LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Kakav pocetak, nakon 5 min ti ubiju volju za gledanjem 
ser del barça es el millor que hi ha !
taman kad se vratimo u igru nekoliko smijesnih sudijskih odluka nam unisti momentum :/ valjda uradimo nesto u drugom poluvremenu
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bilups nas ubi tricama , ovo se ne da gledati kako smo losi u odbrani 
Boze sacuvaj pa sta je ovo
Oni 11 trica uz 52%, nasa 9%
Oni 11 trica uz 52%, nasa 9%
- majestic24
- Kontakt:
dodjemo na -3 pri kraju poluvremena i clipersi nam za 3,5 minuta utrpaju 15 ak poena i odu na poluvrijeme s +12
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
sve pogadjaju jednostavno , a i onaj grifin nas u startu unistio...nes prelose igra , dvajta ne treba komentarisat
ne mos vjerovat , pa kako god da bace prema kosu to ulazi :/ nista , poslije pauze idemo uhvatit plejof i to je to xD
cirkusant od trenera, cirkus od odbrane.. Primiti 101 poen za tri cetvrtine je zalosno
Prva pobjeda Clippersa u LA seriji u jednoj sezoni nakon milijardu godina.
Kakav gospodin je ovaj Blake, fauliran na sutu za tri i ofula sva tri slobodna.. to ni Howard ne moze
Prva pobjeda Clippersa u LA seriji u jednoj sezoni nakon milijardu godina.
Kakav gospodin je ovaj Blake, fauliran na sutu za tri i ofula sva tri slobodna.. to ni Howard ne moze
125 primiti kao domacin je ipak malo previse
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Izjava Bryanta nakon utakmice: Kada izgubis 25 razlike ne bi se trebao smijati i saliti.
Ovo sve treba poslati u PM, a prvo onog pokusaja od trenera. Sada je idealna prilika da se isti nogira i prepusti Bieckerstaffu ponovo mogucnost da nas pokusa izvuci iz mrtvih, mada je to nemoguca misija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ne znam da li je moguce u play off s ovakvim odnosima i ovakvim trenerom
20g pratim NBA i ako ovi LAL ne udju u play off to ce bit najvece iznenadjenje koje sam mogao pratit
20g pratim NBA i ako ovi LAL ne udju u play off to ce bit najvece iznenadjenje koje sam mogao pratit
ja ne vidim da cete vi uspjeti u play off ove godine, stvarno zalosno 
Vala ne znam je li veća sramota ne ući u playoff nikako ili biti osmi, pa da te OKC i SAS počaste metlom. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Meni je pravo zao ovog Bryanta, s kojim on levatima igra. Tu prvo mislim na trenera, pa onda na Howarda i Nash ne igra nesto posebno. Jedni se Kobe trudi u ovoj ekipi i jedini daje sve od sebe i onda Howard dodje ovako na kraju tekme i crkava od smijeha. To se zove biti igrac koji igra samo za pare, ni za sta drugo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
nakon tolikog optimizma nemogu da vjerujem sta se desilo ...
i stvarno se nezna gori scenarij od neigranja u PO ili da nas neko bas slomi OC ili SA ...
najvise krivim preglupi izbor trenera za posao u LA
ocajno , mislim da bi bolje Repesa odradio trenerski posao
i stvarno se nezna gori scenarij od neigranja u PO ili da nas neko bas slomi OC ili SA ...
najvise krivim preglupi izbor trenera za posao u LA
ocajno , mislim da bi bolje Repesa odradio trenerski posao
Moze se reci da je ovo najgora sezona Lakersa u historiji...
- tek drugi put u historiji Clippersi su nas dobili u medjusobnom omjeru u regularnom dijelu sezone - a mogla bi biti i metla ukoliko nas pobjede i u Aprilu
- 95% je sigurno da cemo propustiti PO
- imamo najskuplju ekipu u ligi
- izabrali smo D`Antoni-ja umjesto Jacksona
- izgubili smo sve svoje pickove za naredne godine kada je draft u pitanju
- Jerry Buss-a sati dijele od smrti
Jedno je sigurno da ovako vise dalje ne ide, ali bojim se da se nazalost nista nece promjeniti.
- tek drugi put u historiji Clippersi su nas dobili u medjusobnom omjeru u regularnom dijelu sezone - a mogla bi biti i metla ukoliko nas pobjede i u Aprilu
- 95% je sigurno da cemo propustiti PO
- imamo najskuplju ekipu u ligi
- izabrali smo D`Antoni-ja umjesto Jacksona
- izgubili smo sve svoje pickove za naredne godine kada je draft u pitanju
- Jerry Buss-a sati dijele od smrti
Jedno je sigurno da ovako vise dalje ne ide, ali bojim se da se nazalost nista nece promjeniti.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako će neulazak u PO značiti otkaz ovom cirkusantu i dovođenje provjerenog trenerskog imena, odmah bi potpisao.jose je napisao/la:Vala ne znam je li veća sramota ne ući u playoff nikako ili biti osmi, pa da te OKC i SAS počaste metlom.
Međutim glavonja Jim Buss bi mogao opet pogriješiti, znači u go.vnima smo svakako
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nasa najveca briga sada bi trebao biti testament Dr.Buss-a...Kako god pogledam situaciju mi mozemo samo izgubiti, a nikako dobiti...Nadam se iznenadjenju i da ce Jeanie postati nova vlasnica kluba i da ce onog IDIOTA iz istog udaljiti. Ukoliko bude ostavstina u omjeru 50-50 onda smo nahebali, ili neko od njih dvoje mora proadti svoje dionice AEG-u ili mora kupiti/privoliti AEG (ciji je vlasnik Philip Anschutz) da stane na njihovu stranu.
Kako god covjek lose nam se pise u buducnosti ukoliko klub ne ostavi svojoj kcerki.
Kako god covjek lose nam se pise u buducnosti ukoliko klub ne ostavi svojoj kcerki.
-
sundancekid
- Kontakt:
Haha pa sta bi ti da zena vodi Lakerse?
hahahah
Mislim, bez namjere da budem sovinista - get real! Svaka cast zenama, ali zena da postane vlasnica Lakersa, i kao to ce bit dobro za njih...hahaha...pa mislim, ajde, znamo da se "konektovala" sa Phillom Jacksonom, ali cisto sumnjam da je on napunio znanjem
Polako, rano je za neka pljuvanja, rekonstrukcija ekipe je u toku, radi se na tome, LA je uvijek u izrazito dobroj poziciji, jer je interesantan kao grad, pa svaki igrac zeli da dodje tu igrati i bude faca u gradu. Da ne govorim o tradiciji i imenu Lakersa. Uostalom, opcepoznato je da Lakersi uvijek izvuku nevjerovatno dobre trejdove, dobiju igrace iz nicega. Tako ce vjerovatno i ovaj put biti, naci ce se neki fin trejd, zvucno ime, u medjuvremenu ce se ekipa jos vise uigrati, ovi pehovi sa povredama ce se smanjiti i eto opet konkurentne ekipe za titulu.
Po meni ne, za titulu ova ekipa ne treba puno. Malo vise svjezine, mladosti i energije, pa da se moze dotegnut odbrana, i solidan sesti igrac, koji ce sa klupe biti stabilan i produktivan uvijek, a ne ovo sad sto imamo, hrpa polu-igraca od kojih nikad ne znas koji ce kad proradit...
Polako, rano je za neka pljuvanja, rekonstrukcija ekipe je u toku, radi se na tome, LA je uvijek u izrazito dobroj poziciji, jer je interesantan kao grad, pa svaki igrac zeli da dodje tu igrati i bude faca u gradu. Da ne govorim o tradiciji i imenu Lakersa. Uostalom, opcepoznato je da Lakersi uvijek izvuku nevjerovatno dobre trejdove, dobiju igrace iz nicega. Tako ce vjerovatno i ovaj put biti, naci ce se neki fin trejd, zvucno ime, u medjuvremenu ce se ekipa jos vise uigrati, ovi pehovi sa povredama ce se smanjiti i eto opet konkurentne ekipe za titulu.
Po meni ne, za titulu ova ekipa ne treba puno. Malo vise svjezine, mladosti i energije, pa da se moze dotegnut odbrana, i solidan sesti igrac, koji ce sa klupe biti stabilan i produktivan uvijek, a ne ovo sad sto imamo, hrpa polu-igraca od kojih nikad ne znas koji ce kad proradit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.