Prvo, Nikola je otisao i s tim treba zavrsiti
Razloga ima mnogo a najvise je u tome sto je kako on kaze dobio dobru ponudu...ali
Nikola je upravi cijelo vrijeme pricao kako on nema ponuda zvanicnih i kako ce vjerovatno ostati u klubu
Uprava je bar 20 puta sjelasa Nikolom i nudila mu podebljan ugovor i sve uslove da potpise na duzi period i da se klauzula izbrise a ovaj je na sve to ostao nijem svaki put
Ipak, nisu ga otjerali jer su htjeli da zavrsi sezonu ovdje..ali, onda su saznali da Nikoli angazman na sve strane trazi jedan ublehar koji nas je zavio u crno... Nikoli se to obilo o glavu i nasi ne zele nastaviti suradnju sa njim ni pod kojim uslovima...SARAJEVO IZNAD SVEGA!
Nikola mozda i ima sjajnu ponudu al jucer je izasao clanak gdje Nikola kaze DA NEMA NIKAKVU PONUDU

dakle momak malo voli slagati
Po meni, odlican potez uprave, sad se moze dovesti naapadač (Ili dva) i da prodju cijele pripreeme a ne da nikola sam otkupi Irfanovu klauzulu od 25 000 KM 28. Marta i uhvati se noge
ps.
Nikola je dosao sa Tajlanda kod nas i bio je anonimus
kod nas je stekao ime i cijela regija je pisala o njemu
ovo sto je radio klubu iza leđa je jadno od njega jer smo ga vratili u zivot, ali nema veze, valjda je drugim igracima jasno da šurovanje sa drugim menadzerima sumnjivih ambicija, i sl. stvari nece prolaziti pa taman da ste najbolji igrac lige... Drago mi je da je klub stao ovome u kraj i da više neće se potpisivati ovako jadni menadžerski ugovori sa nekim klauzulama