NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nokee95
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nokee95 » 29 jan 2017, 19:31

E yebem vam sto ne volim kad neko napise uskoro nesto vise o tome, pa daj napisi odmah :D

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 29 jan 2017, 19:35

Memara je napisao/la:Necete vjerovati, ali sam sjedeci u jednom kaficu (malo veca sminka), nacuo nesto oko toga, sjedili su tri momkka, jedan je bio arap, odjelo sminka. Nisam cuo detaljno ali sam cuo da pominju bihac i jedinstvo i jos neke stvari oko kluba
Ako je istina, bila bi to super stvar
Je li kod vas jos tigar u klubu ili?
ima istine tu sad ce se znati u ovaj koji dan sve...uglavnom ljudi su ozbiljni i veliko hvala cali na tome a isti cala je rekao par igraca sarajeva poslati u jedinstvo na posudbu...tako da opastanak nece doci u pitanje
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 jan 2017, 19:41

bihacusrcu1 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Necete vjerovati, ali sam sjedeci u jednom kaficu (malo veca sminka), nacuo nesto oko toga, sjedili su tri momkka, jedan je bio arap, odjelo sminka. Nisam cuo detaljno ali sam cuo da pominju bihac i jedinstvo i jos neke stvari oko kluba
Ako je istina, bila bi to super stvar
ima istine tu sad ce se znati u ovaj koji dan sve...uglavnom ljudi su ozbiljni i veliko hvala cali na tome a isti cala je rekao par igraca sarajeva poslati u jedinstvo na posudbu...tako da opastanak nece doci u pitanje
:thumbup:
e onda sam dobro cuo, cudno mi bilo sto se ovdje o tome prica kod nas, ali sretno :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jan 2017, 19:51

Memara je napisao/la:
Nije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jan 2017, 21:09

Sta se to kuha kod nas? Ako moze u pp ko da objasni

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 30 jan 2017, 11:32

da bi se omogucio dolazak tih arapa treba mjenjati statut kluba da se omoguci privatizacija...vidjeli smo da se od ljeta kako je uveden statut novi nista nije promjenilo situacija u klubu je haoticna bila nije bilo struje niti vode te blokiran racun...zahvaljujuci ponajvise gradonacelniku racun je odblokiran te postoji veliki interes grada da se dadne koncesija nad klubom tim arapima za narednih 30 godina sto je trenutno najbolje rjesenje za klub

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 30 jan 2017, 11:45

Pozzz, novi sam. Pozz svim mojim Biscanima. Jeli istina ovo sto se prica sto sam saznao oko ulaska investitora u nas klub? Prica se da je sve u poodmkloj fazi pregovra samo da se statut prilgodi ulasku investitora. Inace vec dugo zivim u Sarajevu a mnogi me znaju sa gostovanja sirom federalne. Pozz

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 30 jan 2017, 11:46

tako je druze ima istine tu statut se treba promjeniti samo i to bi trebalo biti to... neka i nas jednom sunce obasja

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 30 jan 2017, 11:48

bihacusrcu1 je napisao/la:tako je druze ima istine tu statut se treba promjeniti samo i to bi trebalo biti to... neka i nas jednom sunce obasja
ABd samo nek se zakotrljalo ovo. Ovo sto ja znam je fantazija ako je istina.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jan 2017, 15:02

Biće to sve dobro ;)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 jan 2017, 16:19

Zasluzili smo dobre stvari nakon dugo godina patnje :pray:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 jan 2017, 16:38

To je velika stvar za Jedinstvo i Grad Bihac ali ja to uzimam sa rezervom jer nije prvi put da ce "Arapi ulagati u klub". Znaci zvanicna obavjest iz kluba o tome i ja tek pocinjem vjerovati.

Zna li se kad pocinju sa pripremama i u koliko sati ce biti prvi trening?

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 30 jan 2017, 16:43

navodno u srijedu pripreme pocinju...ceka se zera on ce najvjerovatnije trener biti

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 jan 2017, 16:55

Ma kakvi Arapi, nema od toga ništa
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 30 jan 2017, 17:01

xxh2o je napisao/la:Ma kakvi Arapi, nema od toga ništa
nek ti znas :)

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 30 jan 2017, 17:08

Dalek je put do toga, valjda traze i oni revizorski izvjestaj,promjenu statuta i postavljanje svojih ljudi te pripis imovine na NK Jedinstvo

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 30 jan 2017, 17:26

Puno posla i puno rada treba da bi se došlo do toga i još više odricanja ali sad će se vidjeti da li je grad s ljudima zajedno spreman na korak naprijed ili će opet malverzacije i politika uraditi svoje. Sve je na gradu, građanima i navijačima.

Naravno da ljudi koji investiraju žele da sve bude čisto, korektno i da bude oslobođeno mogućih pokušaja uplitanja raznoraznih podlih ljudi koji su bili dio rušilačkog tima godinama, sada je vrijeme da se ovaj klub faktički "Oslobodi".

Još jedna u nizu ponuda od strane ljudi koji imaju viziju i način kako sve dovesti u red i da to liči na jednu zdravu organizaciju i zdrav klub. Sada kad napokon u klubu rade ispravni ljudi i kada je moguće odlučiti transparentno mislim da ne bi trebalo biti problema, najveći korak je promijeniti statut tj. određene stavke istog i osloboditi imovinu od grada i da na papiru stoji "vlasništvo kluba Nk Jedinstvo Bihać". Ostalo se da srediti.

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 30 jan 2017, 17:36

upravo to...a prvo gradu kao i nacelniku bi se skinuo jedan teret sa ledja...isti je spreman te se vec radi na prijepisu imovine na NKJ i prvi put nakon mnogo vremena imam osjecaj da je doslo vrijeme da i mi krenemo naprijed

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 jan 2017, 17:41

bihacusrcu1 je napisao/la:
nek ti znas :)
Ne kažem da znam, al s obzirom da znam u kakvoj državi živim(o), u kakvom je stanju Jedinstvo i Grad Bihać, male su šanse da ce netko ko ima "ČISTE" namjere ovdej doci i uložiti lovu u Jedinstvo pa bili to i Arapi. Da se ne lažemo, ko god dođe i uloži 1KM očekuje da za 1,2,3, godine na tu uloženu 1 KM zaradi 2KM, a u ovakmvom okruženju i trenutnom stanju to je prosto nemoguće.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 30 jan 2017, 17:42

Naravno da bi ovakva priča odjeknula u svačiju korist a njihovu pogotovo, jer bi u ovom mrtvilu od grada to bio BOOM. Njima je to veliki plus i skidanje ogromnog tereta i problema grada. Ovo je velika prilika za klub, grad i ljude u njemu da pokažu koliko su spremni prihvatiti jedan izazov, koliko su spremni riječi sprovesti u djela nakon svega. Jer da se razumijemo neće sve pasti s neba nego treba raditi i raditi svakodnevno.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 30 jan 2017, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.