England je napisao/la:Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.
nemamo skauting nemamo para... i sad ti ocekujes da se sljedeci zidan pojavi na vratima i kaze da je eto cuo za jednog želju i rece sam sebi da se oproba pa bi on ostao na 5 godina i za 2 milje iako realno moze ostat na 2 godine i 20 milja...
amar forsira sta ima jer zasad mi moramo trpit te poluigrace(cast pojedincima)
btw mozel mi ko reci kad je sljedeca akcija na jugu da se dodje radit svrbe me ruke