FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
ok, to što kažeš, nemam ništa protiv toga, dokazan je u LP protiv najjačih tu je i najbolji,
samo sam rekao da ga se rano stavlja ispred Rumenigea i Elbera, a također bih u napadu pored Gerda dao prednost Tomasu a ne Robertu.
Nezahvalno je porediti ove igrače, Elber je igrao u skromnom Bayernu gdje smo se u Bundesligi morali dobro pohrvati sa svakim protivnikom, nisu naši napadači imali puno prostora, a za LP je nevjerovatno kako smo tako dobro igrali,
dok danas Lewandowski ima cijelu ekipu iza sebe gdje protivnicima same gaće spadaju, a on ima luksuz da i pored velikih fula poslije Gerda ima najbolju statistiku kao napadač Bayerna.
samo sam rekao da ga se rano stavlja ispred Rumenigea i Elbera, a također bih u napadu pored Gerda dao prednost Tomasu a ne Robertu.
Nezahvalno je porediti ove igrače, Elber je igrao u skromnom Bayernu gdje smo se u Bundesligi morali dobro pohrvati sa svakim protivnikom, nisu naši napadači imali puno prostora, a za LP je nevjerovatno kako smo tako dobro igrali,
dok danas Lewandowski ima cijelu ekipu iza sebe gdje protivnicima same gaće spadaju, a on ima luksuz da i pored velikih fula poslije Gerda ima najbolju statistiku kao napadač Bayerna.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 26 jan 2018, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se pravi lista all time-a valjda se gleda značaj igrača za taj klub a ne kvalitet...
Lewandowski dok ne osvoji LP sa Bayernom i ne bude imao isti značaj u istoj kao što je imao Elber ne može biti u istoj ravni sa njime...
Pa ako ćemo gledati kvalitet Neuer je kompletniji golman od Kahn-a ali niko lud ne može staviti ga ispred jer Kahn je gotovo pa sam donio titulu LP Bayernu...
Lewandowski dok ne osvoji LP sa Bayernom i ne bude imao isti značaj u istoj kao što je imao Elber ne može biti u istoj ravni sa njime...
Pa ako ćemo gledati kvalitet Neuer je kompletniji golman od Kahn-a ali niko lud ne može staviti ga ispred jer Kahn je gotovo pa sam donio titulu LP Bayernu...
Dijelim misljenje. Da zasluzeno bude na ovoj listi treba biti ovdje jos bar 2, 3 godine i nastaviti zabijati ovim ritmom ili bar priblizno.
Dakako da Muller spada u uzi krug za listu, iako sam ja na neki nacin ljut na tog igraca u posljednje vrijeme. Neprepoznatljiv je. Medjutim, cinjenica je da je dao klubu dosta toga, iako objektivno sada nema mjesta u prvih 11.
I Neuer nije daleko da bude najbolji golman. Htjeli priznati neki ili ne, Neuer je najkompletniji golman sto se pojavio u posljednje vrijeme. Brani na liniji, dobar ispred linije, plus komandant kaznenog prostora. Neuerova pojava ulijeva sigurnost, a njegove kvalitete su neupitne.
EDIT: Aludirao sam na kvalitete igraca, posebice potencirajuci Lewandowskog zbog nekih komentara koji su letjeli na njegov racun. Za Mullera sam dodao kako bih ukazao da je Muller ipak odlican fudbaler, ali na specifican nacin, koji je u padu (zasto, ne znam). Dodao sam za Neuera kako bi potencirao kakve mi majstore u ekipi imamo a mozda nismo ni svjesni. Neuer kao linijski golman mozda ima nekih konkurenata, ali kao moderni golman u potpunosti je broj 1. Ova ekipa uz male korekcije moze mnogo.
Dakako da Muller spada u uzi krug za listu, iako sam ja na neki nacin ljut na tog igraca u posljednje vrijeme. Neprepoznatljiv je. Medjutim, cinjenica je da je dao klubu dosta toga, iako objektivno sada nema mjesta u prvih 11.
I Neuer nije daleko da bude najbolji golman. Htjeli priznati neki ili ne, Neuer je najkompletniji golman sto se pojavio u posljednje vrijeme. Brani na liniji, dobar ispred linije, plus komandant kaznenog prostora. Neuerova pojava ulijeva sigurnost, a njegove kvalitete su neupitne.
EDIT: Aludirao sam na kvalitete igraca, posebice potencirajuci Lewandowskog zbog nekih komentara koji su letjeli na njegov racun. Za Mullera sam dodao kako bih ukazao da je Muller ipak odlican fudbaler, ali na specifican nacin, koji je u padu (zasto, ne znam). Dodao sam za Neuera kako bi potencirao kakve mi majstore u ekipi imamo a mozda nismo ni svjesni. Neuer kao linijski golman mozda ima nekih konkurenata, ali kao moderni golman u potpunosti je broj 1. Ova ekipa uz male korekcije moze mnogo.
Spamm
- anelbavarac
- Kontakt:
Nek je onaj klaun gore popljuvao Lewu opet.
Otidjite na jos par diskusija, da vidite kako mu se raja smije. Klasicni cirkusant.
Emre Can je otjeran kao zadnje nistavilo, a sad se pola Evrope otima za njega, cak je švercer pokusavao da ga vrati.
Njegov menadzer je u startu rekao, da Bayern ne dolazi u obzir.
Bild objavio da je Tuchel novi trener na ljeto.
Nije da nismo znali.
Otidjite na jos par diskusija, da vidite kako mu se raja smije. Klasicni cirkusant.
Emre Can je otjeran kao zadnje nistavilo, a sad se pola Evrope otima za njega, cak je švercer pokusavao da ga vrati.
Njegov menadzer je u startu rekao, da Bayern ne dolazi u obzir.
Bild objavio da je Tuchel novi trener na ljeto.
Nije da nismo znali.
Znači ako Jupp ne produži, Tuchel. Sve zavisi od njega. Od Nagelsmanna se definitivno odustalo, bar za sada, jer je još mlad i treba mu iskustva. Puno veće su šanse da će on u BVB nego kod nas ali neće ni Hoffenheim da ga pusti tako lako.Bild | Bayern no longer consider Julian Nagelsmann as candidate for the manager job - The club wants to keep Jupp Heynckes beyond the summer - If Heynckes refuses to stay then Thomas Tuchel would be the top candidate to replace him
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma kakvi, ne može Tuchel, uzeli bi ga naši odmah nakon Carla da je opcija. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Bundesliga
- Kontakt:
Za Cana se otima pola Europe 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja ovo čitam i kontam WC igrač a ne neki obični vodonoša od igrača. Taj u Bayernu ne bi imao mjesta ni da prodamo pet veznjakaBundesliga je napisao/la:Za Cana se otima pola Europe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jupp idi u penziju, uzivaj, pusti fudbal.
Kad bi Can dos'o da ordinira sredinom ja bih prest'o pratit Bayern, i fudbal na kraju. To je drvo, panj, trkac.
Kad bi Can dos'o da ordinira sredinom ja bih prest'o pratit Bayern, i fudbal na kraju. To je drvo, panj, trkac.
- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno, ko ce se prvi javiti, jos jedan klaun
Izmedju ostalih, traze ga Bayern, Juventus, Real (ako dodje Low)..
Zasto su se onda raspitivali o mogucnosti povratka u Bayern ?harden je napisao/la:Ja ovo čitam i kontam WC igrač a ne neki obični vodonoša od igrača. Taj u Bayernu ne bi imao mjesta ni da prodamo pet veznjaka
Njega ozbiljno hoce samo Juventus, a ne pola Evrope kako si ti predstavio.anelbavarac je napisao/la: Zasto su se onda raspitivali o mogucnosti povratka u Bayern ?
Vidis da ovi nasi imaju fetis na igrace koji su nekad bili u Bayernu i jos ako su dzaba, fantazija. Povratak odbjeglih sinova ili stajaznam.
Njega traže samo zato što je džaba i zato što mu zahtjevi za platu vjerovatno neće biti visoki. Ono mogu ga priuštiti i ako mi ne treba nema veze.
- farinelli123
- Kontakt:
Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.
•
Jedan dzabe, drugi kad bi dosao morao bi postati najskuplji igrac.farinelli123 je napisao/la:Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.
- farinelli123
- Kontakt:
Neko ce kad tad morati da postane najskuplji igracharden je napisao/la:Jedan dzabe, drugi kad bi dosao morao bi postati najskuplji igrac.farinelli123 je napisao/la:Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Ne bi bilo lose kad bi Bajern kako je to kolega @Effe jednom rekao ''osvojio ligu prvaka na neko ludilo svojstveno Bajernu", a sve ovo govorim u svetlu ovih povuci potegni ugovora koji su aktuelni, i da neki ovi problematicni ugovori budu reseni nekim prirodnim zakonima, kako to i dodikuje. Valjda zdrav razum preovlada u njima. Osvojis brate to, i kazes sebi, odsvirao sam svoje i cao. Jup pokori Evropu, i ode kuci svojoj, pa se vrati tamo za 3 godine opet da spasava (ako) sta treba.
pa onda @harden nek postaje ko sta mora
pa onda @harden nek postaje ko sta mora
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Po čemu je to bolji Weigl? Odigrao jednu odličnu sezonu kod Tuchela jer mu sistem odgovara. Bio je Dortmundova verzija Alonsa. Već dugo igra ispod prosjeka i očigledno je da je igrač koji je dobar za samo jedan sistem igre. Goretzka je polivalentan igrač i bolje se uklapa u ovo što mi igramo.
I am not yet born; O hear me.
- farinelli123
- Kontakt:
Ja mislim da niko ne zna sta MI igramo, a jos manje sta CEMO DA IGRAMO, i sve to u mnogome otezava stvari. Jos se ne zna novi trener, svi kriju karte svoje, odlaze se razresenje "Robbery" pitanja. Ne zna se trener i sta on misli o tome. Jup se necka, sve je mutno, KAO KAKAOBundesliga je napisao/la:Po čemu je to bolji Weigl? Oidgrao jednu odličnu sezonu kod Tuchela jer mu sistem odgovara. Bio je Dortmundova verzija Alonsa. Već dugo igra ispod prosjeka i očigledno je da je igrač koji je dobar za samo jedan sistem igre. Goretzka je polivalentan igrač i bolje se uklapa u ovo što mi igramo.
Salim se, to mora da se resava, nego nema se petlje.
Jedino resenje ove zavrzlame je potencijalno ponavljanje sezone 2013, gde pojedinci zakljucuju da im je vakt da pale i ostave prostor nekim novim ljudima. To je kao kad si student pa bi doveka da zivis u studenskom domu za saku pirinca i produzavas nesto sto je protiv prirodno. Svako vreme ima svoje. Ides dalje.
To jeste, Vajgl igra kao Xabi, a Leon mi je jos uvek nedovljno oblikovan, ne vidim nesto izrazeno u njemu, neku osobinu koja nagovestava da ce biti istinska klasa. Mozda stvarno bude od njega nesto, neki ga porede sa Dzerardom, ima tu slicnosti. Mada i ako se oklizne nekad, nema veze, titula ce biti u vitrini jos sredinom februara.
•
A svasta covjek ovdje procitat..cuj Weigl bolji od Goretzke...pa Weigl ne zna gdje se nalazi..u zizu medija je dosao samo zbog svojih godina..a inace nista nije pokazao..mrtvi prosjek..Goretzka je izmislio fudbal za Weigla...igrace tipa Weigl,braca Bender, Brandt...sto dalje od Bayerna
- farinelli123
- Kontakt:
Ceo tim Borusije ne zna gde se nalazi ove sezone, pa siroti Vajgl mora da padne u zasenak. On nikako nije čedo proseka.edo07 je napisao/la:A svasta covjek ovdje procitat..cuj Weigl bolji od Goretzke...pa Weigl ne zna gdje se nalazi..u zizu medija je dosao samo zbog svojih godina..a inace nista nije pokazao..mrtvi prosjek..Goretzka je izmislio fudbal za Weigla...igrace tipa Weigl,braca Bender, Brandt...sto dalje od Bayerna
Isto se moze reci i za neke igrace Bajerna pod Ancelotijem. Pa evo proigrase samo tako.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.