FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2016, 22:19

Ja bio na treningu..Husref ih bas tjera.
Onih pola sata koje sam zbog zindare izdrzao,moooram vam reci da se famozni Haurdic suuuper uklopio.Ja sam
Ocekivao,ono sto se pise ovdje,ali ako ce nekoga obradovati,momak suuper radi,kao i svii ostali
P.S.Ono sto jos zelim reci,a s obzirom da zivim na svim relacijama BiH..,Bogami se i drugi praavo spremaju,a pogotovu nasii konkurenti.Mislim da mooramo biti ozbiljni,,i sa par dokazanih igraca se pojacati ,jer me jeeedino plasi nasa sirina klupe.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2016, 22:30

joksimovic je napisao/la:Ja bio na treningu..Husref ih bas tjera.
Onih pola sata koje sam zbog zindare izdrzao,moooram vam reci da se famozni Haurdic suuuper uklopio.Ja sam
Ocekivao,ono sto se pise ovdje,ali ako ce nekoga obradovati,momak suuper radi,kao i svii ostali
P.S.Ono sto jos zelim reci,a s obzirom da zivim na svim relacijama BiH..,Bogami se i drugi praavo spremaju,a pogotovu nasii konkurenti.Mislim da mooramo biti ozbiljni,,i sa par dokazanih igraca se pojacati ,jer me jeeedino plasi nasa sirina klupe.
Joksimovicu jesil ti to ozbiljan? Najmanje sam se nadao od tebe da ces reci da nam trebaju dokazana pojacanja, zaboravio si na nasu djecu a sta mislis da vratimo Smigija :lol: , imaju ba nasa djeca sta ce nam sa strane ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 jan 2016, 23:22

Da li neko zna,ko uredjuje facebook stranice nasih igraca?

@Mramorce,jesil ti upetljan u to?.Ako neko zna,nek mi posalje kontakt u pp...hvala :)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 22 jan 2016, 23:25

Kad neko spomene našu djecu bukvalno me pro++++liv hvata!Pa ispali smo iz lige sa našom djecom,pobjegli skoro svi,čast izuzecima,Grado tražio u onako teškim momentima 20 000 km na ruke plus 5000 plata,Mešanović i Renato odmah odpilili,oni sto su ostali ni za fantome ne bi mogli igrati(Ribić,Tino,Sale,)Joge nas tuzio i zavalio (mogu razumjet da traži svoje pare al da ga šukne u leđa to ne!Ni ostali nisu pšuno bolji ...Jedino bih volio Rahmanović da se vrati nekad.Nemojte ih više spominjat živi bili.kakva naša djeca.
Zeba,Ordaga,Kostić,Ivetić,Veseli,Govedarica,Saric,Kiso izmislili fudbal za sve naše.Još samo nam počnite naše trenere prizivat cccc
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2016, 23:27

Nemojte ponovo pocinjat to :stop: :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 23:31

tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte ponovo pocinjat to :stop: :mrgreen:
:rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 22 jan 2016, 23:32

Sve ce to **** od Slobode.
Jos malo pa reprogram.trebao bi se rjesiti vec sledece sedmice a onda zasebna omladinska caooooo kada se djeca vrate pod Slobodin krov neka sviraju kurcu skoro svi treneri iz slo.1919 nece dobiti ugovor :kafa:
Dosta se muzla Sloboda mrs :stop:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2016, 23:36

emirzlaTu je napisao/la:Da li neko zna,ko uredjuje facebook stranice nasih igraca?

@Mramorce,jesil ti upetljan u to?.Ako neko zna,nek mi posalje kontakt u pp...hvala :)
Nisam. :lol: :lol:

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 23 jan 2016, 00:49

Agamemnon je napisao/la:Sve ce to **** od Slobode.
Jos malo pa reprogram.trebao bi se rjesiti vec sledece sedmice a onda zasebna omladinska caooooo kada se djeca vrate pod Slobodin krov neka sviraju kurcu skoro svi treneri iz slo.1919 nece dobiti ugovor :kafa:
Dosta se muzla Sloboda mrs :stop:
Tako je !!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2016, 03:02

fukarezv je napisao/la:Uporan ovaj Music pravo, ovo mu je vec drugi ili treci put kako je kod nas na probi :D valjda sad zadovolji :D :D
Ja sam vec pisao za ovog malog nije on tu sto je talenat budite sigurni i ako ostane nemoj da se nadate puno.
Azmirov rodjak, ako mi verujes :D
Niko, niko, samo Sloboda

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 23 jan 2016, 10:22

Kad je trening danas?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jan 2016, 12:14

VelikiKemo je napisao/la:Kad je trening danas?
Bio u 10:00.
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2016, 12:19

merak je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Al se vi previse nadate da cemo bez pojacanja uspjet zadrzat prvo mjesto..ne dolazi Husic,ova dvojica nisu zadovoljila vjerovatni..veoma lose za sad odradjeno..

Borac se pojacao,bice gusto u BL,al mnogi se vade na to,da se trebaju uigrat..uozbiljite se,ovo je PL BIH!!
Koliko je Bayern doveo igraca u ovoj pauzi ?
Vec smo poceli uporedjivat se sa Bayernom :thumbup:

Nisam znao da u timu imamo Xabi Alonsa,Robbena,Allabu,Lewandowskog itd.. ok ;)

Znaci dvojica koja su bila na probi nogu dobila,Husic ne dodje,Mujkic i Mujic otisli,ne znam za Salihovica..eh sad da vidimo ko ce doci na probu..ja cu opet ponovit trebaju nam dva tri dobra igraca,ako hocemo zadrzimo plasman medju prva 4,ako nam nije cilj europa i titula,razumjet cu onda..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 12:42

Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate

Nismo dzaba poslali 3 igraca na posudbu znaci da ce doci kvakitetni od njih sigurno zato zacepite !!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 12:46

SaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate

Nismo dzaba poslali 3 igraca na posudbu znaci da ce doci kvakitetni od njih sigurno zato zacepite !!!
Ma Dadooo ko diroo :clap:
Opusti se trubimo ovdje svaki put ljudi udaraju svoje dzaba pricati.
Cilj trenutno jeste evropa ali i da ne izborimo nece nas poremetiti ljudi ne zele da svate Dado djaba se trudis
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 jan 2016, 12:54

Frka ljudima jer ne cure informacije k'o do sad. :roll:
Polako ba ljudi :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 12:57

ma nije jebote vide da je Husref poslao dva tri igraa na posudbu , da je Morankic sporazumno se rzisao i jasno je ko dan da ce nam doci ta tri cetri igrac ali kazem kvalitetna dosta kvalitetnija koji ce biti mozda samo jedan ili dva da ce izboriti prvih 11 jer i ne treb vise, a ostali ce biti veoma jaka konkurencija .

pokusalo se sa Husicem koji bi bio mozda najbolja zamjena u ligi :) .. ili njemu Ivtic kako god .. stim da je momak mogo i ofanzivnije igrat, ali puno para i mi za te pare i manje cemo naci i boljeg na nekoj drugoj poziciji i to je to

a to sto nema informacija i treba tako i ja cu zamolit ko god ista zna neka nista ne pise .. nema veze nerbvirat cemo se. pitat cemo se , ali nemojte nista pisat posebno ne zbpg pvih sto samo nesto kritikuju ... dovedi Azmire 9 igraca kao u prvoj ligi federacije izgleda da nam treba
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jan 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jan 2016, 13:10

SaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate

POTPISUJEM SVE OSIM PSOVKI.IMAŠ POZDRAV IZ TVOJE TUZLE.
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 13:17

sloboda72 je napisao/la:

POTPISUJEM SVE OSIM PSOVKI.IMAŠ POZDRAV IZ TVOJE TUZLE.
pa dobro nisam nista opsovao malo me nervira sunce i to :)... pozz takodjer .. ali stvarno me nervira sto previse ocekjemo neka imena i to.. evo ja recimo ocekujem desno krilo i ja zadovoljan ne mora vise niko doci i eto eventualno zamjena za Ivetica . cak ni za Efendica ne moraju dovodit i ako svi smatramo da treba, ali mi je ok ako recimo Djelmica dovedu koji i defanzivno igra dobro koji mu moze pomoci .;; Efendiceva prednost na ostale je ta da vodi zdrav zivot i da se posvetio fudbalu, normalnom zivotu i to prolazi i kod trenera, predsjednika i td, ali samo ne i kod nas navijaca posebno na forumu :)

Haurdic moze igrati napadaca tako da i on moze uskociti po potrebi umjesto Ahmeta ili kad treba neko brzi dva napadaca sa Ahmtovicem skupa .. i tu mi je ok ali ako misle da treba jos jedan ok ...ne treba puno mjenjat samo ta dva tri igraca kvalitetna za klupu i kvalitetno krilo i dosta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 13:43

Uprava je odradila vrhunski posao u zadnje 2,5. godine. Ovo je sada sve na njima, ako se sezona zavrsi kako treba idu im sve zasluge, ako bude fijasko sada do maja opet je na njima jer su imali dobru situaciju i nisu je iskoristili.

Ja ne znam sta navijaci mogu uraditi trenutno za klub da donesemo neke pare? Nesto mi tiho ovo za polusezonske, a nema niti nekog drugog nacina da se pomogne klubu da bolje funkcionise vec je sve u rukama uprave i tog novca koji su obezbjedili. A UG nesto tiho tako da mi navijaci ne mozemo pomoci finansijski i da hocemo..

Ako je trebalo novca mogli smo mi dovesti igraca, samo da ne ispusimo sad, da se ne stedi novac jer ako ne uzmemo trofej ovo ljeto ujedat cemo se kolektivno za guzicu. Evropa ce nam bez trofeja u ovakvoj situaciji doci kao kafa posoljena

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []