Izvor: Vulkanizer
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam,al neko veoma blizak ko vam se smijao cijelo vrijeme. Mogu ti licno dokazat da u nikakvim ozbiljnim pregovorima sa vama nije bio,ko vam je bacao te ublehe i kupovao vrijeme,iznosio novac to vec vi treba da istrazite,medjutim ti si orva ruka,sabur kako ti rece sve je blizu,u tajnosti se radi posto ste vi ozbiljni i velike pare su u pitanju hahahahMamba21 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:28Eldine, jesi li to ti?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:08Kad ce kume Diglisic? Jesil bio licno sa njim kad ste se dogovorali hahah covjek se ibretio kad ste pricali tj vasi iz uprave o investicijama,zgrade,kamp itd
Američke zastave se kačale...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:35Nisam,al neko veoma blizak ko vam se smijao cijelo vrijeme. Mogu ti licno dokazat da u nikakvim ozbiljnim pregovorima sa vama nije bio,ko vam je bacao te ublehe i kupovao vrijeme,iznosio novac to vec vi treba da istrazite,medjutim ti si orva ruka,sabur kako ti rece sve je blizu,u tajnosti se radi posto ste vi ozbiljni i velike pare su u pitanju hahahahMamba21 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:28Eldine, jesi li to ti?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:08
Kad ce kume Diglisic? Jesil bio licno sa njim kad ste se dogovorali hahah covjek se ibretio kad ste pricali tj vasi iz uprave o investicijama,zgrade,kamp itd

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kontrolor suđenja Ognjen Valjić i sam nekada vrsni sudija, Sivcu je dao ocjenu 8.3, što se smatra dobrom ocjenom. Valjić je prema našim saznanjima u izvještaju napisao da je Željezničar postigao čist gol.
Bravo Ermine! Svaka čast!
Bravo Ermine! Svaka čast!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
[quote=mosarajvosa83 post_id=9266898 time=1683581702 user_id=50976]
[quote=Mamba21 post_id=9266878 time=1683581286 user_id=47106]
[quote=mosarajvosa83 post_id=9266854 time=1683580089 user_id=50976]
Kad ce kume Diglisic? Jesil bio licno sa njim kad ste se dogovorali hahah covjek se ibretio kad ste pricali tj vasi iz uprave o investicijama,zgrade,kamp itd
[/quote]
Eldine, jesi li to ti?
[/quote]
Nisam,al neko veoma blizak ko vam se smijao cijelo vrijeme. Mogu ti licno dokazat da u nikakvim ozbiljnim pregovorima sa vama nije bio,ko vam je bacao te ublehe i kupovao vrijeme,iznosio novac to vec vi treba da istrazite,medjutim ti si orva ruka,sabur kako ti rece sve je blizu,u tajnosti se radi posto ste vi ozbiljni i velike pare su u pitanju hahahah
[/quote]
Izvini, nisam te odmah prepoznao. Čuvajte svojih 100 dresova što imate u vlasništvu i tiŠu
[quote=Mamba21 post_id=9266878 time=1683581286 user_id=47106]
[quote=mosarajvosa83 post_id=9266854 time=1683580089 user_id=50976]
[/quote]
Eldine, jesi li to ti?
[/quote]
Nisam,al neko veoma blizak ko vam se smijao cijelo vrijeme. Mogu ti licno dokazat da u nikakvim ozbiljnim pregovorima sa vama nije bio,ko vam je bacao te ublehe i kupovao vrijeme,iznosio novac to vec vi treba da istrazite,medjutim ti si orva ruka,sabur kako ti rece sve je blizu,u tajnosti se radi posto ste vi ozbiljni i velike pare su u pitanju hahahah
[/quote]
Izvini, nisam te odmah prepoznao. Čuvajte svojih 100 dresova što imate u vlasništvu i tiŠu
Vrsni sudija

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Samo ce da grmi na lavoru .ebi malo sarajvo. Bas ce ovaj put cijepanje da bude.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Nije napoleon jedan nego ih je culo dosta, al nece da prizna nikolet3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42I sad je taj Napoleon bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
Jedan lik od 7000 ljudi na stadion cuo kako je navodno 5-6 likova skandiralo Praljku, a ovdje šizofrenici to upakuju i prezentuju kako je haman citav station to skandirao, svim zeljovcima se to podmećekako je to ogavno i bljutavo.
a pricali bi o postenju...opisao sam u detalj kako je islo skandiranje pa bujurm demantuj...fino sam rekao praljku 6/7 ljudi, a USTASE bar 50 horski...ako te zanima koji dio bivse slovo O na sjeveru i sektor do njega..teska manjina sve ok al cinjenica je da nije niko reagovao, a ima na sjveru dosta bivsih "vidjenih" manijaka..takodjer cinjenica je i da 50tak ljudi nije pojedinci. Ako ces iskreno i da je JEDAN puno je. Sve ok i rivalitet i uspjeh kluba, al ovakve stvari ..NE U MOJE IME
Necu stvarno vise na ovu temu niti da glumim necijeg advoata..jos sam u soku, mozda sam previse subjektivan al
stvarno me pogodilo nisam mogao ni sanjati da cu nesto takvo na grbavici dozivit..
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 08 maj 2023, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
2014 slavili titulu Zrinjskog, sad im smeta što neko (a i to je pitanje) uzvikuje za praljka. Koja je razlika može li mi ko objasniti ?
Dajte malo vode Napoleonu vidite da mu nije dobro
Dajte malo vode Napoleonu vidite da mu nije dobro
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 08 maj 2023, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Valjda si svjestan da ce mongoloidi zbog tvojih piskaranja (a vec koriste tvoje citate ko da si Niče ili Hegel ) i stvari koje si samo ti cuo i niko vise, sutra ili za par dana pisati ovdje kako je citav jug 90 minuta horski pjevao Za dom spremni, Lijepu nasu i slicna podmetanja...i da su svi manijaci to pjevali, da su gowna neviđena itd.Napoleon1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:42Nije napoleon jedan nego ih je culo dosta, al nece da prizna nikolet3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42I sad je taj Napoleon bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
Jedan lik od 7000 ljudi na stadion cuo kako je navodno 5-6 likova skandiralo Praljku, a ovdje šizofrenici to upakuju i prezentuju kako je haman citav station to skandirao, svim zeljovcima se to podmećekako je to ogavno i bljutavo.
a pricali bi o postenju...opisao sam u detalj kako je islo skandiranje pa bujurm demantuj...fino sam rekao praljku 6/7 ljudi, a USTASE bar 50 horski...ako te zanima koji dio bivse slovo O na sjeveru i sektor do njega..teska manjina sve ok al cinjenica je da nije niko reagovao, a ima na sjveru dosta bivsih "vidjenih" manijaka..takodjer cinjenica je i da 50tak ljudi nije pojedinci. Ako ces iskreno i da je JEDAN puno je
Necu stvarno vise na ovu temu niti da glumim necijeg advoata..jos sam u soku, mozda sam previse subjektivan al
stvarno me pogodilo nisam mogao ni sanjati da cu nesto takvo na grbavici dozivit..
Nece pominjati tih 6,7 ljudi...ali ti to ne kontas jbg

-
- Kontakt:
Stoji sve i upravu si vjerovatno zato i kazemlet3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:58Valjda si svjestan da ce mongoloidi zbog tvojih piskaranja (a vec koriste tvoje citate ko da si Niče ili Hegel ) i stvari koje si samo ti cuo i niko vise, sutra ili za par dana pisati ovdje kako je citav jug 90 minuta horski pjevao Za dom spremni, Lijepu nasu i slicne podmetanja...i da su svi manijaci to pjevali, gowna neviđena, ustvari neki su to vec napisali.Napoleon1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:42Nije napoleon jedan nego ih je culo dosta, al nece da prizna nikolet3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42
I sad je taj Napoleon bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
a pricali bi o postenju...opisao sam u detalj kako je islo skandiranje pa bujurm demantuj...fino sam rekao praljku 6/7 ljudi, a USTASE bar 50 horski...ako te zanima koji dio bivse slovo O na sjeveru i sektor do njega..teska manjina sve ok al cinjenica je da nije niko reagovao, a ima na sjveru dosta bivsih "vidjenih" manijaka..takodjer cinjenica je i da 50tak ljudi nije pojedinci. Ako ces iskreno i da je JEDAN puno je
Nece pominjati tih 6,7 ljudi...ali ti to ne kontas jbg![]()
necu na tu temu vise..napravice se bauk ..ako znas nekog ko je bio na sjeveru blize RA pitaj ga pa nisam jedini ja bio tu...al nejse necu stvarno vise na kraju ce jos neko rec da sam ja uzvikivao ..okrenimo se sportskom aspektu

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
A lika kaže dolaze na tekmu, konta kupit će kartu pred stadionom 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- MocMahale444
Napoleon1946 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:42
BonapartA, deder ošini neki video zapis

Sramota

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo govoris niko nije reagovao. Sto ti nisi ? Vjerovatno ne ides na utakmicu sam, poznas nekog oko sebe, eto sto niste reagovali ?Napoleon1921 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 00:01Stoji sve i upravu si vjerovatno zato i kazemlet3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:58Valjda si svjestan da ce mongoloidi zbog tvojih piskaranja (a vec koriste tvoje citate ko da si Niče ili Hegel ) i stvari koje si samo ti cuo i niko vise, sutra ili za par dana pisati ovdje kako je citav jug 90 minuta horski pjevao Za dom spremni, Lijepu nasu i slicne podmetanja...i da su svi manijaci to pjevali, gowna neviđena, ustvari neki su to vec napisali.Napoleon1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:42
Nije napoleon jedan nego ih je culo dosta, al nece da prizna niko
Nece pominjati tih 6,7 ljudi...ali ti to ne kontas jbg![]()
necu na tu temu vise..napravice se bauk ..ako znas nekog ko je bio na sjeveru blize RA pitaj ga pa nisam jedini ja bio tu...al nejse necu stvarno vise na kraju ce jos neko rec da sam ja uzvikivao ..okrenimo se sportskom aspektu![]()
Sto neko napisa, slavili su titilu Zrinje 2014, pjevali bit ce zeljo... sampion i sad ko uvrijedjene mlade spominju sto je par puta mozda uzviknulo 4- 5 - 6 debila
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: goGlobal, Paromlinac i 29 gostiju.