FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
joksimovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja bio na treningu..Husref ih bas tjera.
Onih pola sata koje sam zbog zindare izdrzao,moooram vam reci da se famozni Haurdic suuuper uklopio.Ja sam
Ocekivao,ono sto se pise ovdje,ali ako ce nekoga obradovati,momak suuper radi,kao i svii ostali
P.S.Ono sto jos zelim reci,a s obzirom da zivim na svim relacijama BiH..,Bogami se i drugi praavo spremaju,a pogotovu nasii konkurenti.Mislim da mooramo biti ozbiljni,,i sa par dokazanih igraca se pojacati ,jer me jeeedino plasi nasa sirina klupe.
Onih pola sata koje sam zbog zindare izdrzao,moooram vam reci da se famozni Haurdic suuuper uklopio.Ja sam
Ocekivao,ono sto se pise ovdje,ali ako ce nekoga obradovati,momak suuper radi,kao i svii ostali
P.S.Ono sto jos zelim reci,a s obzirom da zivim na svim relacijama BiH..,Bogami se i drugi praavo spremaju,a pogotovu nasii konkurenti.Mislim da mooramo biti ozbiljni,,i sa par dokazanih igraca se pojacati ,jer me jeeedino plasi nasa sirina klupe.
Joksimovicu jesil ti to ozbiljan? Najmanje sam se nadao od tebe da ces reci da nam trebaju dokazana pojacanja, zaboravio si na nasu djecu a sta mislis da vratimo Smigijajoksimovic je napisao/la:Ja bio na treningu..Husref ih bas tjera.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Da li neko zna,ko uredjuje facebook stranice nasih igraca?
@Mramorce,jesil ti upetljan u to?.Ako neko zna,nek mi posalje kontakt u pp...hvala
@Mramorce,jesil ti upetljan u to?.Ako neko zna,nek mi posalje kontakt u pp...hvala
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Kad neko spomene našu djecu bukvalno me pro++++liv hvata!Pa ispali smo iz lige sa našom djecom,pobjegli skoro svi,čast izuzecima,Grado tražio u onako teškim momentima 20 000 km na ruke plus 5000 plata,Mešanović i Renato odmah odpilili,oni sto su ostali ni za fantome ne bi mogli igrati(Ribić,Tino,Sale,)Joge nas tuzio i zavalio (mogu razumjet da traži svoje pare al da ga šukne u leđa to ne!Ni ostali nisu pšuno bolji ...Jedino bih volio Rahmanović da se vrati nekad.Nemojte ih više spominjat živi bili.kakva naša djeca.
Zeba,Ordaga,Kostić,Ivetić,Veseli,Govedarica,Saric,Kiso izmislili fudbal za sve naše.Još samo nam počnite naše trenere prizivat cccc
Zeba,Ordaga,Kostić,Ivetić,Veseli,Govedarica,Saric,Kiso izmislili fudbal za sve naše.Još samo nam počnite naše trenere prizivat cccc
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte ponovo pocinjat to

tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte ponovo pocinjat to![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sve ce to **** od Slobode.
Jos malo pa reprogram.trebao bi se rjesiti vec sledece sedmice a onda zasebna omladinska caooooo kada se djeca vrate pod Slobodin krov neka sviraju kurcu skoro svi treneri iz slo.1919 nece dobiti ugovor
Dosta se muzla Sloboda mrs
Jos malo pa reprogram.trebao bi se rjesiti vec sledece sedmice a onda zasebna omladinska caooooo kada se djeca vrate pod Slobodin krov neka sviraju kurcu skoro svi treneri iz slo.1919 nece dobiti ugovor
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nisam.emirzlaTu je napisao/la:Da li neko zna,ko uredjuje facebook stranice nasih igraca?
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Tako je !!Agamemnon je napisao/la:Sve ce to **** od Slobode.
Jos malo pa reprogram.trebao bi se rjesiti vec sledece sedmice a onda zasebna omladinska caooooo kada se djeca vrate pod Slobodin krov neka sviraju kurcu skoro svi treneri iz slo.1919 nece dobiti ugovor![]()
Azmirov rodjak, ako mi verujesfukarezv je napisao/la:Uporan ovaj Music pravo, ovo mu je vec drugi ili treci put kako je kod nas na probivaljda sad zadovolji
![]()
![]()
Ja sam vec pisao za ovog malog nije on tu sto je talenat budite sigurni i ako ostane nemoj da se nadate puno.
Niko, niko, samo Sloboda
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Kad je trening danas?
Bio u 10:00.VelikiKemo je napisao/la:Kad je trening danas?
Ja volim FK Tuzla City
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Vec smo poceli uporedjivat se sa Bayernommerak je napisao/la:Koliko je Bayern doveo igraca u ovoj pauzi ?harry_90 je napisao/la:Al se vi previse nadate da cemo bez pojacanja uspjet zadrzat prvo mjesto..ne dolazi Husic,ova dvojica nisu zadovoljila vjerovatni..veoma lose za sad odradjeno..
Borac se pojacao,bice gusto u BL,al mnogi se vade na to,da se trebaju uigrat..uozbiljite se,ovo je PL BIH!!
Nisam znao da u timu imamo Xabi Alonsa,Robbena,Allabu,Lewandowskog itd.. ok
Znaci dvojica koja su bila na probi nogu dobila,Husic ne dodje,Mujkic i Mujic otisli,ne znam za Salihovica..eh sad da vidimo ko ce doci na probu..ja cu opet ponovit trebaju nam dva tri dobra igraca,ako hocemo zadrzimo plasman medju prva 4,ako nam nije cilj europa i titula,razumjet cu onda..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate
Nismo dzaba poslali 3 igraca na posudbu znaci da ce doci kvakitetni od njih sigurno zato zacepite !!!
Nismo dzaba poslali 3 igraca na posudbu znaci da ce doci kvakitetni od njih sigurno zato zacepite !!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Dadooo ko dirooSaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate
Opusti se trubimo ovdje svaki put ljudi udaraju svoje dzaba pricati.
Cilj trenutno jeste evropa ali i da ne izborimo nece nas poremetiti ljudi ne zele da svate Dado djaba se trudis
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Frka ljudima jer ne cure informacije k'o do sad.
Polako ba ljudi
Polako ba ljudi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije jebote vide da je Husref poslao dva tri igraa na posudbu , da je Morankic sporazumno se rzisao i jasno je ko dan da ce nam doci ta tri cetri igrac ali kazem kvalitetna dosta kvalitetnija koji ce biti mozda samo jedan ili dva da ce izboriti prvih 11 jer i ne treb vise, a ostali ce biti veoma jaka konkurencija .
pokusalo se sa Husicem koji bi bio mozda najbolja zamjena u ligi
.. ili njemu Ivtic kako god .. stim da je momak mogo i ofanzivnije igrat, ali puno para i mi za te pare i manje cemo naci i boljeg na nekoj drugoj poziciji i to je to
a to sto nema informacija i treba tako i ja cu zamolit ko god ista zna neka nista ne pise .. nema veze nerbvirat cemo se. pitat cemo se , ali nemojte nista pisat posebno ne zbpg pvih sto samo nesto kritikuju ... dovedi Azmire 9 igraca kao u prvoj ligi federacije izgleda da nam treba
pokusalo se sa Husicem koji bi bio mozda najbolja zamjena u ligi
a to sto nema informacija i treba tako i ja cu zamolit ko god ista zna neka nista ne pise .. nema veze nerbvirat cemo se. pitat cemo se , ali nemojte nista pisat posebno ne zbpg pvih sto samo nesto kritikuju ... dovedi Azmire 9 igraca kao u prvoj ligi federacije izgleda da nam treba
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jan 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
POTPISUJEM SVE OSIM PSOVKI.IMAŠ POZDRAV IZ TVOJE TUZLE.SaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro nisam nista opsovao malo me nervira sunce i tosloboda72 je napisao/la:POTPISUJEM SVE OSIM PSOVKI.IMAŠ POZDRAV IZ TVOJE TUZLE.SaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate
Haurdic moze igrati napadaca tako da i on moze uskociti po potrebi umjesto Ahmeta ili kad treba neko brzi dva napadaca sa Ahmtovicem skupa .. i tu mi je ok ali ako misle da treba jos jedan ok ...ne treba puno mjenjat samo ta dva tri igraca kvalitetna za klupu i kvalitetno krilo i dosta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uprava je odradila vrhunski posao u zadnje 2,5. godine. Ovo je sada sve na njima, ako se sezona zavrsi kako treba idu im sve zasluge, ako bude fijasko sada do maja opet je na njima jer su imali dobru situaciju i nisu je iskoristili.
Ja ne znam sta navijaci mogu uraditi trenutno za klub da donesemo neke pare? Nesto mi tiho ovo za polusezonske, a nema niti nekog drugog nacina da se pomogne klubu da bolje funkcionise vec je sve u rukama uprave i tog novca koji su obezbjedili. A UG nesto tiho tako da mi navijaci ne mozemo pomoci finansijski i da hocemo..
Ako je trebalo novca mogli smo mi dovesti igraca, samo da ne ispusimo sad, da se ne stedi novac jer ako ne uzmemo trofej ovo ljeto ujedat cemo se kolektivno za guzicu. Evropa ce nam bez trofeja u ovakvoj situaciji doci kao kafa posoljena
Ja ne znam sta navijaci mogu uraditi trenutno za klub da donesemo neke pare? Nesto mi tiho ovo za polusezonske, a nema niti nekog drugog nacina da se pomogne klubu da bolje funkcionise vec je sve u rukama uprave i tog novca koji su obezbjedili. A UG nesto tiho tako da mi navijaci ne mozemo pomoci finansijski i da hocemo..
Ako je trebalo novca mogli smo mi dovesti igraca, samo da ne ispusimo sad, da se ne stedi novac jer ako ne uzmemo trofej ovo ljeto ujedat cemo se kolektivno za guzicu. Evropa ce nam bez trofeja u ovakvoj situaciji doci kao kafa posoljena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.