Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zar mislite da je tema premijer lige samo Sarajevo i Zeljeznicar, pretjerali ste sve moguce granice. Otvorite novu temu Sarajevo-Zeljo, Pitari-Manijaci, pa tamo djelite stolice i tribine, derite se do mile volje, zatrpa ste temu vasim glupostima..Administrator bi trebao malo reda da zavede.
Elvir Baljic
Nama jesteTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:48Zar mislite da je tema premijer lige samo Sarajevo i Zeljeznicar, pretjerali ste sve moguce granice. Otvorite novu temu Sarajevo-Zeljo, Pitari-Manijaci, pa tamo djelite stolice i tribine, derite se do mile volje, zatrpa ste temu vasim glupostima..Administrator bi trebao malo reda da zavede.

Igra se najveći derbi u državi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Kom derbiju ? zadnjih dvadeset stranica djelite tribine i mjesta, niko utakmicu nije spomenuo.Mamba21 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:54Nama jesteTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:48Zar mislite da je tema premijer lige samo Sarajevo i Zeljeznicar, pretjerali ste sve moguce granice. Otvorite novu temu Sarajevo-Zeljo, Pitari-Manijaci, pa tamo djelite stolice i tribine, derite se do mile volje, zatrpa ste temu vasim glupostima..Administrator bi trebao malo reda da zavede.![]()
Elvir Baljic
Normalno da dijelimo kad pitari uništavaju čar derbija, priznali to ili ne. Kao da smo im mi krivi što oni ne mogu da napune sjever, pa ostale tribine, ovako Manijaci najviše ispaštaju. A njima ostade Koševo prazno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:55Kom derbiju ? zadnjih dvadeset stranica djelite tribine i mjesta, niko utakmicu nije spomenuo.Mamba21 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:54Nama jesteTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:48Zar mislite da je tema premijer lige samo Sarajevo i Zeljeznicar, pretjerali ste sve moguce granice. Otvorite novu temu Sarajevo-Zeljo, Pitari-Manijaci, pa tamo djelite stolice i tribine, derite se do mile volje, zatrpa ste temu vasim glupostima..Administrator bi trebao malo reda da zavede.![]()
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
kad ga hamo zabije remze mi 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ne znam kako ovo moze biti najveci derbi u drzavi. Nemoguce je da to bude utakmica koja ne ukljucuje Zrinjski. Rekao bih da je to Zrinjski-Borac. Dva najveca kluba u ligi i drzavi opcenito.Mamba21 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:54Nama jesteTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:48Zar mislite da je tema premijer lige samo Sarajevo i Zeljeznicar, pretjerali ste sve moguce granice. Otvorite novu temu Sarajevo-Zeljo, Pitari-Manijaci, pa tamo djelite stolice i tribine, derite se do mile volje, zatrpa ste temu vasim glupostima..Administrator bi trebao malo reda da zavede.![]()

⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Jel realno da lik na presici govori "ocekivam" i "pokaziva" ??? Bgm sam mislio da je malo pametniji...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa to ti je kad daš forumašu da vodi fudbalski tim, još na to sve, vodi želju. Ne može dva dobra sastavit nikako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Drugi put serem po vama i drugi put skrećete sa teme nekim vašim glupostima. Živio mi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
jel istina ovo sto pisu da si uradio zube?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Uhljupi bili, uhljupi ostaliSarajevo je prvobitno odlučio navijačima najvećeg rivala dati samo 1.825 ulaznica za predstojeći derbi, što je izazvalo nezadovoljstvo čelnika Željezničara, jer jer to minimalan broj ulaznica koji su mogli dobiti, odnosno pet posto.
Plavi su najavili da će zatražiti dodatni kontigent ulaznica u skladu sa članom 11 Pravilnika o bezbjednosti, a na kraju je odlučeno da upravo po tom članu gosti i trebaju dobiti veći broj ulaznica za južnu tribinu.
Kako je potvrđeno za Klix.ba, Komisija za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza BiH je procijenila da južna tribina stadiona Koševo u potpunosti ispunjava uslove da se ugoste svi navijači Željezničara.

Treba prosjacima dati pun jug, a šta njihov trener OČEKIVA i ko će šta da POKAZIVA 
- ExchangeOffice
Bezveze trazite citav jug, kad ga ne mozete napuniti.ferroviere87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:04Uhljupi bili, uhljupi ostaliSarajevo je prvobitno odlučio navijačima najvećeg rivala dati samo 1.825 ulaznica za predstojeći derbi, što je izazvalo nezadovoljstvo čelnika Željezničara, jer jer to minimalan broj ulaznica koji su mogli dobiti, odnosno pet posto.
Plavi su najavili da će zatražiti dodatni kontigent ulaznica u skladu sa članom 11 Pravilnika o bezbjednosti, a na kraju je odlučeno da upravo po tom članu gosti i trebaju dobiti veći broj ulaznica za južnu tribinu.
Kako je potvrđeno za Klix.ba, Komisija za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza BiH je procijenila da južna tribina stadiona Koševo u potpunosti ispunjava uslove da se ugoste svi navijači Željezničara.![]()
Misliš ovo što lupaju jer je forum anoniman pa kao hajde da skrenemo sa teme. Ako da, onda je odgovor ne, svi su u vilici, čitavi i na broju

Trenutno korisnika/ca: fks74, HeavyBassBlues, NeSamSafetee i 21 gost.