Nisam razočaran u onoj mjeri u kojoj sam bio nakon subote i Lisabona, jer sam vidio da se mi nismo mogli sastaviti s loptom tamo, i da nismo tečnu akciju uspjeli napravit, zasto bih nesto bolje očekivao u Zenici?
Sta su nasi mislili da će oni bolje proći od Portugalac na onakvom terenu kao njima ce biti lakse, katastrofa kakvu smo sliku u svijet poslali ovu utakmicu je veceras prenosilo 75 televizija širom svijeta, ljudi ce mislit da kod nas rat jos nije zavrsen, mislim da je kranje vrijeme da se povuce konacno crta sa ovim Bilinim Poljem.
Necu da pljujem igrače i nekoga pojedinačno prozivam, samo ću reći "Ćiro "treneru svih trenera" gdje si godine sprcao da u 180 minuta tečne akcije nismo uspjeli napraviti"
Rekao sam 100 puta i opet kazem ovo bez bekova je proslo jednom slučajno protiv Belgije i ovih debilnih nizerarednih repki, ostalo je sve bilo natezanje..
Od Rossetija nisam ni očekivao da budem nama toliko naklonjen, al ruku na srce ti kad imas igru stvaras sanse ne mozete sudija toliko ostetiti...
I neko kaze nekog lakseg za Euro, jel mislite da cemo sa ovom improvizacijom i formacijom biti bolje Engleske, Holandije, Njemacke, Italije ma smijesno boga mi...
Naredne SP je tek 2014 pitanje je da li cemo biti zivi, a pogotvo Ciro koji ima 75 godina. Mislim da je vrijeme da mu se zahvalilmo i da prepusti poziciju nekom mlađem i s kim ce ova repka imat perspektivu.
Igrači svaka čast pružili su maksimum, al da smo imali boljeg stratega ne bi se ovako zavrsilo...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo