Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Stojiljković nastavlja golgetersku seriju. Večeras pogodio protiv Fenera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
"Ramadani-Tole reprezentacija" u svom punom sjaju!
Pozvani (pazi sad): Kosanović, Pantić, Brašanac, Đuričić...
Nisu pozvani: Tomović, Pejčinović, Radoja, Gudelj, Ivanić, Tadić...
O yebem ti zeno majku!

Pozvani (pazi sad): Kosanović, Pantić, Brašanac, Đuričić...
Nisu pozvani: Tomović, Pejčinović, Radoja, Gudelj, Ivanić, Tadić...
O yebem ti zeno majku!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Užas se nastavlja!
Iskreno, za mene to nije uzas koliki je bio u Mihajlovicevo vrijeme.
Svakako je smijesno da je Brasanac pozvan a Radoja nije.. ili npr. da smo docekali Pantica u A selekciji. Ali gledajuci ove igrace koje je marconato naveo, za Tomovicem i Pejcinovicem ne treba uopste zaliti. Obojica su nista posebno. Tadic nije odigrao postenu utakmicu u A selekciji a u zadnje vrijeme ne igra ni u Sautemptonu puno. Sto se tice Djuricica za njega pisu da dobro igra od dolaska u Anderleht.
Sve u svemu, i ja da sam birao kod mene bi na spisku bili: Rajkovic, Stojkovic, Ivanovic, Kolarov, Maksimovic, Spajic, Kosanovic, Matic, Milivojevic, Maksimovic, Djuricic, Ljajic, Kostic, Mitrovic, Stojiljkovic, Sulejmani..
Hvala Bogu da je barem konacno prekinuo farsu sa Petkovicem u reprezentaciji, iako i dalje ima zalutalih.
Svakako je smijesno da je Brasanac pozvan a Radoja nije.. ili npr. da smo docekali Pantica u A selekciji. Ali gledajuci ove igrace koje je marconato naveo, za Tomovicem i Pejcinovicem ne treba uopste zaliti. Obojica su nista posebno. Tadic nije odigrao postenu utakmicu u A selekciji a u zadnje vrijeme ne igra ni u Sautemptonu puno. Sto se tice Djuricica za njega pisu da dobro igra od dolaska u Anderleht.
Sve u svemu, i ja da sam birao kod mene bi na spisku bili: Rajkovic, Stojkovic, Ivanovic, Kolarov, Maksimovic, Spajic, Kosanovic, Matic, Milivojevic, Maksimovic, Djuricic, Ljajic, Kostic, Mitrovic, Stojiljkovic, Sulejmani..
Hvala Bogu da je barem konacno prekinuo farsu sa Petkovicem u reprezentaciji, iako i dalje ima zalutalih.
Ma pusti to...Nismo mi Španija, pa da imamo taj luksiz da kazemo da Tadić nije bio konstantan poslednje vrijeme u jednom Southamptonu, iako momak ima 26 nastupa ove sezona u Premierligi, 5 golova i 6 asistencija! Efikasniji je i kreativinij od svakog ofanzivnnog veznog, pa cak i od Kostića koji je u odlicnoj formi!
To sto Đuričić pruza dobre partiji u Anderlechtu (mada ne vidim neku statistiku kod njega), ne mora nista da znaci, jer je Tadić i s jednom nogom doktor za njega! Mislim, to je neuporedivo, nema potrebe da se bilo sta polemise...
Nije on nista prekinuo s Petkovićem, nego ga je kao ustupio Zvezdi za mec sa Pazarom...
Sramota je da se nikako ne spominje jedan Radoja, momak od 23 god. i jedini nas ajmo reci standardan igrac u najjacoj ligi na svijetu - Primeri!
To sto Đuričić pruza dobre partiji u Anderlechtu (mada ne vidim neku statistiku kod njega), ne mora nista da znaci, jer je Tadić i s jednom nogom doktor za njega! Mislim, to je neuporedivo, nema potrebe da se bilo sta polemise...
Nije on nista prekinuo s Petkovićem, nego ga je kao ustupio Zvezdi za mec sa Pazarom...
Sramota je da se nikako ne spominje jedan Radoja, momak od 23 god. i jedini nas ajmo reci standardan igrac u najjacoj ligi na svijetu - Primeri!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Puno ti gledas suve brojeve, nije fudbal bas kosarka. Tadic apsolutno nista nikada nije pokazao u reprezentaciji da se prica o njemu kao nekom doktoru za odredjene igrace. Belgijsku ligu ne pratim jer nemam Arenu tu gdje sam trenutno, samo sam prenio sta sam citao o Djuricicu i njegovim partijama.. ali zato PL pratim i znam da Tadic u neka zadnja dva mjeseca (ne znam bas tacan datum) igra i slabije i manje nego inace. I kada udje 10ak minuta pred kraj njemu se to racuna kao jedan mec. Mislim, smatram ja Tadica za dobrog igraca, ali ga ne glorifikujem i nemam misljenje o njemu kao ti.. barem sto se tice meceva u reprezentaciji.
Za Radoju svakako jeste sramota i tu se slazem.
Za Radoju svakako jeste sramota i tu se slazem.
Ne glorifikujem ga ja uopste, samo kazem da je u ovoj konstalaciji snaga i u situaciji u kakvoj se nalazi reprezentacija, on igracina za veliku vecinu koji nose i oblac dres Srbije!
To sto ne pruza ono sto se od njega ocekuje nije samo njegov minus, nego i 90 % reprezentativaca! Ko to pruza dobre partije u reprezentaciji? Na prste jedne ruke se mogu izbrojati!
To sto ne igraju dobro je vise plod nesistema i javasluka, a ne sto su (ne)losi igraci. Mozda on u nekim idealnim uslvima ne bi bio u startnih 11 Srbije, ali je opet igrac koji pored ovakve konkurencije zasluzuje uvijek barem poziv!
Opet ponavljam, kakav Đuričić, ne moze se porediti njegova nekonstantnost i periodicni fudbal u poslednjih par godina, sa Tadićevim nastupima u Premiershipu!
To sto ne pruza ono sto se od njega ocekuje nije samo njegov minus, nego i 90 % reprezentativaca! Ko to pruza dobre partije u reprezentaciji? Na prste jedne ruke se mogu izbrojati!
To sto ne igraju dobro je vise plod nesistema i javasluka, a ne sto su (ne)losi igraci. Mozda on u nekim idealnim uslvima ne bi bio u startnih 11 Srbije, ali je opet igrac koji pored ovakve konkurencije zasluzuje uvijek barem poziv!
Opet ponavljam, kakav Đuričić, ne moze se porediti njegova nekonstantnost i periodicni fudbal u poslednjih par godina, sa Tadićevim nastupima u Premiershipu!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma kakvi Pantić i Brašanac, smiješno. Falio je samo Ožegović da ugođaj bude potpun
Izenađujuće je nepozivanje Gudelja i Tadića.
Spisak ko i svaki drugi prije, mnogo igrača koji ne zaslužuju poziv i onih kojih nema na spisku a koji su trebali biti pozvani.
Ne znam za vas, ali ja sam se uželio reprezentacije.
Spisak ko i svaki drugi prije, mnogo igrača koji ne zaslužuju poziv i onih kojih nema na spisku a koji su trebali biti pozvani.
Ne znam za vas, ali ja sam se uželio reprezentacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Misliš mazohista?
Moguće, ali za mene je to nužno zlo.
Moguće, ali za mene je to nužno zlo.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
da to sam i napisao ali autocorect je ispravio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Mitar ga turio danas u regionalnom derbiju protiv Sanderlenda.
Ali kako je lik proslavio gol
, ko da ga je dao u finalu sp. 
Ali kako je lik proslavio gol
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Luka Jović debitovao u trijumfu Benfice nad Boavistom! Usao u 84. min, a gol pao u 93...
Još se izgrli sa onim navijačemalan_kardec je napisao/la:Mitar ga turio danas u regionalnom derbiju protiv Sanderlenda.
Ali kako je lik proslavio gol, ko da ga je dao u finalu sp.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Nikola Stojiljković pogodio za Bragu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To neka novost?!alan_kardec je napisao/la:Nikola Stojiljković pogodio za Bragu.
- alan_kardec
- Kontakt:
jašta nego novost. uvijek nam je falilo dobrih napadača.
Aleksić fulio penal za St.Galen.
Aleksić fulio penal za St.Galen.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislio sam konkretno u njegovom slucaju! Covjek se skoro svaku upise u strijelce, svaka mu cast kako se odmah u prvoj sezoni snasao... 
- alan_kardec
- Kontakt:
naravno, svaka mu čast na formi u kojoj se nalazi. Uspjeh je tim veći ako se uzme u obzir to da skoro niko pa možda ni sam on nije očekivao da će već nakon prve sezone u Bragi zaslužiti poziv u reprezentaciju i to ne menadžerskim vezama već isključivo svojom dobrom formom i golovima.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Konacno da neko nesto konkretno kaze protiv aktuelnog selektora, ali indirektno i ljudi iz FSS! Bez Tadića dok je Ćurčić na klupi...
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=160615

Nisam do sada imao problema sa Ćurčićem. Istina, mislim da on nije selektor koji je dorastao tome da vodi reprezentaciju. To se vidi u načinu na koji se ponaša pred utakmicu, na dan i tokom utakmice. Nažalost, on se plaši svoje sopstvene senke i strašljiv je, što se odražava na ekipu, pogotovo na mlađe igrače
Mi fudbaleri snosimo veliki deo odgovornosti što nismo napravili dobre rezultate u prethodnim godinama. Ali, šta god da mislimo jedni o drugima u profesionalnom smislu, u ljudskom postoje stvari ispod kojih se ne ide, a to je da treba pozvati nekoga i reći mu o čemu se radi. A ako nekome želiš dobro, ne govoriš javno da on nije dovoljno dobar za reprezentaciju, pogotovo ako računaš na njega u budućnosti. Već ga pozoveš telefonom i kažeš šta misliš. Kada je neko loš prema tebi, nemaš razlog da ti budeš dobar prema njemu. Ali nije počelo od mene
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=160615
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.