sil ti joysticke uzeo ???brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti
a sutra dobijamo ba...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sil ti joysticke uzeo ???brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti
Što bi neko na Slobodinoj temi postavljo linkove o sarajevskimklubovima. Vidiš da si dosadan i da te ljudi ignorišu stoga se povuci.Tarantino je napisao/la:Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?fukara87 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti[/quot
ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdomu kojem se potajno nadam bodovima
![]()
Tarantino je napisao/la:Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?fukara87 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti[/quot
ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdomu kojem se potajno nadam bodovima
![]()
Očito,bio je slani grad u pitanju,izvini,ali iznese gnusnu laž i sad pomno čekam da mi pokaže te linkove,još jednom ti se izvinjaJEM.fukara87 je napisao/la:Tarantino je napisao/la:
Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?
haha o cemu ti pricas druzejesil to sta veceras pusio kakvu travu ? ako se meni obracas onda si stvarno puko jarane
![]()
![]()
ajd razguli odavde bgt
citali bi da je na temi sarajevskih klubova,a ovako to niko i ne gleda...Bosco je napisao/la:Žalosno je šta se sve piše po nekim temama, a administracija to vrlo slabo čisto.
Znam prijatelju, nedavno su na temi Zrinjskog 3-4 dana vođena nacionalistička prepiranja i vodila bi se i dan danas da neki forumaš nije reagovao i sam upozorio moderatore.Interista di cuore je napisao/la:citali bi da je na temi sarajevskih klubova,a ovako to niko i ne gleda...Bosco je napisao/la:Žalosno je šta se sve piše po nekim temama, a administracija to vrlo slabo čisto.
ja mislim da nece bit cehajica sutra u sastavu jer ima povrijedjeno koljeno ostali su svi tu ...Interista di cuore je napisao/la:mislim da smo sutra kompletni,nisam siguran...znam da se vraca Halilovic koji nije igro u kupu...mislim da ide najjaca ekipa
Evo onda i naš sastav vjerovatni.fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
Glavni sudija je Ognjen Valjic (Banja Luka ). sa ovim sastavom se nadam pobjedi sutra...
jedan ti fali,vjerovatno Dajic il Mujic,ovisno od taktike koju ce Denis odabrat...kakogod ja ocekujem sutra pobjedu.fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
Glavni sudija je Ognjen Valjic (Banja Luka ). sa ovim sastavom se nadam pobjedi sutra...
nisam stig'o danas ali sutra će to biti sređenoInterista di cuore je napisao/la:sil ti joysticke uzeo ???brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti![]()
a sutra dobijamo ba...
Interista di cuore je napisao/la:jedan ti fali,vjerovatno Dajic il Mujic,ovisno od taktike koju ce Denis odabrat...kakogod ja ocekujem sutra pobjedu.fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
@Bosco
pola vam odbrane nase...al Semjon je najjaci stoper u ovoj ligi,covjek je legenda.
Isto su o njemu pisali navijaci Sarajeva kada je igrao tamo..Bosco je napisao/la:Milošević je najbolji štoper kojeg je Čelik imao pa smijem reći u zadnjih deset godina, čovjek je ubjedljivo najbolji štoper u ovoj ligi, sam drži ovu Čelikovu odbranu u svojim rukama, samo se nadam da će vodstvo kluba imati sluha pa mu dati novi ugovor. I definitivno je reprezentativnog kalibra, kakvi su sve igrači dobijali pozive Semjon je za njih magistar fudbala !
otpravnik_vozova je napisao/la:Jeste li napravili tribinu? Ako niste požurite...Ja mislim da su VAS prokleli navijači svih klubova koje ste trpali po školskim dvorištima i zdušno se naslađivali tuđom mukom...Ljudi se napate da dođu da gledaju svoj tim, a ono ko da gledaš iz podruma, zato je u kupu došao đavo po svoje, i ode lopta baš na ono školsko dvorište koliko sam upratio...
Sutra ćemo čuti šta robija kaže na ovo, ali stvarno nema više smisla. Dok ne napravite tribinu nećete nikad hajra vidjeti! Da Bog da i ne vidjeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.