jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:45
alemsa je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:19
jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:14
A nisi ni ti onda zdrav. Razbili prozor, izvukli ga van i nastavili udarati. Budi realan.
Nije zdrava osoba koja ne suradjuje, da je bio normalan (zaustavili ga za svjetlo) u najgorem slucaju bi dobio kaznu a velika mogucnost da bi ga i pustili. Sta se desi nakon sto si faca, nije do policije.
Znaci ako se ne vežem, policija ima pravo da me izudara. Jaka ti logika jbt.
Nije to logika. To je tvoj zakljucak a ne moja logika. Moja logika je ako ti ljudi 100 puta kazu da otvoris vrata, a ti neces, pa ti fino i specificno kaze "ovo ti je zadnje upozorenje da otvoris ili razbijamo prozor", i ti i dalje nece, nemas sta plakati sta ti se desilo nakon toga. 100% do tebe
JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:30
Ne znam kako jos niste naucili da je alem u pravu za svaku raspravu na svijetu, bilo da se prica o kvantnoj fizici ili o postavljanju laminata
Vjerovatno svako ima misljenje o policiji, tvoje je pravo da ih ne volis i da su ti negativni likovi (ne tebi nego primjera radi), a moje je pravo da imam pozitivno misljenje o istim i da ih postujem. Ne znaci da je neko u pravu, cisto misljenje. Ti ne volis grah, ja volim