PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

FanVitez
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FanVitez » 19 sep 2015, 18:29

fukaratz je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pocinje sezona kod njih se odrzava famozna skupstina i u klub ulaze ljudi s parama ;) kaze ne trebaju njima istroseni Zeljini igraci: Stanic, Colic, Zeljkovic........ njima ce doci prava pojacanja :urnebes: evo 9 kola 4 boda ko Dzerzelez Zenica :urnebes: valja im se iduce godine boriti s lopinama iz federalne lige :facepalm:
Pa to sam im ja napisao na temi, za te navedene igrače da bi im dobro došli i pitao ih baš reko što će vam taj animnozitet prema tim igračima što bi im došli od kona, oni me napadoše s tom pričom vodi ih ka'e u Sarajevo nama ne trebaju nikakvi polovnjaci i otpadci, ja fakat pomislio reko evo ih Benku će nam uzet čim me ovako napadoše :rol: Kad ono najveće pojačanje onaj Nuspahić iz Želje :facepalm:
tuga, jad, cemer :!: sam Colic donese Celiku nekoliko bodova ;) ali vjeruj ako uvezu dva dobra rezultata eto njih opet na temu da prcaju i podyebaju :D
Kakav dobar rezultat prijatelju haha...njih ce u kupu oni iz rs-a u srijedu otresti :D mogu pobijediti jedino blagaja u prijateljskoj....
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 19 sep 2015, 19:33

BitiSrcemVezan je napisao/la:najednom odlepršaše i odvojiše se od ostalih bodljikavom žicom da ih ko ne bi čuo/vidio :lol:
Griješiš prijatelju.
Oni se njom ne odvajaju, oni bodljikavu žicu jedu! :mrgreen:

Na stranu zajebancija, ali sve dok ne ostane krug istinskih sportskih entuzijasta oko Veleža bit će ovakva situacija.
tuzlanska Sloboda

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 19 sep 2015, 20:07

A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 sep 2015, 20:11

Nijednom pravom ljubitelju BH fudbala ne bi trebalo bit' drago ovo sto se trenutno desava sa Velezom.
Pogotovo ne navijacima Slobode, do jucer su bili u istim go*nima.

Pozdrav.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 sep 2015, 20:12

Pozdrav.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 19 sep 2015, 20:16

konjicanin01 je napisao/la:A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.
Pusti te debile,sa Mostarcima smo uvijek bili u najboljim odnosima i uvijek smo se pazili,najbolji smo prijatelji i to se neće promijeniti.Sad za ovo ostalo što si napisao,mi nismo imali za viršli ali smo bili drugi i iznad 14 ostalih klubova u ligi.Za ovo zadnje napisano nemam komentar jer je obična laž puna zavisti a i nisi nešto inteligentan očito,valjda ćeš shvatiti ovo što sam napisao.Pozdrav od šampiona ili na tvom jeziku ''prosjeka'' ;)

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 19 sep 2015, 20:24

Druze pravio sam komparaciju,vas klub egzistira u gradu od 400 000 stanovnika ,gdje su sva moguca predstavnistva raznoraznih firmi i potencijalnih sponzora,a uprkos tome nemoze te se pohvaliti rezultatima kakve bi mogli imati..Na suprot tome imate Velez koji egzistira u podjelenom gradu,razorenom djelu grada gdje gotovo ne radi niti jedno normalno preduzece i sad neko dođe i nesto provocira de bola...

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 19 sep 2015, 20:29

To je uradio samo jedan frajer koji ide na živce svakom pravom navijaču Sarajeva isto a vrlo slabo zna podatke,vazda nešto zapitkuje i sl. opusti se,mora i ovakvih ljudi biti..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 20:45

Denvald je napisao/la:To je uradio samo jedan frajer koji ide na živce svakom pravom navijaču Sarajeva isto a vrlo slabo zna podatke,vazda nešto zapitkuje i sl. opusti se,mora i ovakvih ljudi biti..
:lol: :tokralju:
Ovo ostalo ne bih komentarisao, eventualno bih odgovorio na PM da me citirao neko iole pametniji od tebe.
1946

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 19 sep 2015, 20:47

Nauči nešto o svom klubu pa se vrati opet,makar to.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 sep 2015, 20:48

Velež zdra'o! Pa i naredne godine namještajte, al' u Prvoj ligi FBiH. :mrgreen:

Poseban selam za Grabovicu i SDP ogranak. :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 20:53

Sta je to pogresno bsv napisao? Gdje je pastrmka i ostala ekipa sada? Prihvatite kritiku a pogotov podjebavanja od navijaca Slobode! Naravno zelim da se spasite ali crno vam se pise.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2015, 20:58

MCMXLVI je napisao/la:Sta je to pogresno bsv napisao? Gdje je pastrmka i ostala ekipa sada? Prihvatite kritiku a pogotov podjebavanja od navijaca Slobode! Naravno zelim da se spasite ali crno vam se pise.
ah, imaju oni svoj forum, pa ne pišu više ovdje, al' dođu tako s vremena na vrijeme i počnu psovat' drugim forumašima .. šta reći, fina mostarska raja ;)

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 sep 2015, 20:59

Steph je napisao/la:Velež zdra'o! Pa i naredne godine namještajte, al' u Prvoj ligi FBiH. :mrgreen:

Pa to su vasa braca,gdje je zapelo sad ? ? ?
!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 19 sep 2015, 21:01

bambus je napisao/la:
Steph je napisao/la:Velež zdra'o! Pa i naredne godine namještajte, al' u Prvoj ligi FBiH. :mrgreen:

Ni meni to nije baš najjasnije... malo se ližu sa njima, kao i sa ostatkom pl bih i fašistima iz drezdena a onda idu prepucavanja i podbadanja... bratski, nema šta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 21:03

Denvald je napisao/la:Nauči nešto o svom klubu pa se vrati opet,makar to.
Ti znaš. :facepalm: Mislim stvarno nemam namjeru pravdati se nekakvom liku s foruma koliko ja znam o klubu ili ne znam, mada bih ruku dao da sam za tebe doktor historije i sadašnjosti FK Sarajevo. Da mi je samo znati iz čega si izvukao taj svoj intelektualni zaključak, valjda što sam protiv baklji na koje se vi bubuljičari furate :lol:
1946

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 19 sep 2015, 21:10

Denvald je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.
Nemoj zaj. ..ti evo ja sam Tuzlak i zaista mi nije drago sto ste u takvoj situaciji, i plus razumijem kako se osjecas...iako ne cjenim rad pojedini ljudi u u vasoj upravi, nanjeli su dosta stete mom klubu ali oni nisu velez, velez je insistucija i treba da postoji ....jedno je sportski rivalitet, prepucavanje a ovo je ozbiljan problem i svakako svi trebamo dati podrsku i pomoc da se izdignete iz ovog ambisa . Nadam da ce moja Sloboda pobjediti sve vase konkurente i da ce bar na taj nacin pomoci vam.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 21:32

IlProfessore je napisao/la:
bambus je napisao/la:

Ni meni to nije baš najjasnije... malo se ližu sa njima, kao i sa ostatkom pl bih i fašistima iz drezdena a onda idu prepucavanja i podbadanja... bratski, nema šta.
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/07 ... esnu-ruku/
:urnebes:
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2015, 21:33

realno, smiješni su ovi iz Vrapčića, prije par dana dođu na trening, pjevaju i daju podršku igračima, par dana poslije, vrijeđaju igrače i skidaju im dresove :urnebes:

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 19 sep 2015, 21:37

IlProfessore je napisao/la:Čuo sam da su lechovi u dobrim odnosima sa dresdenovcima... da li to znači da neće ništa pokušavati, ne znam kako se inače kreću i razvijaju takve situacije, da li je bilo slučajeva da se recimo okušaju na ulici ili nekim provokacijama grupe koje imaju zajedničke "prijatelje" ?
O zajednički prijatelju prosvijetli nas.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, nedimmmm1337, ristagrad, Serha i 32 gosta.