Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Hoće ako se taj rat bude mogao voditi preko tiktoka i instagrama.
Koševo Zapad
Hoce li uz skuplju struju novi val poskupljenja i ostalih proizvoda.
Mislim da je red da prestignemo Cirih po cijenama. Minhen je već sirotinja. .
Mislim da je red da prestignemo Cirih po cijenama. Minhen je već sirotinja. .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Naravno

Pogledaj poreza, sad na prosloj platnoj 660 na pio 17% otislo, 483 na zdravstvdno 12.5% 1.5% odnosno 60km na osiguranne za nezaposlene. Uglavnom 31% 1200KM poreza plus 10,5 poslodavcu 406KM

Na kraju jos porez na dohodak 10%
Dakle, od plate ide 40-45% drzavi, PLUS 17% PDV sto kupujes od te plate (sve u ovoj drzavi).
Napravili sistem da realni sektor hrani ove neradnike, zemlja im kosti izbacivala

I onda, nebitno koliko se uplacuje, penzioni isti. Ja bih sve dao da sam na minimalcu a ostalo koverta, ali strani poslodavac hoce sve po "zakonu".
Zasto sve preko ledja bošnje 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dva puta dizu struju za godinu a nijednom penzije! Ne bi im ni ja digao iskreno tek kad izadje ih 50 000 na ulice onda će dobiti podrsku. Ustvari narod je toliko ubijen u mozak da šta god donesu neće biti nikakvog otpora.
I treba se seliti u Posusje. Mozes 5 klima upaliti. Bosnjaci jednu!
I treba se seliti u Posusje. Mozes 5 klima upaliti. Bosnjaci jednu!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Šta rade od države, ovo nisu istine.
Neka, sa platom od 7-8 milja može lagano upaliti dvije klime.
Neka, sa platom od 7-8 milja može lagano upaliti dvije klime.

Zasto ga je udario kad je razbio prozor? Zato jer mora malo silu da demonstrira. Pi.cke plave
1946-1987
Vaspitna, nije ocigledno imao ko pa mora policajac. I to je dobro prosao, da je bas htio biti su.pak (pajkan), pustio bi K9 (vucijaka), na sta ima pravo u takvim situacijama, sto nekad i rade.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma ovi afroameri su glupi ko qrac. Koliko ljudi mora bit prebijeno i ubijeno da bi oni shvatili da neće ništa neće postići sa odbijanjem naredbi službenog lica?
Surađuj onako kako svi moraju, a protiv racial profiling se bori drugim kanalima
Surađuj onako kako svi moraju, a protiv racial profiling se bori drugim kanalima
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ne bih rekao da ima pravo udarit ga sakom dok ovaj mirno sjedi al ti znas bolje. Msm nije da se opire ili nesto, da su krenuli u tom trenutku ga vadit iz auta i privodit, a on da se kofrcio pa ne velim al ovako
1946-1987
- Quartararo
- Kontakt:
Treba bježat odavdje džaba je. Planiram zatvoriti tvrtke i otvoriti nove u inostranstvu. Država je odavno za qrac.Neutral je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:54Naravno![]()
Pogledaj poreza, sad na prosloj platnoj 660 na pio 17% otislo, 483 na zdravstvdno 12.5% 1.5% odnosno 60km na osiguranne za nezaposlene. Uglavnom 31% 1200KM poreza plus 10,5 poslodavcu 406KM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na kraju jos porez na dohodak 10%
Dakle, od plate ide 40-45% drzavi, PLUS 17% PDV sto kupujes od te plate (sve u ovoj drzavi).
Napravili sistem da realni sektor hrani ove neradnike, zemlja im kosti izbacivala![]()
I onda, nebitno koliko se uplacuje, penzioni isti. Ja bih sve dao da sam na minimalcu a ostalo koverta, ali strani poslodavac hoce sve po "zakonu".
Ma ima'l ili nema to je drugi par cipela, sam je kriv sto je doveo sebe u tu situaciju, svojom arogancijom i neposlusnosti. Mene zaustavi prije mjesec mozda, isao malo preko ogranicenja, dobar dan, dobar dan, razlog sto sam te zaustavio malo si brze vozio, reko ok, kaze kazna, ok sir, necu se prepirati s njim pisi sta cu, kad ode tamo, vraca se kaze sretan ti je dan, ne radi mi printer, pustit cu te sa upozorenjem, hvala reko. Prije dvije sedmice me zaustavi, crkinja policijaka, nisam tu nista bio kriv, zive veze nisam imao sto me zaustavila, dodje dobar dan, dobar dan gospodjo, kaze razlog nemas prednje tablice, kontam nema sanse, reko zaista nisam znao mira da je spala u voznji, kaze ok daj vizacku i osoguranje, izvolite dam, kaze odo provjeriti ako sve bude u redu da nemas nalog za hapsenje i to pustiti cu te. Reko hvala gospodjo, tako i bi i to je to. Ponasaj se normalno, nista se nece desiti.
Zdravi ?
Razbio prozor, udario ga, izvukli ga iz auta i opet udaraju. Šta je tu zdravo ?
-
- Kontakt:
Ma i bolje ti je. Bivsem forumasu Tommyu su obje tvrtke otisle u stečaj.Quartararo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:22
Treba bježat odavdje džaba je. Planiram zatvoriti tvrtke i otvoriti nove u inostranstvu. Država je odavno za qrac.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Quartararo
- Kontakt:
Moguće da nije znao. Mnogi se tako uzdignu i lako padnu. Ja sam milioner trenutno, ali planiram vanka. Treba utrostručiti novac do kraja iduće godine.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:28Ma i bolje ti je. Bivsem forumasu Tommyu su obje tvrtke otisle u stečaj.Quartararo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:22
Treba bježat odavdje džaba je. Planiram zatvoriti tvrtke i otvoriti nove u inostranstvu. Država je odavno za qrac.![]()
Normalno da ce razbiti kad nece da otvori, otkud on zna imas li ti pistolj u autu i hoces li mu nauditi. Cim ne suradjujes njemu u glavi prolazi milion misli i vjerovatno vecina negativnih/opreznosti, ti si taj koji ga je stavio u tu poziciju. Normalno da ce primjeniti silu, kao sto sam rekao dobro je i prosao da nisu pustili vucijaka.. Potpuno zdravi
Youtube kriv i slicne stranice. Vidio lik gdje bijelci snimaju i ovako razgovaraju sa policajcima pa on konta moze i on.VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:44Ma ovi afroameri su glupi ko qrac. Koliko ljudi mora bit prebijeno i ubijeno da bi oni shvatili da neće ništa neće postići sa odbijanjem naredbi službenog lica?
Slazem se za ovo bold
Nije zdravo. Imas taser i to koristi. Udaranje sakom u glavu vise puta nije zdravo.alemsa je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:54Normalno da ce razbiti kad nece da otvori, otkud on zna imas li ti pistolj u autu i hoces li mu nauditi. Cim ne suradjujes njemu u glavi prolazi milion misli i vjerovatno vecina negativnih/opreznosti, ti si taj koji ga je stavio u tu poziciju. Normalno da ce primjeniti silu, kao sto sam rekao dobro je i prosao da nisu pustili vucijaka.. Potpuno zdravi