FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I Karavdić je bio član upravnog odbora, onda kad su Bečirčić i Ustamujić podnijeli ostavke tad su još ušli Selen Balić, Hasanbegović i Zukić. Znači on je bio napustio upravni odbor za vrijeme Cerića i sad se ponovo vratio drugi put u upravni odbor.
To su već četiri čovjeka iz uprave kojoj je izglasano nepovjerenje i kao takvi oni ponovo budu izabrani. Znali su na šta dolaze tako da priča da su zatekli klub u očajnom stanju ne pije vode jer su i oni sami već PRIJE učestvovali u dovođenju kluba do te situacije.
Nazif Hasanbegović - magistar nauka za strateško komuniciranje
Kerim Karavdić - predstavnik njemačke firme Viega
Ilijas Kovačević - direktor JU KSIRC Hadžići
Kenan Ademović - advokat
Fuad Zukić - šef klinike za radiologiju KCUS
Bakir Sadović - sekretar ministarstva vanjskih poslova BiH
Oro Ibrišimović - osnivač fondacije Nedžad brišimović
Borislav Goić - direktor USZ Vitalis
Mustafa Nurko - direktor računovodstvene agencije A&L
Kerim Balić - član softverske kompanije Ankora
Nurko je bio član nadzornog prije imenovanja na funkciju direktora znači faktički je i on tu sa njima.
Jedino nisam mogao pronaći ni jednu informaciju o Saudinu Novaliću. Znači ni jedan od njih nije u stanju da namakne barem 5000KM mjesečno. Njih 11 x 5000KM = 55.000 mjesečno uz ulaznice i fan shop nas može koliko toliko održavat u životu polahko preživljavati mjesev po mjesec.
Ali helem nejse, prvi zadatak investitora MORA biti revizija financijskog poslovanja i definisanje dugovanja - kome, koliko, zašto, pozajmica, igrači, dobavljači, treneri, dresovi sve ama baš sve. Ako to bude prvi korak siguran sam da investitor ima ozbiljan plan i ozbiljnu namjeru. Isto tako nadam se da će se provesti određene istrage za nesavjesno poslovanje pojedinih osoba u klubu i za određena dugovanja koja su isplaćena ali se opet potražuju i ostalo.
To su već četiri čovjeka iz uprave kojoj je izglasano nepovjerenje i kao takvi oni ponovo budu izabrani. Znali su na šta dolaze tako da priča da su zatekli klub u očajnom stanju ne pije vode jer su i oni sami već PRIJE učestvovali u dovođenju kluba do te situacije.
Kenan Ademović - advokat
Nurko je bio član nadzornog prije imenovanja na funkciju direktora znači faktički je i on tu sa njima.
Jedino nisam mogao pronaći ni jednu informaciju o Saudinu Novaliću. Znači ni jedan od njih nije u stanju da namakne barem 5000KM mjesečno. Njih 11 x 5000KM = 55.000 mjesečno uz ulaznice i fan shop nas može koliko toliko održavat u životu polahko preživljavati mjesev po mjesec.
Ali helem nejse, prvi zadatak investitora MORA biti revizija financijskog poslovanja i definisanje dugovanja - kome, koliko, zašto, pozajmica, igrači, dobavljači, treneri, dresovi sve ama baš sve. Ako to bude prvi korak siguran sam da investitor ima ozbiljan plan i ozbiljnu namjeru. Isto tako nadam se da će se provesti određene istrage za nesavjesno poslovanje pojedinih osoba u klubu i za određena dugovanja koja su isplaćena ali se opet potražuju i ostalo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Cisto informativno, koliko ljudi iz skupstine je privukao neke novce u klub, kako od sebe samih, tako i drugih sponzora.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2021, 22:37I Karavdić je bio član upravnog odbora, onda kad su Bečirčić i Ustamujić podnijeli ostavke tad su još ušli Selen Balić, Hasanbegović i Zukić. Znači on je bio napustio upravni odbor za vrijeme Cerića i sad se ponovo vratio drugi put u upravni odbor.
Kenan Ademović - advokat
To ti niko neće reći niti ima definisano, znam par momaka koji su u skupštini da su sponzori kluba i za koje znam da su davali određena sredstva. Što se tiče skupštine to nije njihov zadatak to je zadatak upravnog odbora. Zadatak skupštine je da rukovodi klubom i da prati rad nadzornog odbora a zajedno sa nadzornim prati rad upravnog odbora. Protiv ovih momaka koji su trenutno u skupštini niko ne može reći ni jednu ružnu riječ, što se tiče Nazifa to nije njihova krivica, Nazif se može smijeniti sutra to je najmanji problem ali ne vidim razlog smjene kad nema zainteresovani sposobnih ljudi za ulazak u kluba, nema svrhe smjena kad će na čelu kluba biti radna grupa privremeno ili će na čelu kluba biti drugi Nazif ili će se izrotirati između sebe Kerim, Fuad ili neko treći, ovaj na mjesto člana a ovaj na funkcije predsjednika tako da opet nisi ništa dobio. Za nadat se da ovo sa investitorom uspije. Sve ovo što je pokrenuto od novog saziva skupštine je pokrenuto preko novih ljudi, od pisma namjere za potencijalne investitore, značajno su učestovali i u proslavi rođendana, okupljanju legendi uz Zdenka Jelića i Josipa Jurišića, pregovorima sa bivšim igračima oko dugovanja, formiranja statuta da se otvorimo prema potencijalnim investitora pa i do samih pregovora sa investitorima. Tako da prema njima ja nemam nikakvu zamjerku i ne zaslužuju momci da se pljuju bez razloga jer se radi kvalitetno, možda neki misle da se ništa ne radi jer se radi u najvećoj tajnosti i tišini ko je upućen u imena i rad skupštine zna o čemu govorim. Priča sa Diglisićem je pokrenuta prije cca mjesec ipo ili dva mjeseca a mi smo to barem većina saznali prije pet dana. Eldin je dopustio preko advokata da se priča pusti u javnost jer su skupštinari tako zahtijevali da se prezentuje navijačima da su povučeni konkretni koraci i da se radi ozbiljno.Tristan10 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:28Cisto informativno, koliko ljudi iz skupstine je privukao neke novce u klub, kako od sebe samih, tako i drugih sponzora.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2021, 22:37I Karavdić je bio član upravnog odbora, onda kad su Bečirčić i Ustamujić podnijeli ostavke tad su još ušli Selen Balić, Hasanbegović i Zukić. Znači on je bio napustio upravni odbor za vrijeme Cerića i sad se ponovo vratio drugi put u upravni odbor.
Kenan Ademović - advokat
Ja uopste nikoga ne prozivam, nego me cisto interesovalo. Po mom nekom misljenju, svima treba da bude zadatak da se novci prikupe u klub. Da li je clan skupstine, naravno UO jos vise. Ali nas najveci problem je sto se ljudi izmedju sebe prepiru, umjesto kolektivno da rade. Mene licno ne interesuje ko je u klubu i na kojoj funkciji dok ne krade klub. A sama cinjenica da je tesko privuci finansije, mozda bi trebali vise kolektivno da se radi. Zelim vam svima dobro.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:48To ti niko neće reći niti ima definisano, znam par momaka koji su u skupštini da su sponzori kluba i za koje znam da su davali određena sredstva. Što se tiče skupštine to nije njihov zadatak to je zadatak upravnog odbora. Zadatak skupštine je da rukovodi klubom i da prati rad nadzornog odbora a zajedno sa nadzornim prati rad upravnog odbora. Protiv ovih momaka koji su trenutno u skupštini niko ne može reći ni jednu ružnu riječ, što se tiče Nazifa to nije njihova krivica, Nazif se može smijeniti sutra to je najmanji problem ali ne vidim razlog smjene kad nema zainteresovani sposobnih ljudi za ulazak u kluba, nema svrhe smjena kad će na čelu kluba biti radna grupa privremeno ili će na čelu kluba biti drugi Nazif ili će se izrotirati između sebe Kerim, Fuad ili neko treći, ovaj na mjesto člana a ovaj na funkcije predsjednika tako da opet nisi ništa dobio. Za nadat se da ovo sa investitorom uspije. Sve ovo što je pokrenuto od novog saziva skupštine je pokrenuto preko novih ljudi, od pisma namjere za potencijalne investitore, značajno su učestovali i u proslavi rođendana, okupljanju legendi uz Zdenka Jelića i Josipa Jurišića, pregovorima sa bivšim igračima oko dugovanja, formiranja statuta da se otvorimo prema potencijalnim investitora pa i do samih pregovora sa investitorima. Tako da prema njima ja nemam nikakvu zamjerku i ne zaslužuju momci da se pljuju bez razloga jer se radi kvalitetno, možda neki misle da se ništa ne radi jer se radi u najvećoj tajnosti i tišini ko je upućen u imena i rad skupštine zna o čemu govorim. Priča sa Diglisićem je pokrenuta prije cca mjesec ipo ili dva mjeseca a mi smo to barem većina saznali prije pet dana. Eldin je dopustio preko advokata da se priča pusti u javnost jer su skupštinari tako zahtijevali da se prezentuje navijačima da su povučeni konkretni koraci i da se radi ozbiljno.Tristan10 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:28Cisto informativno, koliko ljudi iz skupstine je privukao neke novce u klub, kako od sebe samih, tako i drugih sponzora.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2021, 22:37I Karavdić je bio član upravnog odbora, onda kad su Bečirčić i Ustamujić podnijeli ostavke tad su još ušli Selen Balić, Hasanbegović i Zukić. Znači on je bio napustio upravni odbor za vrijeme Cerića i sad se ponovo vratio drugi put u upravni odbor.
Kenan Ademović - advokat
Zanimljivo je da jos nisam sreo covjeka koji ima lijepo misljenje o nasem treneru izuzev nasih navijaca hah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Znas kako, raja puna nekakvih emocija, klub na niskim granama, dosao tu kad niko nije htio, pa je krenuo to uveliko da koristi radeci sve i svasta, pricajuci sve i svasta ali izgleda da njegova glupost svake sedmice prekuca onu prethodnu. Da si ne znam ti kakav, morao si imati pobjedu u gostima. Morao!
Ma nasi navijaci vole tu patetiku,ja mislim da u jugi uz Torcidu najjvise nekako mi i patetisemoNotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:43Znas kako, raja puna nekakvih emocija, klub na niskim granama, dosao tu kad niko nije htio, pa je krenuo to uveliko da koristi radeci sve i svasta, pricajuci sve i svasta ali izgleda da njegova glupost svake sedmice prekuca onu prethodnu. Da si ne znam ti kakav, morao si imati pobjedu u gostima. Morao!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ivković se malo više nafurao u ulogu, misli da je nedodirljiv a realno taraba trener, jedna dobra pa tri loše vođene utakmice, malo se kao uozbilji kad zagusti sakupi par bodova pa sve po starom. On našao pričati šta koga vrijeđa, haj ti stručnjak onda u Englesku ili Španiju pa tamo traži prava. MANIJACI i navijači su jedina pozitivna strana ovog kluba ! Dresovi su se skidali Miri Stevanoviću, Lendriću,Zakariću,Blagojeviću,Bogiju,Zebi itd, prije toga se ekipi koja se borila s Standardom pjevalo "Dobili ste plate le, dajte rezultate i on dođe i Manijacima palamudi šta će i kako će bez ikakvih zasluga, pa da mu nije bilo Želje na birou bi bio i dan danas.delinjo je napisao/la: ↑20 nov 2021, 01:40Ma nasi navijaci vole tu patetiku,ja mislim da u jugi uz Torcidu najjvise nekako mi i patetisemoNotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:43Znas kako, raja puna nekakvih emocija, klub na niskim granama, dosao tu kad niko nije htio, pa je krenuo to uveliko da koristi radeci sve i svasta, pricajuci sve i svasta ali izgleda da njegova glupost svake sedmice prekuca onu prethodnu. Da si ne znam ti kakav, morao si imati pobjedu u gostima. Morao!![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sablja nas preuzima uskoro
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.

ima da nosis ovaj avatar jedno mjesec dana kad otrese kone

Ne vjerujem da moze biti bolji od Ivkovica. Cak su im i pressice na kraju iste, obojica melju glupostiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
Ma moze biti samo gore..jer ce raja ocekivati nesto vise nego s tomom, a sablja nas nista ne moze unaprijediti, i onda ce svi biti razocarani ovo ono..MrkiMedo je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:48Ne vjerujem da moze biti bolji od Ivkovica. Cak su im i pressice na kraju iste, obojica melju glupostiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
zasto niko iz uprave kluba ne zove policiju il inspeciju zbog uzurpacije platoa na istoku od strane vojvode i sd prosirili se na citav plato kao pandemija
- lijevapolutka
- Kontakt:
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Hooooooooooonaaj, dobro si to Roba primjetio. Honaaj, dogovoreno, ako uzmemo ove sa dresovima trule visnjeRobust je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:33NotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
ima da nosis ovaj avatar jedno mjesec dana kad otrese kone![]()
![]()
![]()
- Bersaga
- Kontakt:
Mi radimo 5 dana po 24 sata, to ti je oko 200 sati rada i onda ti nije teško izaći i odigrati utakmicuNotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 13:21Hooooooooooonaaj, dobro si to Roba primjetio. Honaaj, dogovoreno, ako uzmemo ove sa dresovima trule visnjeRobust je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:33NotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
![]()
![]()

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 13:21Hooooooooooonaaj, dobro si to Roba primjetio. Honaaj, dogovoreno, ako uzmemo ove sa dresovima trule visnjeRobust je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:33NotOccasionalFan je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:24Ma ni cistac imaginarnih mrva nije neka pljacka.
![]()
![]()