Kako saznaje portal xy, jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije. Maloljetna djevojka je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Facebook profilu, te “označio” pomenutu djevojku. Za samo nekoliko minuta fotografije su bile u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Početkom februara u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući društvenoj mreži Facebook i mnogo šire.
Kako saznaje portal xy, jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije. Maloljetna djevojka je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Facebook profilu, te “označio” pomenutu djevojku. Za samo nekoliko minuta fotografije su bile u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.

- EdenHazard
- Kontakt:
ja sam dobio taj koš za 4-5 rođendan,
jos uvijek ga imam na vratima pa nekad sutam na njeg
jos uvijek ga imam na vratima pa nekad sutam na njeg
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Je li tacno da je u subotu vise raje ostalo ispred Majersa nego sto ih je uslo

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ima neko ko zna dobro njemački,stvarno mi treba pomoć,nije teško
treba mi provjeriti neki sastav je li dobro napisan i dodati jednu-dvije rečenice...
ako neko hoće na pp neka se javi
treba mi provjeriti neki sastav je li dobro napisan i dodati jednu-dvije rečenice...
ako neko hoće na pp neka se javi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jeste, ljudi i po stepenicama bili, nisu mogli da se uguraju bliže. Gile samo rekorde posjećenosti nabija.ZZtop10 je napisao/la:Je li tacno da je u subotu vise raje ostalo ispred Majersa nego sto ih je uslo![]()
Sličan slučaj se kod nas desio u ZavidovićimaazTer je napisao/la:Početkom februara u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući društvenoj mreži Facebook i mnogo šire.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Al kad je za Gileta u Monacu ulaz bio dvica, pa nije bilo šta boljeOTNYS_YNWA je napisao/la:Jeste, ljudi i po stepenicama bili, nisu mogli da se uguraju bliže. Gile samo rekorde posjećenosti nabija.ZZtop10 je napisao/la:Je li tacno da je u subotu vise raje ostalo ispred Majersa nego sto ih je uslo![]()
- EdenHazard
- Kontakt:
Gile ko Sulejman velicanstveni hara po Bosni 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
svi mediji to objavili, niko da stavi sliku od male.. pu, jbmti novinarstvo takvo!azTer je napisao/la:Početkom februara u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući društvenoj mreži Facebook i mnogo šire.
NAPRIJED NARODE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ide li neko? 
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- EdenHazard
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
uhhh nemoj se šlagirat
uhhh nemoj se šlagirat
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
imam jaZeman je napisao/la:svi mediji to objavili, niko da stavi sliku od male.. pu, jbmti novinarstvo takvo!azTer je napisao/la:Početkom februara u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući društvenoj mreži Facebook i mnogo šire.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da hoce otpjevat Kad ljubav zakasni, tacno bih se ranio 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mene je izradio, otpjev'o mi samo pola pjesme Ne idi s njimSarajlijc@ je napisao/la:Da hoce otpjevat Kad ljubav zakasni, tacno bih se ranio
jel ičemu? ako nije, nemoj mi ni slati u inboxharry_90 je napisao/la: imam ja
NAPRIJED NARODE!
baš me zanima šta će odabrati za slijedeću pjesmu,opet od Saše ili...? 
ona ne lici meni ni na staZeman je napisao/la:jel ičemu? ako nije, nemoj mi ni slati u inboxharry_90 je napisao/la: imam ja
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 46 gostiju.