FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Interista di cuore
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Interista di cuore » 12 nov 2010, 23:50

brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti :(
sil ti joysticke uzeo ??? :mrgreen:

a sutra dobijamo ba...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 nov 2010, 23:51

Tarantino je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti :([/quot

ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdom :D u kojem se potajno nadam bodovima :) :lol:
Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?
Što bi neko na Slobodinoj temi postavljo linkove o sarajevskimklubovima. Vidiš da si dosadan i da te ljudi ignorišu stoga se povuci.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 23:52

Tarantino je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti :([/quot

ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdom :D u kojem se potajno nadam bodovima :) :lol:
Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?

haha o cemu ti pricas druze :D jesil to sta veceras pusio kakvu travu ? ako se meni obracas onda si stvarno puko jarane :lol: :lol: :lol: ajd razguli odavde bgt :evil:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 nov 2010, 23:53

Žalosno je šta se sve piše po nekim temama, a administracija to vrlo slabo čisto.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 nov 2010, 23:56

fukara87 je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:

haha o cemu ti pricas druze :D jesil to sta veceras pusio kakvu travu ? ako se meni obracas onda si stvarno puko jarane :lol: :lol: :lol: ajd razguli odavde bgt :evil:
Očito,bio je slani grad u pitanju,izvini,ali iznese gnusnu laž i sad pomno čekam da mi pokaže te linkove,još jednom ti se izvinjaJEM. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 nov 2010, 23:56

Bosco je napisao/la:Žalosno je šta se sve piše po nekim temama, a administracija to vrlo slabo čisto.
citali bi da je na temi sarajevskih klubova,a ovako to niko i ne gleda...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 nov 2010, 23:59

Interista di cuore je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Žalosno je šta se sve piše po nekim temama, a administracija to vrlo slabo čisto.
citali bi da je na temi sarajevskih klubova,a ovako to niko i ne gleda...
Znam prijatelju, nedavno su na temi Zrinjskog 3-4 dana vođena nacionalistička prepiranja i vodila bi se i dan danas da neki forumaš nije reagovao i sam upozorio moderatore. :roll:
Što se tiče utakmice, kakvo je u vas stanje sa povredama i kartonima ?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 13 nov 2010, 00:01

mislim da smo sutra kompletni,nisam siguran...znam da se vraca Halilovic koji nije igro u kupu...mislim da ide najjaca ekipa 8-)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 nov 2010, 00:03

Interista di cuore je napisao/la:mislim da smo sutra kompletni,nisam siguran...znam da se vraca Halilovic koji nije igro u kupu...mislim da ide najjaca ekipa 8-)
ja mislim da nece bit cehajica sutra u sastavu jer ima povrijedjeno koljeno ostali su svi tu ...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 13 nov 2010, 00:06

neka ga vala i nema ( na Cehaju mislim ),iznerviro me protiv Olimpica nenormalno,ko da je Ronaldo nikom lopte ne da...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 nov 2010, 00:09

evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
Glavni sudija je Ognjen Valjic (Banja Luka ). sa ovim sastavom se nadam pobjedi sutra...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 nov 2010, 00:12

fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
Glavni sudija je Ognjen Valjic (Banja Luka ). sa ovim sastavom se nadam pobjedi sutra...
Evo onda i naš sastav vjerovatni.
Bilobrk-Brković-Milošević-Čović-Sadiković-Zahirovic-Duro-Jamak-Džafić-Purić-Adilović

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 13 nov 2010, 00:13

fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
jedan ti fali,vjerovatno Dajic il Mujic,ovisno od taktike koju ce Denis odabrat...kakogod ja ocekujem sutra pobjedu.

@Bosco

pola vam odbrane nase :mrgreen: ...al Semjon je najjaci stoper u ovoj ligi,covjek je legenda.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 13 nov 2010, 00:15

brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti :(
sil ti joysticke uzeo ??? :mrgreen:

a sutra dobijamo ba...
nisam stig'o danas ali sutra će to biti sređeno ;) kad bi bilo 1-0 dosta mada kako igramo mene ništa ne može iznenaditi ali bukvalno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 nov 2010, 00:17

Milošević je najbolji štoper kojeg je Čelik imao pa smijem reći u zadnjih deset godina, čovjek je ubjedljivo najbolji štoper u ovoj ligi, sam drži ovu Čelikovu odbranu u svojim rukama, samo se nadam da će vodstvo kluba imati sluha pa mu dati novi ugovor. I definitivno je reprezentativnog kalibra, kakvi su sve igrači dobijali pozive Semjon je za njih magistar fudbala !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 nov 2010, 00:18

jedan ti fali,vjerovatno Dajic il Mujic,ovisno od taktike koju ce Denis odabrat...kakogod ja ocekujem sutra pobjedu.

@Bosco

pola vam odbrane nase :mrgreen: ...al Semjon je najjaci stoper u ovoj ligi,covjek je legenda.

iskljucio sam Efendica koji je profulao penal :lol: :lol: :lol: izgleda je pravi baksuz :lol: :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 13 nov 2010, 00:21

ma zao je meni Efendica,jos ga Kanjara isfura,a dijetu ni do ceg nije... :mrgreen:

@Bosco

kakvi se igraci pozivaju u repku,Semjon je doktor za pola njih...meni predrag igrac dok je bio kod nas,uvijek daje 200% posto od sebe,a i zna znanje.za ove lige ne mozes boljeg nac.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 nov 2010, 00:32

Jeste li napravili tribinu? Ako niste požurite...Ja mislim da su VAS prokleli navijači svih klubova koje ste trpali po školskim dvorištima i zdušno se naslađivali tuđom mukom...Ljudi se napate da dođu da gledaju svoj tim, a ono ko da gledaš iz podruma, zato je u kupu došao đavo po svoje, i ode lopta baš na ono školsko dvorište koliko sam upratio...

Sutra ćemo čuti šta robija kaže na ovo, ali stvarno nema više smisla. Dok ne napravite tribinu nećete nikad hajra vidjeti! Da Bog da i ne vidjeli!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2010, 00:35

Bosco je napisao/la:Milošević je najbolji štoper kojeg je Čelik imao pa smijem reći u zadnjih deset godina, čovjek je ubjedljivo najbolji štoper u ovoj ligi, sam drži ovu Čelikovu odbranu u svojim rukama, samo se nadam da će vodstvo kluba imati sluha pa mu dati novi ugovor. I definitivno je reprezentativnog kalibra, kakvi su sve igrači dobijali pozive Semjon je za njih magistar fudbala !
Isto su o njemu pisali navijaci Sarajeva kada je igrao tamo..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 13 nov 2010, 00:36

otpravnik_vozova je napisao/la:Jeste li napravili tribinu? Ako niste požurite...Ja mislim da su VAS prokleli navijači svih klubova koje ste trpali po školskim dvorištima i zdušno se naslađivali tuđom mukom...Ljudi se napate da dođu da gledaju svoj tim, a ono ko da gledaš iz podruma, zato je u kupu došao đavo po svoje, i ode lopta baš na ono školsko dvorište koliko sam upratio...

Sutra ćemo čuti šta robija kaže na ovo, ali stvarno nema više smisla. Dok ne napravite tribinu nećete nikad hajra vidjeti! Da Bog da i ne vidjeli!
:roll: kakve veze imaju navijači sa izgradnjom tribine zar zbog pojedinaca treba da ispaštaju oni koji jedini vole ovaj klub.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.