mora da mjenja taktiku jer su nas ovi timovi procitali u PL vec 2 godine igramo sa jednom te istom taktikom, a kad konstatno igras protiv istih timova normalno da ce te procitati.tm84 je napisao/la:ja ne bi nikad amara mjenjao, dao bi mu dozivotni ugovor sa zeljom ali ocigledno je da neke stvari mora mjenjati... nije sve isto kao prije dvije godine kad je preuzeo tim... sada mora da nesto mjenja... s obzirom da ja skoro sve stvari gledam kroz brojeve i statistiku, prvo treba da ojaca timski duh na gostovanjima, a to znaci, u kost pa makar zaradili i crvene kartone...Joint_Union je napisao/la:Treća sezona isti je stručni štab, jel tako nek me ispravi neko ako griješim? Kako da sad odjednom ne valjaju treninzi, pomoćnici, i sve što ide uz to?
kada vidim kako igramo u tiraspolu ili protiv maccabija na kosevu, a onda nas jedan mali travnik dobije, onda se pitam gdje je motiv igracima?
amar mora da mjenja to! podhitno!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao da je samo trava bitna za odigravanje jedne utakmice..komplet stadion treba da zadovoljava minimalne uslove za odigravanje jedne premijerligaske utakmice..mislim da ce jos neko vrijeme Olimpic biti domacin u gostima..diego_TM je napisao/la:šta vam je ba borovina opet valja gluposti bar o ovome da teren nije gotov prije 10 dana sam bio na otoci i vec je tad skoro citav teren bio na mjestunime_tm87 je napisao/la:SRIJEDA- SVI NA GRBAVICU!nookey je napisao/la:Olimpic protiv Želje ipak na Koševu – od 21 sat uz TV prijenos!
Izvor sc.ba...![]()
SUBOTA- Svi na KOŠEVO!

- Joint_Union
- Kontakt:
Sve si upravu drug, ne odem 5 za redom ali odem i pogledam.Ali treću sezonu je tako,i niko se nije žalio...sad odjednom nakon poraza od Travnika ne valja ništa.Samo Žuti valjaboccaccio je napisao/la:Amar radi sam...ako odes na pet treninga zaredom,obrati paznju na pomocne trenere i sve ce ti se samo kazati...tek onda kada ta dva pomocna trenera dobiju jednu grupu igraca da rade iza gola,Dino se malo aktivira uz iste opaske evo vec 15 godina,vjeruj mi da znam o cemu pricam a sada mi se i gadi vise kada to slusam..Memic s druge strane ne radi cak ni to...Guso i njegov rad sa golmanima je nesto na sta isto trebas da obratis paznju...Karic ukupno radi 10-tak minuta,efektivno kada se radi posebno sa golmanima,dok drugi mladji golmani rade,on se izlezava,i tako redom svaki golman,znaci efektivnog rada i premalo za bilo sta,a Gusin je najveci uspjeh ako pogodi u rupu koja se napravila na reklami odmah iza gola sjeverne tribine,na sta Memic aplaudira,a Tarik Zuti ekonom se ljuti i zakera nesto...uvijek ista slika na 5 treninga zaredom...Amar je tu ili prepusten ili im je namjerno rekao da se ne uplicu u njegov trening,ali onda se pitam sta ce mu uopste pomocnici,jer ovo sto pomocni treneri rade je prava slika igracima kako i sami da se ponasaju na treninguJoint_Union je napisao/la:Treća sezona isti je stručni štab, jel tako nek me ispravi neko ako griješim? Kako da sad odjednom ne valjaju treninzi, pomoćnici, i sve što ide uz to?

Zato sam ja gotivio Milana Ćuluma.Jedini lik koji je imao muda da uzvrati, šta očekuješ da Svraka ili Jamak nekog udaretm84 je napisao/la:ja ne bi nikad amara mjenjao, dao bi mu dozivotni ugovor sa zeljom ali ocigledno je da neke stvari mora mjenjati... nije sve isto kao prije dvije godine kad je preuzeo tim... sada mora da nesto mjenja... s obzirom da ja skoro sve stvari gledam kroz brojeve i statistiku, prvo treba da ojaca timski duh na gostovanjima, a to znaci, u kost pa makar zaradili i crvene kartone...
kada vidim kako igramo u tiraspolu ili protiv maccabija na kosevu, a onda nas jedan mali travnik dobije, onda se pitam gdje je motiv igracima?
amar mora da mjenja to! podhitno!

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
@joint_union
Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode
,on je dobar radnik
...a travnik kao travnik i takav tip utakmica,pa i prijateljske protiv nizerangiranih ustvari i jesu posljedica takvog rada,gdje samo jedan covjek pokusava da im nesto strucno objasni,a nekoliko njih se mota po terenu,bez ikakvog trenerskog ucinka.Amaru kapa do poda,ostale bi izbacio iz kluba samo tako.
Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Joint_Union
- Kontakt:
Čitam tvoje postove i svaka čast.Malo sam bio ironičan, znam kakva je situacija, i znam da se radi gotovo amaterski kao i u svim premijerligašima.Možeš zamisliti kakvoje stanje u ostalim kad je kod nas tako, koji smo najbolji u zadnjih par godina i decenija.boccaccio je napisao/la:@joint_union
Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode,on je dobar radnik
...a travnik kao travnik i takav tip utakmica,pa i prijateljske protiv nizerangiranih ustvari i jesu posljedica takvog rada,gdje samo jedan covjek pokusava da im nesto strucno objasni,a nekoliko njih se mota po terenu,bez ikakvog trenerskog ucinka.Amaru kapa do poda,ostale bi izbacio iz kluba samo tako.
Nisma mislio ništ loše, nego se sad poklopio tvoj sasvim relan post i našao u moru ovih ne informisanih i ne upučenih pljuvača i amatera.Slažem se da Amar treba stručni štab na većem nivou, ali majku mu pa on je birao Gušu,Memu i Dinu, nismo mi.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
ma kakvo zasičenje treba ih kazniti sa jedno 500 eura vrlo brzo će ih proći zasičenje.Pola ovih igrača da nisu došli u želju ne bih nikad ni u avion sjeli a ne nešto drugo.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma dođe do zasičenja burazeru. Prave firme upravo iz tog razloga uvijek nešto kurlaju. Dinu cijenim kao igrača jer bio je majstor i zaslužuje da bude u klubu (ne nužno u stručnom štabu prvog tima), a ova dvojicaJoint_Union je napisao/la:Treća sezona isti je stručni štab, jel tako nek me ispravi neko ako griješim? Kako da sad odjednom ne valjaju treninzi, pomoćnici, i sve što ide uz to?
mogli bi mi jedino asistirati da dignem šta teško na ormar.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mi smo jedina ekipa koja je u posljednje dvije sezone odigrala maksimalan broj utakmica, sve utakmice u ligi i u Kupu, osvojili smo dva trofeja i na kraju opet ima nezadovoljnih zbog poraza u Travniku koji se desio u 3. kolu.
Znam da uvijek može bolje, ali za naše uslove to je sasvim pristojan rezultat!
Znam da uvijek može bolje, ali za naše uslove to je sasvim pristojan rezultat!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro,mozda ja i jesam ovo u nevakat napisao,i slazem se da u moru ovih prilicno depresivnih i napadackih postova,ovaj moj i nije trebao da se nadje bas sada u svemu ovome...opet s druge strane da sam napisao ovo u momentu kad pobjedjujemo tri utakmice zaredom,bio bih prozvan kako kada nam najbolje ide nasao se opet neki pljuvac i kako namjerno hocu da je nesto lose u klubu a nama ide superJoint_Union je napisao/la:Čitam tvoje postove i svaka čast.Malo sam bio ironičan, znam kakva je situacija, i znam da se radi gotovo amaterski kao i u svim premijerligašima.Možeš zamisliti kakvoje stanje u ostalim kad je kod nas tako, koji smo najbolji u zadnjih par godina i decenija.boccaccio je napisao/la:@joint_union
Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode,on je dobar radnik
Nisma mislio ništ loše, nego se sad poklopio tvoj sasvim relan post i našao u moru ovih ne informisanih i ne upučenih pljuvača i amatera.Slažem se da Amar treba stručni štab na većem nivou, ali majku mu pa on je birao Gušu,Memu i Dinu, nismo mi.

Da ne bilo off totalno,mislim da cemo se sada rezultatski lagano podizati i da apsolutno treba nasa podrska za nastavak sezone...desava se uvijek ekipama da nemaju najbolji start i kolo srece i znanja se mora okrenuti u nasu korist.Mnogo je ekipa koje rade katastrofalno i potpuno amaterski i zato je trenutno Amar Osim nasa velika prednost u odnosu na ostale klubove,mi bar imamo njega ako ista.Igraci ce nadoci ukoliko shvate gdje i za koga igraju.Treba maksimalna podrska i nadam se da ce se vec u srijedu na tribinama cuti pjesma i nesebicna podrska,jer mi smo Zeljo i ovaj los trenutak se u tri naredna kola moze pretvoriti u jednu novu euforiju i pozitivnu atmosferu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... vom-salonu
Protiv Zrinjskog u srijedu u 20:30, a protiv Olimpica u nedjelju u 21:00 na Koševu!
Protiv Zrinjskog u srijedu u 20:30, a protiv Olimpica u nedjelju u 21:00 na Koševu!
Ž '21!
aa čuj u 20.30 kako ću stićBianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... vom-salonu

svi se pojacavaju, samo mi nista ne dovodimo
evo nas ko Arsenal, imamo para al nikaog ne kupujemo 

Volim te Zeljo!!!
ja sam pitar ,ali realno vam vise ne trebaju pojacanja.za nase lige ima te strasnu ekipu.u cemo je trenutni problem to stvarno neznam
ponos je bitan
vidim ima ovdje i naših veoma cijenjenih forumašapile87 je napisao/la:Magazin će uređivati Emir Aletić, a za grafički dizajn pobrinuo se Adnan Puzić. Ostatak redakcije sačinjavaju Edin Puzić, Feđa Krvavac (fotografija), Sead Šabanović i Mersad Čehaji

- Joint_Union
- Kontakt:
Strašna pojačanja drugi dovode i potpisuju ugovore na 5 i više godinazlatandr je napisao/la:svi se pojacavaju, samo mi nista ne dovodimoevo nas ko Arsenal, imamo para al nikaog ne kupujemo

Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici
slavija sarajevo na tv-u. bolje za nas bolje igramo kad nismo na tv-unime_tm87 je napisao/la:Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
slazem sediego_TM je napisao/la:slavija sarajevo na tv-u. bolje za nas bolje igramo kad nismo na tv-unime_tm87 je napisao/la:Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici

- bistrikboy
- Kontakt:
A ne znaju se ni pohvaliti,sramota...arbitar je napisao/la:vidim ima ovdje i naših veoma cijenjenih forumašapile87 je napisao/la:Magazin će uređivati Emir Aletić, a za grafički dizajn pobrinuo se Adnan Puzić. Ostatak redakcije sačinjavaju Edin Puzić, Feđa Krvavac (fotografija), Sead Šabanović i Mersad Čehaji

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
Mes Que Un Club
- blueman-TM87
- Kontakt:
Molio bih ako neko zna u koliko je sati trening ako ga uopste ima 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼