Suti buraz,jedva se snalazim ahahaha Dobit ces me sad normalno,ako se budem znao snaci ahahahasamocelik je napisao/la:@agresivni jesil to dobio novi mobitel? valjda te ovaj put mognem dobit![]()
![]()
cuj ovih dole,gdje cu se hvalit ba ahaahah
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Suti buraz,jedva se snalazim ahahaha Dobit ces me sad normalno,ako se budem znao snaci ahahahasamocelik je napisao/la:@agresivni jesil to dobio novi mobitel? valjda te ovaj put mognem dobit![]()
![]()
Boze sacuvaj..fuj, mater joj **** bolesnuHZ_ilidzaa je napisao/la:Suza mi niz lice kanuKod: Označi sve
http://doznajemo.com/2013/02/07/uznemirujuci-video-roditelji-snimili-dadilju-sta-radi-sa-njihovim-djetetom-dok-su-oni-izvan-kuce/
ili maznolikma23 je napisao/la:Emire koji si mob. dobio ili kupio?
Nokia 589C2.Nije losalikma23 je napisao/la:Emire koji si mob. dobio ili kupio?
Mislim da je to @Pasha završio, najbolje da se njemu obratiš...jasmin10 je napisao/la:raja ide li iko na farmaceutski fakultet ? da li neko zna da li je prijemni tezak, da li je tesko upasti kao redovan student i da li je fakultet bas tezak ?
Taman sam planirao za sarajevo u ovo vrijeme, a nije ni skupo 7 KM a bit ce ludo 100%.gojzerica je napisao/la:ovo se ne propuštaSPY je napisao/la:
hoce li ko odavde ici
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HP46, THEC i 7 gostiju.