Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2013, 03:31

@LBJ MVP

Mogu ja pomocu Youtube.com prikazat da je i Branimir Bajic supertalentovan.

Ovaj luđak sve sto je postigao u karijeri jeste ona dva gola protiv Njemacke,gol na Traffordu kada je ispunio zelju da pokaze naslov na majici "why always me",mada bi mu bolje pristajalo "why don't I score always".Taj slobodnjak protiv Kazana je i Grlic znao u svoje vrijeme davati.
Chelsea F.C.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2013, 03:35

Blue_He4rt je napisao/la:@LBJ MVP

Mogu ja pomocu Youtube.com prikazat da je i Branimir Bajic supertalentovan.
Istina je da možeš,ali youtube je ovdje samo zbog vas koji ne znate.Da si pogledao neku Mariovu tekmu znao bi o ćemu veći dio nas ovdje piše.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 04 jan 2013, 10:53

Sa njim jedino može Mancini da ima strpljenja, niti jedan normalan trener ga ne bi' doveo u momčad, i kada bi ga doveo poslije dva prekršaja bi ga najurio iz momčadi. Bolje zdrava atmosfera nego budala koja može da eksplodira bilo kada.
Koliku Balotelli platu ima? To je jedini dobar transfer Intera, riješili se flopa za €30m, a taj Mario nije odigrao pošteno i konstantno još niti jednu sezonu, ma kakvu sezonu, polusezonu, i kako je suditi i neće, pokazaće se koji put kao protiv Uniteda (6-1), il' na EP, i to je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Benz
Kontakt:

Post Postao/la Benz » 04 jan 2013, 11:23

Sve je izvjesnije da će Guardiola postati Džekin menadžer

Johan Cruyff, legenda holandskog fudbala, potvrdio je da će Guardiola od sljedeće sezone postati menadžer jedne od ekipa u engleskoj Premier ligi...
Naime, Cruyff je sa klupe vodio selekciju Katalonije posljednji put u duelu sa Nigerijom (1:1), a po završetku utakmice novinari su ga upitali da li će ga naslijediti Guardiola.

"Ne, Pep ide u Englesku, tako da nema vremena voditi Kataloniju", rekao je Cruyff.

Pretpostavlja se da će Guardiola od sljedeće sezone sjesti na klupu Manchester Cityja, iako mediji nagađaju da bi španski stručnjak mogao preuzeti i Chelsea.
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 jan 2013, 11:38

Mancini says Balotelli will face no punishment for yesterday's incident :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 04 jan 2013, 11:48

MANCINI ON BALOTELLI: City boss plays down Mario Balotelli incident, insisting "nothing has changed."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 jan 2013, 11:53

HAHAHAHAHAH koji je debil ovaj Mancini.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 jan 2013, 12:00

LBJ MVP je napisao/la: Najtalentovaniji fudbaler na svijetu nakon Ronalda.Šeta je što će propasti,ali ja imam vjere da će metode Kralja Rotacija biti uspješne i probuditi Super Maria.

Jadan je danasnji fudbal ako je Balonja najveci talenat? De mi samo reci po cemu? Par klipova sa efektnim golovima. Hmm, takvih ima i nas Dzeko lopatom. Dzekinih top 10 golova su u najmanju ruku jednako dobri kao Balotellijevi...

Ima Balonja finti i znanja u nogama, to niko ne spori, ali reci da je toliki talenat je uvreda prema moru drugih igraca koje necu sada redom nabrajati. Od tolikog talenta bi covjek ocekivao da s lakocom igra na terenu, ja u ove dvije godine u cityju nisam vidio nista od njega sto bi ga svrstalo u prvu postavu, a kamoli proglasilo najvecim trenutnim talentom na svijetu! Lik konstantno stagnira.

edit:

Znas li ti, drug moj, ko je bio talenat? Denilson, e to je vanserijski talenat i covjek od cijih je driblinga zastajao dah, a Balotelli je talentovan napadac, ali nema nista sto ga cini toliko posebnim da mu dodijelis tu krunu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 04 jan 2013, 12:01

_dreamer_ je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Najtalentovaniji fudbaler na svijetu nakon Ronalda.Šeta je što će propasti,ali ja imam vjere da će metode Kralja Rotacija biti uspješne i probuditi Super Maria.

Jadan je danasnji fudbal ako je Balonja najveci talenat? De mi samo reci po cemu? Par klipova sa efektnim golovima. Hmm, takvih ima i nas Dzeko lopatom. Dzekinih top 10 golova su u najmanju ruku jednako dobri kao Balotellijevi...

Ima Balonja finti i znanja u nogama, to niko ne spori, ali reci da je toliki talenat je uvreda prema moru drugih igraca koje necu sada redom nabrajati. Od tolikog talenta bi covjek ocekivao da s lakocom igra na terenu, ja u ove dvije godine u cityju nisam vidio nista od njega sto bi ga svrstalo u prvu postavu, a kamoli proglasilo najvecim trenutnim talentom na svijetu!
slazem se

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 12:35

viKK je napisao/la:Ipak će Mancini izjavit kako je Balotelli dobar momak i kako on njega voli i kako se on trudi i kako će igrat utakmice za City :lol:
rekoh ja nešto.. :lol:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 jan 2013, 12:52

Najsmijesni klub u historiji fudbala.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 04 jan 2013, 13:00

ja ne znam o cemu vi pricate. talent?
pa njemu su skoro 23 godine. prica o talentu se mogla furati do prije dvije godine kad je bio 21-godisnjak.
talenat je halilovic sa 16 godina, talenat je pjanic bio sa 19 godina...a igrac sa 23 godine vise nije talenat, on je to bio...al godine govore da vise nije...ove sezone il je igracina il nije!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 jan 2013, 13:05

Ceka se @paja i njegove kucne carolije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 jan 2013, 14:49

Balo jest najbolji mladi svjetski napadac..... To je cinjenica..... On kad hoce igrati kao recimo na zadnjem Euru on ce pokazati klasu...... Mozak mu nije u vinklu to je definitivno, al' mlad je on, moze se dohavizati sebi i postati igrac o kojem ce se pricati generacijama jer posjeduje nevidjeni talenat.....

Naravno da ce Mancini pricati da je sve uredu i OK, sta treba, potjerati ga u p.m..... i izgubiti najtalentovanijeg igraca...... Zna signore sta radi..... A i da ga hoce prodati, vise ce zaraditi kad ga ne tjera iz kluba.......
KAko je samo, vickast, pametan i dovitljiv........ Jednostavno receno genijski uradjeno.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 04 jan 2013, 14:56

M4kaveli je napisao/la:Ceka se @paja i njegove kucne carolije.
Ne brini, nismo dugo cekali na drugu forumsku ludu :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 jan 2013, 14:58

neo je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ceka se @paja i njegove kucne carolije.
Ne brini, nismo dugo cekali na drugu forumsku ludu :)
Slazem se, brzo si ostavio svoj pecat, zapravo ovaj post....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 jan 2013, 16:40

Da, Balloteli je najtalentovaniji igrač na svijetu poslije Ronalda slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 16:58

Mancini i ne vjeruje Baloteliju koliko to izjavljuje, ovo je klasicno takticko smirivanje strasti nakon incidenta da se sve brzo zaboravi. Ocigledno je da je Balov veliki fan Seik i da se zato tolerisu njegove gluposti, ali budimo iskreni kralj rotacija i sa tim lagano izlazi na kraj, Balo ima mizernu minutazu tek ponekad mu pruzi sansu, sve je u losijoj formi, dakle Mancini samo ceka zeleno svjetlo od Seika (kojem ce kad tad Balo prestati biti zanimljiv) da Bali uruci nogu. Talentovan jeste ali i to ima svoje granice, Balo svojim ponasanjem cesto zavara pa svi onda pricaju kakva bi bio igracina da se ne zajebava ali realno ne bi on bio klasa npr. Suareza i Aguera da je ozbiljan kao i oni, puno su talentovaniji od njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 jan 2013, 00:45

hz1987 je napisao/la:ja ne znam o cemu vi pricate. talent?
pa njemu su skoro 23 godine. prica o talentu se mogla furati do prije dvije godine kad je bio 21-godisnjak.
talenat je halilovic sa 16 godina, talenat je pjanic bio sa 19 godina...a igrac sa 23 godine vise nije talenat, on je to bio...al godine govore da vise nije...ove sezone il je igracina il nije!
dečko, nauči prvo značenje riječi talent.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 jan 2013, 15:01

Pantilimon-Zaba-Kompany-Lescott-Clichy-Garcia-Barry-Milner-Silva-Tevez-Dzeko.
Doyley-Ekstrand-Nosworthy-Cassetti-Chalobah-Eustace-Pudil-Forestieri-Deeney-Vydra.Posebno je opasan ovaj Vydra ali City u najjacem sastavu pa ne sumnjam u pobjedu.Prenosa nema.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.