Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 17 mar 2016, 23:56

Stojiljković nastavlja golgetersku seriju. Večeras pogodio protiv Fenera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2016, 13:01

"Ramadani-Tole reprezentacija" u svom punom sjaju!

Pozvani (pazi sad): Kosanović, Pantić, Brašanac, Đuričić...

Nisu pozvani: Tomović, Pejčinović, Radoja, Gudelj, Ivanić, Tadić...

O yebem ti zeno majku!

:urnebes:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 18 mar 2016, 13:50

Užas se nastavlja!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 mar 2016, 15:11

Iskreno, za mene to nije uzas koliki je bio u Mihajlovicevo vrijeme.

Svakako je smijesno da je Brasanac pozvan a Radoja nije.. ili npr. da smo docekali Pantica u A selekciji. Ali gledajuci ove igrace koje je marconato naveo, za Tomovicem i Pejcinovicem ne treba uopste zaliti. Obojica su nista posebno. Tadic nije odigrao postenu utakmicu u A selekciji a u zadnje vrijeme ne igra ni u Sautemptonu puno. Sto se tice Djuricica za njega pisu da dobro igra od dolaska u Anderleht.

Sve u svemu, i ja da sam birao kod mene bi na spisku bili: Rajkovic, Stojkovic, Ivanovic, Kolarov, Maksimovic, Spajic, Kosanovic, Matic, Milivojevic, Maksimovic, Djuricic, Ljajic, Kostic, Mitrovic, Stojiljkovic, Sulejmani..

Hvala Bogu da je barem konacno prekinuo farsu sa Petkovicem u reprezentaciji, iako i dalje ima zalutalih.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2016, 15:34

Ma pusti to...Nismo mi Španija, pa da imamo taj luksiz da kazemo da Tadić nije bio konstantan poslednje vrijeme u jednom Southamptonu, iako momak ima 26 nastupa ove sezona u Premierligi, 5 golova i 6 asistencija! Efikasniji je i kreativinij od svakog ofanzivnnog veznog, pa cak i od Kostića koji je u odlicnoj formi!

To sto Đuričić pruza dobre partiji u Anderlechtu (mada ne vidim neku statistiku kod njega), ne mora nista da znaci, jer je Tadić i s jednom nogom doktor za njega! Mislim, to je neuporedivo, nema potrebe da se bilo sta polemise...

Nije on nista prekinuo s Petkovićem, nego ga je kao ustupio Zvezdi za mec sa Pazarom... :facepalm:

Sramota je da se nikako ne spominje jedan Radoja, momak od 23 god. i jedini nas ajmo reci standardan igrac u najjacoj ligi na svijetu - Primeri! :puke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 mar 2016, 16:39

Puno ti gledas suve brojeve, nije fudbal bas kosarka. Tadic apsolutno nista nikada nije pokazao u reprezentaciji da se prica o njemu kao nekom doktoru za odredjene igrace. Belgijsku ligu ne pratim jer nemam Arenu tu gdje sam trenutno, samo sam prenio sta sam citao o Djuricicu i njegovim partijama.. ali zato PL pratim i znam da Tadic u neka zadnja dva mjeseca (ne znam bas tacan datum) igra i slabije i manje nego inace. I kada udje 10ak minuta pred kraj njemu se to racuna kao jedan mec. Mislim, smatram ja Tadica za dobrog igraca, ali ga ne glorifikujem i nemam misljenje o njemu kao ti.. barem sto se tice meceva u reprezentaciji.

Za Radoju svakako jeste sramota i tu se slazem.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2016, 16:48

Ne glorifikujem ga ja uopste, samo kazem da je u ovoj konstalaciji snaga i u situaciji u kakvoj se nalazi reprezentacija, on igracina za veliku vecinu koji nose i oblac dres Srbije!
To sto ne pruza ono sto se od njega ocekuje nije samo njegov minus, nego i 90 % reprezentativaca! Ko to pruza dobre partije u reprezentaciji? Na prste jedne ruke se mogu izbrojati!

To sto ne igraju dobro je vise plod nesistema i javasluka, a ne sto su (ne)losi igraci. Mozda on u nekim idealnim uslvima ne bi bio u startnih 11 Srbije, ali je opet igrac koji pored ovakve konkurencije zasluzuje uvijek barem poziv!

Opet ponavljam, kakav Đuričić, ne moze se porediti njegova nekonstantnost i periodicni fudbal u poslednjih par godina, sa Tadićevim nastupima u Premiershipu!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2016, 16:18

Ma kakvi Pantić i Brašanac, smiješno. Falio je samo Ožegović da ugođaj bude potpun :lol: Izenađujuće je nepozivanje Gudelja i Tadića.
Spisak ko i svaki drugi prije, mnogo igrača koji ne zaslužuju poziv i onih kojih nema na spisku a koji su trebali biti pozvani.
Ne znam za vas, ali ja sam se uželio reprezentacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2016, 20:34

@alane mahohista
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2016, 03:24

Misliš mazohista?
Moguće, ali za mene je to nužno zlo. ;)
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 mar 2016, 12:15

da to sam i napisao ali autocorect je ispravio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2016, 21:45

Mitar ga turio danas u regionalnom derbiju protiv Sanderlenda.
Ali kako je lik proslavio gol :o , ko da ga je dao u finalu sp. :lol:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2016, 21:50

Luka Jović debitovao u trijumfu Benfice nad Boavistom! Usao u 84. min, a gol pao u 93...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 mar 2016, 21:52

alan_kardec je napisao/la:Mitar ga turio danas u regionalnom derbiju protiv Sanderlenda.
Ali kako je lik proslavio gol :o , ko da ga je dao u finalu sp. :lol:
Još se izgrli sa onim navijačem :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2016, 23:18

Nikola Stojiljković pogodio za Bragu.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2016, 23:20

alan_kardec je napisao/la:Nikola Stojiljković pogodio za Bragu.
To neka novost?! :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2016, 00:04

jašta nego novost. uvijek nam je falilo dobrih napadača.
Aleksić fulio penal za St.Galen.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 mar 2016, 00:13

Mislio sam konkretno u njegovom slucaju! Covjek se skoro svaku upise u strijelce, svaka mu cast kako se odmah u prvoj sezoni snasao... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2016, 00:42

naravno, svaka mu čast na formi u kojoj se nalazi. Uspjeh je tim veći ako se uzme u obzir to da skoro niko pa možda ni sam on nije očekivao da će već nakon prve sezone u Bragi zaslužiti poziv u reprezentaciju i to ne menadžerskim vezama već isključivo svojom dobrom formom i golovima.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 mar 2016, 18:38

Konacno da neko nesto konkretno kaze protiv aktuelnog selektora, ali indirektno i ljudi iz FSS! Bez Tadića dok je Ćurčić na klupi...
Nisam do sada imao problema sa Ćurčićem. Istina, mislim da on nije selektor koji je dorastao tome da vodi reprezentaciju. To se vidi u načinu na koji se ponaša pred utakmicu, na dan i tokom utakmice. Nažalost, on se plaši svoje sopstvene senke i strašljiv je, što se odražava na ekipu, pogotovo na mlađe igrače
Mi fudbaleri snosimo veliki deo odgovornosti što nismo napravili dobre rezultate u prethodnim godinama. Ali, šta god da mislimo jedni o drugima u profesionalnom smislu, u ljudskom postoje stvari ispod kojih se ne ide, a to je da treba pozvati nekoga i reći mu o čemu se radi. A ako nekome želiš dobro, ne govoriš javno da on nije dovoljno dobar za reprezentaciju, pogotovo ako računaš na njega u budućnosti. Već ga pozoveš telefonom i kažeš šta misliš. Kada je neko loš prema tebi, nemaš razlog da ti budeš dobar prema njemu. Ali nije počelo od mene

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=160615

:thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.