Ja sam ljetos napravio 600 km u 2 dana i stvarno nije me nista zezao, samo sto su me i sleperi uzimali samo tako

Masina kao masina je odlicna, samo njih zeza limarija

I mom ce sudba biti ista izgleda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam Telfiče, ja naletim sinoć na ono Narod pita i neku Milicu spominju i vidim ona se onim muškarcima vješa oko vrata, ne mogu da je se otaraseEdenHazard je napisao/la:[youtube][/youtube]
Legendo eto gledaj![]()
žena sa sela
jarane,sta ces za mene tek rec..koji sam tumor prosle godine imao na stitnoj i cijelu stitnu izvadio...i sad svako jutro pijem letrox i sve vise i vise imam problema sa svojim mislima..konstatno sam nervozan,ljut na sve na cio svijet...uznemiren,pun klinac misli me opterecuje....pa ti sad vidi kako je tek meni...HZ_ilidzaa je napisao/la:Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc)i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.
ma ona je begenisala Gileta a on nju ne benda ni 2%legenda reala je napisao/la:Ne znam Telfiče, ja naletim sinoć na ono Narod pita i neku Milicu spominju i vidim ona se onim muškarcima vješa oko vrata, ne mogu da je se otaraseEdenHazard je napisao/la:[youtube][/youtube]
Legendo eto gledaj![]()
žena sa selapa reko jel to ta tvoja, što nema momka, a izgleda da je željna
A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?T-MAC je napisao/la:jarane,sta ces za mene tek rec..koji sam tumor prosle godine imao na stitnoj i cijelu stitnu izvadio...i sad svako jutro pijem letrox i sve vise i vise imam problema sa svojim mislima..konstatno sam nervozan,ljut na sve na cio svijet...uznemiren,pun klinac misli me opterecuje....pa ti sad vidi kako je tek meni...HZ_ilidzaa je napisao/la:Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc)i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.
ma kakve tablete...da nema tableta otis'o bi u pm totalno...nakon operacije je mene to ufatilo...jedva nekako ostajem normalanHZ_ilidzaa je napisao/la: A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?
Meni moze.Evolution87 je napisao/la:jel' vam ne moze fb?
Idi ba uradi neku glupost (without consequences ako je ikako moguceHZ_ilidzaa je napisao/la:A jbga... Jel tablete uzrokoju negativne misli ili ti se sve zbrckalo stres,operacija i sl. ?T-MAC je napisao/la:jarane,sta ces za mene tek rec..koji sam tumor prosle godine imao na stitnoj i cijelu stitnu izvadio...i sad svako jutro pijem letrox i sve vise i vise imam problema sa svojim mislima..konstatno sam nervozan,ljut na sve na cio svijet...uznemiren,pun klinac misli me opterecuje....pa ti sad vidi kako je tek meni...HZ_ilidzaa je napisao/la:Fidelis , trenutno sam na toyoti(lc)i molim Boga da padne snijeg tri metra pa da se malo glupiram... Dok si anksiozan nemas volju za sexom , ubija te tjeskoba , ponasas se nerazumno i blago retardirano pri pokusaju neke komunikacije , to obicno traje 5-10 dana onda prestaje i u tim trenutcima osjecas se najsnaznijim i najpametnijim na svijetu. Jednostavo zivot cvjeta iz tebe.
OJJJJJJ JEDVA UDJEEEEEEEEE...TELEMAH MORAT CU IM RAZBIJAT PROZOREEEEEEEEEDex je napisao/la:Da nije ADSL ?
Od rijeci do rijeci sam uradio prije 10ak dana ,ali dakle od rijeci do rijeci.Na vrhu bio kod meteorolske stanice(2067m) strasno bilo.Drustvo se nacekalo dok smo rodjak i ja sisli.Naravno , anks. ni traga ,ali u zadnje vrijeme me ne hvata tako cesto , sa vremenom popusta.nime_tm87 je napisao/la: Idi ba uradi neku glupost (without consequences ako je ikako moguce) il nek te adrenalin malo pukne, u auto sjedni, odi na Bjelu spust sa vrha nekoliko puta pri brzini od 110 km/h pa ces vidjet...
povedi kakvu trebu gore obavezno
i onda kao slag na tortu odozgo drift do dole...eto jedan sadrzajan paket kako se rijesi aksioznosti... dok sidjes dole do lukavice nema vise anksioznosti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lol89, Zaboljesutra i 10 gostiju.