FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 23 avg 2011, 12:55

seven je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Halo ba Tuzlak, lagano ****, ako imaš šta reći dođi fino nama na Jug, mudonja mali.
kad sam na Grbavici obično budem na zapadu, da i za tvoju informaciju nisam Tuzlak, a što si ti tako nervozan i ratoboran, sav se nakostrešio
Stalno pišeš na temi Slobode i Zvijezde pa zato... A nije ti ni kod nas loše, samo bombe ubacuješ. Takav sam prema svakome ko želi nanijeti zlo Želji, kao i svaki pravi navijač koji voli svoj klub, zašto mijenjati nešto što je odlično. Veze ti nemaš o fudbalu.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 avg 2011, 12:56

seven je napisao/la:
lopta je napisao/la:seven objasnili smo ti aj molim te odleprsaj na temu zvijedza gradacac pa raspravljaj o svom klubu nemoj ti nama pricat ovde i zavađat oko amara !

nikog ne zavađam bolan, samo normalno diskutiram, šta vam je ljudi ba, čemu takva paranoja cccc, gdje god dođeš svi nešto nakostrešeni

PS: ovaj forum nije ničija babovina pa da određuje ko će gdje šta pisati, diskutiram na temi na kojoj ja hoću to nek bude jasno svima
ne znam kako ti kao neko ko nije navijac zelje moze traziti smjenu trenera u koga se mi kunemo
cuj sramoti zelju :lol: :lol:
simo se fino oblacio pa smo trenirali u farmerkama
demir vazda nosio PUMA DUKS sa grbom zelje :? :? pa smo pucali od snage
znaci ti NEMAS pravo ovdje na taj nacin diskutovat jer to je provokacija nije diskusija
zna se stav pravih navijaca zelje a to je amar je u klubu dok on to hoce
da covjek ima gresaka al ko ih nema Wenger sa arsenalom nista nije osvojio 6 godina al niko nea muda ni da pomisli na to da ga promijeni jer svi znaju da nije do trenera
znaci amar je nama tito i alija i bog i kraj price

sutra utakmica sa zrinjskim, koji sastav se ocekuje, jedan ili dva spica, ko ce igrat u vezi, hocel igrat zeba, je li adilu klupa, vraca li se kvesic
ako se vrati kvesic po meni selimovic u napad a stanic na krilo ako zeba na bude igrao moze smajic na njegovo mjesto a umjesto smajica stanic i beslija od prve minute
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 12:58

Neki bi opet da skinu Amara!? :lol: :lol: :lol:

Znate ono u sve što je smješno je u suštini i žalosno, pa tako i ove njihove krtike na račun Osima.

Ne zna se jesu li smješniji ili žalosniji! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 12:58

seven je napisao/la:
a nemas pravo pljuvati po nasem SIR AMARU OSIMU eto jel to jasno, pricaj o necemu drugom sutrasnjoj utakmici , navijacima, stadionu ali nam osima ne diraj, nemozemo se mi s tobom raspravljat kad ti nisi odavde ne pratis situaciju u nasem klubu nemas pojma nista ne znas sta se desavalo prije osima, oces da sotavi ekipu nekom drugom i ove pare a on je to sve obezbjedio i ekipu i odlicnu prodaju ... da ti ne objasnnjavamlopta

nikog ja ne pljujem samo kažem da ako izgubi treba mu dati otkaz i ne bi bio ni prvi ni posljedni,
ja jesam odavde i vrlo dobro pratim situaciju i itekako imam pojma šta se dešavalo i prije Osima i još prije,
pare neće niko nikome ostavljati jer su pare Željine a ne Amarove i treba da i ostanu Željine, a ne ko prošli put
Ma hiljadu ti puta govorim da nemas pravo,razumijes nemas pravo da kazes da mu treba dati otkaz i da izgubi sve utakmice do kraja prvenstva jer to nije tvoj problem,ne znam sta jel ti treba crtat neke stvari..to je tvoje misljenje a sebi nemogu da predocim kakav mozak trebas imati pa da sebi dozvolis da razmisljas o necemu s cim nemas apsolutno nikakvih dodirnih tacaka..i jos usput da takvo misljenje iznosis javno na forumima pa se jos i nadjes uvridjenim kad ti neko kaze da iz tebe izbija ljubomora,kompleks,zavist.Ja licno ne vidim nikakvo drugo tumacenje i objasnjenje tvog ponasanja i stanja u kojemu se trenutno nalazis.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 avg 2011, 13:00

Neko je pitao kakav je magazin,ja sam kupio i jako,jako je dobar,dosta dobrih prica,slika intervjua,statistika,izvjestaja,zaista sve sto se do sada desavalo ima na tih 54 strane...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:01

trebalo bi
karic
markovic bogicevic nyema kvesic

beslija savic stanceski smajic

adilovic selimovic

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 13:02

Pitanje:
Da li ce se magazin moci kupiti na prodajnim mjestima koja su namjenjena za prodaju krata pred sutrasnju utakmicu ili moramo ici do klubskih prostorija..???

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:03

lopta je napisao/la:trebalo bi
karic

adilovic selimovic
osim ako Zeba se ne oporavi ......

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 avg 2011, 13:03

karic

adilovic selimovic
ja bih umjesto markovica stavio stanica, umjesto beslije selimovica i ramica u napad zajedno sa adilovice
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:05

zubanovic89 je napisao/la:
karic

adilovic selimovic
ja bih umjesto markovica stavio stanica, umjesto beslije selimovica i ramica u napad zajedno sa adilovice
ma nema sanse da igraju adilovic i ramic u spicu , vidjeces !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:08

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... ca-u-formu" onclick="window.open(this.href);return false; evo bila i presica

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 avg 2011, 13:09

lopta je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
karic

adilovic selimovic
ma nema sanse da igraju adilovic i ramic u spicu , vidjeces !
znam ali bih volio fakticki to bi bila 3 spica + stanic na desnom beku
super ofanzivna formacija a zrinjski se nece zatvorit tu bi kontre sijevale svake minute

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 avg 2011, 13:13

Siguran sam da ce Zeba igrati.Vjerujem u tu opciju.Laksa je povreda,to je samo mali odmor potreban i eto ga u timu...vidjecemo danas na treningu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:13

boccaccio je napisao/la:Siguran sam da ce Zeba igrati.Vjerujem u tu opciju.Laksa je povreda,to je samo mali odmor potreban i eto ga u timu...vidjecemo danas na treningu
ja bi voli oda vidim kakvo ce biti prvo poluvrijeme bez zebe, i da ude u drugom kao osvjezenje

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 avg 2011, 13:14

ipetm je napisao/la:Neko je pitao kakav je magazin,ja sam kupio i jako,jako je dobar,dosta dobrih prica,slika intervjua,statistika,izvjestaja,zaista sve sto se do sada desavalo ima na tih 54 strane...
Znači, vrijedi te 2 KM? : )

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 avg 2011, 13:21

Ja bi volio da Zeba ne igra sutra da ekipa dokaze da moze i bez njega kada mora. Zeba nije Željo niti ce kada biti. Kod njega ne valja sto cim mu neko ne doda loptu i napravi neku gresku on odamh pocne da mase rukama a kada on uradi isto nista sve je uredu i tekma ide dalje.

Iskreno sutra ce biti tvrda tekma Zrinjski je odlicna ekipa nastranu sto su izgubili od Olimpica imaju dobre pojedince i mogu igrati uostalom pokazali su to u Zenici.

1. Karic
2. Markovic
3. Kvesic
4. Nyema
5. Bogicevic
6. Savic
7. Perica
8. Selimovic
9. Adilovic
10. Smajic
11. Zeba (Beslija)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 avg 2011, 13:23

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ja bi volio da Zeba ne igra sutra da ekipa dokaze da moze i bez njega kada mora. Zeba nije Željo niti ce kada biti. Kod njega ne valja sto cim mu neko ne doda loptu i napravi neku gresku on odamh pocne da mase rukama a kada on uradi isto nista sve je uredu i tekma ide dalje.

Iskreno sutra ce biti tvrda tekma Zrinjski je odlicna ekipa nastranu sto su izgubili od Olimpica imaju dobre pojedince i mogu igrati uostalom pokazali su to u Zenici.

1. Karic
2. Markovic
3. Kvesic
4. Nyema
5. Bogicevic
6. Savic
7. Perica
8. Selimovic
9. Adilovic
10. Smajic
11. Zeba (Beslija)
NAPOKON neko ko misli isto ko i ja! :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 avg 2011, 13:26

partibrejker1921 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Neko je pitao kakav je magazin,ja sam kupio i jako,jako je dobar,dosta dobrih prica,slika intervjua,statistika,izvjestaja,zaista sve sto se do sada desavalo ima na tih 54 strane...
Znači, vrijedi te 2 KM? : )
Apsolutno...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 avg 2011, 13:59

Braco draga dodze neko sa strane i baci patku i vi se sa njim raspravljate??? Sto vam to treba?? MA SAMO IGNOR A MODERATOR NEKA DIJELI CRVENE I TJT..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

peti novembar
Kontakt:

Post Postao/la peti novembar » 23 avg 2011, 14:05

One koji spominju rušenje Amara smatram, ili neupućenim neznalicama ili neprijateljima FK Željezničar.
Neznalice me ne brinu, njih treba naučiti i objasniti im neke stvari, a sa neprijateljima znamo i znaćemo kako treba...
Za ove neupućene neznalice samo da navedem neke činjenice:
1. Amar Osim je svojim prisustvom u FK Željezničar donio toliko trofeja kao ni jedan trener do sada (u svakoj sezoni kad je3 vodio klub donio trofej) i donijeće ih još mnogo, samo ga pustimo da radi.
2. Za vrijeme Amara Osima naš klub je prodao nekoliko igrača za velike pare ( Bekrić, Šehić, Višča, Cocalić), prije toga igrače smo prodavali za siću.
3. Za vrijeme Amara kasa kluba se podobro napunila a puni se i dalje....
4. Amar Osim je za mnoge trenere "filozof", takav mu je bio i otac. Znamo šta mu je "babo filozof" postigao sa Željom i svim drugim klubovima koje je trenirao.
5. Za vrijeme Amara naš klub ima pripreme po Sloveniji i igra sa renomiranim protivnicima za razliku od ranijih priprema te igra u evropskoj opremi.
6. ]Amar Osim nikad izdat Želju neće i jedino u tog čovijeka imam povjerenje.[/b] Danas se povjerenje mase, a posebno Željinih navijača, teško stiče.
7. Amar Osim je sin od Ivice Osima, to dovoljno govori.
8. Amar Osim ima viziju kako stvoriti, na ovim našim jadnim prostorima, velikog i modernog Željezničara.
9. Ako ćemo i to gledati, po meni Amar ima najbolji imidž u ligi, pravi boemski odnosno rokerski. ;)
10. I na kraju, što mnogi ovdje pametnjakovići ne znaju, Amaru je Željo u krvi, Amar je kao dijete, na jugu sa zastavom u ruci navijao za Želju.
11. Amar Osim VOLI ŽELJU.

AMAR, AMAR, OSIM,OSIM !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Cwirek, Mamba21 i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []