konjicanin01 je napisao/la:A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.
Pusti te debile,sa Mostarcima smo uvijek bili u najboljim odnosima i uvijek smo se pazili,najbolji smo prijatelji i to se neće promijeniti.Sad za ovo ostalo što si napisao,mi nismo imali za viršli ali smo bili drugi i iznad 14 ostalih klubova u ligi.Za ovo zadnje napisano nemam komentar jer je obična laž puna zavisti a i nisi nešto inteligentan očito,valjda ćeš shvatiti ovo što sam napisao.Pozdrav od šampiona ili na tvom jeziku ''prosjeka''