Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2013, 12:56

moj je '87 :lol:

Ja sam ljetos napravio 600 km u 2 dana i stvarno nije me nista zezao, samo sto su me i sleperi uzimali samo tako :mrgreen:

Masina kao masina je odlicna, samo njih zeza limarija :lol:

I mom ce sudba biti ista izgleda :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 feb 2013, 15:26

EdenHazard je napisao/la:[youtube][/youtube]

Legendo eto gledaj :mrgreen:

žena sa sela :D
Ne znam Telfiče, ja naletim sinoć na ono Narod pita i neku Milicu spominju i vidim ona se onim muškarcima vješa oko vrata, ne mogu da je se otarase :lol: pa reko jel to ta tvoja, što nema momka, a izgleda da je željna :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 feb 2013, 15:58

[youtube][/youtube]

aa grom te **** :o :oops: :geek: :shock:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2013, 16:04

Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc) :mrgreen: i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 feb 2013, 16:07

HZ_ilidzaa je napisao/la:Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc) :mrgreen: i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.
jarane,sta ces za mene tek rec..koji sam tumor prosle godine imao na stitnoj i cijelu stitnu izvadio...i sad svako jutro pijem letrox i sve vise i vise imam problema sa svojim mislima..konstatno sam nervozan,ljut na sve na cio svijet...uznemiren,pun klinac misli me opterecuje....pa ti sad vidi kako je tek meni... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 12 feb 2013, 16:46

legenda reala je napisao/la:
EdenHazard je napisao/la:[youtube][/youtube]

Legendo eto gledaj :mrgreen:

žena sa sela :D
Ne znam Telfiče, ja naletim sinoć na ono Narod pita i neku Milicu spominju i vidim ona se onim muškarcima vješa oko vrata, ne mogu da je se otarase :lol: pa reko jel to ta tvoja, što nema momka, a izgleda da je željna :mrgreen:
ma ona je begenisala Gileta a on nju ne benda ni 2% :mrgreen:

imas slike kad su bili u Sarajevu negdje pa ona se njeg dokopala a on ko mrtvac,
kako bi ja to po kratkom postupku zaskocio :lol:

inace je ona tako fina djevojka, pa maše svim i svacim u emisijima :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2013, 16:56

T-MAC je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc) :mrgreen: i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.
jarane,sta ces za mene tek rec..koji sam tumor prosle godine imao na stitnoj i cijelu stitnu izvadio...i sad svako jutro pijem letrox i sve vise i vise imam problema sa svojim mislima..konstatno sam nervozan,ljut na sve na cio svijet...uznemiren,pun klinac misli me opterecuje....pa ti sad vidi kako je tek meni... 8-)
A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 feb 2013, 17:38

HZ_ilidzaa je napisao/la: A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?
ma kakve tablete...da nema tableta otis'o bi u pm totalno...nakon operacije je mene to ufatilo...jedva nekako ostajem normalan ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2013, 17:45

Momci, gdje nam je Dylan nestao? Nije valjda dobio jednosmjernu za Banovice?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 feb 2013, 18:01

jel' vam ne moze fb? :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2013, 18:06

Evolution87 je napisao/la:jel' vam ne moze fb? :?
Meni moze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 feb 2013, 18:07

Devile kakve ono nerede pravite na košarci ccc :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2013, 18:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?
Idi ba uradi neku glupost (without consequences ako je ikako moguce :mrgreen: ) il nek te adrenalin malo pukne, u auto sjedni, odi na Bjelu spust sa vrha nekoliko puta pri brzini od 110 km/h pa ces vidjet... :mrgreen: povedi kakvu trebu gore obavezno :mrgreen: i onda kao slag na tortu odozgo drift do dole...eto jedan sadrzajan paket kako se rijesi aksioznosti... dok sidjes dole do lukavice nema vise anksioznosti

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 feb 2013, 19:22

ojjjjjjjjj majko ja konekcijeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaa sta je ovo aaaaaaaaaaaaaaaa
prije cu doc pjeske do lika da mu kazem nesto nego sto ce poruka oticiiiiiiiii
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 feb 2013, 19:31

Da nije ADSL ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 feb 2013, 19:39

Dex je napisao/la:Da nije ADSL ?
OJJJJJJ JEDVA UDJEEEEEEEEE...TELEMAH MORAT CU IM RAZBIJAT PROZOREEEEEEEEE
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 feb 2013, 20:44

Kako mi je spor telemach veceras..A evo vidim da nisam jedini.. :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2013, 21:20

nime_tm87 je napisao/la: Idi ba uradi neku glupost (without consequences ako je ikako moguce :mrgreen: ) il nek te adrenalin malo pukne, u auto sjedni, odi na Bjelu spust sa vrha nekoliko puta pri brzini od 110 km/h pa ces vidjet... :mrgreen: povedi kakvu trebu gore obavezno :mrgreen: i onda kao slag na tortu odozgo drift do dole...eto jedan sadrzajan paket kako se rijesi aksioznosti... dok sidjes dole do lukavice nema vise anksioznosti
Od rijeci do rijeci sam uradio prije 10ak dana ,ali dakle od rijeci do rijeci.Na vrhu bio kod meteorolske stanice(2067m) strasno bilo.Drustvo se nacekalo dok smo rodjak i ja sisli.Naravno , anks. ni traga ,ali u zadnje vrijeme me ne hvata tako cesto , sa vremenom popusta.

ps. i meni slabo net fercera , telemach je u pitanju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 feb 2013, 21:42

Zeza li koga ADSL :evil: :evil: hebem im sve gori su od Zone iz Bijeljine :lol: ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 feb 2013, 21:46

Šta je ba ovo od 7 patnja.. pošalješ poruku na fb, spustiš prozor, nakon 15 minuta refreshuješ fb i vidiš da poruka nije ni došla.. na jednom tabu jedne poruke na drugom druge nznm šta stigne a šta ne.. Zna li neko do čega je i kad će se normalizirati ovo :s

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lol89, Zaboljesutra i 10 gostiju.