FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 nov 2010, 20:59

marsovac je napisao/la:jesteli pripremili bodove koj ce te nam dati kao poklon sto cemo vam posjetiti grad??? ;) ;) ;)
Jel dolazi ekipa ili ove nosonje iz Blatuse :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 nov 2010, 21:02

Frutek je napisao/la:Šta bi sa onim igračem Olympiquea što se sruši tamo, samo znam da je doktor bio iskljucen, kako se zavrsi na kraju :?
ma upade lik zovu ljudi hitne doktore nosila ovo ono ko da je srcani imo ili nesto tako,meni se cini da je bez zraka ostao i kolko sam vidio kreno mu onaj usta na usta i to sve kad ustaje lik nije dobar nikako al ziv sreca
kao prava sportska publika pozdravili smo ga aplauzom
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 nov 2010, 21:03

ko ce ba ljudi ic na utakmice,sta da gleda,kakva ljubav,ko onaj voli sto ide onaj ko ne ide je s.eronja...
pustite se tih s.ranja,Sloboda je u dubokim g.ovnima,i niko nije lud,i zato i jest ovih 300 ljudi na utakmici,nemojte mislit da neko ne voli il nece al svima se zgadilo da iz godine u godinu gledaju isto...
prije nisam propusto utakmicu,ovu sezonu nisam ni priso Tusnju,jer sve mi se ono gadi i dugo ce mi trebat da odem na utakmicu,i tako je vecini ljudi i zato se i skupi sacica na utakmici...
mogu se ljudi pozivat na utakmice al u zadnju godinu godinu i po jednostavno nemozes nikog dovest do stadiona,nije narod lud pa da ne vidi sta se tu dogadja...
Sloboda ce uvijek bit dio mene,i zao mi je da je u ovakvoj situaciji gdje se misli da ce promjena trenera sve da preokrene,problem je u korijenu i dugo ce trebat vremena da gledamo jaku,organizovanu Slobodu u ovoj od saveza unistenoj ligi
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 nov 2010, 21:04

Hahahahahaha koji debil je onaj komentator na Tušnju,ono u životu svom nikad nisam ni čuo ni vidio,za rubriku vjerovali ili ne :lol: nisam mogao vjerovati kakve debilizme čovjek govori. :lol: Šta on uopšte ima komentarisati izvođenje penala?Koji je on faktor da išta kaže što se toga tiče?Njegovo je da najavi izmjene,sudijsko vrijeme ili neko upozorenje,ali da direktno učestvuje u dešavanjima na terenu i iznosi svoje mišljenje o igri,to do večeras nikad nisam vidio :shock:
ali nema para,sve se rastalilo....

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 10 nov 2010, 21:43

Kad može David Beckham može i Samir Efendić :mrgreen: :mrgreen:
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 02:38

Tarantino je napisao/la:Hahahahahaha koji debil je onaj komentator na Tušnju,ono u životu svom nikad nisam ni čuo ni vidio,za rubriku vjerovali ili ne :lol: nisam mogao vjerovati kakve debilizme čovjek govori. :lol: Šta on uopšte ima komentarisati izvođenje penala?Koji je on faktor da išta kaže što se toga tiče?Njegovo je da najavi izmjene,sudijsko vrijeme ili neko upozorenje,ali da direktno učestvuje u dešavanjima na terenu i iznosi svoje mišljenje o igri,to do večeras nikad nisam vidio :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
AUUUUUUUU, AUUUUUUUUUUUU, AUUUUUUUUUUUUUUUUUU, SAMIRE EFENDIĆU, SVOJIM SI PROMAŠAJEM KOŠTAO SLOBODU POLUFINALA!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
Ma ne mogu još da vjerujem, majke mi!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 nov 2010, 09:18

Komentator je debil, idiot, slika i prilika seljastva, mozdanog ringispila, vasarskog ...!
Yebem mu nanu i njemu i onome ko ga je doveo! Sramoti nas!
A zna se ko ga je doveo! NAROD ZNA ko ga je doveo! :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 nov 2010, 11:35

kakvo crnjenje momka :o :shock: :shock: ....pa to je strasno bilo :shock: :shock: ...mislim..i ja sam bio s.j.e.b.a.n zbog promasenog penala....al...fulale su penale i mega-zvijezde a da Efendic ne profula :shock: ....igrom slucaja je Kanjara moj komsija :D :D ....on je vjerujte bolesnik Slobode i ono je on reko u afektu zbog ispadanja u kupu...al,opet....dzes nako ba...da se momak ubije :D :D ..i onako mu se vidilo na faci da mu je pretesko :cry:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2010, 13:33

Jes tema umrla,sutra derbi niko nista :mrgreen: :lol: Niko da pohvali mladog Bekica sto je cetvorici igraca poklonio kopacke,Mujkic,Joguncic,Bekic i Zoletic ;) .Za mec protiv Celika vracaju nam se Dajic,Drakul i Halilovic,u mec ulazimo kompletni.Sretno crveno crnim momcima tj.Slobodi da ne bi bilo zabune.Samo da uzmemo makar 1:0 (Smajlovic) :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 13:43

ajmoo fukare sutra na crveno crni derby, nema umrla je tema kako si ti harry otisao sa teme :D :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2010, 13:46

fukara87 je napisao/la:ajmoo fukare sutra na crveno crni derby, nema umrla je tema kako si ti harry otisao sa teme :D :lol: :lol:
Tako je :mrgreen: :lol: jel tekma u 13h tacno,maloprije mi neko rece u 13:30 :?:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 13:51

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:ajmoo fukare sutra na crveno crni derby, nema umrla je tema kako si ti harry otisao sa teme :D :lol: :lol:
Tako je :mrgreen: :lol: jel tekma u 13h tacno,maloprije mi neko rece u 13:30 :?:
harry tekma je u 13 sati ....i nadam se da ce nas bit sutra bez obzira sto smo ispali iz kupa...ma da znam da su neki rekli da nece da dolaze zbog toga sto smo ispali al mene iskreno boli da ne kazem onu ruznu rijec...i samo da ti kazem da se se malo zezao stobom neki dan oko toga ides li ili ne ides na tekme... ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2010, 13:56

Valjda bude bez obzira sto smo ispali iz kupa,mislim da je u tom susretu malo i sudija s.rao sa svojim odlukama,al haj gotovo je sad.Treba raju dignut da ide na meceve Slobode,al niko nece vise da ide,najvise 300-400 ljudi bude na stadionu,bas cemo vidjet kakav ce odziv biti sutra u crveno-crnom derbiju :?: Kako sam procitao na jednom portalu,navijaci Celika ce biti iza gola,kod skole Tusanj,jbt nece ni vidjet mec kako treba.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 13:58

- Iz Čelika su najavili dolazak grupe od 20 njihovih navijača, koji će doći sa dva kombija. Objasnili smo im situaciju i pristali su da te navijače smjestimo na dio platoa kod škole Tušanj. Konačnu odluku će donijeti MUP TK-a, a s obzirom na kasnu najavu moguće je i da navijačima bude uskraćen dolazak na utakmicu – rekao nam je v.d. direktora kluba Zdenko Jurić.

mislim stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 nov 2010, 14:02

Jeste li vi počeli koristit onu novu tribinu (natkriveni dio) ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2010, 14:02

fukara87 je napisao/la:- Iz Čelika su najavili dolazak grupe od 20 njihovih navijača, koji će doći sa dva kombija. Objasnili smo im situaciju i pristali su da te navijače smjestimo na dio platoa kod škole Tušanj. Konačnu odluku će donijeti MUP TK-a, a s obzirom na kasnu najavu moguće je i da navijačima bude uskraćen dolazak na utakmicu – rekao nam je v.d. direktora kluba Zdenko Jurić.

mislim stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bolje da ne dolaze,nece nista moci ni vidjet :mrgreen: sutra samo da Joge zabije gol,ima onaj malac da navija ko lud.Neki dan bas kad sam sa drugom isao na mec sa Olimpicom,pa tamo blizu skole Tusanj,ide neki malac sa malom vuvuzelom,i crveno crnom zastavom i pjeva Joge Joge :mrgreen: i kasnije sam ga vidio na stadionu,gore u lozi .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 14:08

Sjeverna tribina je vise od pola zavrsena i natkrivena a ne moze se koristit radi bezbijednosti navijaca....harry ja bi vise volio da Amer Bekic zabije jedno 3 komada i ja zadovoljan :lol: :lol: :lol:
a sto se tice Robijasa ja stvarno nezz zbog cega dolaze njih 20 nije mi jasno stvarno ako ne mogu naci 100 navijaca koji ce doci sta ce djaba na gostovanju :? :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 nov 2010, 14:11

fukara87 je napisao/la:Sjeverna tribina je vise od pola zavrsena i natkrivena a ne moze se koristit radi bezbijednosti navijaca....harry ja bi vise volio da Amer Bekic zabije jedno 3 komada i ja zadovoljan :lol: :lol: :lol:
a sto se tice Robijasa ja stvarno nezz zbog cega dolaze njih 20 nije mi jasno stvarno ako ne mogu naci 100 navijaca koji ce doci sta ce djaba na gostovanju :? :lol:
nek vas bude 100 kod kuce igrate :D :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 nov 2010, 14:16

Pozdrav za crveno-crnu braću, Sloboda i Čelik bi trebali biti bratski klubovi, moje ste simpatije davno osvojili kada su vaši momci (njih 10-ak) došli na košarkašku utakmicu Čelika i Slobode prije 3-4 godine i zajedno sa robovima navijali. Želim da samo utakmica bude fair i korektna pa nek pobijedi bolji. Pozdrav za pravu raju Tuzlake. Crveno-crne boje su naše !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 nov 2010, 14:27

Bosco je napisao/la:Pozdrav za crveno-crnu braću, Sloboda i Čelik bi trebali biti bratski klubovi, moje ste simpatije davno osvojili kada su vaši momci (njih 10-ak) došli na košarkašku utakmicu Čelika i Slobode prije 3-4 godine i zajedno sa robovima navijali. Želim da samo utakmica bude fair i korektna pa nek pobijedi bolji. Pozdrav za pravu raju Tuzlake. Crveno-crne boje su naše !
i ja se nadam da ce CRVENO-CRNI derby proci bez problema i naravno nek pobijedi bolji....mislim da ce i Tusanj sutra biti dobro popunjen jer Likce igra fino za oko a mi smo malo digli formu...jeli robija jos u bojkotu i dali to sutra dolazi samo ova agentura....mada mi nije jasno gdje misle da ih smjeste...to kod skole je stvarno predaleko i ne vidi se gotovo nista od terena :?

P.S.sutra derby a na pocetnoj stranici se smijenjuju vijesti i tracevi nekakvih likova iz uprave pita :? ...ko je koga zavalio i ostala minder rekla-kazala supljiranja....svaka cast za najcitaniji sportski BIH portal :? :? :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.