Potpisujemgolden je napisao/la:+1Adi_Zepce je napisao/la:Po meni nikad jaca Primera u zadnjih 5-6 godina nas ocekuje
1.Barcelona
2.Madrid
3.Valencia
4.Bilbao
5.Sevilla
6.Atletico
7.Celta
8.Sociedad
9.Espanyol
10.Villarreal
11.Deportivo
12.Malaga
13.Eibar
14.Granada
15.Levante
16.Cordoba
17.Almeria
18.Elche
19.Getafe
20.Rayo
Citirajte me sljedeće god.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kod: Označi sve
Fudbalski savez Španije saopštio je da će sudije od naredne sezone u prvoj i drugoj ligi sprejem iscrtavati liniju za postavljanje igrača u živom zidu.
Kako prenosi španski AS, RFEF je na sjednici donio odluku da arbitri koriste sprej pri određivanju polažaja za izvođenje slobodnog udarca i postavljanja živog zida.
Sprej za postavljanje igrača u živom zidu korišten je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Brazilu i naišao je na dobar prijem kod fudbalera.
Mundijal je bio prvo veliko takmičenje na kojem je korišćen sprej, a inicijator uvođenja te mjere je bio predsjednik FIFA Sepp Blatter.De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rayo je u top 10 timova, citiraj me svake godinegolden je napisao/la:+1Adi_Zepce je napisao/la:Po meni nikad jaca Primera u zadnjih 5-6 godina nas ocekuje
1.Barcelona
2.Madrid
3.Valencia
4.Bilbao
5.Sevilla
6.Atletico
7.Celta
8.Sociedad
9.Espanyol
10.Villarreal
11.Deportivo
12.Malaga
13.Eibar
14.Granada
15.Levante
16.Cordoba
17.Almeria
18.Elche
19.Getafe
20.Rayo
Citirajte me sljedeće god.
nikad zanimljiviji EL Clasico...ovo ostalo buranija...
A.F.C. Bournemouth!
Dokaz koliko pratis nogometrambo16 je napisao/la:nikad zanimljiviji EL Clasico...ovo ostalo buranija...
Nikad jaci Atletico i nikad jaca Valencia ocekuju se ove sezone
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Atletico tesko da moze biti jaci nego prosle sezone. Izgubili su 3 klasna igraca, Curtoisa, Filipea i Costu. Zamjene su koplje ispod.
samo nemojte te sekvence "vidi se da ne pratiš nogomet bla bla"...dječije fore....kako može Atleti biti jači nego ikad kad su prodali ALFU i OMEGU ekipe...Mandžo ne može ono što je Costa radio SIGURNO....o Filipeu da ne pričam jer tog igrača može trenutno samo Lahm zamijenit...Valencia dovela Rodriga i ti sad misliš da je to nešto specijalno....
A.F.C. Bournemouth!
Ne bih rekao. Mozda samo da je Oblak (trenutno) klasu ispod Curtoisa. Mandzo nista losiji nije, a kako citam Atletico zeli jos Pastorea i Chicharita/ Torresa. Po meni oni nista nece biti losiji, jer im je snaga tima ostala u El CholuRajaz je napisao/la:Atletico tesko da moze biti jaci nego prosle sezone. Izgubili su 3 klasna igraca, Curtoisa, Filipea i Costu. Zamjene su koplje ispod.
@Pa kad je ocito da ne pratis.
Valencia dovela Rodriga i Andrea Gomesa, a aktivno rade na potpisu Enza Pereza, Marcosa Roja, Bruna Zuculinia, Edera Balante i Jacksona Martineza. Dakle, Valencia moze biti samo mnogo, mnogo jaca. Uz to doveli Otamendija, De Paula
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
znam i za Gomesa..J.Martineza SIGURNO neće dovest,Enzo Perez je tu i najbolji...ovo ostalo MRTVI prosjek kao što već rekoh....ti kažeš da ja ne pratim fudbal,a ti blebneš nebulozu tipa "atletico nikad jači"...ono baš stručno...s tim da imaš neke insajderske informacija kako rade na nekim potpisima..opet stručno...
A.F.C. Bournemouth!
Za razliku od tebe pratim i znam. To da Jackson nece doci jos cemo vidjeti. Ja ga ne bih volio jer je skup pravo, ali je realnost takva da je on trenutno najblizi Valencijirambo16 je napisao/la:znam i za Gomesa..J.Martineza SIGURNO neće dovest,Enzo Perez je tu i najbolji...ovo ostalo MRTVI prosjek kao što već rekoh....ti kažeš da ja ne pratim fudbal,a ti blebneš nebulozu tipa "atletico nikad jači"...ono baš stručno...s tim da imaš neke insajderske informacija kako rade na nekim potpisima..opet stručno...
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
gdje si to gledo Balantu, al' iskreno da mi odgovoriš?? npr. ja sam ga vidio na spisku Kolumbije i tad sam prvi put čuo za njeg...ne sjećam se jel ulazio uopšte ikako....Rojo nije fantastičan nego je prosječan..solidan bek kom će Valencia biti najviši domet u karijeriAdi_Zepce je napisao/la:Za razliku od tebe pratim i znam. To da Jackson nece doci jos cemo vidjeti. Ja ga ne bih volio jer je skup pravo, ali je realnost takva da je on trenutno najblizi Valencijirambo16 je napisao/la:znam i za Gomesa..J.Martineza SIGURNO neće dovest,Enzo Perez je tu i najbolji...ovo ostalo MRTVI prosjek kao što već rekoh....ti kažeš da ja ne pratim fudbal,a ti blebneš nebulozu tipa "atletico nikad jači"...ono baš stručno...s tim da imaš neke insajderske informacija kako rade na nekim potpisima..opet stručno.... Prosjek ne moze biti jedan Rojo koji je fantastičan bio u dresu Argentine na SP, kao ni Balanta. Da pratis znao bi da je barem Kolumbijac vec izuzetan igrac
A.F.C. Bournemouth!
Momak igra u River Plateu, a koliko znam gledao sam ga brat bratu 15ak puta na kanalima SKrambo16 je napisao/la:gdje si to gledo Balantu, al' iskreno da mi odgovoriš?? npr. ja sam ga vidio na spisku Kolumbije i tad sam prvi put čuo za njeg...ne sjećam se jel ulazio uopšte ikako....Rojo nije fantastičan nego je prosječan..solidan bek kom će Valencia biti najviši domet u karijeriAdi_Zepce je napisao/la:Za razliku od tebe pratim i znam. To da Jackson nece doci jos cemo vidjeti. Ja ga ne bih volio jer je skup pravo, ali je realnost takva da je on trenutno najblizi Valencijirambo16 je napisao/la:znam i za Gomesa..J.Martineza SIGURNO neće dovest,Enzo Perez je tu i najbolji...ovo ostalo MRTVI prosjek kao što već rekoh....ti kažeš da ja ne pratim fudbal,a ti blebneš nebulozu tipa "atletico nikad jači"...ono baš stručno...s tim da imaš neke insajderske informacija kako rade na nekim potpisima..opet stručno.... Prosjek ne moze biti jedan Rojo koji je fantastičan bio u dresu Argentine na SP, kao ni Balanta. Da pratis znao bi da je barem Kolumbijac vec izuzetan igrac
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Balanta je jedan od najtalentovanijih defanzivaca u svijetu fudbala trenutno, mislim da bi sa njim bas uboli.
+1Rajaz je napisao/la:Balanta je jedan od najtalentovanijih defanzivaca u svijetu fudbala trenutno, mislim da bi sa njim bas uboli.
Nadam se da ce brzo odreagovati jer ga zeli dosta velikih timova vec sada
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
sad već pričaš navijački a to nikad nije preporučljivo....i stalno nešto pričaš u Futuru II...Prezent je takav da je Valenica skup prosječnih ili dobrih igrača bez IJEDNOG WC igrača...to će ti potvrdit bilo ko i bilo kada bez ikakvog hejta prema Šišmišima...za 2-3 godine se ne može puno toga promijenit...Živio
A.F.C. Bournemouth!
E to govori netko tko nije upucen. Svjestan sam ja kakav je Valencia sada tim. Prosjecni i talentovani igraci, sve to stoji. Da ti kazem da ubuduce znas. Valencia ce uskoro postati u vlasnistvu Petera Lima, inace velikog prijatelja Jorge Mendesa (nadam se da znas tko je taj). Upravo Mendes kroji transfer politiku Valencije, a politika je takva da Lim zeli za 3 godine imati šampionsku ekipu u svakom pogledu. Prije svega cilj mu je titula Lige prvakarambo16 je napisao/la:sad već pričaš navijački a to nikad nije preporučljivo....i stalno nešto pričaš u Futuru II...Prezent je takav da je Valenica skup prosječnih ili dobrih igrača bez IJEDNOG WC igrača...to će ti potvrdit bilo ko i bilo kada bez ikakvog hejta prema Šišmišima...za 2-3 godine se ne može puno toga promijenit...Živio
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Martino ga je trazio dok je vodio Barcelonu, ali nazalost transfer nije ostvaren. Strasan potencijal.Adi_Zepce je napisao/la:+1Rajaz je napisao/la:Balanta je jedan od najtalentovanijih defanzivaca u svijetu fudbala trenutno, mislim da bi sa njim bas uboli.
Pa i ne govori ti covjek da je Valencija vec sad na nivou Reala i barce,vec da se radi na tome kako bi postali konkurentni ovom dvojcu.rambo16 je napisao/la:sad već pričaš navijački a to nikad nije preporučljivo....i stalno nešto pričaš u Futuru II...Prezent je takav da je Valenica skup prosječnih ili dobrih igrača bez IJEDNOG WC igrača...to će ti potvrdit bilo ko i bilo kada bez ikakvog hejta prema Šišmišima...za 2-3 godine se ne može puno toga promijenit...Živio
Ocigledno je da se u timu sa Mestalle dosta toga pozitivnog desava i sve su naznake da bi se mogli vratiti na mjesto koje im realno i pripada.
Uz par pojacanja,njihov omladinski pogon i cinjenicu da nece vise morati da prodaju svoje najbolje igrace lesinarima pred njima je lijepa buducnost.
Upravo to. Problem je sto netko ne prati, a misli da zna. Valencia vec sada ima par izuzetnih igraca kao sto su Parejo, Paco, Feghouli, pa stigli su Rodrigo, Gomes. Bit ce aBd jos dobrih pojacanjaDzoni je napisao/la:Pa i ne govori ti covjek da je Valencija vec sad na nivou Reala i barce,vec da se radi na tome kako bi postali konkurentni ovom dvojcu.rambo16 je napisao/la:sad već pričaš navijački a to nikad nije preporučljivo....i stalno nešto pričaš u Futuru II...Prezent je takav da je Valenica skup prosječnih ili dobrih igrača bez IJEDNOG WC igrača...to će ti potvrdit bilo ko i bilo kada bez ikakvog hejta prema Šišmišima...za 2-3 godine se ne može puno toga promijenit...Živio![]()
Ocigledno je da se u timu sa Mestalle dosta toga pozitivnog desava i sve su naznake da bi se mogli vratiti na mjesto koje im realno i pripada.
Uz par pojacanja,njihov omladinski pogon i cinjenicu da nece vise morati da prodaju svoje najbolje igrace lesinarima pred njima je lijepa buducnost.
Ma ne bi bolan dzaba za njega Juventus, Roma, Inter bili zainteresovani da nije rijec o velikom potencijaluRajaz je napisao/la:Martino ga je trazio dok je vodio Barcelonu, ali nazalost transfer nije ostvaren. Strasan potencijal.Adi_Zepce je napisao/la:+1Rajaz je napisao/la:Balanta je jedan od najtalentovanijih defanzivaca u svijetu fudbala trenutno, mislim da bi sa njim bas uboli.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ja bi sad potpisao dolazak balante i u barcu,predobar je igrac ,a napredovace jos mnogo
valencija ako ga uzme dobice super igraca
da je bogdom zubi pametniji
valencija ako ga uzme dobice super igraca
da je bogdom zubi pametniji
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.