Adi_Zepce je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Ma ja samo kažem može in najavljivat koliko oče, al PSG i city su tolke pare uložili pa do finala ne dodjose a ne osvojiše, a liga pored reala i barse koliko god da ulozis u tri godine nemozes im priči kvalitetom

Razlika između Valencije i tih timova je ogromna. Valencia ima iskustva u LP, a i njeni navijaci. City se bruka u LP, mislim posebno na njihove navijace. A da se u Primeri moze pokazao je Atletico

ima iskustvo, al ne igra historija kluba u lp nego igraci, a valencia po trenutnom kadru ima igrace za borbu 4 mjesto u ligi, a onda u lp borba za prolaz grupne faze, a i ako u dvije godine dovedu neke "zvijezde" valja to uigrat, a psg i city su dovodili itekako dobre igrace i ponovo kazem ni do finlla dosli nisu
sto se tice lige atletico je klasa iznad valencie, a onda real i barsa jos jedna klasa iznad, ona atleticova sezona gdje su uzeli titulu ispred barse i reala se desi jednom u 5-10 godina i to ti se hiljadu stvari treba poklopiti, a jos jedna veoma vazna tj. najvaznija cinjenica sto su oni imali trenera ma trenercinu i po - simeonea
mislim drago mi je sto se valencia digla, al ne treba letiti medju oblacima, ove godine je lp tj. 4 mjesto uspjeh, pa polako dalje, treba tu jos dosta kvalitetnih igraca da bi se razmisljalo o necem vecem