FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- franklampard8
- Kontakt:
Svaka čast Nikoli i hvala mu za ovo kratko vrijeme provedeno u FKS da ga nebi bilo bi mrka kapa za nas.
Nisam stigao odg do sad, jesu svojica su igraca, i normalno je da na testu ljekarskom moze se vidjeti da ima problema sa nekim dijelom tijela , npr. koljena
al sanse za to su 1% tako da
do sutra...

do sutra...
nadam se da je jedan od njih dvojice dario puric dobro bi nam dosao,kvalitetan veznjak
rammstein je napisao/la:Nisam stigao odg do sad, jesu svojica su igraca, i normalno je da na testu ljekarskom moze se vidjeti da ima problema sa nekim dijelom tijela , npr. koljenaal sanse za to su 1% tako da
do sutra...
Bolje da nisi ni odgovarao,stim da nisi nista novo ni napisao,a da ovde nije receno.

Barić, Purić 

Ne treba dizati euforiju,treba utvrditi kakvi su igraci.Puric je bio dobar u Celiku,u kakvoj je sad formi slabo ko zna.A ovaj drugi,desni bek,tesko da ofanzivno moze biti gori od Tatomirovica.
Nadam se da ce stoperi sad biti Vule i Tatko.
1946
Iskreno ja ni ne vidim tu neki razlog za euforiju. Kao sto kazes Puric boga pitaj u kakvoj je formi, mada i nije sada neki sok transfer, a Baric ima malo bolje reference s obzirom da je igrao u Belgiji ali isto je upitno u kakvoj je formi. Nije da nisu dobri za ovu ligu, ali nisu sada kao sto rekoh neki sokantni transferi koji bi odma doveli do euforije. Treba se spremiti sto je bolje moguce, imamo poprilicno teske protivnike na pripremama, i nadam se da ce uz odlicne uslove, igraci odma uci uigrani u sezonu.
Ne bi lose bilo da neko napise nesto o treningu sa Jarnijem, kako se ljudima cini. Imam neki fin osjecaj vezan za njega, ali treba jos da se dokaze.
Ne bi lose bilo da neko napise nesto o treningu sa Jarnijem, kako se ljudima cini. Imam neki fin osjecaj vezan za njega, ali treba jos da se dokaze.
- Evolution87
- Kontakt:
znaci sirijac otpao?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Na treningu prica puno sa igracima,daje savjete,prekine akciju,dodje do igraca objasni mu neke stvari i trening se nastavi.Igraci su zadovoljni,sad kakav je takticar ne znam.Desole je napisao/la:Iskreno ja ni ne vidim tu neki razlog za euforiju. Kao sto kazes Puric boga pitaj u kakvoj je formi, mada i nije sada neki sok transfer, a Baric ima malo bolje reference s obzirom da je igrao u Belgiji ali isto je upitno u kakvoj je formi. Nije da nisu dobri za ovu ligu, ali nisu sada kao sto rekoh neki sokantni transferi koji bi odma doveli do euforije. Treba se spremiti sto je bolje moguce, imamo poprilicno teske protivnike na pripremama, i nadam se da ce uz odlicne uslove, igraci odma uci uigrani u sezonu.
1946
- franklampard8
- Kontakt:
****.s igraca koji se ne moze spremiti do pocetka drugog dijelaHead je napisao/la:Na treningu prica puno sa igracima,daje savjete,prekine akciju,dodje do igraca objasni mu neke stvari i trening se nastavi.Igraci su zadovoljni,sad kakav je takticar ne znam.Desole je napisao/la:Iskreno ja ni ne vidim tu neki razlog za euforiju. Kao sto kazes Puric boga pitaj u kakvoj je formi, mada i nije sada neki sok transfer, a Baric ima malo bolje reference s obzirom da je igrao u Belgiji ali isto je upitno u kakvoj je formi. Nije da nisu dobri za ovu ligu, ali nisu sada kao sto rekoh neki sokantni transferi koji bi odma doveli do euforije. Treba se spremiti sto je bolje moguce, imamo poprilicno teske protivnike na pripremama, i nadam se da ce uz odlicne uslove, igraci odma uci uigrani u sezonu.

1946
I naravno tesko da defanizvno moze biti bolji od Tatomirovica.Head je napisao/la:Ne treba dizati euforiju,treba utvrditi kakvi su igraci.Puric je bio dobar u Celiku,u kakvoj je sad formi slabo ko zna.A ovaj drugi,desni bek,tesko da ofanzivno moze biti gori od Tatomirovica.
Slazem se da tesko moze biti ofanzivno gori od Tatomirovica ali zato defanzivu je lik prekucao ali to defanzivno je proslost kao i Husref Musemic i te taktike.1L8F9C2 je napisao/la:Head je napisao/la:Ne treba dizati euforiju,treba utvrditi kakvi su igraci.Puric je bio dobar u Celiku,u kakvoj je sad formi slabo ko zna.A ovaj drugi,desni bek,tesko da ofanzivno moze biti gori od Tatomirovica.
Jarni je zamislio napadati po bokovima sto znaci da nam trebaju prodorni igraci pa cemo vidjeti sta ce uraditi po tom pitanju.
Zato mi je i logicno da se Tatomirovic stavi na stopera a Dupovac na klupu.1L8F9C2 je napisao/la:I naravno tesko da defanizvno moze biti bolji od Tatomirovica.Head je napisao/la:Ne treba dizati euforiju,treba utvrditi kakvi su igraci.Puric je bio dobar u Celiku,u kakvoj je sad formi slabo ko zna.A ovaj drugi,desni bek,tesko da ofanzivno moze biti gori od Tatomirovica.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najlogicnije rjesenje. Tatko me pravo iznenadio ove sezone.Head je napisao/la:Zato mi je i logicno da se Tatomirovic stavi na stopera a Dupovac na klupu.1L8F9C2 je napisao/la:I naravno tesko da defanizvno moze biti bolji od Tatomirovica.Head je napisao/la:Ne treba dizati euforiju,treba utvrditi kakvi su igraci.Puric je bio dobar u Celiku,u kakvoj je sad formi slabo ko zna.A ovaj drugi,desni bek,tesko da ofanzivno moze biti gori od Tatomirovica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Samo svi bivši treneri ovog Barića ga jako cijene.
http://www.glasistre.hr/vijesti/sport/i ... cko-437382" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glasistre.hr/vijesti/sport/i ... cko-437382" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se samoquotujem jos od 10. januara.rebonja je napisao/la:Komazec ima ponudu iz Juzne Koreje i u naredna 24 sata bi trebao dogovoriti saradnju.
Toliko o podmetanju i pricom o ljubomori..
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Beli98, jurisicduska, Varijantas8 i 79 gostiju.