La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 18:38

rambo16 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:J.Martineza SIGURNO neće dovest
Kao što rekoh kad je bila rasprava dali će Martinez u Valenciu

Sad se qrčim
Samo sto je obnovio ugovor s Portom?? :mrgreen:
Enzo Perez obnovio prije mjesec dana s Benficom do 2018 godine ugovor, a ovog tjedna prelazi u Valenciu. Jacksonova klauzula ostala 35 miliona ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2014, 20:26

Čitam ovo tvone adi mislim svaka čast pratiš ih i sve, al najavljivanje LP ili lige za tri godine je smiješno, realno ako za tri godine budete #3 tim spanije udarajte se nogom u guzicu ;)
i oko igračkog kadra ima tu finih igrača vidim neke si i nabrojo na prošloj stranici sa nekim si se raspravljo, al realno je da je to tanak igracki kadar sa nekoliko finih i nekoliko talentovanih igrača i prosječnim/nedokazanim trenerom ;)
nadam se da ce napredovat iz godine u godinu i da ce Rodrigo eksplodirati, Gaya isto, Paco itd..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 20:59

Adi_Zepce je napisao/la: Samo sto je obnovio ugovor s Portom?? :mrgreen:
Enzo Perez obnovio prije mjesec dana s Benficom do 2018 godine ugovor, a ovog tjedna prelazi u Valenciu. Jacksonova klauzula ostala 35 miliona ;)
AHA Pardon.Martinez je obnovio ugovor kako bi prešao u Valenciu.

Ispričavam se xd
A.F.C. Bournemouth!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 22:34

JoseMourinho je napisao/la:Čitam ovo tvone adi mislim svaka čast pratiš ih i sve, al najavljivanje LP ili lige za tri godine je smiješno, realno ako za tri godine budete #3 tim spanije udarajte se nogom u guzicu ;)
i oko igračkog kadra ima tu finih igrača vidim neke si i nabrojo na prošloj stranici sa nekim si se raspravljo, al realno je da je to tanak igracki kadar sa nekoliko finih i nekoliko talentovanih igrača i prosječnim/nedokazanim trenerom ;)
nadam se da ce napredovat iz godine u godinu i da ce Rodrigo eksplodirati, Gaya isto, Paco itd..
To nije moja najava, to je najava onog tko ce ulagati u Valenciu. On je valjda svjestan sta i koliko treba da se to ostvari ;)
rambo16 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Samo sto je obnovio ugovor s Portom?? :mrgreen:
AHA Pardon.Martinez je obnovio ugovor kako bi prešao u Valenciu.

Ispričavam se xd
A da nije obnova da se uzme nesto vise novca za njega?. Iskreno govoreci, ovo vec ponavljam. Ja ga ne bi u Valenciu jer bi gusio Alcacera. Prije bih nekog tipa Chicharito, Cardozo i sl.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 22:39

Ajd nek se slažemo barem u nečemu jer ni ja nikad ne bi volio vidjet Martineza u svom klubu za tolike pare.

Rodrigo je juče bio dobar.Danas vas nisam gled'o.
A.F.C. Bournemouth!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 22:44

rambo16 je napisao/la:Ajd nek se slažemo barem u nečemu jer ni ja nikad ne bi volio vidjet Martineza u svom klubu za tolike pare.

Rodrigo je juče bio dobar.Danas vas nisam gled'o.
Bio je i danas izvrstan kad je usao u igru ;)

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2014, 23:13

Ma ja samo kažem može in najavljivat koliko oče, al PSG i city su tolke pare uložili pa do finala ne dodjose a ne osvojiše, a liga pored reala i barse koliko god da ulozis u tri godine nemozes im priči kvalitetom ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 23:30

JoseMourinho je napisao/la:Ma ja samo kažem može in najavljivat koliko oče, al PSG i city su tolke pare uložili pa do finala ne dodjose a ne osvojiše, a liga pored reala i barse koliko god da ulozis u tri godine nemozes im priči kvalitetom ;)
Razlika između Valencije i tih timova je ogromna. Valencia ima iskustva u LP, a i njeni navijaci. City se bruka u LP, mislim posebno na njihove navijace. A da se u Primeri moze pokazao je Atletico ;)

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2014, 23:42

Adi_Zepce je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ma ja samo kažem može in najavljivat koliko oče, al PSG i city su tolke pare uložili pa do finala ne dodjose a ne osvojiše, a liga pored reala i barse koliko god da ulozis u tri godine nemozes im priči kvalitetom ;)
Razlika između Valencije i tih timova je ogromna. Valencia ima iskustva u LP, a i njeni navijaci. City se bruka u LP, mislim posebno na njihove navijace. A da se u Primeri moze pokazao je Atletico ;)
ima iskustvo, al ne igra historija kluba u lp nego igraci, a valencia po trenutnom kadru ima igrace za borbu 4 mjesto u ligi, a onda u lp borba za prolaz grupne faze, a i ako u dvije godine dovedu neke "zvijezde" valja to uigrat, a psg i city su dovodili itekako dobre igrace i ponovo kazem ni do finlla dosli nisu

sto se tice lige atletico je klasa iznad valencie, a onda real i barsa jos jedna klasa iznad, ona atleticova sezona gdje su uzeli titulu ispred barse i reala se desi jednom u 5-10 godina i to ti se hiljadu stvari treba poklopiti, a jos jedna veoma vazna tj. najvaznija cinjenica sto su oni imali trenera ma trenercinu i po - simeonea ;)

mislim drago mi je sto se valencia digla, al ne treba letiti medju oblacima, ove godine je lp tj. 4 mjesto uspjeh, pa polako dalje, treba tu jos dosta kvalitetnih igraca da bi se razmisljalo o necem vecem ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 23:47

JoseMourinho je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
ima iskustvo, al ne igra historija kluba u lp nego igraci, a valencia po trenutnom kadru ima igrace za borbu 4 mjesto u ligi, a onda u lp borba za prolaz grupne faze, a i ako u dvije godine dovedu neke "zvijezde" valja to uigrat, a psg i city su dovodili itekako dobre igrace i ponovo kazem ni do finlla dosli nisu

sto se tice lige atletico je klasa iznad valencie, a onda real i barsa jos jedna klasa iznad, ona atleticova sezona gdje su uzeli titulu ispred barse i reala se desi jednom u 5-10 godina i to ti se hiljadu stvari treba poklopiti, a jos jedna veoma vazna tj. najvaznija cinjenica sto su oni imali trenera ma trenercinu i po - simeonea ;)

mislim drago mi je sto se valencia digla, al ne treba letiti medju oblacima, ove godine je lp tj. 4 mjesto uspjeh, pa polako dalje, treba tu jos dosta kvalitetnih igraca da bi se razmisljalo o necem vecem ;)
Cilj i jeste ove sezone to 4 mjesto, sve preko toga je bonus. Do kraja transfer roka Valencia ce se jos itekako pojacati, pa ce biti bliza tom dvojcu. Sto se tice povijesti i LP, kazem nije sve u igracima. Iskustvo kluba, navijaci itekako igra ulogu ;)

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 00:01

vidjet cemo za sad su me razocarali, garay ode u zenit, perez i martinez ne dodjose, neznam ocekivo sam to dosta vise, a i promjena trenera je po meni bila fuj, od velike najave za sad nekih 10% su po meni ispunili, rodrigo jedini vrijedan spomena dosao, jest da ima jos mjesec dana vidjet cemo, al ja ih ne ocekujem u borbi za titulu spanije ili lp u iduce tri godine, za to treba potrosit itekako puno a tu je i ffp koji ce to malo i blokirati ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2014, 00:04

JoseMourinho je napisao/la:vidjet cemo za sad su me razocarali, garay ode u zenit, perez i martinez ne dodjose, neznam ocekivo sam to dosta vise, a i promjena trenera je po meni bila fuj, od velike najave za sad nekih 10% su po meni ispunili, rodrigo jedini vrijedan spomena dosao, jest da ima jos mjesec dana vidjet cemo, al ja ih ne ocekujem u borbi za titulu spanije ili lp u iduce tri godine, za to treba potrosit itekako puno a tu je i ffp koji ce to malo i blokirati ;)
Problem je taj sto su tek prije 4 dana prodali dionice Peteru Limu. To je uradila Fondacija (vlasnik klupskih dionica) i on sada do 15.08 mora s Bankijom da dogovori otplatu duga i tek tada krecu pojacanja. Bit ce sigurno dobrih pojacanja, a Enzo ovog tjedna dolazi 100%. Doci ce vjerovatno i onaj Njemac Mustafi, blizu su dogovora s njim ;)

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 00:07

aj fino, al ponovo to nosi vrh pojacanja, enzo je fin igrac itekako meni se svidjo jos dok je igro sa maticem u paru, sredina su bila ****, mustafi je fin, talent vidjet cemo, al ponovo to nisu vrh pojacanja al jbg takve igrace treba masno platiti a onda i veliku platu dat i to sve ako odluce doc, tj. ako ih nekako nagovoris...
vjerovatno ce iduce godine biti lakse ako se udje u lp igrace dovodit, sve u svemu fin projekat ocekujem, samo da gazda nebude seronja kakvim se cini i da se puno ne mjesa samo nek daje pare ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2014, 00:09

JoseMourinho je napisao/la:aj fino, al ponovo to nosi vrh pojacanja, enzo je fin igrac itekako meni se svidjo jos dok je igro sa maticem u paru, sredina su bila ****, mustafi je fin, talent vidjet cemo, al ponovo to nisu vrh pojacanja al jbg takve igrace treba masno platiti a onda i veliku platu dat i to sve ako odluce doc, tj. ako ih nekako nagovoris...
vjerovatno ce iduce godine biti lakse ako se udje u lp igrace dovodit, sve u svemu fin projekat ocekujem, samo da gazda nebude seronja kakvim se cini i da se puno ne mjesa samo nek daje pare ;)
Po meni je bitno dovoditi ta ok pojacanja, a Valencia ce od njih vec stvoriti igracine, kao sto je cinila svojevremeno s Matom itd. Bitno je zadrzati igrace par godina i onda se moze ocekivati nesto ;)

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 00:14

ima finog potencijala ja od rodriga iskreno ocekujem da eksplodira ove godine ;)
vidjet cemo kazem zanimljivo ce ih biti pratit, trener je po meni najveca prepeka al mozda me demantuje :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2014, 00:18

JoseMourinho je napisao/la:ima finog potencijala ja od rodriga iskreno ocekujem da eksplodira ove godine ;)
vidjet cemo kazem zanimljivo ce ih biti pratit, trener je po meni najveca prepeka al mozda me demantuje :D
Dobar je Nuno trener. Nista losiji rekao bih nije od Pizzija. I ja od Rodriga ponajvise ocekujem, vec je pokazao da je zaista odlican igrac.

www.valencia-balkan.net

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 avg 2014, 02:45

Valencia neće igrati LP s ovom ekipom sljedeće sezone.Athletic i Real su i dalje bolji od njih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2014, 03:00

Kawhi je napisao/la:Valencia neće igrati LP s ovom ekipom sljedeće sezone.Athletic i Real su i dalje bolji od njih.
Sanjaj :mrgreen: . Valencia je vec sada bolja od Sociedada, Seville, a Bilbao ce podbaciti k'o sto gledam :D

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 04 avg 2014, 19:37

Kawhi je napisao/la:Valencia neće igrati LP s ovom ekipom sljedeće sezone.Athletic i Real su i dalje bolji od njih.
Čuj Real :lol: Svi do jednog padaju,Sevilla bez Rakitića će izgledat ko muha bez glave dok će Valencia kao i inače dominirat samo ove sezone još bolje :cool:

AMUNT VALENCIA :opaopa:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 avg 2014, 04:11

Klokan18 je napisao/la:
Čuj Real :lol: Svi do jednog padaju,Sevilla bez Rakitića će izgledat ko muha bez glave dok će Valencia kao i inače dominirat samo ove sezone još bolje :cool:

AMUNT VALENCIA :opaopa:
Dominiraćete ko i inače.Zadnja dobra godina vam je 2009?Il osma?
Rakitić je odličan igrač,ali ima još takvih u Sevilli.
Adi_Zepce je napisao/la:
Sanjaj :mrgreen: . Valencia je vec sada bolja od Sociedada, Seville, a Bilbao ce podbaciti k'o sto gledam :D
Od Reala niste bolji,od Seville jeste,al s njima se nikad ne zna.Athletic bi mogao podbacit :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.