Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
izgleda da ce ispasti dobro sto sam se ogradio ovaj racing gubi 1-0 jos iz prvog poluvremena i imaju crveni sad je i rosario dobio ali 85 min i jos nisu dali gol hvala bogu pa sam se ogradio i da fec kad jesam da je sa razlogom 

-
- Kontakt:
1-1 jebruzma91 je napisao/la:izgleda da ce ispasti dobro sto sam se ogradio ovaj racing gubi 1-0 jos iz prvog poluvremena i imaju crveni sad je i rosario dobio ali 85 min i jos nisu dali gol hvala bogu pa sam se ogradio i da fec kad jesam da je sa razlogom
haha **** se evo 1-1 :S bzvz sam stavio 100 mogao saj biti 200 dobar ovako je sto, i jq sam duncana igro u under
žao mi je onog iznenađenja pikada.. izgubio 6:5 king.. A bilo je blizu jbg. Oprostite svi koji su pratili.
Što se tiče sutra:
Snooker (UK Championship, 2. kolo):
Allistair Carter - Jimmy Robertson 1 @1,33
Nema se što analizirati. Carter je dugo već u vrhu svjetskog snookera. Heh, vrhu... Odličan je igrač, ima konstantu, ali yebe ga završnica.. Nerijetko sam ga gledao u polufinalima i finalima, čovjek se izgubi. Nadam se da će ovo sutra školski riješit, ipak je tek 2. kolo i bilo bi veliko iznenađenje da ispadne ovdje. Možda ga se čak može pokušati u hendikepu da tuče, al to je sad već kocka..
Graeme Dott - Nigel Bond 1 @1,33
Evo ga opet, prije dva dana, ako se sjećate, samo me Bond bacio na kvoti 20, deklasiravši Steadmana.. Sada je u pitanju Graeme Dott! Iako mala kvota, Nigel me već jednom iznenadio na ovom turniru, čisto sumnjam da je u stanju to ponoviti protiv Graemea, bivšeg svjetskog prvaka i za klasu boljeg igrača nego što je to slučaj bio sa Steadmanom. Mislim da se ovdje isplati riskirat također sa hendikepom od jednog frejma.
Peter Ebdon - David Morris 1 @1,53
Ebbo the Great, kako ga vole zvati. Čudan tip, čudan igrač.. Rijetko ga tko shvaća, al svi znaju da je majstor u onome što radi i načinu na koji to radi. Najsporiji čovjek koji je stao za snooker stol, pričao sam već o njemu par puta pa mi se ne da ponavljat. Uglavnom, i oni najbolji pokleknu psihički u toku meča protiv Ebboa. Čudilo bi me da jedan anonymus poput Morrisa uspije ostat hladne glave i riješit ovo u svoju korist. Kvota odlična, tipujem 1 i ne okrećem se!
Michael White - Marcus Campbell 1 @1,53
Mladi White ima što pokazati. Jedan od mnoštva talentiranih momaka koji se malo pomalo probijaju u svijet snookera. Dosta puta sam ga pratio, dosta puta me razveselio. Prije dva dana sam vam ga preporučio odigrati na tečaj 1,50. Čovjek je pobijedio 6-0. Recite mi, kako da ga sad zaobiđem?!?
Vidite po kvotama da za danas hvatam favorite. Inače nemam običaj igrat ovako, ali stvarno ne znam tko bi mogao iznenaditi. Možda jedino od ovih autsajdera na papiru pokušam Calabresea u singlu jer je kvota skoro 3, a mišljenja sam da ne bi trebala ići preko 2. Možda je propust kladionica, možda sam naivčina, saznat ćemo večeras.
Sretno ako tko prati!
Što se tiče sutra:
Snooker (UK Championship, 2. kolo):
Allistair Carter - Jimmy Robertson 1 @1,33
Nema se što analizirati. Carter je dugo već u vrhu svjetskog snookera. Heh, vrhu... Odličan je igrač, ima konstantu, ali yebe ga završnica.. Nerijetko sam ga gledao u polufinalima i finalima, čovjek se izgubi. Nadam se da će ovo sutra školski riješit, ipak je tek 2. kolo i bilo bi veliko iznenađenje da ispadne ovdje. Možda ga se čak može pokušati u hendikepu da tuče, al to je sad već kocka..
Graeme Dott - Nigel Bond 1 @1,33
Evo ga opet, prije dva dana, ako se sjećate, samo me Bond bacio na kvoti 20, deklasiravši Steadmana.. Sada je u pitanju Graeme Dott! Iako mala kvota, Nigel me već jednom iznenadio na ovom turniru, čisto sumnjam da je u stanju to ponoviti protiv Graemea, bivšeg svjetskog prvaka i za klasu boljeg igrača nego što je to slučaj bio sa Steadmanom. Mislim da se ovdje isplati riskirat također sa hendikepom od jednog frejma.
Peter Ebdon - David Morris 1 @1,53
Ebbo the Great, kako ga vole zvati. Čudan tip, čudan igrač.. Rijetko ga tko shvaća, al svi znaju da je majstor u onome što radi i načinu na koji to radi. Najsporiji čovjek koji je stao za snooker stol, pričao sam već o njemu par puta pa mi se ne da ponavljat. Uglavnom, i oni najbolji pokleknu psihički u toku meča protiv Ebboa. Čudilo bi me da jedan anonymus poput Morrisa uspije ostat hladne glave i riješit ovo u svoju korist. Kvota odlična, tipujem 1 i ne okrećem se!
Michael White - Marcus Campbell 1 @1,53
Mladi White ima što pokazati. Jedan od mnoštva talentiranih momaka koji se malo pomalo probijaju u svijet snookera. Dosta puta sam ga pratio, dosta puta me razveselio. Prije dva dana sam vam ga preporučio odigrati na tečaj 1,50. Čovjek je pobijedio 6-0. Recite mi, kako da ga sad zaobiđem?!?

Vidite po kvotama da za danas hvatam favorite. Inače nemam običaj igrat ovako, ali stvarno ne znam tko bi mogao iznenaditi. Možda jedino od ovih autsajdera na papiru pokušam Calabresea u singlu jer je kvota skoro 3, a mišljenja sam da ne bi trebala ići preko 2. Možda je propust kladionica, možda sam naivčina, saznat ćemo večeras.
Sretno ako tko prati!

U desetom selu živi Antuntun!
ako ima budnih.. u 6 je moćan par u igri:
Japan 1.
Tosu - Urawa / 1 + over 2,5 @5,10
Znači, pobjeda domaćina i više od 2 gola na utakmici. Svaku do sad su išli cik-cak (tj. svaki put je domaćin pobijedio i sad je red na Tosu-a da ispoštuju h2h). Pada kvota na goste, ali samo zato što su drugi na tablici i ganjaju prve. Zadnje 3 utakmice imaju 2 poraza i 1 remi, dok Tosu šiša sve te ima čak 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica odigranih kod kuće. A over 2,5 gola tipujem jer do sad nijednu nisu išli ispod te granice od 4 međusobne utakmice. Čak je prosjek 4-5 golova. Nisam htio postavljati u temu za sisteme, jer se po meni ovo jednostavno mora uzeti za singl na 2-3 €
Japan 1.
Znači, pobjeda domaćina i više od 2 gola na utakmici. Svaku do sad su išli cik-cak (tj. svaki put je domaćin pobijedio i sad je red na Tosu-a da ispoštuju h2h). Pada kvota na goste, ali samo zato što su drugi na tablici i ganjaju prve. Zadnje 3 utakmice imaju 2 poraza i 1 remi, dok Tosu šiša sve te ima čak 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica odigranih kod kuće. A over 2,5 gola tipujem jer do sad nijednu nisu išli ispod te granice od 4 međusobne utakmice. Čak je prosjek 4-5 golova. Nisam htio postavljati u temu za sisteme, jer se po meni ovo jednostavno mora uzeti za singl na 2-3 €

U desetom selu živi Antuntun!
Eto singlirao sam,kvota 3.25bevanda4 je napisao/la:ako ima budnih.. u 6 je moćan par u igri:
Japan 1.

You'll never walk alone.
- EmirSioux89
- Kontakt:
ZanimljivoEmirSioux89 je napisao/la:Atalanta - Dallas - 1 (2.05)
Evo sad sam pogledo da u zadnjih devet meceva Dallas ima tri pobjede zaredom, pa Atalanta ima tri pobjede zaredom pa opet Dallas tri pobjede zaredom.Probat veceras Atalantu pa sta bude

Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:
Sretno svima..

Manchester United!
Bravo Bevanda,majstorski pogodenoBelieve je napisao/la:Eto singlirao sam,kvota 3.25bevanda4 je napisao/la:ako ima budnih.. u 6 je moćan par u igri:
Japan 1.

addoBvB je napisao/la:Moja 3 listica NBA za vcrs,da hoce bar jedan proci,bio bih sretan![]()
Oklahoma-Golden State UP2 1.85
Westbrook R. (Okl-Gol)- -21.5+ 2 1.85
Cousins D. (Sac-LA C)- -20.5+ 2 1.85
......................................................
Afflalo A. (Orl-San)--19.5+ 1 1.85
Gay R. (Tor-Mia)--18.5+ 1 1.85
Gasol P. (Det-LA L)--16.5+ 1 1.85
Indiana-Washington P1 1.12
......................................................
Duncan T. (Orl-San)--13.5+ 1 1.85
Ellis M. (Atl-Dal)--22.5+ 1 1.85
Wall J. (Ind-Was)--21.5+ 1 1.85
Durant K. (Okl-Gol)--28.5+ 2 1.85
NIje lose

ne bi se slozio, ja drasticno vise puta igram overeElLoco7 je napisao/la:samo undere pucat, od overe nema nafake za nas kladionicareBelieve je napisao/la:Duncan under 13.5 (redovno ide under)
Detroit under 103.5 (prevelika granica)
Wall under 22.5 (protivnik Pacersi)
Miami dobija 6+ razlike (Toronto im je redovna mušterija)
11,40

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
po meni uz Dortmund 2 , zicer dana Leotar ne daje gol, Sarajevo ima najcvrscu odbranu u ligi i kuci su primili samo 5 golova u 9 utakmica izuzmemo li onu dodijeljenu utakmicu protiv Borca, dok je Leotar u 9 utakmica u gostima dao tek 3 gola .
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Saudijska Arabija :
Al Shoalah-Al Hilal 2 1,35
Katar :
Al Sadd-Al Muaither 1 1,40
ALL IN !
Al Shoalah-Al Hilal 2 1,35
Katar :
Al Sadd-Al Muaither 1 1,40
ALL IN !
BHF Bosanska Krajina!
EVERTON-STOKE (F.T.) 1 1.8
ZADAR-SIROKI (F.T.) 1 1.55
LEVERKUSEN-NURNBERG 1 1.45
HOFFENHEIM-WERDER X 3.3
CARDIFF-ARSENAL 1X 2.1
ELCHE-ATL.MADRID 2 1.5
ZELJEZNICAR-BORAC 1 1.55
REAL M.-VALLADOLID (h.0:1) 1 1.35
ZVIJEZDA-SLAVIJA (h.0:1) 1X 1.7
Šta mislite za ove parove, ja očekujem prolaz ovoga, mislim da je ovo novogodišnji poklon
ZADAR-SIROKI (F.T.) 1 1.55
LEVERKUSEN-NURNBERG 1 1.45
HOFFENHEIM-WERDER X 3.3
CARDIFF-ARSENAL 1X 2.1
ELCHE-ATL.MADRID 2 1.5
ZELJEZNICAR-BORAC 1 1.55
REAL M.-VALLADOLID (h.0:1) 1 1.35
ZVIJEZDA-SLAVIJA (h.0:1) 1X 1.7
Šta mislite za ove parove, ja očekujem prolaz ovoga, mislim da je ovo novogodišnji poklon

Bota je napisao/la:Wade 19,5+
Cousins 20,5+
Toronto - Miami 2
Orlando - San Antonio 2
Biathlon Men World Cup 2013/4 - Östersund: 10km Sprint Fourcade, Martin (1-3) @1.35
Bayern München - Eintracht Braunschweig / Both teams to score / No @1.38
Mainz 05 - Borussia Dortmund 2 @1.60
Cardiff City - Arsenal 2 @1.58
Klaasen, J - Anderson, Gary 2 @1.42
Odss:6.69
Bayern München - Eintracht Braunschweig / Both teams to score / No @1.38
Mainz 05 - Borussia Dortmund 2 @1.60
Cardiff City - Arsenal 2 @1.58
Klaasen, J - Anderson, Gary 2 @1.42
Odss:6.69
Dortmund 2, Salke 1, Borac ne daje gol, Leotar ne daje gol, Atl. Madrid 2
kv je oko 13
kv je oko 13
B-I-R !
- Semcabih
- Kontakt:
Semcabih je napisao/la:Ovi prijedlozi važe samo za one koji imaju račun na Marathonbet kladionici![]()
Tiket1:
Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks under 189,5 1,43
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers under 195 1,44
Indiana Pacers - Washington Wizards under 194,5 1,44
Sacramento Kings - Los Angeles Clippers under 215 1,46
Ukupna kvota: 4,33
Ulog: 6/10
Tiket2:
Toronto Raptors - Miami Heat over 189,5 1,45 (šteta ovog para, zadnja četvrtina samo 25)
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors over 196 1,45
Orlando Magic - San Antonio Spurs over 189 1,45
Utah Jazz - Phoenix Suns over 183 1,44
Ukupna kvota: 4,39
Ulog: 6/10
-
- Kontakt:
1.55 Leotar ne daje gol,ovo ne mogu i ne želim propustiti hvala na ukazanom paru.HaHu1x2 je napisao/la:Dortmund 2, Salke 1, Borac ne daje gol, Leotar ne daje gol, Atl. Madrid 2
kv je oko 13
marioo8888 je napisao/la:1.55 Leotar ne daje gol,ovo ne mogu i ne želim propustiti hvala na ukazanom paru.HaHu1x2 je napisao/la:Dortmund 2, Salke 1, Borac ne daje gol, Leotar ne daje gol, Atl. Madrid 2
kv je oko 13
Spominjao sam to vec na prethodnoj utakmici, nista druze, idemo po pareHaHu1x2 je napisao/la:po meni uz Dortmund 2 , zicer dana Leotar ne daje gol, Sarajevo ima najcvrscu odbranu u ligi i kuci su primili samo 5 golova u 9 utakmica izuzmemo li onu dodijeljenu utakmicu protiv Borca, dok je Leotar u 9 utakmica u gostima dao tek 3 gola .

a Borca igram da ne daje gol samo zbog loseg terena i zbog neigranja najboljeg strijelca i igraca (Stokica)
B-I-R !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.