La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Prosle godine je Falcao otisao iz Atletica, prije par godina Kun, Forlan i De Gea.
Uvijek je Atletico izlazio jaci nakon takvih transfera. Znaju ljudi posao a i Simeone je tu, pa makar i Serif Hasic igrao u prvoj.
Uvijek je Atletico izlazio jaci nakon takvih transfera. Znaju ljudi posao a i Simeone je tu, pa makar i Serif Hasic igrao u prvoj.
@adi_zepce sta je s onim Banegom, je li taj frajer ziv uopste 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vracen s posudbe i ima ugovor s Valencijom do 2015. Traze mu novi klub jer ga ne zele zadrzatimiki_92 je napisao/la:@adi_zepce sta je s onim Banegom, je li taj frajer ziv uopste
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
bio je odlican igrac prije 2 sezone, jbt dosta timova se otimalo za njega
neshvatljivo mi skroz kako lik tako propade
Messijev jaran, jel' to taj? Neka relacija tipa Džeko-Ibričić.miki_92 je napisao/la:@adi_zepce sta je s onim Banegom, je li taj frajer ziv uopste
Propao je zato sto je blago receno otkacenmiki_92 je napisao/la:bio je odlican igrac prije 2 sezone, jbt dosta timova se otimalo za njega
Samo sto argentinski Ibricic ne bi dio repke na SPmandraX je napisao/la:Messijev jaran, jel' to taj? Neka relacija tipa Džeko-Ibričić.miki_92 je napisao/la:@adi_zepce sta je s onim Banegom, je li taj frajer ziv uopste
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
to je taj, samo ovaj je kazu manji potrckomandraX je napisao/la:Messijev jaran, jel' to taj? Neka relacija tipa Džeko-Ibričić.miki_92 je napisao/la:@adi_zepce sta je s onim Banegom, je li taj frajer ziv uopste
zna cak i sutat' loptu
@adi ma cuo sam da lik nije dobar u glavu, ali da ce ovako sam sebe sjebati nisam ocekivao
juznoamerikanci i njihov temperament
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Zar nije imao lom noge ?miki_92 je napisao/la:bio je odlican igrac prije 2 sezone, jbt dosta timova se otimalo za njega
I to sam sebi nogu slomio ..
Jasta je ,auto mu preslo preko noge na pumpi koliko se sjecam,ostavio otkoceno xDRajaz je napisao/la:Zar nije imao lom noge ?miki_92 je napisao/la:bio je odlican igrac prije 2 sezone, jbt dosta timova se otimalo za njega
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Bas to. Sam sebi, svojim autom, slomio nogusuhi je napisao/la:Jasta je ,auto mu preslo preko noge na pumpi koliko se sjecam,ostavio otkoceno xDRajaz je napisao/la:Zar nije imao lom noge ?miki_92 je napisao/la:bio je odlican igrac prije 2 sezone, jbt dosta timova se otimalo za njega
Pojedini klubovi iz Španjolske prekucali dizajn dresova

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Lugo prekuc'o s ovim 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hummel sa najboljim dresom svih vremena
Koji je ovo tim?
Koji je ovo tim?
Cultural Leonesa
[youtube][/youtube]
koja zivotinja majko
halalite ako je bilo vec, nisam gledao i BSMO

koja zivotinja majko
halalite ako je bilo vec, nisam gledao i BSMO
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gael Kakuta has joined Rayo Vallecano on loan from Chelsea, the Spanish club have announced.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
izasle i satnice prva dva kola

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kao što rekoh kad je bila rasprava dali će Martinez u Valenciurambo16 je napisao/la:J.Martineza SIGURNO neće dovest
Sad se qrčim
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.