FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neki kazu mozes imati sve u zivotu, ali ako nisi covijek i nemas kulture, onda ti to nista ne vrijedi. Mourihno je izbacio najbolji ekipu na svijetu (zasluzeno ili ne zasluzeno necu komentarisati, jer mi je Barcelona u srcu), ali bi trebao imati osnovne kulture i ponijeti se kao covijek i za vrijeme pobjede i za vrijeme poraza. Sto se tice same igre, ne bih me cudilo da neka djeca nakon ovoga izaberu neki drugi sport kojim ce se baviti jer ovo je bio antifudbal, i UEFA sto prije treba izbrisati snimak ove utakmice iz svoje arhive, naravno ovo mislim sto se tice Intera.
Sada bih takodjer rekao nesta navijacima Barce na ovom forumu. I ako je bolno u porazu se treba ponijeti dostojanstveno, i ako smo mozda ne zasluzeno ispali cestitati protivniku na prolasku u finale. Isto tako sada ne treba nikog kriviti jer zivot je takav da nekad imas srece, nekad je nemas. Ovi igraci su veceras ostavili srce na terenu, pokazali su borbu i zelju i kako se treba odnositi prema dresu Barce. I ako Vas je mozda u nekom trenutku neko od njih nervirao ne treba zaboraviti da su nam prosle godine donijeli toliko radosti osvajanjem necega sto nikome nece poci za rukom. Nisu to masine i to su ljudi, koji nekad imaju pravo na kiks. Neki se mozda od Vas i ne sjecaju kada je Barca se borila za LP, ili kada joj je bio uspjeh igrati tadasnji Kup Uefa. Time zelim reci da ima i nesto gore od ovog, kao titula Real Madrida, kada su nas pobjedili s 4-1, pa gubljenje titule zbog gola Tamuda itd itd. I ako mozda ne osvoje titulu, ove igrace treba podrzati, jer oni su nas sviju ucinili ponosnim i budite sigurni da ce se vratiti jos jaci.
Sada bih takodjer rekao nesta navijacima Barce na ovom forumu. I ako je bolno u porazu se treba ponijeti dostojanstveno, i ako smo mozda ne zasluzeno ispali cestitati protivniku na prolasku u finale. Isto tako sada ne treba nikog kriviti jer zivot je takav da nekad imas srece, nekad je nemas. Ovi igraci su veceras ostavili srce na terenu, pokazali su borbu i zelju i kako se treba odnositi prema dresu Barce. I ako Vas je mozda u nekom trenutku neko od njih nervirao ne treba zaboraviti da su nam prosle godine donijeli toliko radosti osvajanjem necega sto nikome nece poci za rukom. Nisu to masine i to su ljudi, koji nekad imaju pravo na kiks. Neki se mozda od Vas i ne sjecaju kada je Barca se borila za LP, ili kada joj je bio uspjeh igrati tadasnji Kup Uefa. Time zelim reci da ima i nesto gore od ovog, kao titula Real Madrida, kada su nas pobjedili s 4-1, pa gubljenje titule zbog gola Tamuda itd itd. I ako mozda ne osvoje titulu, ove igrace treba podrzati, jer oni su nas sviju ucinili ponosnim i budite sigurni da ce se vratiti jos jaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I nek samo bilo koji od simpatizera Barce kaže da mu se gadi Real ... pa Real je jedina ekipa koja igra otvoreno sa Barcom 

Bezobrazna igra maksimalno od strane Barce!
-crveni nije bio
-gol neregularan
-jel iko vidio kad messi baci maicona na reklame i nista ne dobije
-kad je ibra pucao a prije toga alves igrao rukom u 16
-kad sneijderu svira ofside na pocetku, a 2 metra van ofsidea je bio
...
Kako samo uspiju kupiti sudije u polufinalu LP, sjeca li se iko Chelsea i 6 penala...
-crveni nije bio
-gol neregularan
...
Kako samo uspiju kupiti sudije u polufinalu LP, sjeca li se iko Chelsea i 6 penala...
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
hoces iskreno - gade mi se i otvoreni i zatvoreni - i veseli i popisani - to ako hoces iskrenosolidus je napisao/la:I nek samo bilo koji od simpatizera Barce kaže da mu se gadi Real ... pa Real je jedina ekipa koja igra otvoreno sa Barcom

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa vi ste ionako cigani ne bi bilo cudo da mu auto zapalite nemoj lajat na Mourinha pojeo je GuardioluT-MAC je napisao/la:picka im materna italijanska,sve im **** ono sminkersko.
murinju zelim da mu neko auto zapali veceras
ajmo hajteri sta cekate,barca ispala navalite supci jedni
cuj murinjo strateg
kurciina moj je on
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- rob do bagro
- Kontakt:
Sad one izjav Piquea ispadose smjesne, bolje ne reci nista nego reci svasta.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ispala je mnogo bolja ekipa...ovo je bilo sve osim fudbala ali eto, ne prolazi uvjek bolji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja sam cestitao interovcima na prolazu ali ne može se pisati od ovih hejtera koji su jedva docekali poraz Barca (ustvari nije nego pobjeda ali ispadanje) da se naslađuju svojim glupim komentarima.
Neka se ispucaju momci i izbace svoje frustrcije pa ce onda napisati malo više o samoj utakmici.
Neka se ispucaju momci i izbace svoje frustrcije pa ce onda napisati malo više o samoj utakmici.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- NoName
- Kontakt:
- Barcelona pokazala crveniemir987 je napisao/la:Bezobrazna igra maksimalno od strane Barce!
-crveni nije bio
-gol neregularan
...
- Barcelona nije pokazala offside
- Barcelona nije pokazala žuti karton Messiju
- Barcelona nije svirala igranje rukom Alvesa
- Barcelona je pogrešno svirala offside Sneijderu
- Jesil ti normalan
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Inter bolji u prvoj, Barca bolja u drugoj utakmici.
Pa i vi bi igrali zatvoreniju varijantu da ste imali 3:1 prednosti iz prve utakmice i da igrate sa 10 igraca.
Pa i vi bi igrali zatvoreniju varijantu da ste imali 3:1 prednosti iz prve utakmice i da igrate sa 10 igraca.
Jeste zalosni i jadni sad vam krivi interovi igraci sto leze po terenu krivi ti jarane svoje onog Ibrahimovica istjerajte iz kluba Skoro je za njeg Batistutahuha je napisao/la:smijesno da finale igra ekipa koja se vise valjala po terenu nego sto je imala posjed lopte
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
ako je mourinho pojeo guvardiolu onda ti neznas sta znaci rijec POJEST. pasha moj on je ispo picketina i po. kad je "special one" sto ne igra fudbal a ne antifudbal. dobro covjek konto da je u 1. svjetskom ratu pa bunkere postavio.kurdt je napisao/la:Pa vi ste ionako cigani ne bi bilo cudo da mu auto zapalite nemoj lajat na Mourinha pojeo je GuardioluT-MAC je napisao/la:picka im materna italijanska,sve im **** ono sminkersko.
murinju zelim da mu neko auto zapali veceras
ajmo hajteri sta cekate,barca ispala navalite supci jedni
cuj murinjo strateg
kurciina moj je on
ne bi me cudilo da je i na San Siru poplavio teren ko sto je radio dok je trenirao celzi.
..............valeds................
alves...piqe.....ture....MAXWEL
............keita....................
....xavi.............jefren........
pedro..................mesi.......
............bojan..................
alves...piqe.....ture....MAXWEL
............keita....................
....xavi.............jefren........
pedro..................mesi.......
............bojan..................
Pogeldaj gdje stoji Muntari gore na drugoj strani, pa ce ti biti jasno da nije offside.emir987 je napisao/la:Bezobrazna igra maksimalno od strane Barce!
-crveni nije bio
-gol neregularan
...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mozes racunati na toRomariooo je napisao/la:Hebiga , pokazali smo da smo najbolji i da se samo ciganskom igrom moze igrati protiv nas . Nadam se da ce Bayern ove cigane pobijediti .

Lani je Celzi odigro herojski protiv Barce i kako su ih samo nadigrali. U odbrani bez greske, osim one zadnje i jos napadali stalno.
Jos da vam Real uzme titulu, mojoj sreci ne bi bilo kraja! 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Halo bolan, još si nerealan budi sretan što je prošao tim za kojeg možda navijaš...emir987 je napisao/la:Bezobrazna igra maksimalno od strane Barce!
-crveni nije bio
-gol neregularan
...
Ali kao realan čovjek,ipak mogu ti reći da bi Radnik iz Hadžića pozavidio INTERU na kvalitetnom bunkeru...
FUJ!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
prvo mi nabroj tih 6 penala, pa da vidimo dalje.emir987 je napisao/la:Bezobrazna igra maksimalno od strane Barce!
-crveni nije bio
-gol neregularan
...
vidim zaboravio si jedan potpuno nebitan detalj u ovoj tekmi, a to je potpuno regularan gol krkica u sudijskoj nadoknadi.
idem dalje, crveni nije bio, slazem se, bio je drugi zuti. gol je mozda i bio iz ofsajda, i ako je bio bio je mali ofsajd, treba se to vidit jos, iako ja mislim da je bio ofsajd. situacija sa mesijem i maiconom se desila u zaru borbe za loptu, ima puno takvih situacija, pa sudije ne reagiraju. dalje, ja se uopste ne sjecam da je ibra pucao. i da, taj ofsajd snajdera je u potpunosti promjenio tok utakmice, to nije normalno, inter bi mozda cak i prisao barci na 40 metara da nije sviran ofsajd.
jao antifudbal antifudbal et nek ste vi igrali fudbal s igracem vise niste prilike napravili., sta je trebalo Inter da pokusa napasti pa da primi trojku, ma daj....ebem vam realnost...Nadam se da cete Spaniju osvojit prvenstvo
Prije nego što nešta kažem o utakmici, predložio bih nešta forumašima ss.ba. Nakon večerašnje utakmice komentator zvani Igor Kristić je stvarno prevršio svaku mjeru i fkt treba kakvu peticiju il nešta lično pokrenuti da to gada skinemo sa tv i da više ne kvari čejf mnogim ljudima.
Lik nije uopšte nije svjestan koliko je ofirna i kako svojom neprofesionalnošću nervira ljude.
Što se tiče suđenja i tu bih nešta rekao. Ovoliko pomaganje Barci iz godine u godinu kad im zatreba je takođe prevršilo svaki mjeru. Pa zbog čega im to treba, svi se slažemo da igraju najbolji, najljepši fudbal, pa morate nekad izgubiti i podnesite to časno, a ne da ko pi*ke plačete serete po sudijama, koji upravo vama najviše pomažu.
O utakmici nemam puno šta reći. Odbrana intera PERFEKTANA, ja još ne mogu da vjerujem da su se tako uspješno branili protiv jedne Barce, koja sa igračem više za cijelu tekmu stvori dvije prilike.
Jose majstore, dođi u Real, pošamaraj one zvijezde i da Barcu skinemo sa trona i u Primeri i da ih pošaljemo tamo gdje im je mjesto, iza Reala.
Sumnjive situacija:
1. Go Pique iz čistog ofsajda, što znači neregularan go.
2. Poništeni go Barca je ispravna odluka suca. Očigledno igranje rukom, koje se vidjelo iz aviona.
3. Creveni k. T.Motte je smiješan, za one se jedva i žuti dobija. Ali pritisak i usklik navijača Barce je imao efekta.
4. Messi je bio prezaštičen i haman svaki kontakt igrača Intera s njim je okarekterisan prekršajem.
5. Svako građenje D.Milita je prestrogo dosuđeno kao prekršaj u napadu.
6. Žuti karton J.Cesara je takođe prestog, čovjek nije imao ni jedno upozorenje.
Lik nije uopšte nije svjestan koliko je ofirna i kako svojom neprofesionalnošću nervira ljude.

Što se tiče suđenja i tu bih nešta rekao. Ovoliko pomaganje Barci iz godine u godinu kad im zatreba je takođe prevršilo svaki mjeru. Pa zbog čega im to treba, svi se slažemo da igraju najbolji, najljepši fudbal, pa morate nekad izgubiti i podnesite to časno, a ne da ko pi*ke plačete serete po sudijama, koji upravo vama najviše pomažu.
O utakmici nemam puno šta reći. Odbrana intera PERFEKTANA, ja još ne mogu da vjerujem da su se tako uspješno branili protiv jedne Barce, koja sa igračem više za cijelu tekmu stvori dvije prilike.
Jose majstore, dođi u Real, pošamaraj one zvijezde i da Barcu skinemo sa trona i u Primeri i da ih pošaljemo tamo gdje im je mjesto, iza Reala.
Sumnjive situacija:
1. Go Pique iz čistog ofsajda, što znači neregularan go.
2. Poništeni go Barca je ispravna odluka suca. Očigledno igranje rukom, koje se vidjelo iz aviona.
3. Creveni k. T.Motte je smiješan, za one se jedva i žuti dobija. Ali pritisak i usklik navijača Barce je imao efekta.
4. Messi je bio prezaštičen i haman svaki kontakt igrača Intera s njim je okarekterisan prekršajem.
5. Svako građenje D.Milita je prestrogo dosuđeno kao prekršaj u napadu.
6. Žuti karton J.Cesara je takođe prestog, čovjek nije imao ni jedno upozorenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.