Ma mozes ti pored kafe i jeger drmnut, ali fino vi ove prelaze derete..FrancescoTotti je napisao/la:amazon je napisao/la:Fino ste nastimali ovaj prelaz. Koji vam je ovo u pripremnim tekmama?

Ma mozes ti pored kafe i jeger drmnut, ali fino vi ove prelaze derete..FrancescoTotti je napisao/la:amazon je napisao/la:Fino ste nastimali ovaj prelaz. Koji vam je ovo u pripremnim tekmama?
Naravno. Gazda mora nastavit valjat svoj prljavi kladionicarski novac.amazon je napisao/la:Ma mozes ti pored kafe i jeger drmnut, ali fino vi ove prelaze derete..FrancescoTotti je napisao/la:amazon je napisao/la:Fino ste nastimali ovaj prelaz. Koji vam je ovo u pripremnim tekmama?
Zar smo imali jos ovakvih prelaza na pripremama?amazon je napisao/la:Fino ste nastimali ovaj prelaz. Koji vam je ovo u pripremnim tekmama?
Ja mislim da jeste, isto prosle godine u Turskoj..joker90 je napisao/la:Zar smo imali jos ovakvih prelaza na pripremama?amazon je napisao/la:Fino ste nastimali ovaj prelaz. Koji vam je ovo u pripremnim tekmama?
A vi ste kao sigurni evropi jelde? Prvi na tabeli, prednost od 10 bodova, ma sta ti je. Ja mislio vi pet, a mi sesti...opasno onda..Sarajlijica1946 je napisao/la:Vrijedi li raspravljati o izmisljenim pricama?Kako god da odigramo vi cete reci da namjestamo!Prvo je bila zavrnuta pipa,pa ibrak oklempao kupuje stanove itd.Niste vrijedni paznje,voz!Brinite o svojoj evropi i jadima ove sezone!
Bit ce zestoka borba za evropu, to je sigurno, ali ovo za prelaze ti je bezveze iskreno. Prosle godine u Turskoj, mozda je bio jedan kao i ove. Kad uzmes u obzir da igraju dvije razlicite postave po poluvrijeme, onda nista cudno.amazon je napisao/la:A vi ste kao sigurni evropi jelde? Prvi na tabeli, prednost od 10 bodova, ma sta ti je. Ja mislio vi pet, a mi sesti...opasno onda..Sarajlijica1946 je napisao/la:Vrijedi li raspravljati o izmisljenim pricama?Kako god da odigramo vi cete reci da namjestamo!Prvo je bila zavrnuta pipa,pa ibrak oklempao kupuje stanove itd.Niste vrijedni paznje,voz!Brinite o svojoj evropi i jadima ove sezone!
Danas sam negdje procitao da su 4 igraca iz prve postave Astane igrali od pocetka, zato su vjerovatno bili u podređenom polozaju dok je nasa prva postava igrala, znam i ja da je Astana ove sezone NATO za sve nase ekipe. Prijateljske mi nisu nikakvo mjerilo, dernemo Partizana koji je u punom sastavu, a nakon toga dozivimo prizemljenje u nasoj ligi. A tesko da cu ja tebe ovdje ubjedit sta god da kazem!amazon je napisao/la:Taj prelaz ne mora da znaci nista, a isto moze se protumaciti kao nastimano iako su prijateljske utakmice upravo pogodne za to upravu da se kaze dvije postave i to. Ali meni jako bitna cinjenica da je i prosle godine bio protivnik koji je puno jaci od vas, kao i ove. Ipak Astana je napravila ove sezone nevjerovatne stvari...To je malo onako..
Istina je i to sto pises, fijasko je vama svakako.joker90 je napisao/la:Danas sam negdje procitao da su 4 igraca iz prve postave Astane igrali od pocetka, zato su vjerovatno bili u podređenom polozaju dok je nasa prva postava igrala, znam i ja da je Astana ove sezone NATO za sve nase ekipe. Prijateljske mi nisu nikakvo mjerilo, dernemo Partizana koji je u punom sastavu, a nakon toga dozivimo prizemljenje u nasoj ligi. A tesko da cu ja tebe ovdje ubjedit sta god da kazem!amazon je napisao/la:Taj prelaz ne mora da znaci nista, a isto moze se protumaciti kao nastimano iako su prijateljske utakmice upravo pogodne za to upravu da se kaze dvije postave i to. Ali meni jako bitna cinjenica da je i prosle godine bio protivnik koji je puno jaci od vas, kao i ove. Ipak Astana je napravila ove sezone nevjerovatne stvari...To je malo onako..
Ne moze biti ozbiljno kad napises ono sto si napisao na kraju posta da hebe rak, raka...joker90 je napisao/la:E jbg, ja pokusam ozbiljno..
Slazem se s tobom, izvini.koalem je napisao/la:Ne može ozbiljno kad za sagovornika ima tebe.
Prestani smarati ovaj napaceni narod.amazon je napisao/la:Slazem se s tobom, izvini.koalem je napisao/la:Ne može ozbiljno kad za sagovornika ima tebe.