Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

A iza vas na listi slijede pehovi broj dvadefender je napisao/la:123456 je napisao/la:A u 3.ligi su rekorderi FC Premier.Oni su jedini klub od osnivanja 3.lige da nisu uspjeli bar jednu sezonu uci u veci rang.mi smo ti ko repka nasa, igramo sve odlicno onda nesretni poraz, pa historijske utakmice i na kraju tako blizu a tako daleko
nista iduce sezone idemo napokon u 2. ligu
i pitanje gdje se izgubilo ono FK kod Delfina![]()
addebisi je napisao/la:Da objavim da Bosco napusta premier fc ali uprava naseg tima se ne slaze sa dovodjenjem gunnera tako da jedno mjesto ostaje upraznjeno u nasem timu, zainteresirani neka se jave preko pm.. pozzz
bosco hvala ti!
p.s. bavarian_bk Novi igrac FC Premier!!! dobrodosao
Što se mene tiče ja sam sve dogovorio sa Edom, jedino se čeka dozvola saveza. Slobodno me stavi u BackSpace123456 je napisao/la:addebisi je napisao/la:Da objavim da Bosco napusta premier fc ali uprava naseg tima se ne slaze sa dovodjenjem gunnera tako da jedno mjesto ostaje upraznjeno u nasem timu, zainteresirani neka se jave preko pm.. pozzz
bosco hvala ti!
p.s. bavarian_bk Novi igrac FC Premier!!! dobrodosao
Samo jos da Bosco ovo potvrdi i to je to.
Pa ne moze se on izbaciti bez njegovoga pristanka.Znaci sve se zaustavlja dok se on ne javi.Edin TM87 je napisao/la:A stanite malo? Sta ce biti s Gunnersom? Necu da ispadne da sam ga ja otjer'o, mislio sam zamjenu za Bosca, da ovaj ide u Premier i da oboje nastave igrat, a ovi nadjose nekog novog
Cekaj malo, ne mozes ti sebi praviti dream team a drugima slati viska igraceEdin TM87 je napisao/la:A stanite malo? Sta ce biti s Gunnersom? Necu da ispadne da sam ga ja otjer'o, mislio sam zamjenu za Bosca, da ovaj ide u Premier i da oboje nastave igrat, a ovi nadjose nekog novog
To je OK defender.Ne moze trbi Edin a ni bilo ko drugi nametati ko ce uci u tvoj tim.Ali ova kobinacija odpada jer bi u tom slucaju Gunnersom ostao bez kluba.Dakle trazi neku drugu kombinaciju.Ako Bosca pronadje sebi klub nije problem da vi dovedete i novoga igraca ali ocigledno ova rotacija igrace se ne moze ostvariti.Hajde pokusaj te se ponovo dogovoriti ali tako da niti jedan aktivan igrac ne ostane bez kluba.defender je napisao/la:Cekaj malo, ne mozes ti sebi praviti dream team a drugima slati viska igraceEdin TM87 je napisao/la:A stanite malo? Sta ce biti s Gunnersom? Necu da ispadne da sam ga ja otjer'o, mislio sam zamjenu za Bosca, da ovaj ide u Premier i da oboje nastave igrat, a ovi nadjose nekog novog![]()
Bosco je bio korektan ako zeli ici pustit cemo ga nema problema ali necemo tudje igrace.
OK, trejd propada, jedino ako hoces ti vamo a Bosco u Delfine123456 je napisao/la:To je OK defender.Ne moze trbi Edin a ni bilo ko drugi nametati ko ce uci u tvoj tim.Ali ova kobinacija odpada jer bi u tom slucaju Gunnersom ostao bez kluba.Dakle trazi neku drugu kombinaciju.Ako Bosca pronadje sebi klub nije problem da vi dovedete i novoga igraca ali ocigledno ova rotacija igrace se ne moze ostvariti.Hajde pokusaj te se ponovo dogovoriti ali tako da niti jedan aktivan igrac ne ostane bez kluba.defender je napisao/la:Cekaj malo, ne mozes ti sebi praviti dream team a drugima slati viska igraceEdin TM87 je napisao/la:A stanite malo? Sta ce biti s Gunnersom? Necu da ispadne da sam ga ja otjer'o, mislio sam zamjenu za Bosca, da ovaj ide u Premier i da oboje nastave igrat, a ovi nadjose nekog novog![]()
Bosco je bio korektan ako zeli ici pustit cemo ga nema problema ali necemo tudje igrace.
Ko bolan pravi dream team sta ti je? Bosco me pit'o za trejd za Gunnersa i ja sam prist'o, sta cu ja sto se nije s vama dogovorio prije toga...defender je napisao/la:Cekaj malo, ne mozes ti sebi praviti dream team a drugima slati viska igraceEdin TM87 je napisao/la:A stanite malo? Sta ce biti s Gunnersom? Necu da ispadne da sam ga ja otjer'o, mislio sam zamjenu za Bosca, da ovaj ide u Premier i da oboje nastave igrat, a ovi nadjose nekog novog![]()

Kakav opstanak, ništa još nismo obezbijedili (kamo sreće da jesmo). Vi još imate igrača više, a mi smo poveli zahvaljujući mojoj majstoriji.legenda reala je napisao/la:Čestitke Spartansima na opstanku ,koji smo pehovi jbt ,odma prvi par i gubimo .![]()
Samire crni šta uradi od onog Juventusa![]()
legenda reala je napisao/la:Čestitke Spartansima na opstanku ,koji smo pehovi jbt ,odma prvi par i gubimo .![]()
A sad si i ti trebo imati gol u džepu ,ali jbg .samir_tm87 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Čestitke Spartansima na opstanku ,koji smo pehovi jbt ,odma prvi par i gubimo .![]()
jbg zabise mi na foru nisam bio tusad cemo mi preokret
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.