Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Odem na Grbavicu, dlavim pobijedu Želje, vratim se kući, da gledam tekmu, čim sam pokrenuo link Di Vaio ga zabije, onda se počnem nervirati i pokušam da galamim, a tačno nemam snage, suze mi same na oči idu, tačno kad vidim one ublehe čovjek mora plakati...ono je sramota obična, ma i ta riječ ih ne može opisati kakve su ono ublehe... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sjetim se cesto ovih golova i ove igre koju je Juve nekada igrao...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nemogu dalje da gledam,dugo ih necu pogledati to je sigurno,nekad imam osjecaj da dodje neka nasa ekipa igrati protiv Juventusa da bi ih pobijedili
a protiv velikih uvijek skoro pobijeda,pa kakav je to mentalitet igraca da se konstantno brukaju protiv "malih"ekipa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nemogu dalje da gledam,dugo ih necu pogledati to je sigurno,nekad imam osjecaj da dodje neka nasa ekipa igrati protiv Juventusa da bi ih pobijedili
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zbog talijanskog fudbala ovo mi nije drago ali moram reci da mi jest drago zbog svih koji su nerealni optimisti juve ovo juve ono sve su to suplji igraci mozda chieelini i aleks ovo ostalo je za zatvora a sad idete na nas nadam se pobjedi i mislim da ce juveu trebati dobrih 4 -5 godina od danas ako se pravi potezi povuku da ima ekipu priblizno slicnu onoj iz 2005 2006 bravo di vaio bravo bolonja forza Milan
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Libo te racku kakav je Juve!ecif je napisao/la:odavno ovo nije vise dama, stara **** svi je cccc
Ovaj poraz je samo povečao moju ljubav prema Juventusu, i ne mora nikad ništa osvojiti do kad sam ja živ, za mene će Juventus uvijek biti i najbolji i najjači i najuspješniji i najveći.
Šta i tebe libo racku za Juventusom? Dolazili su i dušmani na našu temu i pričali ovo-ono pa su izgubili, izgubit ćete i vi sljedeće sedmice, pa ćemo vidjeti šta će te onda pričati...Zbog talijanskog fudbala ovo mi nije drago ali moram reci da mi jest drago zbog svih koji su nerealni optimisti juve ovo juve ono sve su to suplji igraci mozda chieelini i aleks ovo ostalo je za zatvora a sad idete na nas nadam se pobjedi i mislim da ce juveu trebati dobrih 4 -5 godina od danas ako se pravi potezi povuku da ima ekipu priblizno slicnu onoj iz 2005 2006 bravo di vaio bravo bolonja forza Milan
Imaš svoj klub i brini se za njega, Juve ostavi na miru!
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 26 feb 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
hajde mali smiri se da ne bih bilo ccccItalia je napisao/la:ko je tebi dao pravo da se javljas.. prvo procitaj ko je i sta je Juve pa onda ustani par puta.. i da te ne vidim vise ovdje!ecif je napisao/la:odavno ovo nije vise dama, stara **** svi je cccc
uzivaj http://www.youtube.com/user/HDSERIEA#p/u/0/17fjywKmZNc
Ne znam sta bi vam reko, ne bih da se pravim pametan, ali ono sto je sigurno - stanje je alarmantno, ovo se mora iz korijena mjenjati, ako misle vracati Juve, nema gomilanja polovnjaka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma sve je ove godine od skandala juve uzalud bacio pretvorio se u osrednji klub sa osrednjim igracima trebat ce jako puno vremena da se sve popravi a jos je gore izjava del neria da on jos vjeruje u ovaj juve hehe
- Bianconeri1988
- Kontakt:
S nama je ponovo 2. lice jednine

Ž '21!
Cijela situacija oko kluba je nula, katastrofa!! Agnelli nije nista manje kriv od ostalih, on je taj koji je postavio Marottu i onog majmuna na klupi. Ocigledno je da Agnelli ne zna i ne razumije danasnji moderni fudbal. Taktika 442 je proslost, to je nekad prolazilo kad su SVI igrali tu istu taktiku, i kad su talijanski igraci fakat znali da igraju fudbal. Ovo danas kad gledas, smuci ti se i fudbal i sve zivo.
Juve je pao nisko. Na grane jednog osrednjeg kluba. Pa covjece, mi smo jaci bili kad smo se vratili iz druge lige. Ovo danas sto gledam i proslu sezonu je pakao. Nista drugo nego OSREDNJI KLUB. Niko nek mi ne govori da nismo. Ova sezona ce biti gora od prosle, i ovo veceras ce biti totalni kolaps i zadnji udarac igracima. Osim toga, nista nas ne treba cuditi ako bi na kraju sezone vidjeli odlazak Gigija i Chiella. Potpuno razumljivo. Nisu zasluzili ovu sramotu.
Mi cemo jos koju godinu igrati sa polovnjacima i starkeljama u sve tri linije. Na taj nacin cemo postati osrednja ekipa za sva vremena. Produzit cemo ugovor sa Del Nerijem i Marottom, jer hejjjj ipak nisu nista bolji od Secca i Cira
I jos cemo se koju godinu pozivati na to da nam samo igraju talijani
Upakovali su nam pricu i svi smo bili naivni da ce ova seozna biti prekrenica i da ce projekt od 5 godina biti realanost ove seozne. Svi smo povjerovali u tu pricu na pocetku.
Neki su se osvjestili posle polovine seozne (jedan sam od njih) i slabog pocetka, dok su drugi bili optimisti, al mislim da i oni najveci optimisti posle ove blamze moraju potpisati kapitulaciju.
Juve je pao nisko. Na grane jednog osrednjeg kluba. Pa covjece, mi smo jaci bili kad smo se vratili iz druge lige. Ovo danas sto gledam i proslu sezonu je pakao. Nista drugo nego OSREDNJI KLUB. Niko nek mi ne govori da nismo. Ova sezona ce biti gora od prosle, i ovo veceras ce biti totalni kolaps i zadnji udarac igracima. Osim toga, nista nas ne treba cuditi ako bi na kraju sezone vidjeli odlazak Gigija i Chiella. Potpuno razumljivo. Nisu zasluzili ovu sramotu.
Mi cemo jos koju godinu igrati sa polovnjacima i starkeljama u sve tri linije. Na taj nacin cemo postati osrednja ekipa za sva vremena. Produzit cemo ugovor sa Del Nerijem i Marottom, jer hejjjj ipak nisu nista bolji od Secca i Cira
I jos cemo se koju godinu pozivati na to da nam samo igraju talijani
Upakovali su nam pricu i svi smo bili naivni da ce ova seozna biti prekrenica i da ce projekt od 5 godina biti realanost ove seozne. Svi smo povjerovali u tu pricu na pocetku.
Neki su se osvjestili posle polovine seozne (jedan sam od njih) i slabog pocetka, dok su drugi bili optimisti, al mislim da i oni najveci optimisti posle ove blamze moraju potpisati kapitulaciju.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zaboravio si "pohvaliti" Elkanna koji pokušava na svaki mogući način da uloži što je moguće više love u klub
Za sve ostalo POTPIS!
Za sve ostalo POTPIS!
Ž '21!
Ajde Adinjo reci nam kako da se Juventus izvuce. Ali budi realan, nemoj da se lozis na FM.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A kako se drugačije izvući doli ulaganjem u ekipu? Realno, koja god ekipa da dođe u poziciju u kojoj je Juventus, mora dobrano odriješiti kesu i tako se podići sa mrtve tačke. Naravno, to znači promijeniti ono što škripi(u ovom slučaju puno toga), te ne dopustiti crvavim jabukama da ostanu u gajbi. Naravno, ovo izgleda nemoguće, al' valjda neki ljudi znaju mnogo više od nas, (potpunih) laika za takve stvari. Del Neri-ja ne spominjem; mislim da sam nakon imenovanja rek'o da ovo ne može značiti da će se Juventus vratiti tamo gdje pripada, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A ima se 30mE za ulaganje. Ajde nek neko kaze kako da se ekipa napravi sa tim.Monolog je napisao/la:A kako se drugačije izvući doli ulaganjem u ekipu? Realno, koja god ekipa da dođe u poziciju u kojoj je Juventus, mora dobrano odriješiti kesu i tako se podići sa mrtve tačke. Naravno, to znači promijeniti ono što škripi(u ovom slučaju puno toga), te ne dopustiti crvavim jabukama da ostanu u gajbi. Naravno, ovo izgleda nemoguće, al' valjda neki ljudi znaju mnogo više od nas, (potpunih) laika za takve stvari. Del Neri-ja ne spominjem; mislim da sam nakon imenovanja rek'o da ovo ne može značiti da će se Juventus vratiti tamo gdje pripada, tako da...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sa 30 miliona u današnjem fudbalu nisi nigdje prispio(znaš to i sam, ha ya). Dakle, to u najboljem slučaju znači jedan dobar igrač i jedan back-up, a to Juventusu u ovom trenutku ništa ne znači. No, pravi trener na pravom mjestu, 30 miliona dobro potrošenih(daleko od FM fazona
), pa se može očekivati bolji Juventus sljedeće sezone. Znam kako to zvuči:"Sljedeće sezone". No, kada se pogleda koliko dugo Juventus tone, onda se sigurno ne može očekivati ni ekspresan povratak na staze stare slave. Iskreno se nadam da Juve neće otkupiti sve ove igrače koje je doveo na posudbu, jer to bi samo značilo još dublji pad u mulj(neko moje mišljenje). U svakom slučaju, klupska blagajna će presušiti, a neće se napredovati. Trener je bitan faktor; trener sa vizijom, no pitanje je koliko takvih trenera u ovom trenutku želi preuzeti vruću stolicu Stare Dame(sjetimo se prije kako je yebeno bilo na Interovoj klupi)? Naravno, sljedeće sezone se i ne bi mog'o očekivati napad na Scudetto(opet, znam da ovo ne zadovoljava apetite navijača torinskog kluba, al'...), no sigurno se može napasti CL, a to znači više novca, te veća vjerovatnoća dolaska neke od pravih fudbalskih zvijezda(realno, današnji Juventus će teško namamiti prave zvijezde, jer iste žele igrati u CL, a to im i nije obećano prelaskom u Juventus).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da probam ja.
Da sam na Agnellijevom mestu, uradio bih sledece:
Dao bih Marotti 30mE za transfere, ako ne moze da uradi ista - kasnuo bih ga i doveo PPMarina
Prodao bih Chiellinija, Buffona, Storarija (to su 40-50mE)
Potpisao bih Pepea, Quagliu, Sorensena i Matrija
Doveo bih Becka ili Cassanija, Sirigua ili Musleru, Lass Diarru, Pastorea, Bastosa
Kasnuo bih/utopio: Grygeru, Amaurija, Iaquintu, Grossa, Salihamidzica, Manningera, Mottu, Traorea, Rinauda
Del Pieru bih dao 1mE + "uzmi ili ostavi" opciju
Trener bi morao da bude neko ko ima bar 2-3 moguce varijante igre i ko duma svojom glavom - Deschamps, Terim, V.Boas...
Ostatak bih popunio primaverom.
Da sam na Agnellijevom mestu, uradio bih sledece:
Dao bih Marotti 30mE za transfere, ako ne moze da uradi ista - kasnuo bih ga i doveo PPMarina
Prodao bih Chiellinija, Buffona, Storarija (to su 40-50mE)
Potpisao bih Pepea, Quagliu, Sorensena i Matrija
Doveo bih Becka ili Cassanija, Sirigua ili Musleru, Lass Diarru, Pastorea, Bastosa
Kasnuo bih/utopio: Grygeru, Amaurija, Iaquintu, Grossa, Salihamidzica, Manningera, Mottu, Traorea, Rinauda
Del Pieru bih dao 1mE + "uzmi ili ostavi" opciju
Trener bi morao da bude neko ko ima bar 2-3 moguce varijante igre i ko duma svojom glavom - Deschamps, Terim, V.Boas...
Ostatak bih popunio primaverom.
kao prvo šteta je za seriu a da je Juve ovako loš. ja mislim da je problem najviše u upravi. Juventus je potrošio ogromne pare zadnjih 5-6 godina i samo su nizali promašaje. ja bih rekao da uprava radi kratkoročno i često panično kupuje nepotrebne igrače. koliko je samo špic napadača prošlo kroz juve zadnjih godina a bekovi katastrofa. i trenera su izmijenili ne znam ni javiše koliko. nije ni do trenera, ne mogu oni bez dobrih igrača da stvore jaku ekipu prekonoći. mišljenja sam da juventusu treba nova uprava i sposoban transfer guru ala galliani ili moggi. pare nisu najbitnije. galliani je potrošio manje para od juventusa i napravio revoluciju u milanu za 50m eura.
@MaGiCa zaboravi Pastorea. momak je dobar ali je najprecjenjeniji igrač u seriji a. mali Iličić ga dere uzduž i poprijeko samo ga je*e porijeklo i što nema duge kose ko argentinac. da sam trener i da biram doveo bih radije slovenca. uostalom Zamparini je idiot i izgleda lakše bi bilo dovesti Messija nego ovog čupu. Što se Del Piera tiče vjerujem da bi pristao igrati i džabe ili za taj milion, ako je mogao Maldini igrati za milion po sezoni može i on.
Vidiš interesantno je to što si spomenuo Deschampesa. Nekako izgleda otkad je on protjeran iz Juventusa sve je za bianconere krenulo nizbrdo.
@MaGiCa zaboravi Pastorea. momak je dobar ali je najprecjenjeniji igrač u seriji a. mali Iličić ga dere uzduž i poprijeko samo ga je*e porijeklo i što nema duge kose ko argentinac. da sam trener i da biram doveo bih radije slovenca. uostalom Zamparini je idiot i izgleda lakše bi bilo dovesti Messija nego ovog čupu. Što se Del Piera tiče vjerujem da bi pristao igrati i džabe ili za taj milion, ako je mogao Maldini igrati za milion po sezoni može i on.
Vidiš interesantno je to što si spomenuo Deschampesa. Nekako izgleda otkad je on protjeran iz Juventusa sve je za bianconere krenulo nizbrdo.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 27 feb 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Slazem se sa tobom, ali Pastore-a cenim vise nego Ilicica, koji je isto izuzetan talenat.baresi#6 je napisao/la:kao prvo šteta je za seriu a da je Juve ovako loš. ja mislim da je problem najviše u upravi. Juventus je potrošio ogromne pare zadnjih 5-6 godina i samo su nizali promašaje. ja bih rekao da uprava radi kratkoročno i često panično kupuje nepotrebne igrače. koliko je samo špic napadača prošlo kroz juve zadnjih godina a bekovi katastrofa. mišljenja sam da juventusu treba nova uprava i sposoban transfer guru ala galliani ili moggi. pare nisu najbitnije. galliani je potrošio manje para od juventusa i napravio revoluciju u milanu za 50m eura.
@MaGiCa zaboravi Pastorea. momak je dobar ali je najprecjenjeniji igrač u seriji a. mali Iličić ga dere uzduž i poprijeko samo ga je*e porijeklo i što nema duge kose ko argentinac. da sam trener i da biram doveo bih radije slovenca.
Pastore nije precenjen ni slucajno. Jeste da Zamparini trazi bogatstvo za njega, ali to nije problem resiti. 20-25mE je maksimalna vrednost Pastorea. Ne 40m+ koliko onaj kreten trazi.
- Interista di cuore
- Kontakt:
gledam sve utakmice Juvea sa jaranom koji navija za vas i on mi je jos na pocetku sezone reko ko nikad nije dobio Juve dobit ce ove sezone i to se uveliko pokazuje.Jbena Bologna nije dobila u Torinu 31 godinu,a generalno nije dobila Juve 13 godina i dodje na Olimpico i ovako lako dobije...katastrofa !
Vjerovali vi meni ili ne navijo sam za Juve svim srcem,navijam i dalje da nekako dodju do LP jer je to jedini nacin da se vrate ondje gdje pripadaju,a to je vrh.Od sljedece sezone ce to bit jos teze jer samo 3 idu u LP,bice jako tesko da se vrate...
i da,Massimo Mauro (novinar SKY-a bio u studiju nakon tekme ) je reko nesto pametno nakon sto se zavrsila utakmica :
"Del Neri i igraci se trebaju pogledati u oci i zapitati se da li ova ekipa ne daje svoj maximum,ili je to jednostavno ono sto ova ekipa realno moze pruzit"?
Mislim da je ovo nesto sto se svi od Agnellia,Del Neria pa do igraca trebaju zapitat...
Vjerovali vi meni ili ne navijo sam za Juve svim srcem,navijam i dalje da nekako dodju do LP jer je to jedini nacin da se vrate ondje gdje pripadaju,a to je vrh.Od sljedece sezone ce to bit jos teze jer samo 3 idu u LP,bice jako tesko da se vrate...
i da,Massimo Mauro (novinar SKY-a bio u studiju nakon tekme ) je reko nesto pametno nakon sto se zavrsila utakmica :
"Del Neri i igraci se trebaju pogledati u oci i zapitati se da li ova ekipa ne daje svoj maximum,ili je to jednostavno ono sto ova ekipa realno moze pruzit"?
Mislim da je ovo nesto sto se svi od Agnellia,Del Neria pa do igraca trebaju zapitat...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.