Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Nisam mislio na ovoj temi nista pisati ali moram. Ako neko od reprezentativaca ovo cita ja ih iskreno sviju molim od Dzeke, Salihovica, Ibisevica, Misimovica, Spahica, Pjanica, Medunjanina, Bajramovica, Begovica i ostalih da se oproste od repke, jer niste zasluzili da neki ovdje novinari koji nemaju pojma o zivotu zajedno s nekim tzv. navijacima ove reprezentacije blate vasu reputaciju i vas ugled koji posjedujete u svijetu. Tamo Vam je dozovljeno da odigrate jednu losu utakmicu, nece Vas ljudi objesiti, a ovde se jedva ceka da pogrijesite ili da odigrate lose da Vas mogu blatiti. Za mene ste Vi ponos nacije i ja sam ipak sretan i ako nismo otisli u Afriku, i jos jednom svaka Vam cast momci jer ste pokazali kako se herojski bori za svoju drzavu i njene navijace. Zbog Vas mi u svijetu ponosno kazemo da smo Bosanci i Hercegovci, bez obzira na vjeru. Zato Vas iskreno od srca molim da ucinite ovaj gore moj pomenuti korak, jer mi ovdje imamo par forumasa koji bi nas sigurno odveli na SP. Ja ne mogu shvatiti da ima takvih ljudi. Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 19 nov 2009, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
tresla se brda, rodio se mis...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Normalna da sam bio u Zenici a za Portugal brate mane se para nisam ja Babin sin pa da hodam od drzave do drzave,a od srca navijam oduvijek za nasu Jednu Jedinu....bossna je napisao/la:a de mi reci jesil ti bio u lisabonu i u zenici na utakmici pa tako pricas ne ti si na internetu a pricas protiv ljudi koji 90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jednapik je napisao/la:Samo ti likovi koji si fol navijaci nemaju telefone a cak internet,pa tvoj komentar ce doci do njih sigurnoPonos Torina je napisao/la:Samo da kazem da zalim one seljake koji su Mladog Pjanic-a pogodili u glavu,bolje da vise nedolaze na utakmice,za njih nije utakmica nikako!!!Utakmice nisu za Mongoloide

a sta su bacali na nase novinare u lisabonu flase to je bilo normalno e da mi je znat samo kako to vi navijate majko mojaPrincipatus je napisao/la:Upravu si.bossna je napisao/la:pricas protiv ljudi koji 90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna
Pa navijanje je danas bilo za uplasiti, ako je ovo jos sa srcem bilo, svaka cast.
A ovo bacanje predmetima uopste nije ciganski, to je uredu i normalno. Svaka cast tim navijacima.
cega ba..pa vec sam napisao da je bolja atmosfera i navijanje bilo kod mog druga kuci....
al u pravu si ti navijaci psuju zvizde i bacaju upaljace 90 minuta...
ako misle da tako daju podrsku igracima uredu
al u pravu si ti navijaci psuju zvizde i bacaju upaljace 90 minuta...

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Navijaci su bili isprovocirani ko nebi bio...ebo te da dodjes do sloma zivaca kad sudija pokaze zuti pa crveni......fuj ebo majku sta mu sve Inzaghi nepsuje pa mu nedadne crveni posle psovki...ebo majku svoju trebo je dobiti sijekru Rosseti sa trebina o kakvu cakiju sa trebina direkt u vrat. :mrgreen:desava se na NOU CAMPU O BERNABEUO kad su navijaci na slomu zivaca kamali na B.Polju kraj napacenih navijaca dovde dodjemo i onda nas **** FIFA=UEFA...VanBasten je napisao/la:Si siguran u ovo. Navijanje je bilo 0 večeras90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tuga,nesreca,razocarenje???...hmm jednom velikim dijelom tuga da,ali prije svega ponos...momci nisu razocarali,nisu se osramotili nego su tokom ove godine napravili nesto na sto mozemo samo biti ponosni i sretni...a valjda smo naucili da gubimo i samo gubimo kroz sve ove godine,pa nam ni ovaj poraz nije tako tesko pao...mozda jednostavno i nismo letili toliko visoko,pa zato nismo puno lupili od pod...a Bog nam je svjedok ako je ikome treba malo srece,onda smo to mi..Medjutim,jos je nismo docekali ,a mozda ni zasluzili...no bice bolje ,glavu gore Zmajevi ,glavu gore svi...VI STE PONOS NACIJE!!!!
ps pljuvanje i omalozavanje svega od igraca preko selektora i navijaca je nesto sasvim ocekivano poslije evenutualnog neuspijeha u barazu...svako se svojim razocaranjem nosi na razlicit nacin,a nekima je to jednostavno smisao zivota..tak da ne lozite se na to
ps pljuvanje i omalozavanje svega od igraca preko selektora i navijaca je nesto sasvim ocekivano poslije evenutualnog neuspijeha u barazu...svako se svojim razocaranjem nosi na razlicit nacin,a nekima je to jednostavno smisao zivota..tak da ne lozite se na to

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma hajd ba ko sisa prvenstvo, ionako je to bezveze...
nego da razbijem monotoniju, dzeki porasla cijena na transfermarktu na 25 000 000 eura
nego da razbijem monotoniju, dzeki porasla cijena na transfermarktu na 25 000 000 eura
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Portugal puno bolji tim veceras. Ljudi nisu slucajno 10-ti na svjetskoj rang listi a mi 40-ti , i to nam je do sada najbolji plasman ikada.
Ako uzmemo da je najsporiji igrac Portugala veceras bio brzi od naseg najbrzeg igraca a fudbal je trkacka igra. Malo smo bili preveliki , pretromi za brze Portugalske tehnicare. Navijao sam naravno za Bosnu a divio se istovremeno POrtugalu. Jedina nasa bola je da nemamo nijednog brzog igraca. Jedin dva mal obrza igraca su nam bili Vladavic i onaj mali Zec ali njih nema nije bilo a ovaj Zec i da je bio ne mislim da bi dobio sansu. O takvim stvarima trebalo je razmisljati par mjeseci prije a bogami i koju godinu prije tako da imamo par brzih (zadatak) igraca u ovakvim slucajevima.
Fudbal je previse unosan biznis da bi se moglo uspjeti slucajno. Zamislite samo od kada ovi Portugalci igraju zajedno ,koliko ulazu u fudbal ,o kakvim se sve psihozisickim pripremama i testovima u njihovim karijerama radi. Nista se new propusta slucaju. Jos im nije bilo najboljeg igraca svijeta !!!!!!!!!!!!!!!!
Ipak su oni prejaki za nas to je ekipa za polufinala SP a ne za kvalifikacije. U ovom trenutku prejaki za nas a naasm momcima kapa dole.
Da je sve kako treba sada bi se napravila analiza od par strucnih ljudi i strategija za sledece kvalifikacije. Al to je ovdje kod nas ostvarivo samo u snovima.
Jos jednom ovi momci sto su dali srce na terenu svaka cast njima.
Stadion u Zenici je previse "ciganski" za svjetski nivo ne zadovoljava normalne uslove za igru. To se i veceras pokazalo. Ovdje ne vrijedjam Zenicane ,jer oni nisu sami bili na stadionu,nego cisto ono ne mozemo sluziti svacim da bi se plasirali a i publika je preblizu jer ne zna se ponasati.
Ovi kojima treba manji stadion neka se prebace na mali fudbal izabrali su pogresan sport
Ako uzmemo da je najsporiji igrac Portugala veceras bio brzi od naseg najbrzeg igraca a fudbal je trkacka igra. Malo smo bili preveliki , pretromi za brze Portugalske tehnicare. Navijao sam naravno za Bosnu a divio se istovremeno POrtugalu. Jedina nasa bola je da nemamo nijednog brzog igraca. Jedin dva mal obrza igraca su nam bili Vladavic i onaj mali Zec ali njih nema nije bilo a ovaj Zec i da je bio ne mislim da bi dobio sansu. O takvim stvarima trebalo je razmisljati par mjeseci prije a bogami i koju godinu prije tako da imamo par brzih (zadatak) igraca u ovakvim slucajevima.
Fudbal je previse unosan biznis da bi se moglo uspjeti slucajno. Zamislite samo od kada ovi Portugalci igraju zajedno ,koliko ulazu u fudbal ,o kakvim se sve psihozisickim pripremama i testovima u njihovim karijerama radi. Nista se new propusta slucaju. Jos im nije bilo najboljeg igraca svijeta !!!!!!!!!!!!!!!!
Ipak su oni prejaki za nas to je ekipa za polufinala SP a ne za kvalifikacije. U ovom trenutku prejaki za nas a naasm momcima kapa dole.
Da je sve kako treba sada bi se napravila analiza od par strucnih ljudi i strategija za sledece kvalifikacije. Al to je ovdje kod nas ostvarivo samo u snovima.
Jos jednom ovi momci sto su dali srce na terenu svaka cast njima.
Stadion u Zenici je previse "ciganski" za svjetski nivo ne zadovoljava normalne uslove za igru. To se i veceras pokazalo. Ovdje ne vrijedjam Zenicane ,jer oni nisu sami bili na stadionu,nego cisto ono ne mozemo sluziti svacim da bi se plasirali a i publika je preblizu jer ne zna se ponasati.
Ovi kojima treba manji stadion neka se prebace na mali fudbal izabrali su pogresan sport
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
mozet na http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx naci razlog zbog kojeg misimovic nije igrao....nije povreda u pitanju,nego nesto mnogo gore
iako nije potvrdeno,cini se da bi moglo biti istinito
samo se nadam da nije tako kao sto oni kazu 

Pa normalno da sam u pravu. Gdje smo mi, gdje Portugal. Ja se brate nisam nadao pobjedi. To nema sta.harishp je napisao/la:Znas sta je najzalosnije sto si ti sa ovim svim i u pravusoko je napisao/la:Ovo je katastrofa, kako nismo mogli da rasturimo taj jadni Portugal.![]()
Ibisevic je smotan, ne moze lik nista. Trebao se je igrati sa Pepeom, Carvalhom i Alvesom. Sramota.
Onda onaj Pjanic, ma gdje njega nadjose, uzas. Sa 19 godina trebao je biti skroz samopouzdan.
A pogotovo Medunajin, igra prvi put za BiH trebao je makar gol dati ili jednu/dvije asistencije.
Pandza kako nako slab, pa ko je taj Nani da mu naku uzme loptu.
Jao, Ciro pa kako nisi mogao da pobjedis. Pa ovdje ima na forumu 50tak raje da te mogu ucit.![]()
Ma koliko pokusavsi da budes cinican.
Kako se rusi sad osjecaju, izubili su od Slovenije.

Sto mi je drago, da su danas mladi pobjedili Vales. Nade ima al polako.
Bice nesto od nas. Ja razumijem da citav svijet hoce da vidi Portugal na SP, Ronalda. Ali isto mislim da za koju godinu ce Dzeko, Pjanic( mozda jedan od naj igraca u svijetu), i ima jos ovih mladi koji ce biti poznati i biti zvijezde tako da sudije i FIFA nece tako lako se nas rijesiti.

Sad bas raju BiH ne zanima, mozda malo ove komsije. I tamo svabe, radi Dzeke i kompanije. A za ostale smo mi vukojebina.
Ljudi, dobro smo dogurali.
Ma bravo pasha, svaka zlata vrijedi. Ali ne vjerujem ja da bi ova bljuvanja i maloumne "analize" pubertetskih klinaca ili beskorisnih luzera i zehru uticale na nase reprezentativce ili selektora. To su momci i ljudi koji su ostvareni, koji su nesto postigli u svome zivotu. Za razliku od ovih seratora ciji je zivotni cilj iz da iz nekog jeda i ljubomore pljuju na one koji su u svakom pogledu bolji od njih. Ne treba suvise obracati paznju na njih, njih treba jedino zaliti ili prezirati. Po licnom izboru.amerosm je napisao/la:Nisam mislio na ovoj temi nista pisati ali moram. Ako neko od reprezentativaca ovo cita ja ih iskreno sviju molim od Dzeke, Salihovica, Ibisevica, Misimovica, Spahica, Pjanica, Medunjanina, Bajramovica, Begovica i ostalih da se oproste od repke, jer niste zasluzili da neki ovdje novinari koji nemaju pojma o zivotu zajedno s nekim tzv. navijacima ove reprezentacije blate vasu reputaciju i vas ugled koji posjedujete u svijetu. Tamo Vam je dozovljeno da odigrate jednu losu utakmicu, nece Vas ljudi objesiti, a ovde se jedva ceka da pogrijesite ili da odigrate lose da Vas mogu blatiti. Za mene ste Vi ponos nacije i ja sam ipak sretan i ako nismo otisli u Afriku, i jos jednom svaka Vam cast momci jer ste pokazali kako se herojski bori za svoju drzavu i njene navijace. Zbog Vas mi u svijetu ponosno kazemo da smo Bosanci i Hercegovci, bez obzira na vjeru. Zato Vas iskreno od srca molim da ucinite ovaj gore moj pomenuti korak, jer mi ovdje imamo par forumasa koji bi nas sigurno odveli na SP. Ja ne mogu shvatiti da ima takvih ljudi. Boze sacuvaj.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
ma znam taj ti jaran ko i ti navija vako na internetu stavi sal oko vrata i vristi daj bolan neka vas je stid da blatite nase navijaceLIvada je napisao/la:cega ba..pa vec sam napisao da je bolja atmosfera i navijanje bilo kod mog druga kuci....
al u pravu si ti navijaci psuju zvizde i bacaju upaljace 90 minuta...![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ah ima nas razumnih. Potpis ko kuca.amerosm je napisao/la:Nisam mislio na ovoj temi nista pisati ali moram. Ako neko od reprezentativaca ovo cita ja ih iskreno sviju molim od Dzeke, Salihovica, Ibisevica, Misimovica, Spahica, Pjanica, Medunjanina, Bajramovica, Begovica i ostalih da se oproste od repke, jer niste zasluzili da neki ovdje novinari koji nemaju pojma o zivotu zajedno s nekim tzv. navijacima ove reprezentacije blate vasu reputaciju i vas ugled koji posjedujete u svijetu. Tamo Vam je dozovljeno da odigrate jednu losu utakmicu, nece Vas ljudi objesiti, a ovde se jedva ceka da pogrijesite ili da odigrate lose da Vas mogu blatiti. Za mene ste Vi ponos nacije i ja sam ipak sretan i ako nismo otisli u Afriku, i jos jednom svaka Vam cast momci jer ste pokazali kako se herojski bori za svoju drzavu i njene navijace. Zbog Vas mi u svijetu ponosno kazemo da smo Bosanci i Hercegovci, bez obzira na vjeru. Zato Vas iskreno od srca molim da ucinite ovaj gore moj pomenuti korak, jer mi ovdje imamo par forumasa koji bi nas sigurno odveli na SP. Ja ne mogu shvatiti da ima takvih ljudi. Boze sacuvaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
bossna je napisao/la:a de mi reci jesil ti bio u lisabonu i u zenici na utakmici pa tako pricas ne ti si na internetu a pricas protiv ljudi koji 90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jednapik je napisao/la:Samo ti likovi koji si fol navijaci nemaju telefone a cak internet,pa tvoj komentar ce doci do njih sigurnoPonos Torina je napisao/la:Samo da kazem da zalim one seljake koji su Mladog Pjanic-a pogodili u glavu,bolje da vise nedolaze na utakmice,za njih nije utakmica nikako!!!Utakmice nisu za Mongoloide
Slusaj i citaj sta pise narod ispod mene
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 nov 2009, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Jeste tako je Misimovic se posvadjao sa Cirom a Pjanic isto i njegov otac. Jedini problem sto o tome ne znaju ni Ciro, Pjanic i otac niti Misimovic. Ali glavno da mi znamo.emina_ze je napisao/la:mozet na http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx naci razlog zbog kojeg misimovic nije igrao....nije povreda u pitanju,nego nesto mnogo gore![]()
iako nije potvrdeno,cini se da bi moglo biti istinito
samo se nadam da nije tako kao sto oni kazu

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa sta po tebi trebamo psovati i gadjati se po tribinama jel???bossna je napisao/la:ma znam taj ti jaran ko i ti navija vako na internetu stavi sal oko vrata i vristi daj bolan neka vas je stid da blatite nase navijaceLIvada je napisao/la:cega ba..pa vec sam napisao da je bolja atmosfera i navijanje bilo kod mog druga kuci....
al u pravu si ti navijaci psuju zvizde i bacaju upaljace 90 minuta...![]()
![]()
fala bogu bio nam na dovoljno utakmica u zivotu pa znam sta je atmosfera..a ovo veceras je 0 velika 0...dabogda se vise nikada ne ponovila

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Neki igraci bi defintivno trebali da se odreknu od reprezentacije.
Npr?Tarik14 je napisao/la:Neki igraci bi defintivno trebali da se odreknu od reprezentacije.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
fabio je napisao/la:Navijaci su bili isprovocirani ko nebi bio...ebo te da dodjes do sloma zivaca kad sudija pokaze zuti pa crveni......fuj ebo majku sta mu sve Inzaghi nepsuje pa mu nedadne crveni posle psovki...ebo majku svoju trebo je dobiti sijekru Rosseti sa trebina o kakvu cakiju sa trebina direkt u vrat. :mrgreen:desava se na NOU CAMPU O BERNABEUO kad su navijaci na slomu zivaca kamali na B.Polju kraj napacenih navijaca dovde dodjemo i onda nas **** FIFA=UEFA...VanBasten je napisao/la:Si siguran u ovo. Navijanje je bilo 0 večeras90 minuta navijaju svim srcem stidi se bolan vazno je da ti imas internet bjedo jedna
Ja to nisam komentirao. Samo sam pitao jel siguran da se bodrilo svih 90minuta pošto ja nemam takav utisak. Atmosfera je bila bezeze, sjećam se mnogo boljih ambijenata u prošlosti pa i na tom istom stadionu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.