AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako inter uzme Lazia,sa danasnjom pobjedom vec bi Laziu otisli na 6, a Romi na 5 bodova,u ovako ranoj fazi nije to na odmet 
Samo i mi dovodimo ove mladezi
Dalot predstavljen,prwtice mec dns sa tribina.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio, Calabria, Theo, Romagnoli, Dalot, Kjaer, Bennacer, Kessie, Tonali, Diaz, Hakan, Rebić, Leao, Ibra, Sala, Gabbia, Hauge.. +novi stoper.. Ovo je 18 igrača na koje Milan može ozbiljno računati ove sezone, vjerovatno.
Colombo i Maldini prezeleni. Musacchio, Duarte i Conti (ako ostane) su već prežaljen. Laxalt je na izlazim vratima, nadam se i Castillejo, mada on može nekad i biti od koristi.
Colombo i Maldini prezeleni. Musacchio, Duarte i Conti (ako ostane) su već prežaljen. Laxalt je na izlazim vratima, nadam se i Castillejo, mada on može nekad i biti od koristi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Previše izmješana postava, a posebno plaši ovaj duo Tonali-Krunić. Ustvari nije sporan Tonali već Krunić koji uopšte nije tip igrača koji može igrati kao dupli pivot.
Jest da je lagan protivnik, ali to se isto mislilo i za Rio Ave.
Jest da je lagan protivnik, ali to se isto mislilo i za Rio Ave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
22.4 prosjek godina prvih 11 koji će početi utakmicu.
Ovo je vjerovatno jedan od najmlađih timova koji je neko izveo na teren u historiji lige.
Ovo je vjerovatno jedan od najmlađih timova koji je neko izveo na teren u historiji lige.
- Fantasista
- Kontakt:
OFFICIAL Milan XI vs. Spezia:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo; Tonali, Krunic; Saelemaekers, Brahim, Leao; Colombo
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo; Tonali, Krunic; Saelemaekers, Brahim, Leao; Colombo
Postava nam je, ne znam hahaha, nadam se da nas ovo rizikovanje neće koštati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Ako Leao bude igrao kao u četvrtak to će pravo biti igrač manje a ni Krunić mi se ne sviđa.
Jbg mora ih malo i odmoriti. Kad ce ako nece protiv Specije. Leao zabija veceras ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Krunic dobro iskoristiti ovu priliku
- Fantasista
- Kontakt:
Nadam se da će Hauge dobiti priliku.
Ajmo momci do nova 3 boda... Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa klupe čekaju Kessie, Bennacer, Hauge. Ako ne bude po planu išlo sa Colombo, Krunićem i Tonalijem recimo.
Ima li neko link..isteko mi ugovor sa Teletom.
-
celikmilan
- Kontakt:
Prave nam probleme sa brzinom a kod nas u napadu fali neodlučnosti.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Al' je opasan ovaj Diaz. Volim ovakav tip igraca
Krunić igrač manje na sredini, Calabria solidan ali za malo AG, Tonali ok, čak i Leao se trudi ostali su dobri. Ali ništa posebno. Bolji smo, oni čekaju kontre
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.