AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ganjamo stopera koji je dio odbrane koja je u 2 utakmice primila 11 golova, pljuje protivnika koji leži i koji nas je odbio prije godinu dana. To mi se baš ne sviđa.
Thauvin se još uvijek može dovesti.
Thauvin se još uvijek može dovesti.
Hajde malo pozitive..Sta to fali Gabbia-ji ,sta je on losiji od potencijalih novih igraca? Lik ima solidsn broj utskmica i sasvim dobro je odigrao. Mene da meko upita rekao bi da ima 25-6godina. Kjer je super,koliko gs mnogi pljuju.
Imamo ekipu srazmjenu profitu i novcima prethodnih godina. Pljujete i po Krunicu..a lik pristojo odigra. Mnogo podcjenjujemo nase igrace koji imaju neke rezultate iza sebe. Na papiru smo bolji od Atalante i skuplji po TM-u..a na terenu oni kao tim strasni.
U Milan su bolje prolazili igraci koji dodju na mala vrata. Svi smo pitali Sale who? a dijete igra i trudi se.Pljuvali smo i Benasera i Kessia i mnoge druge..a svi vise imaju nego sto nemaju kvalitet za Milan.
Laxalt, Duarte,Halilovic ocigledno nemaju kvalitet ni za manje klubove od Milana dok su jos nas.
Imamo ekipu srazmjenu profitu i novcima prethodnih godina. Pljujete i po Krunicu..a lik pristojo odigra. Mnogo podcjenjujemo nase igrace koji imaju neke rezultate iza sebe. Na papiru smo bolji od Atalante i skuplji po TM-u..a na terenu oni kao tim strasni.
U Milan su bolje prolazili igraci koji dodju na mala vrata. Svi smo pitali Sale who? a dijete igra i trudi se.Pljuvali smo i Benasera i Kessia i mnoge druge..a svi vise imaju nego sto nemaju kvalitet za Milan.
Laxalt, Duarte,Halilovic ocigledno nemaju kvalitet ni za manje klubove od Milana dok su jos nas.
Ako za Kabaka daju 20 mil bolje da su za Japanaca dodali 5 koliko je Bolonja trazila
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ima li istine u tome da Krunic odbija ici i zeli se dokazati struki Milana, a da je Bakayoko blizu Napolia?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bakayoko jest blizu Napolija.
Ovo je velika greška jer nemamo zamjenu za Kessija, tj. klasičnog defanzivnog veznog. Nije fazon u tome kako Krunić igra nego što ne odgovara ovoj formaciji.
Izgleda da je Šalke popustio u vezi Kabaka i da bi se transfer mogao zatvoriti do sutra za nekih dvadesetak miliona. Mali je veliki talent i više mi se sviđa od japanca, iako ovaj drugi nije doveden prvenstveno jer je skinut sa tržišta.
Ovo je velika greška jer nemamo zamjenu za Kessija, tj. klasičnog defanzivnog veznog. Nije fazon u tome kako Krunić igra nego što ne odgovara ovoj formaciji.
Izgleda da je Šalke popustio u vezi Kabaka i da bi se transfer mogao zatvoriti do sutra za nekih dvadesetak miliona. Mali je veliki talent i više mi se sviđa od japanca, iako ovaj drugi nije doveden prvenstveno jer je skinut sa tržišta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope tebi se Kabak sviđa jer izgleda ko turski glumac. Eh ko te ne znaa...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Predobro me poznajete. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znaci i Kabak je nas,eto dovede ss desni bek i taj stoper,sve mlado zeljno dokazivanja.
- Fantasista
- Kontakt:
Rope došao na svoje 
- Beduin
- Kontakt:
Negdje sinoc procita da vrlo moguce Diaz krene na desnom krilu, Saele lijevo, Colombo u napadu (ili Leao), Tonali i Benacer/Krunic u vezi.
Nadam se ovome, igraci su izgorili u ovom tempu, sreca pa slijedi i reprezentativna pauza.
Volio bih i Kalulu da dobije minute u 2. poluvremenu protiv, na papiru, slabijeg protivnika.
Nadam se ovome, igraci su izgorili u ovom tempu, sreca pa slijedi i reprezentativna pauza.
Volio bih i Kalulu da dobije minute u 2. poluvremenu protiv, na papiru, slabijeg protivnika.
075 ❤
075 ❤
Diaz bi trebao početi umjesto Hakana, Sale desno, Leao lijevo a Colombo u vrhu napada.
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
I treba odmoriti Kesu i Nasera, ljudi su pocrkali jbt. U pripremnim je Kalulu igrao dobro, ne znam što ga ne ubaci umjesto Kaleta, ne može biti gori nikako.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas će biti zanimljiv dan. Osim Dalota koji je praktično već igrač Milana, velika vjerovatnoća da će i Kabak doći
A ne bi me čudilo da Maldini ima i treće i zadnje pojačanje spremno. Možda posljednji "napad" na Chiesu. Mada što se mene tiče Thuvian bi bio dovoljan.
A ne bi me čudilo da Maldini ima i treće i zadnje pojačanje spremno. Možda posljednji "napad" na Chiesu. Mada što se mene tiče Thuvian bi bio dovoljan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih radije Rudigera, nego Kabaka, iako se mozda vecina vas nece sloziti sa mnom.
Sumnjam da ce dovoditi desno krilo jer imamo 3 opcije tu + Diaz. A cak je i Leao odigrao par tekmi tu sa klupe.
Sumnjam da ce dovoditi desno krilo jer imamo 3 opcije tu + Diaz. A cak je i Leao odigrao par tekmi tu sa klupe.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Također prije bi volio Rudigera od Kabaka, ali eto neka ima toliko potrebne širine nazad, valjda ce na dobro izaći.
Danas tri boda pa da se lakse diše, taman pred reprez. pauzu da se malo dođe do daha..
Danas tri boda pa da se lakse diše, taman pred reprez. pauzu da se malo dođe do daha..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako bi došao Kabak, to bi bio definitivni transfer. A ako Maldini ne uspije "slomiti" čelnike Schalkea, onda je Rudiger plan B. Njega bi Milan doveo samo na posudbu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas će prema nekim najavama Milan nastupiti sa 9 igrača koji ne prelaze 23 godine. Od toga 7 nema više od 21.
Strasno,tu ekipu zadrzati na okupu iducih godina,imati strasnu ekipu za buducnost.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:11Danas će prema nekim najavama Milan nastupiti sa 9 igrača koji ne prelaze 23 godine. Od toga 7 nema više od 21.
Sa ovih par iskusnih to je odlicna ekipa,kroz par godina bice i dalje mladi,a iskusni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.