Kazu da je, istu noc, u dzamiji presao i na Zelju.akisarajevo92 je napisao/la:koliko znam, Marjan, pardon Mustafa je odavno pitar, barem se tako predstavlja

Kazu da je, istu noc, u dzamiji presao i na Zelju.akisarajevo92 je napisao/la:koliko znam, Marjan, pardon Mustafa je odavno pitar, barem se tako predstavlja
LudnicaaaaaaaaaaaaaaaaaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:gol jeeeeeeeeee
Mig_Mig je napisao/la:Kakvi smecari na BHT, posalju Spahu u Bihac da radi Devis Cup / tenis dok Vlado Majer koji je moze se reci tenski expert ostane u Sarajevu. StrasnoSpaho jos samo nije radio Box mec a i to ce brzo, neki memorijalni turnir iz Vogosce !
Zastit znak "doskok u telemarku" koji po Spahi svaki skakac odradi perfektnoakisarajevo92 je napisao/la:Spahin glas me najvise podsjeca na Novogodisnju turneju
to mu jedino treba dati da komentarise
Sinoc je radio vijesti iz sporta u 19:30, pa me to ponukalo da napisem post !remA1 je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Kakvi smecari na BHT, posalju Spahu u Bihac da radi Devis Cup / tenis dok Vlado Majer koji je moze se reci tenski expert ostane u Sarajevu. StrasnoSpaho jos samo nije radio Box mec a i to ce brzo, neki memorijalni turnir iz Vogosce !
Ko zna da li tu Majer više i radi !? Meni je bilo čudno otkud uopšte Medina da komentariše, znam da je prije to radila ali otkako je postala glavna urednica nije komentarisala nikako... Ja kont'o kako su bili u ovoj krizi možda su otpustili neke komentatore (vjerovatno lupam) Al' i meni čudno kako Majer nije komentarisao, ipak je tenis uz košarku njegov domen
Šteta što nije na SK. Bio bi odličan u njihovom timu za evropsku košarku.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko kosarkaskih tekmi godisnje prenosi Vlado Majer? Kad skontam ko ih sve redovno prenosi....
SlevinKelevra je napisao/la:Koliko kosarkaskih tekmi godisnje prenosi Vlado Majer? Kad skontam ko ih sve redovno prenosi....
Nisam ja. Gdje ćeš Bahu gledati.MElloo je napisao/la:Mislim da je prenosio Bih Litvanija u16 mada su svi gledali Bahu tad
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Mislim da Melo misli na onu situaciju, kad su i BHT i Face radili istu utakmicu, pa su i Vlado i Baho radili istu utkamicu, al eto misli da je u vecine prevladao patriotizam i nacin na koji to Baho radi. Valjda?Kawhi je napisao/la:Nisam ja. Gdje ćeš Bahu gledati.MElloo je napisao/la:Mislim da je prenosio Bih Litvanija u16 mada su svi gledali Bahu tad
Znam na šta misli. I znam da je veliki broj ljudi slušao Bahu.Mig_Mig je napisao/la:Mislim da Melo misli na onu situaciju, kad su i BHT i Face radili istu utakmicu, pa su i Vlado i Baho radili istu utkamicu, al eto misli da je u vecine prevladao patriotizam i nacin na koji to Baho radi. Valjda?Kawhi je napisao/la:Nisam ja. Gdje ćeš Bahu gledati.MElloo je napisao/la:Mislim da je prenosio Bih Litvanija u16 mada su svi gledali Bahu tad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.