Momo propusta 100%, za Aquilania nije još sigurno, ali Juventus večeras igra protiv Bologne, pa tako ostavimo tu priču poslije ove utakmiceSilvio B je napisao/la:momo is aqulani propustaju mece i sa milanom tako da ce biti svasta
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Hoćete dobiti čeveras? 
Malo bolje nego protiv Lecce. evo izgleda da prelazimo na 4-3-3 formaciju
. Del Piero i Luka Toni unutra.
- JuveSissoko
- Kontakt:
cijeli Juventus je hrpa govana i invalida sem Buffona i Del Piera i nek mi oni oproste, al jebbem svima mater redom ko igra danas za ovaj klub sem navedene dvojice, invalidi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nemam riječi, katastrofaJuveSissoko je napisao/la:cijeli Juventus je hrpa govana i invalida sem Buffona i Del Piera i nek mi oni oproste, al jebbem svima mater redom ko igra danas za ovaj klub sem navedene dvojice, invalidi
Nadam se da od sutra Del Neri nije više u Torinu, to bi bar malo popravilo raspoloženje.
ebem mater del neriu i maroti i onom ko ih dovede u juve od danas pa do kraja sezone prestajem gledati juve fuj gade mi se retardi jedni 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovo je previse, ne znam jesam li ikad bio tuzan ovoliko zbog ovog kluba i dok gledam Del Piera kako trci i igra srcem i besplatno za ovaj klub, nemogu ja ovo vise, jbem ti fudbal 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
0:2 ? Sramota, sta se desava tamo ?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
svi smo mi u manje vise slicnim ****,ali ovo sto vi prozivljavate i sto se juventusu desava je jako tesko za gledati i shvatiti,zalosno je i place mi se nad jednim divom koji je spao tako nisko da ga mravi termiti jedu,cemu sve ovo vodi,neznam,mrzim juve ali nije uredu ovo sto se desava tom klubu ipak je on medzu najvecim bio u svjetu,neko tu mora odgovarati,ja sam za to da se moggi vrati na kormilo samo ga drzati dalje od sudija,sposoban je to covjek on bi mogao i calcio kompletan vratit u zivot

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma razumijem te, da bi Inter bio jak potreban mu je jak Juve i obrnuto, ovo je kraj za mene sto se tice ove sezone,previse je za zivce
pametnom dosta!Italia je napisao/la:ubit ce nas Di Vaio i Bologna
Ranieri brate volim te.. Secco ljubavi uvijek cu te voljeti..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta sam doceko da gledam...vise ni rijeci nemam...osjecam se zalosno i bijedno...nek im je na cast..i Agnelliju i Ellkanima,Marotti,navijacima u Torinu...i fudbalerima i svima.Del Neri je tu najmanje kriv...nemate njega sta spominjat...
Juventus je dotako dno sa svima njima...neka se stide ovoga covjeka koji je cijeli zivot posvetio svojoj dami a oni su srusili sve ono sto je godinama gradio...

Nemam vise rijeci,ne zelim ni psovat...ovo je tuga i tragedija sto se Juventusu desava
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hoće li ikad sunce osvanuti nad Juventusom...čitavo rukovodstvo kluba treba podnijeti ostavke ako imaju obraza..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Svi vi znate koliko ja ne mirisem Juventus.
Ali mi je veceras mucno gledati sve ovo.
Najgore je sto ce sad opet padati glave, a stabilnosti kluba nigde.
Jako lose po Calcio.
Ali mi je veceras mucno gledati sve ovo.
Najgore je sto ce sad opet padati glave, a stabilnosti kluba nigde.
Jako lose po Calcio.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nema više smisla, ovako definitivno nikad nećete krenuti naprijed, sezona je izgubljena svakako, odma otpustiti ovog klauna i zahvaliti se polovini igrača, i dovesti nekog mladog, ambicioznog i talentovanog trenera da već počne praviti polako tim za sljedeću sezonu.
pa juve jednu jedinu akciju iz igre napravio, pepe za tonija, ostalo sve iz prekida ili korner ili slobodnjak, nikakva igra, ništa, nekd bi mi bilo i drago poslije poraza, al sad mi je jednostavno žao, ovdje su temelji truli i dok se sve ne poruši i krene sve nanovo graditi napretka očito biti neće, novi stadion je taman šansa za to, novog trenera i nove igrače i od 0 krenuti druge nema
pa juve jednu jedinu akciju iz igre napravio, pepe za tonija, ostalo sve iz prekida ili korner ili slobodnjak, nikakva igra, ništa, nekd bi mi bilo i drago poslije poraza, al sad mi je jednostavno žao, ovdje su temelji truli i dok se sve ne poruši i krene sve nanovo graditi napretka očito biti neće, novi stadion je taman šansa za to, novog trenera i nove igrače i od 0 krenuti druge nema
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
31 godinu nas Bolonja nije pobjedila u Torinu
Necemo ni EL izboriti ovo godine, ovo ce biti gora sezona nego prosla
Necemo ni EL izboriti ovo godine, ovo ce biti gora sezona nego prosla
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Grande DI VAIO
Svaka ti čast!
Nego Del Čoro kupi jos kojeg napadaca mozda pobijedimo koju utakmicu,pa mi nemamo beka nijednog zato nam odbrana i igra onako kad Chiellini pokriva i bekove i sredinu i krilo i sve...
Fuj na sta se pare bacaju nemogu da vjerujem...
Krasic(poput jaja kojim je rok mjesec dana)odigrao par dobrih utakmica i vise covjek nemoze proci nijednog igraca a da pritom nepadne usput ili odglumi nesto,Storari nema komunikacije sa odbranom stoji na liniju kao da komete padaju...
Svaka ti čast!
Nego Del Čoro kupi jos kojeg napadaca mozda pobijedimo koju utakmicu,pa mi nemamo beka nijednog zato nam odbrana i igra onako kad Chiellini pokriva i bekove i sredinu i krilo i sve...
Fuj na sta se pare bacaju nemogu da vjerujem...
Krasic(poput jaja kojim je rok mjesec dana)odigrao par dobrih utakmica i vise covjek nemoze proci nijednog igraca a da pritom nepadne usput ili odglumi nesto,Storari nema komunikacije sa odbranom stoji na liniju kao da komete padaju...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 feb 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Uplakana lica dece na Olimpicu su rekla sve.
Di Vaio izvozao odbranu, kao da je 1 Messi glavom i bradom.
Krasic se samo zabijao u odbranu. Doduse, on je i bio najbolji danas.
Ali, ovo je tako slabasno bilo. Da covek ne veruje.
Jbte, od kako mocnog kluba ovo nastade
Jos mali Agnelli kuca poruke na telefonu tokom tekme.
Di Vaio izvozao odbranu, kao da je 1 Messi glavom i bradom.
Krasic se samo zabijao u odbranu. Doduse, on je i bio najbolji danas.
Ali, ovo je tako slabasno bilo. Da covek ne veruje.
Jbte, od kako mocnog kluba ovo nastade
Jos mali Agnelli kuca poruke na telefonu tokom tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.