NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
More
Miami is acquiring Phoenix's Ryan Anderson in the deal for Tyler Johnson, league **** tell ESPN.
Miami is acquiring Phoenix's Ryan Anderson in the deal for Tyler Johnson, league **** tell ESPN.
- Donnie Darko
- Kontakt:
haj ako ništa dat će im qurčinumiki_92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:
kurcina za kurcinuOikamid je napisao/la:More
dzaba se papir trosi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
doveli su bookeru i aytonu playa 
e **** vam mater glupu
e **** vam mater glupu
Booker i Ayton : zelimo playaDonnie Darko je napisao/la:doveli su bookeru i aytonu playa
e **** vam mater glupu
Jones
Hajde Olshey dovedi Mirotica nekako bem te glupa.
BernardBarnjak je napisao/la:

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kako bi za LAC bilo jako da pokupe kyriea i kawhia ,brutalan duo
The Washington Wizards are sending Otto Porter to the Chicago Bulls for Bobby Portis and Jabari Parker
[Charania] The Washington Wizards are sending Otto Porter to the Chicago Bulls for Bobby Portis and Jabari Parker, league **** tell @TheAthleticNBA @WatchStadium.
Zanimljivo
Zanimljivo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Washington je u **** sto se tice ugovora ovo je bilo i za ocekivati Otto ima jak ugovor ciste salary
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
drakensang
- Kontakt:
Moze li mi iko objasniti zasto su bullsi uzeli ovaj divan porterov ugovor na svoja ledja
Wizardsi ciste SC da opet mogu preplatiti polovnjake kad se ukaze prilika
dan te j3bo ovaj Grunfeld je neunistiv, sad ce haman 20 godina kako je u FO
dan te j3bo ovaj Grunfeld je neunistiv, sad ce haman 20 godina kako je u FO
Moraju cistiti salary dali Wallu 206 miliona dolara jak ugovor covjek im se povrijedi kod kuce i nema ga do 2020 god
a mislim da Parkera mogu otpustati kad zele i nece nista mu placati iz ugovora bar sam tako negdje procitao da je imao takav ugovor u Cikagu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Zato jer nije realisticno da cap spaceom potpisu neko vece ime. Ovo je jedini nacin. Porter jeste preplacen, ali je i dobar igrac, i ono sto njima treba. Po meni dobar trejd za Bullse.drakensang je napisao/la:Moze li mi iko objasniti zasto su bullsi uzeli ovaj divan porterov ugovor na svoja ledja
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
****: In Sacramento/Cleveland/Houston three-way deal, Sacramento is trading Iman Shumpert to Houston, Cavs sending Alec Burks and second round pick to Kings, and Brandon Knight and a pick to Cleveland.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostali bez Oubrea, sada bez Portera. Divnoca.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da su pametni pa da trejdaju i Beala za dobre pickove i SC i da krenu u rebuilding, a Walla ce se vec nekako rijesiti.tuzlak1987 je napisao/la:Ostali bez Oubrea, sada bez Portera. Divnoca.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.