Jel dolazi ekipa ili ove nosonje iz Blatusemarsovac je napisao/la:jesteli pripremili bodove koj ce te nam dati kao poklon sto cemo vam posjetiti grad???![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel dolazi ekipa ili ove nosonje iz Blatusemarsovac je napisao/la:jesteli pripremili bodove koj ce te nam dati kao poklon sto cemo vam posjetiti grad???![]()
![]()
ma upade lik zovu ljudi hitne doktore nosila ovo ono ko da je srcani imo ili nesto tako,meni se cini da je bez zraka ostao i kolko sam vidio kreno mu onaj usta na usta i to sve kad ustaje lik nije dobar nikako al ziv srecaFrutek je napisao/la:Šta bi sa onim igračem Olympiquea što se sruši tamo, samo znam da je doktor bio iskljucen, kako se zavrsi na kraju
Tarantino je napisao/la:Hahahahahaha koji debil je onaj komentator na Tušnju,ono u životu svom nikad nisam ni čuo ni vidio,za rubriku vjerovali ili nenisam mogao vjerovati kakve debilizme čovjek govori.
Šta on uopšte ima komentarisati izvođenje penala?Koji je on faktor da išta kaže što se toga tiče?Njegovo je da najavi izmjene,sudijsko vrijeme ili neko upozorenje,ali da direktno učestvuje u dešavanjima na terenu i iznosi svoje mišljenje o igri,to do večeras nikad nisam vidio
Tako jefukara87 je napisao/la:ajmoo fukare sutra na crveno crni derby, nema umrla je tema kako si ti harry otisao sa teme![]()
![]()
harry tekma je u 13 sati ....i nadam se da ce nas bit sutra bez obzira sto smo ispali iz kupa...ma da znam da su neki rekli da nece da dolaze zbog toga sto smo ispali al mene iskreno boli da ne kazem onu ruznu rijec...i samo da ti kazem da se se malo zezao stobom neki dan oko toga ides li ili ne ides na tekme...harry_90 je napisao/la:Tako jefukara87 je napisao/la:ajmoo fukare sutra na crveno crni derby, nema umrla je tema kako si ti harry otisao sa teme![]()
![]()
![]()
jel tekma u 13h tacno,maloprije mi neko rece u 13:30
Bolje da ne dolaze,nece nista moci ni vidjetfukara87 je napisao/la:- Iz Čelika su najavili dolazak grupe od 20 njihovih navijača, koji će doći sa dva kombija. Objasnili smo im situaciju i pristali su da te navijače smjestimo na dio platoa kod škole Tušanj. Konačnu odluku će donijeti MUP TK-a, a s obzirom na kasnu najavu moguće je i da navijačima bude uskraćen dolazak na utakmicu – rekao nam je v.d. direktora kluba Zdenko Jurić.
mislim stvarno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nek vas bude 100 kod kuce igratefukara87 je napisao/la:Sjeverna tribina je vise od pola zavrsena i natkrivena a ne moze se koristit radi bezbijednosti navijaca....harry ja bi vise volio da Amer Bekic zabije jedno 3 komada i ja zadovoljan![]()
![]()
![]()
a sto se tice Robijasa ja stvarno nezz zbog cega dolaze njih 20 nije mi jasno stvarno ako ne mogu naci 100 navijaca koji ce doci sta ce djaba na gostovanju![]()
i ja se nadam da ce CRVENO-CRNI derby proci bez problema i naravno nek pobijedi bolji....mislim da ce i Tusanj sutra biti dobro popunjen jer Likce igra fino za oko a mi smo malo digli formu...jeli robija jos u bojkotu i dali to sutra dolazi samo ova agentura....mada mi nije jasno gdje misle da ih smjeste...to kod skole je stvarno predaleko i ne vidi se gotovo nista od terenaBosco je napisao/la:Pozdrav za crveno-crnu braću, Sloboda i Čelik bi trebali biti bratski klubovi, moje ste simpatije davno osvojili kada su vaši momci (njih 10-ak) došli na košarkašku utakmicu Čelika i Slobode prije 3-4 godine i zajedno sa robovima navijali. Želim da samo utakmica bude fair i korektna pa nek pobijedi bolji. Pozdrav za pravu raju Tuzlake. Crveno-crne boje su naše !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.