @ 1.17
Zenit St Petersburg v Atletico Madrid / Zenit St Petersburg Or Draw @ 1.25
@2.36
Zenit St Petersburg v Atletico Madrid - 1st Half Betting X / Draw @ 2.00€
Borussia Dortmund v Napoli - Borussia Dortmund/Borussia Dortmund @ 2.10€
@4.20

Borussia Dortmund v Napoli / Borussia Dortmund @ 1.61
Porto v Austria Vienna / Porto @ 1.17
Zenit St Petersburg v Atletico Madrid / Zenit St Petersburg Or Draw @ 1.25
@2.36
Zenit St Petersburg v Atletico Madrid - 1st Half Betting X / Draw @ 2.00€
Borussia Dortmund v Napoli - Borussia Dortmund/Borussia Dortmund @ 2.10€
@4.20
Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 26 nov 2013, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.