FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2011, 14:18

tm84 je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Treća sezona isti je stručni štab, jel tako nek me ispravi neko ako griješim? Kako da sad odjednom ne valjaju treninzi, pomoćnici, i sve što ide uz to :roll: ?
ja ne bi nikad amara mjenjao, dao bi mu dozivotni ugovor sa zeljom ali ocigledno je da neke stvari mora mjenjati... nije sve isto kao prije dvije godine kad je preuzeo tim... sada mora da nesto mjenja... s obzirom da ja skoro sve stvari gledam kroz brojeve i statistiku, prvo treba da ojaca timski duh na gostovanjima, a to znaci, u kost pa makar zaradili i crvene kartone...

kada vidim kako igramo u tiraspolu ili protiv maccabija na kosevu, a onda nas jedan mali travnik dobije, onda se pitam gdje je motiv igracima?

amar mora da mjenja to! podhitno!
mora da mjenja taktiku jer su nas ovi timovi procitali u PL vec 2 godine igramo sa jednom te istom taktikom, a kad konstatno igras protiv istih timova normalno da ce te procitati.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 avg 2011, 14:19

diego_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
nookey je napisao/la:Olimpic protiv Želje ipak na Koševu – od 21 sat uz TV prijenos!

Izvor sc.ba...
SRIJEDA- SVI NA GRBAVICU! ;)
SUBOTA- Svi na KOŠEVO!
;)
šta vam je ba borovina opet valja gluposti bar o ovome da teren nije gotov prije 10 dana sam bio na otoci i vec je tad skoro citav teren bio na mjestu :D
Kao da je samo trava bitna za odigravanje jedne utakmice..komplet stadion treba da zadovoljava minimalne uslove za odigravanje jedne premijerligaske utakmice..mislim da ce jos neko vrijeme Olimpic biti domacin u gostima.. :D

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 14:19

boccaccio je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Treća sezona isti je stručni štab, jel tako nek me ispravi neko ako griješim? Kako da sad odjednom ne valjaju treninzi, pomoćnici, i sve što ide uz to :roll: ?
Amar radi sam...ako odes na pet treninga zaredom,obrati paznju na pomocne trenere i sve ce ti se samo kazati...tek onda kada ta dva pomocna trenera dobiju jednu grupu igraca da rade iza gola,Dino se malo aktivira uz iste opaske evo vec 15 godina,vjeruj mi da znam o cemu pricam a sada mi se i gadi vise kada to slusam..Memic s druge strane ne radi cak ni to...Guso i njegov rad sa golmanima je nesto na sta isto trebas da obratis paznju...Karic ukupno radi 10-tak minuta,efektivno kada se radi posebno sa golmanima,dok drugi mladji golmani rade,on se izlezava,i tako redom svaki golman,znaci efektivnog rada i premalo za bilo sta,a Gusin je najveci uspjeh ako pogodi u rupu koja se napravila na reklami odmah iza gola sjeverne tribine,na sta Memic aplaudira,a Tarik Zuti ekonom se ljuti i zakera nesto...uvijek ista slika na 5 treninga zaredom...Amar je tu ili prepusten ili im je namjerno rekao da se ne uplicu u njegov trening,ali onda se pitam sta ce mu uopste pomocnici,jer ovo sto pomocni treneri rade je prava slika igracima kako i sami da se ponasaju na treningu
Sve si upravu drug, ne odem 5 za redom ali odem i pogledam.Ali treću sezonu je tako,i niko se nije žalio...sad odjednom nakon poraza od Travnika ne valja ništa.Samo Žuti valja :roll: ?
tm84 je napisao/la:ja ne bi nikad amara mjenjao, dao bi mu dozivotni ugovor sa zeljom ali ocigledno je da neke stvari mora mjenjati... nije sve isto kao prije dvije godine kad je preuzeo tim... sada mora da nesto mjenja... s obzirom da ja skoro sve stvari gledam kroz brojeve i statistiku, prvo treba da ojaca timski duh na gostovanjima, a to znaci, u kost pa makar zaradili i crvene kartone...

kada vidim kako igramo u tiraspolu ili protiv maccabija na kosevu, a onda nas jedan mali travnik dobije, onda se pitam gdje je motiv igracima?

amar mora da mjenja to! podhitno!
Zato sam ja gotivio Milana Ćuluma.Jedini lik koji je imao muda da uzvrati, šta očekuješ da Svraka ili Jamak nekog udare :roll: ?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 avg 2011, 14:28

@joint_union

Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode :mrgreen: ,on je dobar radnik :mrgreen: ...a travnik kao travnik i takav tip utakmica,pa i prijateljske protiv nizerangiranih ustvari i jesu posljedica takvog rada,gdje samo jedan covjek pokusava da im nesto strucno objasni,a nekoliko njih se mota po terenu,bez ikakvog trenerskog ucinka.Amaru kapa do poda,ostale bi izbacio iz kluba samo tako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 14:38

boccaccio je napisao/la:@joint_union

Citaj malo bolje moje postove,ovo nema veze sa travnikom i tom utakmicom,ovo je konstantan problem koji traje i koji mene brine...koliko treba biti ironican pa da napises samo zuti valja? Nijedne rijeci protiv Amara nisam napisao,covjek gine da im pokaze,da im ukaze,dere se na njih,nikako neke stvari da im objesni...ali to radi sasvim sam...da li je problem da ja napisem ovo poslije travnika ili neke utakmice koju pobijedimo,ista je stvar,na treningu je uvijek isto,amar radi,ostali dobijaju platu,nigdje veze...ima jedan momak koji trci i stalno im donosi vode :mrgreen: ,on je dobar radnik :mrgreen: ...a travnik kao travnik i takav tip utakmica,pa i prijateljske protiv nizerangiranih ustvari i jesu posljedica takvog rada,gdje samo jedan covjek pokusava da im nesto strucno objasni,a nekoliko njih se mota po terenu,bez ikakvog trenerskog ucinka.Amaru kapa do poda,ostale bi izbacio iz kluba samo tako.
Čitam tvoje postove i svaka čast.Malo sam bio ironičan, znam kakva je situacija, i znam da se radi gotovo amaterski kao i u svim premijerligašima.Možeš zamisliti kakvoje stanje u ostalim kad je kod nas tako, koji smo najbolji u zadnjih par godina i decenija.

Nisma mislio ništ loše, nego se sad poklopio tvoj sasvim relan post i našao u moru ovih ne informisanih i ne upučenih pljuvača i amatera.Slažem se da Amar treba stručni štab na većem nivou, ali majku mu pa on je birao Gušu,Memu i Dinu, nismo mi.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 avg 2011, 14:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Ma dođe do zasičenja burazeru. Prave firme upravo iz tog razloga uvijek nešto kurlaju. Dinu cijenim kao igrača jer bio je majstor i zaslužuje da bude u klubu (ne nužno u stručnom štabu prvog tima), a ova dvojica :D mogli bi mi jedino asistirati da dignem šta teško na ormar.
ma kakvo zasičenje treba ih kazniti sa jedno 500 eura vrlo brzo će ih proći zasičenje.Pola ovih igrača da nisu došli u želju ne bih nikad ni u avion sjeli a ne nešto drugo.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 14:48

Mi smo jedina ekipa koja je u posljednje dvije sezone odigrala maksimalan broj utakmica, sve utakmice u ligi i u Kupu, osvojili smo dva trofeja i na kraju opet ima nezadovoljnih zbog poraza u Travniku koji se desio u 3. kolu.

Znam da uvijek može bolje, ali za naše uslove to je sasvim pristojan rezultat!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 avg 2011, 14:48

Joint_Union je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:@joint_union

Čitam tvoje postove i svaka čast.Malo sam bio ironičan, znam kakva je situacija, i znam da se radi gotovo amaterski kao i u svim premijerligašima.Možeš zamisliti kakvoje stanje u ostalim kad je kod nas tako, koji smo najbolji u zadnjih par godina i decenija.

Nisma mislio ništ loše, nego se sad poklopio tvoj sasvim relan post i našao u moru ovih ne informisanih i ne upučenih pljuvača i amatera.Slažem se da Amar treba stručni štab na većem nivou, ali majku mu pa on je birao Gušu,Memu i Dinu, nismo mi.
Dobro,mozda ja i jesam ovo u nevakat napisao,i slazem se da u moru ovih prilicno depresivnih i napadackih postova,ovaj moj i nije trebao da se nadje bas sada u svemu ovome...opet s druge strane da sam napisao ovo u momentu kad pobjedjujemo tri utakmice zaredom,bio bih prozvan kako kada nam najbolje ide nasao se opet neki pljuvac i kako namjerno hocu da je nesto lose u klubu a nama ide super :mrgreen: ,mozda je najbolje da nisam ni pisao,ali sta da radim,idem na te treninge konstantno i nisam mogao da ne primijetim kako je ovaj nas Amar Osim zaista sasvim sam u klubu koji radi,dok ostali,pa i njegovi izabrani pomocnici stopaju vrijeme kada ce moci da zapale cigaru....
Da ne bilo off totalno,mislim da cemo se sada rezultatski lagano podizati i da apsolutno treba nasa podrska za nastavak sezone...desava se uvijek ekipama da nemaju najbolji start i kolo srece i znanja se mora okrenuti u nasu korist.Mnogo je ekipa koje rade katastrofalno i potpuno amaterski i zato je trenutno Amar Osim nasa velika prednost u odnosu na ostale klubove,mi bar imamo njega ako ista.Igraci ce nadoci ukoliko shvate gdje i za koga igraju.Treba maksimalna podrska i nadam se da ce se vec u srijedu na tribinama cuti pjesma i nesebicna podrska,jer mi smo Zeljo i ovaj los trenutak se u tri naredna kola moze pretvoriti u jednu novu euforiju i pozitivnu atmosferu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 15:04

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... vom-salonu

Protiv Zrinjskog u srijedu u 20:30, a protiv Olimpica u nedjelju u 21:00 na Koševu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2011, 15:12

Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... vom-salonu

Protiv Zrinjskog u srijedu u 20:30, a protiv Olimpica u nedjelju u 21:00 na Koševu!
aa čuj u 20.30 kako ću stić :oops:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 avg 2011, 15:13

svi se pojacavaju, samo mi nista ne dovodimo :? evo nas ko Arsenal, imamo para al nikaog ne kupujemo :D
Volim te Zeljo!!!

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 22 avg 2011, 15:15

ja sam pitar ,ali realno vam vise ne trebaju pojacanja.za nase lige ima te strasnu ekipu.u cemo je trenutni problem to stvarno neznam
ponos je bitan

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 22 avg 2011, 15:17

pile87 je napisao/la:Magazin će uređivati Emir Aletić, a za grafički dizajn pobrinuo se Adnan Puzić. Ostatak redakcije sačinjavaju Edin Puzić, Feđa Krvavac (fotografija), Sead Šabanović i Mersad Čehaji
vidim ima ovdje i naših veoma cijenjenih forumaša :D

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 15:51

zlatandr je napisao/la:svi se pojacavaju, samo mi nista ne dovodimo :? evo nas ko Arsenal, imamo para al nikaog ne kupujemo :D
Strašna pojačanja drugi dovode i potpisuju ugovore na 5 i više godina :cry: .

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2011, 16:07

Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 22 avg 2011, 16:10

nime_tm87 je napisao/la:Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici
slavija sarajevo na tv-u. bolje za nas bolje igramo kad nismo na tv-u
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2011, 16:11

diego_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici
slavija sarajevo na tv-u. bolje za nas bolje igramo kad nismo na tv-u
slazem se :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2011, 16:53

arbitar je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Magazin će uređivati Emir Aletić, a za grafički dizajn pobrinuo se Adnan Puzić. Ostatak redakcije sačinjavaju Edin Puzić, Feđa Krvavac (fotografija), Sead Šabanović i Mersad Čehaji
vidim ima ovdje i naših veoma cijenjenih forumaša :D
A ne znaju se ni pohvaliti,sramota... :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 avg 2011, 17:03

Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
Mes Que Un Club

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 22 avg 2011, 17:05

Molio bih ako neko zna u koliko je sati trening ako ga uopste ima :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Levin i 22 gosta.