jose je napisao/la:Kevin Willis
da
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
jose je napisao/la:Kevin Willis
Kako ja znam u 2000 tim godinama niko nije imao 20p i 10 ass sezone u prosjeku osim dvojce: C. Paul i D. Williams.filip13 je napisao/la:koji igrac je posljednji koji je imao 20 ppg,10 apg sezonu?
da,deron jeKobe Bryant je napisao/la:Kako ja znam u 2000 tim godinama niko nije imao 20p i 10 ass sezone u prosjeku osim dvojce: C. Paul i D. Williams.filip13 je napisao/la:koji igrac je posljednji koji je imao 20 ppg,10 apg sezonu?
Bili su dvojica jakoooo blizu još falilo im je 0,1 ili 0,2 ili ass ili poena Westbrook i Wall.
Kawhi je napisao/la:Duncan.
Garnettfilip13 je napisao/la:najvise skokova od sezone 1999/2000 do sezone 2008/2009 ima koji igrac?
Kobe Bryant je napisao/la:Garnettfilip13 je napisao/la:najvise skokova od sezone 1999/2000 do sezone 2008/2009 ima koji igrac?
Dirk N. - Njemačkafilip13 je napisao/la:tri najbolja strijelca medju igracima rodjenim izvan SAD?
prva dva da,djevicanski otoci su dio SAD,tako da duncan nije trećiKobe Bryant je napisao/la:Dirk N. - Njemačkafilip13 je napisao/la:tri najbolja strijelca medju igracima rodjenim izvan SAD?
Hakeem O. - Nigerija
Tim D. - Djevičanska ostrva (kako se sječam)
Donnie Darko je napisao/la:wilkins
filip13 je napisao/la:dva igraca koji su bili drugi strijelci sezone a nisu bili u tri najbolje petorke sezone?
J. Stackhouse , P. Stojaković , A. Dantley , A. Iverson , Carmelo A. ???filip13 je napisao/la:dva igraca koji su bili drugi strijelci sezone a nisu bili u tri najbolje petorke sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.