Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Mislim da se jos uvijek ne zna tacan datum odigravanja te utakmice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Igra se 17. maja vjerovatno. Ne postoji drugi moguci termin jer i Real i Celta su jos uvijek u Evropi.L-Train je napisao/la:Mislim da se jos uvijek ne zna tacan datum odigravanja te utakmice.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kad bi prodali Benzemu i Balea to bi bio posao stoljeca. Prvi je dobar igrac, kad je njegov dan vjerovatno je najbolji igrac na terenu. Problem je sto se to desava svaku 15. utakmicu dok je to prije bilo svaku petu recimo.Garfield je napisao/la:DDG
Carvajal Ramos Varane Marcelo
Modric Casemiro Isco
Asensio Ronaldo Hazard
Drugog su povrede unistile, on treba uzeti dugacak odmor da se potpuno regenerise jer ovako J**+ i svoju karijeru i klub.
Ronaldo da je pametan, oprostio bi se po zavrsetku svjetskog u Rusiji. Ova sezona mu je najgora u karijeri, sljedece moze samo losiji biti.
Od ostalih igraca me najvise nervira Kroos.
Remember, remember the 5th of November.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Taman da oni momci od sinoc jos jednu sezonu presjede na klupi... A ceka se na titulu pet godina upravo zbog te politikeemir18 je napisao/la:.Mbape-Ronaldo-Hazard(Dybala) ,treba osvjezenja u napadu..
Rona će ostati. (i treba) Taj ima još toga da ponudi, samo ga treba zakucati kao devetku i urazumiti ga da više ne može sve biti njemu podređeno.
ja više razmišljam o Bejlu. Kome njega prodati? Nešto sumnjam da će ga pustiti za neku malu cijenu (zbog enormne kupovne), ali ne vidim neku potražnju za njim? Pogotovo kako ga sad povrede ne zaobilaze.
ja više razmišljam o Bejlu. Kome njega prodati? Nešto sumnjam da će ga pustiti za neku malu cijenu (zbog enormne kupovne), ali ne vidim neku potražnju za njim? Pogotovo kako ga sad povrede ne zaobilaze.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Manchester Unitedu. Mislim da bi bez problema dali 50-60 miliona za njega.Blejzer10 je napisao/la: ja više razmišljam o Bejlu. Kome njega prodati? Nešto sumnjam da će ga pustiti za neku malu cijenu (zbog enormne kupovne), ali ne vidim neku potražnju za njim? Pogotovo kako ga sad povrede ne zaobilaze.
Toni Kroos je igracina.... Igrac koji se ne vidi na terenu veliku vecinu utakmice ali toliko posla uradi da to nije normalno. Također je jedan od onih koji jednim potezom moze presuditi utakmicu u korist Reala bilo asistencijom ili nekom predasistencijomJeftha je napisao/la:Kad bi prodali Benzemu i Balea to bi bio posao stoljeca. Prvi je dobar igrac, kad je njegov dan vjerovatno je najbolji igrac na terenu. Problem je sto se to desava svaku 15. utakmicu dok je to prije bilo svaku petu recimo.Garfield je napisao/la:DDG
Carvajal Ramos Varane Marcelo
Modric Casemiro Isco
Asensio Ronaldo Hazard
![]()
Drugog su povrede unistile, on treba uzeti dugacak odmor da se potpuno regenerise jer ovako **** i svoju karijeru i klub.
Ronaldo da je pametan, oprostio bi se po zavrsetku svjetskog u Rusiji. Ova sezona mu je najgora u karijeri, sljedece moze samo losiji biti.
Od ostalih igraca me najvise nervira Kroos.
Bale-a i Benzemu bih prodao bez razmisljanja jer se na njima mogu uzeti OGROMNE pare a taj novac preusmjeriti na dovođenje nekih igrača za budućnost (po meni bi Dybala ili mozda čak Dele Ali bili dobar izbor iako znamo da su Englezi malo prenapuhani).
BTW - osvajamo i klempu i La Ligu
Dali bi oni i 80 druze.... Više radi brenda nego radi igrača.SlevinKelevra je napisao/la:Manchester Unitedu. Mislim da bi bez problema dali 50-60 miliona za njega.Blejzer10 je napisao/la: ja više razmišljam o Bejlu. Kome njega prodati? Nešto sumnjam da će ga pustiti za neku malu cijenu (zbog enormne kupovne), ali ne vidim neku potražnju za njim? Pogotovo kako ga sad povrede ne zaobilaze.
Prije da će tu lovu baciti na Jamesa.SlevinKelevra je napisao/la: Manchester Unitedu. Mislim da bi bez problema dali 50-60 miliona za njega.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Kompletan Premiership bi se digao na noge kad bi Bale bio na prodaju. Osim što je marketinška bomba, zaboravljate da je i dalje najbolji otočki igrač. Za razumnu cijenu (cca 50 miliona) i Bayern bi se mogao uključiti, PSG u svakom slučaju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bale je vec dokazao da je zvjerka u Premiershipu i koliko mu 'lezi' otocki fudbal. Bez obzira na losu sezonu on je i sada jedan od onih igraca koji imaju status super zvijezde... 'Ubio' se za upraznjenu Unitedovu sedmicu.Blejzer10 je napisao/la:Prije da će tu lovu baciti na Jamesa.SlevinKelevra je napisao/la: Manchester Unitedu. Mislim da bi bez problema dali 50-60 miliona za njega.
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... ent-house/SlevinKelevra je napisao/la:Bale je vec dokazao da je zvjerka u Premiershipu i koliko mu 'lezi' otocki fudbal. Bez obzira na losu sezonu on je i sada jedan od onih igraca koji imaju status super zvijezde... 'Ubio' se za upraznjenu Unitedovu sedmicu.Blejzer10 je napisao/la:Prije da će tu lovu baciti na Jamesa.SlevinKelevra je napisao/la: Manchester Unitedu. Mislim da bi bez problema dali 50-60 miliona za njega.
http://bleacherreport.com/articles/2706 ... with-agent
možda obojica krenu putem Old Traforda, a De Gea i lova na Bernabeu.
sedmica je rezervisana za nekog drugog 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Griezmann? Njemu ide Ibrina devetkaPoliceman je napisao/la:sedmica je rezervisana za nekog drugog
Da je Bale kako uvaljati, a Mbape dolazi jer nam treba jedan ekplozivan igrac, a za drugo krilo bi nekog Latina,fali u Madridu jedan dobar tehnicar na krilu,a dugo nismo imali te latino krvi.
Mada posto je Marcelo rupa u odbrani pa da se nebi trosio gore dole volio bi njega vidjeti ma krilu, a dovesti L.beka koji ce biti standardan.
Mada posto je Marcelo rupa u odbrani pa da se nebi trosio gore dole volio bi njega vidjeti ma krilu, a dovesti L.beka koji ce biti standardan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mbappe, golman i lijevi bek su jedina pojačanja koja nam trebaju. Pepe, Benzema, Coentrao i Bale idu. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vezano za Lucasa i prethodnu stranicu...
Ljudi kada pricaju o Vasquezu u vecini slucajeva nemaju neke sredine,ili ga pljuju ili previse subjektivno reaguju i uporedjuju ga sa Dibalom ili Hazardom (je bi ga prije uporedio sa Pedrom).
Covjek je klasicni role player koji vrlo dobro odradjuje svoj posao.
Zaboravlja se da je u Madrid doveden za 1 (jedan) milion i samo to sto ima bilo kakvu ulogu je samo po sebi fascinantno jer u Madridu se uvijek imalo vise razumjevanja za marketinski isplativije igrace.
A on ima.
Igrao je u 29/34 utakmice Primere,nekad manje-nekad vise,a ne rijetko i kao starter.
Ima 2 gola i 6 asistencija,pokriva komplet desnu stranu znaci igra od beka do krila.
Uvjek isporuci vise od 11-12 kilometara,defanzivno veoma odgovoran.
Da ne duzim,ukoliko Real osvoji titulu njegov ce doprinos biti veci nego Bejlov a velsanin je samo 100x kostao vise nego on.
Upisao i nastup u finalu LP,Zidane mu povjerio izvodjenje prvog penala kojeg je hladno realizirao.
Nije Dibala,nije ni Hazard ali jako zahvalan igrac koji ce i naredne sezone sigurno nositi bijeli dres.
Ljudi kada pricaju o Vasquezu u vecini slucajeva nemaju neke sredine,ili ga pljuju ili previse subjektivno reaguju i uporedjuju ga sa Dibalom ili Hazardom (je bi ga prije uporedio sa Pedrom).
Zaboravlja se da je u Madrid doveden za 1 (jedan) milion i samo to sto ima bilo kakvu ulogu je samo po sebi fascinantno jer u Madridu se uvijek imalo vise razumjevanja za marketinski isplativije igrace.
A on ima.
Igrao je u 29/34 utakmice Primere,nekad manje-nekad vise,a ne rijetko i kao starter.
Ima 2 gola i 6 asistencija,pokriva komplet desnu stranu znaci igra od beka do krila.
Da ne duzim,ukoliko Real osvoji titulu njegov ce doprinos biti veci nego Bejlov a velsanin je samo 100x kostao vise nego on.
Upisao i nastup u finalu LP,Zidane mu povjerio izvodjenje prvog penala kojeg je hladno realizirao.
Nije Dibala,nije ni Hazard ali jako zahvalan igrac koji ce i naredne sezone sigurno nositi bijeli dres.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bale i Benzema ne idu nigdje. Džaba pišete.
Otic ce bar jedan.
Sta's sad? :p
Sta's sad? :p
Pedro iz prvih sezona pod Pepom, kad je mogao driblati, daleko je on od Dybale i Hazarda koji su WC igraci u vise aspekata igre u kojim im Vasquez ne moze vode dodati.Dzoni je napisao/la:Vezano za Lucasa i prethodnu stranicu...
A on ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.