Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ljubit' će Kadra još!
U inat!

U inat!

Nek se Ana pohvali kako joj ljudi zaspe dok ona pjeva po operama 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** sve svoje rece mi drug sad prebaci na pink prebacim kad verena i deen ona haman gola digo mi se jbt, i na kraju pjesme zazvalji je deen hladno 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pakuj kofere 
Odoh u Obilić!

Odoh u Obilić!
Pa s Verene svaki iole normalan čo'ek ne bi silazio 10 dana

- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; E **** majku porasto mi je u ocima 

Denza geju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ti sebe vidi sta mu radi picka, ti ne bi ovako a ?LBJ MVP je napisao/la:Denza geju.

Oj Verena doći ćeš ti ponovo u Zavidoviće kod svoje jaranice, a onda se pripremi 
PS: Ne koristim potencijal, vijagru i ostale tabletice, iskustvo sticao na babama

PS: Ne koristim potencijal, vijagru i ostale tabletice, iskustvo sticao na babama

Auu, bolje daj bokal pelina, aj sve ove čaše i krigle imam u kuhinjihodža je napisao/la:živjeli![]()
@ kafana![]()

@Legendo pustih ja "niz vodu" jos jedan stan.
Sada imamo sasvim dovoljno za biznis. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kod nas jedan haver ubio drugog havera na World of warcraft i ovaj ga nadje u carsiji zvekne mu samarcinu i popuse kaznu po cetiti stojei jedan i drugi 

Thomas Müller - Fußballgott
Kod nas su znali pobit u gradu zato što jedan pobjedi drugog u areni i otkine mu rating, sve radi WoW-adon_burza je napisao/la:Kod nas jedan haver ubio drugog havera na World of warcraft i ovaj ga nadje u carsiji zvekne mu samarcinu i popuse kaznu po cetiti stojei jedan i drugi
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH KOJI GENIJALCIdon_burza je napisao/la:Kod nas jedan haver ubio drugog havera na World of warcraft i ovaj ga nadje u carsiji zvekne mu samarcinu i popuse kaznu po cetiti stojei jedan i drugi

naprijed rejal
Zgrožen sam Burki, nije to dobro. Za koju godinu ćemo se rokat zbog lajkova i sličnih šitova.don_burza je napisao/la:Kod nas jedan haver ubio drugog havera na World of warcraft i ovaj ga nadje u carsiji zvekne mu samarcinu i popuse kaznu po cetiti stojei jedan i drugi
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
al dao bih bubreg da mogu procitati sta pise na onom zapisniku u kazni
kao kad su mog jarana kaznili sa 40 maraka sto je vozio biciklo bez ruku i sad u kazni stoji "Taj i taj vozio crno biciklo nepoznate marke ...."

kao kad su mog jarana kaznili sa 40 maraka sto je vozio biciklo bez ruku i sad u kazni stoji "Taj i taj vozio crno biciklo nepoznate marke ...."

Thomas Müller - Fußballgott
"Ljudi" mojih godina to već rade.insider je napisao/la:Zgrožen sam Burki, nije to dobro. Za koju godinu ćemo se rokat zbog lajkova i sličnih šitova.don_burza je napisao/la:Kod nas jedan haver ubio drugog havera na World of warcraft i ovaj ga nadje u carsiji zvekne mu samarcinu i popuse kaznu po cetiti stojei jedan i drugi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, bavariapivo i 8 gostiju.