FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čuj Čolić ode u Zrinjski, pa zar nije Sport Primus danas objavio da nama dolazi?

Igrao u Celiku i Zrinjskomsilvestar1 je napisao/la:Koji Brkovic??SARS je napisao/la:Evo colic ode u Zrinjski, bgm Zrinjski ce da bude opasno pojacan za ovaj drugi diofukaraa je napisao/la:Ima li kakvuh informacija jel nam dolazi Colic? Evo,gledam i Brkovic desni bek je slobodan. jbg dobar je on igrac
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
steta ako ispustimo Colica...odlican igrac i bio bi bas pojacanje..al eto izgleda da je dogovorio sa zrinjom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brkovic u Zelju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hocel nama sta ostat?
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ma citirao sam naseg najglasnijeg forumasa, njegovu najcescu recenicustaragarda je napisao/la:Opusten sam ja maksimalno brate i bas uživam u ovoj liderskoj poziciji i dešavanja u i oko kluba... Samo da mi objasniš ovo za defetizam ako ti nije mrsko...SRSlavinovici je napisao/la:"Samo se opusti i uzivaj, imaju pametniji ljudi koji razmisljaju i rade na tome. Prestanite sa defetizmom"staragarda je napisao/la:Danas se provukla neka priča da predsjednik neće doći do proljeća
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Bit' će belaja...SARS je napisao/la:Evo colic ode u Zrinjski, bgm Zrinjski ce da bude opasno pojacan za ovaj drugi diofukaraa je napisao/la:Ima li kakvuh informacija jel nam dolazi Colic? Evo,gledam i Brkovic desni bek je slobodan. jbg dobar je on igrac
-
silvestar1
- Kontakt:
Ne znam u kakvom je stanju sada Brkovic,mislim da vi mozete boljeg igraca dovesttuzlak1987 je napisao/la:Brkovic u Zelju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Burekovic pardon, tako se pricalosilvestar1 je napisao/la:Ne znam u kakvom je stanju sada Brkovic,mislim da vi mozete boljeg igraca dovesttuzlak1987 je napisao/la:Brkovic u Zelju
-
silvestar1
- Kontakt:
E Burekovica ne znamtuzlak1987 je napisao/la:Burekovic pardon, tako se pricalosilvestar1 je napisao/la:Ne znam u kakvom je stanju sada Brkovic,mislim da vi mozete boljeg igraca dovesttuzlak1987 je napisao/la:Brkovic u Zelju
pa,mislim da se Brkovic oporavio, a sila je igracsilvestar1 je napisao/la:Ne znam u kakvom je stanju sada Brkovic,mislim da vi mozete boljeg igraca dovesttuzlak1987 je napisao/la:Brkovic u Zelju
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Eto sad i mi imamo crveno-crno proljece.
U svemu konkurenti Zelji pa i u farbanju proljeca, misa li im.
Drago mi je da su odrzali ovu skupstinu, ima par finih momaka nabrojano i vjerujem da ce dati sve od sebe da se podignemo i u tom segmentu na visi nivo. Ako se krene ozbiljno i bez malverzacija (u sto cisto sumnjam, poznavajuci koliko su ranije zavrtali od momaka koji su slali i davali pare za organizaciju i drugu pomoc) onda ce imati i moju materijalnu potporu, da sto brojniji i organizovaniji budemo na tribini.
Steta za Colica ako odlazi u Zrinjski, mi ostajemo bez odlicnog beka a ujedno i pojacava naseg konkurenta.
Drago mi je da su odrzali ovu skupstinu, ima par finih momaka nabrojano i vjerujem da ce dati sve od sebe da se podignemo i u tom segmentu na visi nivo. Ako se krene ozbiljno i bez malverzacija (u sto cisto sumnjam, poznavajuci koliko su ranije zavrtali od momaka koji su slali i davali pare za organizaciju i drugu pomoc) onda ce imati i moju materijalnu potporu, da sto brojniji i organizovaniji budemo na tribini.
Steta za Colica ako odlazi u Zrinjski, mi ostajemo bez odlicnog beka a ujedno i pojacava naseg konkurenta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Baš se sjetio tebe, reko trebat će ti šećera i vode, od kraja polusezone ga spominješ, ako ne i prijeBeduin je napisao/la:Steta za Colica ako odlazi u Zrinjski, mi ostajemo bez odlicnog beka a ujedno i pojacava naseg konkurenta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Hehe, ne tripujem ja fakat nikad na to da mi tesko pada odlazak/nedolazak nekog igraca, ali me Colic zaista dojmio kao ofanzivan i efikasan bek, a i mlad je, tako da je odavno moja zelja na desnoj strani kao i Djelmic (jos kad se provlacila prica da bi mogao napustiti Zelju). Al Boze moj, kako odluci nasi u klubu.pinoglavi je napisao/la:Baš se sjetio tebe, reko trebat će ti šećera i vode, od kraja polusezone ga spominješ, ako ne i prijeBeduin je napisao/la:Steta za Colica ako odlazi u Zrinjski, mi ostajemo bez odlicnog beka a ujedno i pojacava naseg konkurenta.
Al' valja napasti sad Nutelu kasikom, ostavljaju traga Cola i Plemici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Predsjednik aBd dolazi krajem ove sedmice u Tuzlu.staragarda je napisao/la:Danas se provukla neka priča da predsjednik neće doći do proljeća
Ja volim FK Tuzla City
Danas FK Sloboda odlazi na pripreme u etno selo "Stanišić".
Polazak je u 12:00 ispred stadiona Tušanj.
Polazak je u 12:00 ispred stadiona Tušanj.
Ja volim FK Tuzla City
Gledajući ova imena, čisto sumnjam da će se išta popraviti, jer sve su ista imena, samo su izrotirane pozicije.Beduin je napisao/la:Eto sad i mi imamo crveno-crno proljece.U svemu konkurenti Zelji pa i u farbanju proljeca, misa li im.
Isti likovi koji i vode tribinu i koji su zadnjih mjeseci pokazali manjak autoriteta i nesposobnost da naprave dobru organizaciju.
Tu prije svega mislim na brojnost ljudi, animiranje većeg dijela Sjevera koji statično promatra utakmice (dio prema Zapadu), koreografije, nove pjesme i slično.
Nisam bio prisutan na Skupštini, ali iskreno se nadam da zarad dobrobita kluba će me demantovati i da će proljeće biti puno bolje
i organizovanije. Nadam se da je ovim momcima jasno kakav je ulog i da će dati sve od sebe da se tribina ispuni ili bar ovo ljudi što je do sad bilo ne gleda utakmice statično. već da bodre ekipu.
Nemam ništa ni protiv koga od njih, ali sumnjam u njihove sposobnosti na osnovu dosadašnjeg rada i očekujem da me razuvjere, kao i sve nas.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ko jadnik provjerim onu fksloboda stranicu dnevno 100 puta da vidim jel ima bilo sta novo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.